jó reggelt!
Feluca, mivel Beni még nem nagyon figyeli a monitort, így kénytelen az anyja ízlésére hagyatkozni, de nekem nagyon tetszik Alma!
Iszonyat édes kiscsaj!
Aproo, sajnos én nem tudok babamasszázst, de talán az Oázisban van, majd körbeérdeklődök, ahogy Andi is írta védőnőnél esetleg, hátha tud valamit mondani!
Többi babó is nagyon aranyos!
Tali nekünk is jó a csütörtök és a péntek is! Most már van kengurunk, szóval nem kell babakocsizni, kézben vinni meg maga a kín egy idő után, ugyanis vasárnap mértünk pucér súlyt, ami 6750g volt... No comment!
Olyan jó lenne minél többetekkel találkozni végre élőben is, még egy talin sem voltunk még!
Ez a melltartó nélkül alvás tök jó dolog, de nekem akkor mindig kifolyik a tejem, és reggelre olyan szaga van, hogy magamtól kapok már hányingert!

Nektek nem szokott ilyen lenni???
Mi eddig 2x voltunk együtt szülés óta, persze ez is csak miattam, mert férjem akár naponta is, pedig ő is bent volt a szülésnél, úgy látszik, hogy nem viselte meg a dolog, de mondhatom, hogy inkább engem viselt meg, és nem nem tudom elfogadni magamat úgy...
Lányok! Kérdés! Kinél csinál olyat a babó, hogy erőlködve hasizmozik, ha hanyatt fekteted, vagy, ha háttal veszed magadra, egyfolytában fel akar ülni, és csak erőlködik! Tökre ijesztő, de szerintem még nem szabad neki hagyni, vagy nem tudom, hogy szabad-e. Komolyan, hanyatt fekve olyan hasizom gyakorlatokat végez, hogy beszarás...
Ma elvileg vendégek jönnek, de folyamatosan olvaslak Benneteket, szóval tali ügyben, válasz ügyben itt vagyok, csak nem tudok olyan hamar reagálni!
Boni, nincsenek fent iwiw-en???
Szép napot mindenkinek!