A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Lányok :P
Őszi szünet lévén alig van időm...
Liluval rengeteget kell foglalkoznom, igényli. A maradék időben szoptatok, altatok, eszem, iszom, és pisilek :roll: :lol: De tényleg! Lopva néha ide tudok jönni, mint most, de már rohannom is kell tovább.
Ez a hét, ilyen. Jövő héten visszatérek közétek, csak most azért írtam, hogy ne aggódjatok, vagyok, csak így... :?
(De hiányoztok nagyon!!!)

Véda
Vendég

Remek, hogy a szoptatok, altatok, eszem, iszom, pisilek laptetőre került :roll: :oops: Most már mindenki tudja...

Véda
Vendég

Sziasztok!
Mi sétálni voltunk délután.... vettünk Lizynek egy szép ruhácskát.... (abban lesz karácsonykor). Ő jót aludt közben.

Muffin!
Nagyon jók a képek!

Anyjuk!
Nagyon édes Annak! :) Hova raktátok azt a nagy babzsák fotelt? Mert ha jól láttam annak a helyén van most a járóka?

d.dodó

Hoztam pár képet én is.

Kép most ébredtem

Kép figyelek

Kép picit fáradt voltam már

Kép anya szülinapi partyján (mama kötötte kisruhában)

Kép mai szerzemény (karácsonyi kisruhám)

d.dodó

Dodó - Laura nagyon édes! Sokat nőtt mióta nem láttam! :wink:
Vendég

Azt kell mondjam fenébe az összes játékkal és éljen az uzsonnás zacskó és az ásványvizes palack!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Anyjuk - Muffin írta az olcsó mellszívót külföldről nekem. De én már addigra vettem máshol. Szóval tőle érdeklődj! :wink:
Vendég

ezen a héten lesznek a Vercsiék a zalaegerszegtv-ben,ha valaki tudja,akkor vegye fel,vagy nézze meg ha akarja :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

hali lányok!

gyors bekukk. mindjárt kel a törpém szerintem enni, ugyhogy nem lesz most időm visszaolvasni :(

voltunk dokinéninél receptet iratni. mondtam hogy minden tápot külön receptre irjon. nézett rám érdekesen, de mondtam hogy igen, jol hallotta. nekem igy a jo.
nem mondtam neki hogy b@ssz@ meg olyan drága a táp, ha nem irja kedvezményesen... igy legalább almás gyógyszertárban kapok matricát és 20 recept után kapok 2000 ft-ot. a 20. táp ingyen lesz :D

aztán meg a tescoban voltunk vásárolni. fettem egy csomó mindent. kis-nagy bevásárlást tartottam anyával itthonra. feltöltöttem az éléskamránkat füszerügyileg :D

és vettem a törpének egy hosszu ujju pólót meg egy fisher price pakoló csigabigát. 2500 ft volt. nagyon megörültem neki. egy csomó fisher price-os játék be volt akciózva. egyébként ez is olyan 4-5000 ft körül van.
mást is kinéztem, de nem akartam annyi mindent bevásárolni :( persze csörgőt meg nem találtam amilyet akartam. mind ez a vastag plüssösek voltak. de ő még nem tudja azokat megfogni csak a vékony műanyagból készülteket. mindegy, meg kell néznem majd máshol.

most rohanok mert még mosogatnom kell meg kicsit pakolászni.

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk!
Anna csodaszép!

Dokihoz nem mentünk mert nem lázasodott be. Kata tanácsára vettem még másik hatóanyagú lázcsillapítót, ha később szükség lenne rá.

Jó a rőzséd, és atom a fizud!

Véda!
Várunk vissza!
Laptető kit érdekel?

Dodó!

Lizy nagyon csini lesz ebben a ruciban! tényleg sokat nőtt már!
20150601134430

Wera: tenyleg, muffinnak akartam irni.
szova: MUFFIN: lesz meg medela electric rendelesre lehetoseg?
Honnan lehet ennyiet rendelni? Engem erdekel!

Dori; nagyon csini a ruci! Es LAura igen nagylany mar!
A babazsakot betettuk a kisszobaba.
Vendég

wow!
nagyon szuper kiságy. biztos jol fogja benn érezni magát anna.

viki!
jó hogy nem lázasodott be. de azért biztos ami biztos én is vettem volna másik hatóanyagú lázcsillapítót is.
most azon gondolkodom hogy vegyek-e én is másikat is. mert azt mondják a pneo oltás után tuti belázasodik. és holnap vszínű megkapjuk azt is. jaj... holnap oltás... de jön nyusziapu is! :D

muffin!
szuper dolgokat vettél Eliotnak. nagyon tetszik az a kiskönyv. jo megoldás.

dodó!
wow milyen nagy lány!!!
és micsoda ruci. nagyon csini lesz benne karácsonykor! én vmelyik nap mikulásos tipegőt láttam az egyik turiba, de flitteres volt. azt meg már egy fiura csak nem adom rá :(

wera!
nekem anyukám délután a törpét egy cukrkás papirral szórakoztatta. imádta hogy csörög :D :D :D

kike!
hmmm... sütike... küldhetnél ;) lehet hétvégére megcsinálom. ugyis megyünk apósom szülinapját megünnepelni. meglepem vele lehet :)

Kép

Kép
timi1982

kike!
nekem egy olyan formám van. ugye lehet egymás után is kisütni? megfelezem az adagokat....
vagy van kuglóf formám... abban elfér??????

Kép

Kép
timi1982

sziasztok!

Én is csak füstjeleket jöttem adni, mint Véda...

Én is főzök, mosok vasalok egész nap, a fennmaradó időben pedig a lányokkal vagyok.
Jövő héten jelentkezem... :wink:
Vendég

Véda, Marcsi, Tappancs- jó Rólatok hallani!

Anna és Lizy nagyon édes! Szerintem jó lett a hajad, anyjuk!

Timi! Van még tejed? Fejsz továbbra is?

Babu! Mi van Szabi kakájával?

Örülök, hogy Lackó jól van továbbra is!

Nekünk jó délutánunk volt, itt volt a barátnőm...Adél édes volt és elég sokat aludt ma, most is épp. Hiába az óraátállítás...

Kép
andkata

kuglóf formába talán elfér,de kisütheted egymás után is :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

na,ma tényleg a vercsi ovija volt a tv-ben-de ma nem ő mondott mesét,talán majd holnap-tesóm felveszi-majd valahogyan felrakom ha vége lessz a ságodi ovis meséknek.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Jaj, vagyok én, olvaslak is Titeket, csak Apa itthon van szabin és sokat vagyunk 3-asban. Vagyis annyit, amennyit csak lehet.Most éppen elvitte a szerelőhöz a kocsit, Viki alszik én meg tornéztam. Remeg kezem-lábam! De ez már a 3. alkalom, remélem ez is hatásos lesz! Úszni kéne még elmenni, de egyedül nekem nincs kedvem. Vikit meg nem passzolhatom le anyának mindig. Szóval marad a torna.

Viki popója reggelre teljesen helyre jött, de délután már megint volt rajta kiütés!
A tápszert meg nem nagyon hajlandó enni. Nem az ízével van a baj, hanem annyira szeret kanállal enni! Megpróbáltam kanállal a tápszert és úgy ette. De a hajam megőszül, mire bekanalazzuk a "levest". Így adtam neki alma-krumlit. Egyem meg! Úgy akar enni, mint anya meg apa! :lol:

Most éppen szőlőt csipegetek, ez update hanyas? :lol: :lol:

Valami dekoráció kéne a gyerekszobába! Emlékeztek a törpére az ajtó fölött? Még mindig nincs kész!!!! :evil: :evil: És én még körbe is akartam...Ez van! De valamit ki kéne találnom, valami aranyosat! Na és persze én is meg tudom csinálni.

Itt már egy csomó babának jön a foga. Vikinek nem is látszik! Nem baj az, csak kíváncsi leszek mikor jön ki neki!

Anna milyen szépséges csajszi! Na az unokatesója sem panaszkothat!!!

Egyébként Tita! Nem olyan hosszú a sor! :lol: De jól esik, hogy előre furakodtak! :lol: :lol:

Muffin! Eliotról melyik képet tehetem be az oldalra?
A talis képeket ne tegyem föl?

Anyjuk! Frankó kis kuckója lett Annának!

Viki! Reméljük már nem is megy föl a láza! Csak egy kóbor láz volt, nem is oda akart menni :lol: :lol:

Teszek föl egy képet. Viki alszik...Apa nincs, Anya unatkozik... :lol: :lol:

Kép

sz.andi

Andi!
Hátha innen kapsz ötletet!

http://mesedekor.hu/

Timi!
Már van itthon 2 különböző hatóanyagú cucc kóbor láz esetére (By Andi).
20150601134430

Esik a havas eső!!!!! :shock: [/b]

d.dodó

Viki! Ez király! Sztem rendelek majd. Összeállítjuk Apával és megoldjuk. Köszike!

Viki számítógépezni tanul:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Épp csak benéztem!
Ügyi Viki! Nem lehet elég korán kezdeni! :wink:

Kép
dittke

Mindenkinek koszonjuk a dicsereteket!

Andi:gratualalok a tornahoz! En kb ket guggolas utan moccani nem birok :oops: :twisted: Asszem messze vagyok meg attol, hogy fitt legyek :lol:
Az a ciki hogy igy el se mehetk semmifele tornara, minek fizessek erte amikor vegig csak neznem a tobbiek mit csinalnak? :oops:

Bubacskam megint fel 8kor beajult, viszont mar ketszer felriadt. nem tudom milyen szornyuseget almodhat.
Nehez igy hogy felborult a rend, ma aludt delelott 1 orat, a regi ido minusz egy =9kor, meg aludt delutan egy orat az uj ido szerint 3kor( ez a regi idoben is 3 volt) aztan ennyi. HAt jo nyugi volt delutan de 6kor arra a regi szokasos 20 percre nem tudtam bealtatni, es cici sem kellett neki :twisted:
NA de osszessegeben jol sikerult a napunk. A papa csak delutanra ment dolgozni igy egyutt ebedeltunk, aztan delutan eg y ismerosunk volt itt, most meg este teljesen ugysen furcsizett Anna, es nem volt annyira macera kivitelezni egyedul.
Viszont szegenyem delutan tobbszor kohogott:( Lehet megis el kene vinnem dokihoz....
Vendég

jo ejjt!
Vendég

Halihó!

Esti gyors, mert én megyek Otival aludni.
Köszönjük a jókívánságokat. Iszonyat jó kirándulásunk volt! Sajna Oti kicsit lázas volt, de jókedvű, így nem rohantunk haza. Amikor jobban lett, még pancsizás is volt.
tuti kis szállóban laktunk, dugig reggeliztük és vacsiztuk magunkat, volt medence és 3 féle szauna - ezeket annyira nem élveztük, de majd legközelebb. Gyönyörű hegyek közt mentünk, egy picit a természetben is voltunk, csak marha hideg volt. Nati jókat szunyizott, bár a ki-be pakolást és öltözködést nagyon nem élvezte. Mindjárt teszek képeket.

Muffin, bocs, de óriásit röhögtem a fejési és netezési helyszíneiden :D

Akata, ügyes vagy az úszással!
cicik hogy bírták? Az enyéim egy napig regenerálódtak 3 perc medencézés után....
Ügyesen idomítottad Apát a házitündérkedésre :D néha ez is kell
én megint csak dicsérni tudom Apa hozzáállását, ahogy Otival bánt a nyaraláson, meg amilyen házitündér itthon. Komolyan, nagyon jó dolgom van egy ilyen családcentrikus pasival :)
Végül is nem tévedtem el, mert a Kolosy téren már rájöttem, hol vagyok, és az Árpád hídon nagyon hamar hazaértem.
Adél nagyon ügyes!
És persze minden kisemberke, aki már a forgolódással próbálkozik!

Titi, akkor ez a reflux az oka Levi nem-evésének? Remélem, hamar gyógyítható! Hűha, Oli is ovis lesz? lassan lehet készülni az esküvőjére :D (Otinak is mindig ezt mondom, de most épp nem akar esküvőt nagykorában)

A babucik mind gyönyörűek! És mennyi fogacska készülődik már! Natália hercegnő is tömi az ujjait a szájába :D

Kriszti, nagyon csini vagy!
Vera, te is, hajfotót várunk!
Anyjuk, nagyon jó a hajad!
Ami, ne marháskodj már az alakod miatt! Nagyon csini vagy!
Titi, te is!
Az én helyzetem elkeserítő... ma elrohantam az Árkádba, gatyó- és fölsővásárlási céllal, és a tükörben szembesültem magammal... lassan vágósúlyba kerülök :oops:

Pati, gyerekbarát nyaralónak most az alsópáhoki kolping hotel jut eszembe, de az marha drága. Esetleg Kehidakustány - de az sem olcsó. Pár napja az Őrségben nézegettem helyeket, talán az orseg.lap.hu-n érdemes nézegetned, ha tetszik nektek.

Csillala, tudtál pihizni egy kicsit?

Ronix, Isten éltesse Lénát!

És Isten éltesse a topikunkat!!! Nati egy éve még csak gondolatainkban létezett :) És most itt szuszog...

Kike, a sütid nagyon jól néz ki! Köszi a receptet! (Muffin, megy a tojáskrém...)

Sok mindent jegyzeteltem, de már elvesztették aktualitásukat.
Videókat még nem tudtam nézni.

Mennem kell, de teszek még képeket, ahogy ígértem...

Kép
Kép
bondi

Kép
Kép
Kép tengerszem kb. 1000 m-en
Kép szállónk
Kép kitört belőlem a fotóművész
Kép kilátás a szobából - a többi hegyet képzeljétek a köd mögé :)

Kép
Kép
bondi

Sziasztok hoztam egy pár képet

az elsők(4) ébredés nyunyómunyóval:

Kép
Kép
Kép
Kép

el kaptalak kacsa:

Kép

Kép

kicsit komolyan:

Kép

Kép

kukucs:

Kép

azért még tudok vigyorogni is:

Kép

s persze nővéremmel repcsizni is szeretek:

Kép

Bocsika ha sok voltam, de gondoltam hozok a 3 hós aprónéppel készült fotókból párat.

Babócák gyönyörűek Eliot, ülönösen helyes :D , örülök, hogy minden rendben.

Ahogy sikerült pár oldalt beleolvasni ált. a tejcsivel küzd a topik,remélem nins igazam.A lényeg a pozitívitás, tartsatok ki és e hajbókoljatok a tápi előtt.Persze csak ha nem muszály.Nálunk kis fickó iszonyú gyors anyagcseréjű kb 2 liter tejcsit eszik.
Éjjel 2-szer kel 19.30 - 20.00 közt alszik szik 1-kor, 4-kor, 7-kor és 8-kor mikor ébred,aztán ahogy puffanik a történet napközben .
S persze a 2 nagy is itthon van szünet miatt így pörög a nap, konkrétan örülök ha wc-re megyek, mondván legalább ott egyedül lehetek 2 percre :oops: persze ha Dávidom nem tart oda is velem....No megyek pihizni mert nem lesz sokáig nyugtom és addig termelem a tejcsit.
Én nagy szíváson leszek, ha egyszer pótlás kell majd, mivel curvára háborúzik törpöm a cumisüveggel.
Esetleg tippetek van, hogy miként szoktassam hozzá?

Jó ét és bocsi ha sok voltam
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tappancs28 2008.10.27 22:29-kor.
tappancs28

a.kata.
nem igazán van. jó ha napi 1-szer kap tejcsit, de az sem fedezi az egyszeri 180-as étkezését. olyan 120-130 körül jön össze talán. és már fejni sincs igazán kedvem, mert nem nagyon jön.
próbáltam szaporítani homeoval, brutál fejéssel, teával de nem igazán használt. még azon gondolkodom hogy a dm-es laktoherb teát kiváltam. ártani nem árt, mert kell a folyadék, de nem tudom segít-e.

viki baba tünci. már most megszállott babanetes??

bondi! isteni helyen voltatok. ilyenkor én is ugy mennék... olyan jol esne. itt a panelban megzakkanok, ha meg vidékre kijutunk ugyebár az nem olyan :(

Kép

Kép
timi1982

Jó Reggelt!

Wera! Nagyon csini vagy a fariban és a fari is szupi! Nóri is nagyon csini!
:D
Viki! A csaj már szerencsére elköltözött! Lackó mackónak jobbulást kívánunk!

Andkata! Szerencsére azóta a kaka rendben van! Tegnap levittük a mintát kb. 10 nap amíg ideér az eredmény a dokihoz!

Kike! Süteményes képet most nem ér felrakni mert nem csak fogyókúrázok vannak! :cry:
Andi! Viki nagyon szép és ügyi számítógép guru! :wink:

Hene! Gergő nagyon ügyi fiú! :D

Muffin! Eliotnak nagyon édi dolgokat vettél! Csini lesz bennük! :D

Anyjuk! Anna nagyon ari és a hajad szupi lett! :D

Dodó! Laura nagyon édes és karikor nagyon csini lesz! :D :wink:

Bondi! Szép helyen voltatok!

Tappancs! Nagyon édes az óriás Dávid! Örülök, hogy hallottam a hangodat! :D

Szabi fiam már 7 kiló felett van de csak jövőhéten lesz teljes méreckedés és oltás!
Vendég

[b]Muffin![/b] A Mendel Károly Lakóparktól messze laktok?
Vendég

Jó reggelt!

Mi jól aludtunk, fél 4kor kelt, aztán bealudt kaja közben (de evett), és még alszik.

Bondi!
Viki irigy mirigy olyan szép helyeken jártatok!!! A gombás kép nagyon jó!!!!

Tappancs!
2 l tej? Az a nem semmi! Nagyon édes képek!

A tápszer előtt egyikünk sem akar hajbókolni, de ha éhesen ordít akkor muszáj, ha nincs tejcsi!

Andi!
Viki nagyon cuki!

Timi!
Próbálkozz a horrorfejjéssel, napjában többször is, nekem nagyon bevált.

Íme egy félakt korán reggel:

Kép
20150601134430

Sziasztok!
Jajj,Babuli,tényleg,bocsi a süti miatt :oops:

Hihetetlenül fáj a jobb cicim,csurig van tejcivel-Domi este héttől aludt egyig,akkor evett a balból,és még azóta is alszik,szóval jobb cici már tegnap este hét óta gyűlik fel tejcivel. :roll:

Bondi:nagyon jók a képek. :P

Tappancs:szépek a gyerkőcök :D

Viki:Lackó aztán egy igazi fickó :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Megreggelizek,és felkeltem mert nem írom-a ruhám pedig csupa tej-de most nem bírnék felvenni melltartót,meg betétet :roll:

De legalább végre nem álmodtam rosszat,és talán valamelyest kialudtam magam. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Én is pont uígy vagyok. Adni akartam neki hajnalban a jobból is, erre bealudt. :shock:

De végre ébren van :lol:
20150601134430

á,nincs szívem felkelteni-7-ig kap haladékot :lol:

Bár látom nincs itt senki,szóval csak magamnak írogatok. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Nagyon csini a legényke!

Kike! Semmi gond! Ha el lehet készíteni tejtermék nélkül akkor jöhet!

Sajnos Nálunk is volt tejcsi gond ezért tegnap kellett íratnom új tápszert mert a Humanat a kaki miatt nem eheti! Most Milupa Peptit kaptunk ez kifejezetten tejallergiásoknak van! Szerencsére izlik a törpinek!
Vendég

Szia Viki :D

Domi még mindig alszik,hihetetlen ez a gyerek-napokig szaporítja a tejcit,aztán meg kész-alszik-Anya meg szenved :)

Kép
Kép
Kép
kike

Babu:sajnálom a tejcigondot,de örülök hogy ízlik neki a tápi. :)

Kép
Kép
Kép
kike

szly, van hogy jön, van hogy csak cseppekben, de van hogy egy idő után semmi...

anyjuk, werának is pont azt írtam hogy kár hogy nem szólt hamarabb, mert már úton vannak azok amiket én rendeltem, magában viszont nem éri meg külön megrendelni, mert úgy sok a postaköltség. Amúgy amerikából lehet.

sz.andi én úgy tudom, hogy a szőlő nem egy fogyis gyümölcs, mert tele van cukorral (szőlőcukor) de mindenesetre tuti jobb mint a kenyér... :) a talis képeket tedd föl nyugodtan, az oldalra meg mindjárt teszek fel hogy melyiket rakd. (meg szly neked is, hogy a 3 hónaposhoz melyiket.

bondi, gyönyörű helyen voltatok!!! :)

tappancs 2liter????????????? Én tuti nem győzném... CSoda hogy van annyi tejed!!! :) Mondjuk ahhoz a súlyhoz amivel rendelkezik illik is ez a mennyiség... :)

Babu, nem tudom hogy melyik az így névről... Nekem Újlak utca, színes házak, madárdomb, helikopter lakópark, ilyenek mondanak valamit. De miután 17. ker, tuti hogy nem lakunk messze. :)

Mi meg nagyon durvát műveltünk este. 8-ig volt órám, addig apa vigyázott a kissrácra. 7 körül letette maga mellé az ágyra és el is aludt (a gyerek). Amikor vége lett az órámnak én is bementem és odabújtam apa mellé, aki akkor még gépezett. Aztán 11-kor arra ébredtem hogy ég az összes villany, mi meg hármasban nyomjuk az alvást... Úgyhogy gyorsan elrendeztük a gyereket, még egyszer megetettük, aztán alvás reggel 6-ig. :) Úgyhogy elég jót aludtunk. :)

KépKép
muffin

Hol kell az időt átállítani a profilban?

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin! Mi az Újlak utcában lakunk! A Mendel Károly Maglódon van és Anyósomék ott laknak!

Kike! A tejcsi azóta már egy kicsit jobb! Szerencsére!
Vendég

Muffin!
Te simán kereskedhetnél mellszívóval! Nem lenne gyenge üzlet! Hisz itthon elég drága! ;)

Babukám!
Örülök h rendeződtek a tejcsi gondok! Szabi manó jól aludt? Örülök h az a pics@ elköltözött.

Az én jobb cicim megmenekült. Volt is akkora büfi utána :oops:
20150601134430

Viki! Igen jól aludt Szabi! Most megyünk sétálni! 9 után jövünk újra!
Vendég

Sétálni....? Én még nem is fésülködtem :roll:
20150601134430

Jó reggelt!

Anna baba, Dávid, Laura és Lackó is nagyon tündér!

Tappancs! A képek közül elmentettem egyet a tábliba.

Kike! Én már ezer éve nem éreztem ilyet, hogy szétdurran a cicim.

Bondi! Szép helyen voltatok! Grat. apa neveléséhez!

Dodó! Tudom hogy szerinted nem, de nekem a második képen egy icipicit hasonlít Laura Annára! :wink:

Rolira megint rájött az éjszakai köhögés, felveri vele az egész házat. Én nem tudom, ez a gyerek már soha nem fog meggyógyulni!
:shock: Nappal semmi baja! És már egy hónapja beteg, hol jobban, hol kevésbé.

Kép
szly27

Ja és tegnap is elfelejtettem írni, hogy apának tegnap megvolt az első munkanapja az új munkahelyén.

Kép
szly27

Szly:vidd el Rolit az orvoshoz,mond meg neki hogy régóta köhög,Vercsi is így volt kb.egy két éve,állandóan köhögött hosszabb ideig,más baja különösebben nem volt,és a végén kiderült hogy arcüreg gyulladása volt-azért köhögött folyton.Inkább csináljanak Rolinak is egy arcüreg röntgent,minthogy megbújjon a betegség.És ne hagyd magad,igenis kapjatok beutalót röntgenre,legalább kizárjátok a dolgot.

Kép
Kép
Kép
kike

Gratula Apának, :D Hogy sikerült az első nap?

Na,Domi megszabadított szenvedésemtől :lol: Igaz,inkább figyelt másfelé,mint a szopira,de már az elején alig bírta nyelni-bár tuti hagyott benne,de azt majd kiszívja legközelebb :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Roli kruppos! Elméletileg azért köhög éjszaka, majd megfullad. De mindenképpen mondom majd az orvosnak, hogy csináljon valamit, mert így elég gáz az éjszaka.

Kép
szly27

hat fesilkodni meg en sem fesukodtm pedig 6 ota ebre vagyunk :twisted:
szegeny bubacskam annyira nem kapott levegotgondoltam kiszivom az orrat ne szenvedjen, erre ugy megebredt, hogy rogton felporogtt, sikkangatott nevetett( ez mind jo mert ennyi takanytol ami benne van en szenvednek, de o jo kedvu :P ) cicin sem tudott visszaszunditani igy kijottunk a papa had pihenjen. Bar ott is ugyan ugy hallatszott mennyire orul...
aztan jott a nyugoskodes semmi sem volt jo , igy megetettem es most a jarokajaba szundizik:)
szupi, na ezutan mi lesz a rendunk....??????????????

amugy mitol van hogy nem javul a takony cucc?
komolyan nem gyozom sterimarral es szivassal es megis szorcsog ezerrel es mindig jon ki belole feher trutyi:(
Katak: nem artalmas a sok szivas? Van valami szably hanyszor szabad milyen hosszan es hany napig?
Most ujra cseppentek szivas utan orrcseppet is, de en nem latok semi javulast. es mindig halenyeli a sleimot kohog, de amugy nem.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?