A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Hát igen Gabka, nekünk csak az éjszakák maradnak a pihizésre, ami nálunk szintén nem készpénz, mert hol egyik alszik nyugtalanul, hol másik.

Kép
Kép
Kép
tencsi

hát ez az gabka!!! Csodállak is titeket, akik gyerekkel, gyerekekkel terhesek. nagyon nehéz lehet :?
nekem az emésztésemet a szőlő tartja karban.... minden este eszek egy nagy adagot és rendbe jön!!!

Tényleg, vki nekem aszonta, h a szőlő árt a kismamáknak!!! Sztem ez egy baromság. Ti tudtok erről vmit?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Igen, én is ezt az évet végig akarom nyomni. Jesszus! 7re mész melózni? Nekem a 8 is korai, bár mindig itt vok negyed-fél 8-ra, de akkor is!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jah, gondolhatod. Fél 6-kor kelek, rendbe pakolom magam, aztán jön a család, hogy fél 7-kor indulni tudjunk a bölcsibe. Én a manókat sajnálom igazán....... :cry:

Erről a szőlő dologról nem is hallottam, sőt inkább azt hallottam, hogy jót tesz a kismamiknak. Talán nem is olyan régen épp itt a fórumon volt szó róla.

Kép
Kép
Kép
tencsi

én is fél6-kor kelek, de a reggeli készítée és magam összeszedése miatt, kelhetnék később, csak utálok kapkodni. a kutyu meg soxor felébreszt éjszaka, h neki is pipilnie kell, ha már én megyek, ő is akar :lol:
Na, akkor szőlő ügyben megnyugodtam :P
Nehét lehet nektek....minden tiszteletem 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

óóó, ugyan, köszi szépen! :oops: De hát az adott helyzetet kell megoldani nem igaz?

Kép
Kép
Kép
tencsi

de igaz:-) csak az én helyzetemből igen is csodálatra méltó ahogy kezelitek a szitut

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Igazán köszönjük szépen!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Én most elköszönök! További szép délutánt és estét Nektek!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Én is!!! Megyek jógázni! Szép napot

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon: szőlő a magas cukortartalom miatt nem ajánlott!

A siketekhez önszorgalomból kerültem, már az egyetemen is tanultam egy évig a nyelvüket, aztán tavaly novemberben elkezdtem ismét tanulni, az alapfokot nyomom (másfél év! :shock: ), majd néha önkénteskedtem is rendezvényeken, szóval imádom őket!
Nem bánnám, ha sikerülne velük kapcsolatos melót találnom majdan.

Hja, a jó hír: 20E-ért megkapom a pelenkázós kiságyat minden tartozékával (pelenkázólap, baldachin, falvédő, szivacs, stb) és a járókát, plusz még szopipárnát :D

A rossz hír: megint gondok vannak az építkezéssel (nem nagy bajok, csak mégis), szóval most megint erélyesnek és felnőttnek kellett lennem, meg ügyet intéznem, meg döntenem... Nem volt jó, és nem jártunk jól, de amúgy rosszabbul jártunk volna. Ha érdekel valakit, vagy esetleg van köztetek, aki (vagy akinek a párja) építőiparban otthon van, elmesélem :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Írtam egy jó hosszút, és elszállt. :evil: :evil: :evil: de közben már nemlajos megválaszolta.
Nekem pl. TILOS szőlőt ennem :( talán 2 szemet ettem eddig. A banán se sokkal jobb, és persze, hogy ez a 2 kedvencem! :?
Én +2 kilónál tartok, de újabban minden nap kívánok valami édességet, ami ugye a cukromnak nem nagyon kéne.Igyekszem fékezni magam.
Drukkolok nektek lányok, hogy senki ne legyen terhességi diabos, szörnyű lehet egyik napról a másikra diétás kosztra állni, így sem mindig könnyű, hogy január óta ezt csinálom, kialakult.

Kép
Kép
zazzy

nem is tudtam hogy nem nagyon szabad a szőlő... pedig pont tegnap vettem mert olyan szép nagyszemű volt..
én is minden nap kívánom az édességet remélem ebből nem lesz gond.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nemlajos az nagyon jó ár... Akkor te nagyon jól jártál :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hát, már megérdemeltem, hogy jól járjak :wink:
Legalább ez megvan. És ráérünk fizetni, meg érte menni februárban, amikor rendben túlestünk a költözésen.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én fél 8tól dolgozom 4ig aztán száguldok haza a gyerekért.
Nekem az a mákom, hogy a párom későbbre jár dolgozni így a gyerkőc fél 8 körülre jár csak bölcsibe.

bár nekem "csak" egy van, de ő minden éjjel felébreszt, vagy azzal, hogy jön, vagy azzal hogy nem jön és akkor rohanok megnézni, hogy miért nem jött :)

nemlajos, gratula a cuccokhoz, jó üzletet kötöttél.
mi annó majdnem mindent újonan vettünk, mondván úgyis több gyereket akarunk és ha az árát elosztjuk a gyerekek számával ... :)
ma már én is több dolgot vennék használtan, de most már mindegy, van mindenünk, használtan :)

Kép

Kép
gabka77

hehe, akkor a második gyereknél már bejön a használt dolog :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Ma shopingoltam, persze pénz nélkül, azaz csak nézelődtem, hogy okosabb legyek. Nem lettem. Majd összeírok egy csomó kérdést babakelengye ügyben.

Nemlajos, nagyon szép feladat ez, siketekkel foglalkozni. Milyen volt az állatkertezés? Remélem a problémák ellenére a költözés nem tolódik majd el. Egyébként engem érdekel a sztori, bár nem vagyunk érdekeltek építőiparban. :wink: Ja és gratula, hogy felnőttél a feladathoz.

A szőlőről én is tudtam, hogy nagyon cukros, ráadásul ezeket a szép, dekoratív, nagyszeműeket valamivel szerintem kezelik is, mert olyan büdös halszagú lesz tőle a kezem. Naná, hogy megveszek érte. :? De akkor már inkább szőlő, mint dobostorta.

Ma végre találtam egy szupi könyvet, potom 6000-ért, ami a kilenc hónapról szól. Beleolvastam pont a súlygyarapodás témakörben, mert az utóbbi héten nálam is felugrott 1,5 kiló. Ha nagyon drasztikus a gyarapodás, és ez nem áll összefüggésben a táplálkozással, akkor azt mindenképpen meg kell beszélni a dokival. Szóval Papillon, ha úgyis mész dokihoz, vesd fel neki ezt a témát.

Egyszer már emlegettem a pocak-kártyát. Na vagy hat hete, hogy postára adtam. Azóta várom mint a messiást, hogy majd jól lerohannak, mindenféle hasznos infóval. Plusz ugye nyereményjátékban is részt lehet venni vele, amivel babakelengye alkatrészeit sorsolnak. Aztán eszembe ötlött, tán felhívom őket megkapták e. És most kapaszkodjatok meg, ma értesítettek, hogy igen megérkezett, és azon nyomban fel is vittek a rendszerbe. A biztosítomhoz képest ez fénysebességgel vetekedő gyorsaság. Csupán hat hétig kallódott, és csak egy telefonomba került. :?

Kép
Kép
tessza76

Off
Szóval, új építésű lakás, kis beugró terasszal, kertkapcsolattal.

Aztán olyan egy-két hónapja rájöttem, hogy az alagsor kilógó födémje miatt a "kertkapcsolat" egy 10cm mély (magas, mert magasabban lesz a földfelszín, mint a lakás padlója) földsáv, amin gyepszőnyeg lesz (amit cserélni kell évente, ahová nem tudsz sövényt ültetni kerítés helyett, ahol megül a csapadék, mert nincs hová folyjon - vízszintes beton), s miután erre rájöttem, mondtam, hogy burkoljanak le 1m-es sávot, hogy legalább valamit hasznosíthassunk a területből, mert nem ezt ígérték.
És mostanra kikalkulálták a majd' 100E Ft-os árat, ami szerintem pofátlanság.

Tehát ha kérjük, akkor ők lealjzatolják (vagy mi, szóval ami a burkoló alá kerül), és a burkolat+segédanyagok+munka kerülne 97200 Ft-ba 10.X négyzetméterre (ezt se értem, miért pont annyi nm, amikor 9m a lakás széltében...)

Ha NEM kérjük, akkor jön a tereprendezés, közvetlen a falnál egy perem, ami vízzáró, és a betonra jön a föld. 10 cm a falnál, ami KIFELÉ növekszik (magyarul a beton ugye jó esetben vízszintes, de a föld a lakás felé lejt, tehát ha döngölt, vagy fagyos, a lakáshoz vezeti a csapadékot). Erre jön tavasszal a gyepszőnyeg (ekkora földre szerintem már fűmag is jó, nem?)

Namármost: a nappalinknak van egy baromi nagy kétszárnyú ajtaja a kert felé (az eredeti látványterven ez még ablaknak tűnt...), kifelé nyíló zsalugáterrel (nem tudom a méretét, szerintem 2X70cm minimum, párom szerint van az 2X1m is).
De nem tudjuk, milyen "magasan" van ez az ajtó, de szerintem tuti, hogy nem 10 cm a kilépő, de még ha annyi is, és kifelé növekszik a föld magassága, akkor hogyan fogom én ezt a zsalugátert kinyitni?
Mi lesz, ha felázik a falam?
Mi lesz, ha a 10 cm-es föld nem képes elvinni a csapadékot (mert nem képes, és ugye nem is lejt a beton), akkor nekem ott fog rohadni alulról az a földréteg? Egy mocsár lesz a kertkapcsolatom?
Vajon az alatta lévő tároló födémje ezt meddig bírja? Mikor fog felázni az egész alagsor?

Na, hát most ez van. Lemondtuk a burkolást, azt mondtuk, majd ellapátoljuk a földet beköltözés után, és leburkoljuk mi magunk (amit elvileg nem tehetnénk, mert a terület - kertkapcsolat - osztatlan közös tulajdon, csak kizárólagos használati jogunk van rá...).
Köszönjük figyelmüket!:)
On

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hé, nem akartam megölni a topicot!!! :shock: :? :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos! Nem ölted meg. :) Nekem nagyon tanulságos volt, amit írtál. Nem is tudom, én rájöttem volna-e magamtól ezekre a dolgokra. Nálunk párom az, aki ezeket átlátja, így nekem nem muszáj. :)
Nagyon ügyes vagy, minden elismerésem!

Mi mostanában rengeteg gyümölcsöt eszünk, a szőlő is közte van, abból is elég sokat meg tudok enni egyszerre. És eddig kb. 2,5 kilóval vagyok több, mint az elején. Mindenesetre megjegyzem, hogy magas a cukortartalma, bár remélem, nem lesz szükségem erre az információra.

Masut
masut

Közben átállítottam az időt a nyári időszámításról a profilban, kíváncsi vagyok, hova teszi a hsz-emet a rendszer, a másik hsz-em elé vagy után. :)

Ez pedig egy ma reggeli kép:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Masut
masut

Azta!!! Az 1. hsz ideje is korrigálódott. :lol:

Masut
masut

Sziasztok!

Nemlajos, elég gáz ez a helyzet. Az építető vállalt garanciát, hogy a ház nem fog összedőlni? Egy ilyen folyamatos ázás elég gáz tud lenni. Egy-egy nagy esőnél nem csak mocsár, de rendes kis tó ki tud ott alakulni, ha csak időlegesen is. Nálunk az úttest van magasabban a járdánál, és esőzésekkor rendesen áll a víz a kapuban. Szerencsére a házig nem jut el.

Ja a pocak-kártyás hozzászólásomhoz annyit, hogy csak akkor vittek fel a rendszerbe, mikor telefonáltam. A szövegből ez nem jött ki.

Masut, ezek szerint voltál uhun? Bocs, elég szita a fejem mostanában.

Kép
Kép
tessza76

Masut, kiderült, hogy fiú vagy lány? Miért nem szerepelsz a táblában?

Kép
Kép
tessza76

Jó reggelt Lányok!

Nemlajos, aztamindenit! Annyira durva dolgok tudnak történni egy új lakás vásárlásánál. Nálunk szinte mindent kispóroltak a házból, nem sok köze van az eredeti tervhez, aztán meg persze szépen megmagyaráznak mindent. Mi egy négylakásos társasházban lakunk aminek van egy közös kertje, manóknak ott van kialakítva egy játszótér és igazából csak mi használjuk. Összeségében még a mi lakásunk van a legnagyobb rendben. Eleve rosszul van a ház alapja és bizony nálunk is minden víz a ház alá folyt, szépen áztatva a lenti lakásokat. Be sem költöztek a lakók és penészedett a fal. Aztán utólag csinálgattak nekik mindenféle pótlásokat meg hasonlókat, de hát az annyi mint sz..nak a pofon már bocsánat. 5 évesek ezek a lakások, de például két házzal arrébb már omlik a fal meg hasonlók, szóval jó kilátások. Az tuti és tényleg igaz, hogy az embernek a 2. vagy 3. lakása az igazi. Addigra tudja, hogy mire is kell igazán figyelni. Annyi mindent másképp csinálnánk és legfőképpen sokkal rámenősebbek lennénk.

Masut, szuper a kép!!!

Szerintem belefér a szőlő ha mértékkel esszük! Én is ettem egy csomót, mert szerencsére volt a kertben bőven. Van több ismerősöm is aki terhességi diabéteszt kapott, bizony nem könnyű hirtelen arra ráállni, de hát a cél érdekében bármit.

Gabka, ezek a gyerkőcök már csak ilyenek! Tegnap már 8 kor elaludtak a gyerekek, apa is, aztán én meg negyed 9kor. Aztán vmikor fé l11 felé kimentem zuhanyozni, aztán alvás tovább. Domcsi vmikor bemászott hozzánk és fél 2 kor felébredt és közölte, hogy ő bizony kisvakondot szeretne nézni. Na bumm. Nagy nehezen meggyőztük, hogy nem kéne és átmentem vele az ágyába, na de onnan nem igazán lehetett kijönni, mert mellé kellett feküdnöm, be kellett csuknom a szemem és simogatni a hátát. Ezeket parancsba adta. Aztán nem is tudom mikor jöttem ki, de ehhez képest nagyon jól kipihentem magam. Viki mindeközben békésen alukált. Reggel háromnegyed 6kor jött újra Domcsi, hogy ő most már aztán igazán kisvakondot szeretne nézni. Vhogy ezzel védekezik a bölcsibe menés ellen vagy mi. Amíg összekészítem őket, addig nézhetik. Bölcsiben megint nagy sírás volt. Szóval nagyon nem egyszerűek ezek a reggelek, bocsánat, hogy rátok zúdítottam.

Holnap reggel 8-ra megyek a háziorvosomhoz EKG és hasonló nyavalyák, aztán délre uh-ra!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Jó reggelt!

Hááát, nemlajos, nem semmi. Érdemben nem tok hozzászólni, de nagyon komoly a story. Megkéne kérdezni több szakembert,h mit gondol.
Jah, azt tom, h magas a szőlő cukortartalma, de nekem, lekopogom, eddig még nem volt problémám ezzel. Volt nekem korábban inzulin intoleranciám, de folyamatosan szedek megelőzésként zöldségtablettát, és jobb a cukrom, mint valaha: :D
Nagyon édes a baba. A sajátomból mostanában csak a csodás kis gerincét látom :P a 12 hetes uh-n láttam őt a legjobban... 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ja, Nemlajos, szuper jó áron vetted a cuccokat!!!
Mi holnap megyünk megnézni a babakocsit!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!Igaz már ezer éve nem voltam és lehet már nem is emlékeztek rám..azért bejelentkezem és leírom,hogy velünk minden rendben van..és úgy látszik kisfiú lesz a kistesó!!!

Építkezés:nem egyszerű dolgok.
Mindenkinek további jó pocakosodást!

KépKép
vicuska

Gratulálok Vicuska az öcsikéhez :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Gratula Vicuska a kislegényhez! Ha tudsz nézz be sűrűbben!

Kép
Kép
Kép
tencsi

vicuska, gratula a tököshöz! :lol:
masut, szép reggeli fotó, és engem is érdekel az, ami tesszát!!! :roll:

Köszönöm lányok a bókokat az építkezés kapcsán, muszáj észnél lenni (és most már tuti, hogy viszünk valami minőségellenőr szakembert az átvételre), mert ugye ha már az ember egy életre eladósodik...
Most épp az első táppénzemet várom, de már annak is utánajártam szakértői fórumon, hogy mennyit kellene kapnom (110E-et számoltak, én magamnak 94E-et, az a lényeg, hogy nem lehet kevesebb, mint az alapbérem, különben ölök!), szóval intézem a kis ügyeimet :wink:

Picurka meg virgonckodik, és még csak egy nap volt, hogy a párom, amikor Döméztem, visszakornélozott 8)

Hja, és izomlázam lett a tegnapi állatkerti sétától :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok :D
csak bejelentkezem, minden ok, süt a nap, minden happy, megyünk feltölteni a hűtőt.
végre apuci is érezte a porontyát mozogni tegnap :D
majd jövök jók legyetek 8)

KépKép
KépKép
adryn

Nem lehet kevesebb, mint az alapbér? A táppénz mindig kevesebb, nem?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szia Adryn!!!!

Üdv Dániában :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon, mivel pedagógusként a baromi sok túlórámmal csak ritkán kaptam alapbért, meg az ofő-i pótlék, meg a mkvez.-pótlék, meg 13. havi...
És ugye a táppénzt az összes adózott jövedelem után számolják. Alapbérből kb 1.6M lett volna az éves bruttóm, de így 2M feletti összeg jött össze, és ennek veszik a 70%-át (mínusz a 18% adó, meg a nyugdíjtagdíj, vagy mi).
Szóval, míg az alapom kb. 90E Ft volt nettó, a táppénznek muszáj többnek lennie, vagy különben át vagyok verve 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

javagyúgy!!!!! Értem :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!
Tegnap összezördültünk Zsoltival mi is, így tépelődéssel telt a nap. Ez a név mekkora galibát okoz most.
:cry:
Ma elmentem a laborba afp kontrollra:
1/2 8-kor elmentem az afp-s vérvételre, 1/2 9-re kellett menni.
A labor egy tüdőosztályon van, a tbc-sek közt kellett átmennem. Kiderült aki vért tudna venni szabin van, 10-kor jött vki aki meg tudta csinálni. Addig a konyhában tudtak csak leültetni (eső esett, sétálni sem tudtam), wc nem volt. 1700 Ft-ról félreinformáltak, 4000 lett, de kérdem mi van ha nincs nálam annyi? Eredmény ma délre lenne, de nem lesz talán holnap délutánra csak. Elfáradtam a stresszben, rohanásban (Zsoltinak mennie kellett dolgozni mert helyettesít), Botinak nem volt ebédje még, így ma üvegest evett végül.
Azt sem tudom, hol tartok veletek. Papillon sajnálom, hogy nem mutatta meg magát a kiicsi, de legalább lesz még min izgulnunk. Örülök, hogy minden rendben van.
Tejcsi: én abban hiszek amit a kutatások mondanak. A nők 99%-ának van működő tejmirigye, így szinte mindenki aki akar tud szopiztatni majd. Javaslom ne hagyjátok abba ½ év előtt, azért sem mert akkor kezd vicces lenni. Ugye anyukák? Amikor nevetnek a cicin és kibuggyan a tejci a szájukból….. hihetetlen édesek!!!!!!!!!!!! Na meg legalább addig javasolják is.
Nemlajos nagyon jó vételt csináltál. Gratula hozzá!!!!
Kilók nekem is ugrottak egyet. Elértem az 5-öt egyszer csak. Irigylem akiknek a szüléssel sok lement, Én ellenpélda vagyok. 17-el mentem be, 12-vel jöttem ki (pedig a kaja vacak volt). Boti 2900 g volt, víz nem volt rajtam. 6 hó alatt lement a többi szopi mellett, 4 maradt ledolgozni, de az is lement. Mondjuk azért volt olyan bnőm is aki 10-et szedett fel szopival.
Masut irtó cuki a kép! Mekkora a babócád!!!!!!!!! Édesen alszik!
Vicuska gratula a pöcköshöz!
Nemlajos igazad van nagyon oda kell figyelni., Jó hogy te ilyen vagy. Minket bizti átdobnának a palánkon. Ha majd nézzük a lakásokat, hozzád fordulok.
Megyek elzuhanni. Meg enni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Szia Adryn, köszi hogy bekukkantottál! Majd ha lesz némi időd, ha tudtok szabadulni egymástól :wink: akkor gyere!

Nemlajos nem semmi, azért mindig mindenben észnél kell lenni!!!! Szorítok, hogy annyit kapj amennyivel kalkuláltál!

Kukli, ez eszméletlen..... mindig sikerül kifognod vmi marhaságot? Ráadásul az ár sem stimmel, hát szóval borzasztó! Tessék lehiggadni és holnap megkapod a szuper eredményt!
Pároddal a neveken kaptatok össze?

Kép
Kép
Kép
tencsi

Köszi Tencsi édes vagy!:) Teli pocak, és a kisvakondos történet azért kicsit felvidított. Bár horror lehet éjjel ezen civakodni velük. Annyi meglepetést tudnak okozni. :) Szval én meg túl vagyok rajta és kész. Eredmény meg tuti jó, más választás nincs.
Igen a neveken. Nem értem. Eddig megállapodtunk, Vandának hívtuk, most meg olyanokkal jön elő, ahogy én nem tudnám szólítani a kislányomat. Napi 10 új nevet tolok elé, már tök nagy alkukat kötök magammal, de ragaszkodik a Krisztina, Szilvia, Katalin valamelyikéhez. Nekem ez most nem jön be babanévnek. Ti hogy álltok? Pénteken mentek uhura ugye? Tipp van már?
Adrynnak ma milyen klassz napja lehet! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.10.29 12:06-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

A Katalin nekem nagyon tetszik :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ismerek sok jófej Katát, van bnőm is, de nekem erről a névről mindig a böclsiben a nagyon szőrős lábú Kati dadus jut eszembe. :? Nem tom miért. :o
Most még az Emma tetszik. Előbb a Kinga névvel hívott Zsolti. Leglább nézelődik..... már a nevek között remélem... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.10.29 12:15-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

A Kinga és az Emma nálunk is szóbakerültek, nekem tetszenek :)

Kép

Kép
gabka77

Uhh, Kukli, Neked sem egyszerű :?
Hát igen, a név nagy gond, már a Zuram is lázadozott tegnapelőtt, valahányszor azt mondtam, hogy Döme, ő azt mondta: Kornél?, szóval elvoltunk, mint két idióta (bár nekünk a kedvenc elfoglaltságunk még mindig a nem-de-nem-de órákig való szajkózása... :roll: ).
Az afp-kontroll felháborító, már nagyon idegesítő, hogy senki nem tud semmit (anno pl ezért maradtam le a - most - ingyenes kombinált tesztről, mert két emeleten - 3- se volt senki, aki megmondta volna, hogy hová kell menni :? ).
A lakás ügyben meg rám ne számíts, én pl biztos nem vállalom be egymagam a sajátunkat, mert én megalkuvó vagyok (pl. jaj, nem engedem tele a kádat, hogy megnézzük, szivárog-e, mert biztos sietnek, jaj, nem nézek az ablakpárkány alá, hogy lukas-e mert rossz fényt vet a hozzáállásomra...). Ez az első, hogy a sarkamra álltam, aztán mi lett belőle? Semmi. Ugyanúgy gyepszőnyeg lesz, mintha meg se szólaltam volna :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

A Kinga nekem is bejön, de eddig szóba sem került :lol: Olyan rossz, h van egy csomó jó név, de nem választhatjuk, mert vkit társítunk hozzá :x
A férjem ledumált az újépítésű lakásról, inkább vettünk egy rosszállapotú használt házat :lol: de legalább mindent mi csinálunk rajta meg, így tuti jó 8) csak lassú!!!!!!!!!! :twisted:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

De legalább észreveszed a dolgokat. Mondjuk nálunk én már néztem a párkány alá. Meg is csinálták. :)
Na Nemlajos, lehet majd a szülőszobán mi adunk nevet a végén. :) Remélem mi a héten megbírkozunk a feladattal. legalább hajalndóság van má benne.
Gabka ti még csak gondolkoztok? Majd szólj a tábla miatt. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Papillon az baj, hogy mi abszólút nem vagyunk építsük magunk típúsok. :( De egyenlőre a válság miatt egy érdeklődönk sincs, így nem kell ezen gondolkozni.
Amúgy táblán már 6:5 a fiú lány arány, ha Erpééket nunisnak vesszük :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Mi sem vagyunk azok, de a szükség törvényt bont. Nincs pénz, lakni kell vhol, megcsináljuk mi magunk, max ferde lesz a fal :)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ferde fal? Szval ti stílusosan csináljátok? :lol: Azért az ember keze munkája, csak az ember keze munkája. Mindig irigykedem a belevágókra. Zsolti szeret biztosra menni. Az meg sokba kerül, és nem akkora élmény. Aztán ha mégis mi csinálunk vmit, nagyon büszke rá. :roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Örülök Kukli, hogy kicsit jobb kedved lett az én kis csibészemtől!
Durva ez a uzavona a nevekkel, de tök érdekes, hogy a párod ennyire belemegy és képes felhívni ha van új ötlete!!! Nekünk a szomszédban hívják a 2 éves kislányt Katának és vmi tüneményes, most megint nagyon divatos név lett. Amúgy nagyon is befolyásolja az embert az, hogy bizonyos névvel milyen embereket ismer és a véleménye róla. Nálunk két lánynév került szóba anno az Emília és a Léna. Nekem mindkettő nagyon tetszik. Fiú meg Dávid és Dániel, ebből nekem a Dávid jobban tetszik.
Holnap megyünk uh-ra 12-re! Ugye a múltkori doki a kisfiút mondott de nem teljes bizonyossággal mert a lába között volt a köldökzsinór.

Papillon, hidd el az ún. szakemberek is képesek olyan ferde falat alkotni, hogy az eszméletlen. Nálunk nagyon körül kell nézni, hogy egyenes falat találjunk vagy normális sarkokat a plafonnál. Tisztára mint egy Hundertwasser ház..... Amúgy mi is amit tudunk megcsinálunk, szerencsére Krisz és az apósom is nagyon ügyesek mindenben és az tényleg olyan amilyet mi szeretnénk. Nyílván vannak dolgok amiket nem tudnak megcsinálni és akkor kell a segítség.

Na jól beebédeltem! Fincsi volt nagyon!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?