Halihó!
Esti gyors, mert én megyek Otival aludni.
Köszönjük a jókívánságokat. Iszonyat jó kirándulásunk volt! Sajna Oti kicsit lázas volt, de jókedvű, így nem rohantunk haza. Amikor jobban lett, még pancsizás is volt.
tuti kis szállóban laktunk, dugig reggeliztük és vacsiztuk magunkat, volt medence és 3 féle szauna - ezeket annyira nem élveztük, de majd legközelebb. Gyönyörű hegyek közt mentünk, egy picit a természetben is voltunk, csak marha hideg volt. Nati jókat szunyizott, bár a ki-be pakolást és öltözködést nagyon nem élvezte. Mindjárt teszek képeket.
Muffin, bocs, de óriásit röhögtem a fejési és netezési helyszíneiden
Akata, ügyes vagy az úszással!
cicik hogy bírták? Az enyéim egy napig regenerálódtak 3 perc medencézés után....
Ügyesen idomítottad Apát a házitündérkedésre

néha ez is kell
én megint csak dicsérni tudom Apa hozzáállását, ahogy Otival bánt a nyaraláson, meg amilyen házitündér itthon. Komolyan, nagyon jó dolgom van egy ilyen családcentrikus pasival
Végül is nem tévedtem el, mert a Kolosy téren már rájöttem, hol vagyok, és az Árpád hídon nagyon hamar hazaértem.
Adél nagyon ügyes!
És persze minden kisemberke, aki már a forgolódással próbálkozik!
Titi, akkor ez a reflux az oka Levi nem-evésének? Remélem, hamar gyógyítható! Hűha, Oli is ovis lesz? lassan lehet készülni az esküvőjére

(Otinak is mindig ezt mondom, de most épp nem akar esküvőt nagykorában)
A babucik mind gyönyörűek! És mennyi fogacska készülődik már! Natália hercegnő is tömi az ujjait a szájába
Kriszti, nagyon csini vagy!
Vera, te is, hajfotót várunk!
Anyjuk, nagyon jó a hajad!
Ami, ne marháskodj már az alakod miatt! Nagyon csini vagy!
Titi, te is!
Az én helyzetem elkeserítő... ma elrohantam az Árkádba, gatyó- és fölsővásárlási céllal, és a tükörben szembesültem magammal... lassan vágósúlyba kerülök
Pati, gyerekbarát nyaralónak most az alsópáhoki kolping hotel jut eszembe, de az marha drága. Esetleg Kehidakustány - de az sem olcsó. Pár napja az Őrségben nézegettem helyeket, talán az orseg.lap.hu-n érdemes nézegetned, ha tetszik nektek.
Csillala, tudtál pihizni egy kicsit?
Ronix, Isten éltesse Lénát!
És Isten éltesse a topikunkat!!! Nati egy éve még csak gondolatainkban létezett

És most itt szuszog...
Kike, a sütid nagyon jól néz ki! Köszi a receptet! (Muffin, megy a tojáskrém...)
Sok mindent jegyzeteltem, de már elvesztették aktualitásukat.
Videókat még nem tudtam nézni.
Mennem kell, de teszek még képeket, ahogy ígértem...