Sziasztok!
Tegnap összezördültünk Zsoltival mi is, így tépelődéssel telt a nap. Ez a név mekkora galibát okoz most.
Ma elmentem a laborba afp kontrollra:
1/2 8-kor elmentem az afp-s vérvételre, 1/2 9-re kellett menni.
A labor egy tüdőosztályon van, a tbc-sek közt kellett átmennem. Kiderült aki vért tudna venni szabin van, 10-kor jött vki aki meg tudta csinálni. Addig a konyhában tudtak csak leültetni (eső esett, sétálni sem tudtam), wc nem volt. 1700 Ft-ról félreinformáltak, 4000 lett, de kérdem mi van ha nincs nálam annyi? Eredmény ma délre lenne, de nem lesz talán holnap délutánra csak. Elfáradtam a stresszben, rohanásban (Zsoltinak mennie kellett dolgozni mert helyettesít), Botinak nem volt ebédje még, így ma üvegest evett végül.
Azt sem tudom, hol tartok veletek. Papillon sajnálom, hogy nem mutatta meg magát a kiicsi, de legalább lesz még min izgulnunk. Örülök, hogy minden rendben van.
Tejcsi: én abban hiszek amit a kutatások mondanak. A nők 99%-ának van működő tejmirigye, így szinte mindenki aki akar tud szopiztatni majd. Javaslom ne hagyjátok abba ½ év előtt, azért sem mert akkor kezd vicces lenni. Ugye anyukák? Amikor nevetnek a cicin és kibuggyan a tejci a szájukból….. hihetetlen édesek!!!!!!!!!!!! Na meg legalább addig javasolják is.
Nemlajos nagyon jó vételt csináltál. Gratula hozzá!!!!
Kilók nekem is ugrottak egyet. Elértem az 5-öt egyszer csak. Irigylem akiknek a szüléssel sok lement, Én ellenpélda vagyok. 17-el mentem be, 12-vel jöttem ki (pedig a kaja vacak volt). Boti 2900 g volt, víz nem volt rajtam. 6 hó alatt lement a többi szopi mellett, 4 maradt ledolgozni, de az is lement. Mondjuk azért volt olyan bnőm is aki 10-et szedett fel szopival.
Masut irtó cuki a kép! Mekkora a babócád!!!!!!!!! Édesen alszik!
Vicuska gratula a pöcköshöz!
Nemlajos igazad van nagyon oda kell figyelni., Jó hogy te ilyen vagy. Minket bizti átdobnának a palánkon. Ha majd nézzük a lakásokat, hozzád fordulok.
Megyek elzuhanni. Meg enni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!