Sziasztok Csajok!
Köszi a hiányolást!!!
Mire végigolvastam már el is fáradtam. Úgyhogy nem írok most sokat.
Levi változatlanul (nem) eszik Ma is 3x evett, reggel fél adag tejpépet, fél 2-kor alvás közben (sikeresen) megevett 190 tápot

és 7 körül majdnem egy üveg gesztenyés almás csirkét. Megivott 300 körüli teát. Hát ennyi. Egyáltalán nem javul, ugyanúgy kibukja a főzeléket még evés után pár órával is.
Katák: szerintetek mikor adjam be Levinek a gyógyszereket? a dokink azt mondta egyszerre adhatom neki csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy mikor. Most reggeli elött adom neki.
Negyedet kell adnom, de holnaptól harmadot fogok mert mire elvágom és összetöröm egy csomó hiányzik belőle.
Na csajok: hozzánk lehet jönni énekelni, tornázni van hely, videó, dvd... Bár engem felvettek a tanítóképzőre, tehát átmentem az ének alkalmasságin, de hogy a tanárnak nem volt hozzám hallása az biztos...
Minden félévben valahogy átjutottam énekből. Persze mindig jóindulatból...
Nagyon édesek a babucik és nagyon jók a beszólások.
Hene: Levi sincs annyi kg, mint ami a táblázatban van, pedig normálisan hízik minden héten attól függetenül, hogy nem eszik csak max 3x. Se a kaja se afolyadékmennyiség meg sem közelíti a napi minimumot. Él és virul, jókedvű és szépen fejlődik. Ettől függetlenűl ugyanúgy kivagyok mint Ronix. Sokszor legszívesebben kitépném a hajamat amikor Levi 12 óra nem evés után köszöni szépen nem kéri a kaját.
Evelin: annyira cuki Eliot abban a ruciban!!! Nagyon szép a szája, ahogy gyógyul még szebb. Múltkor olvastam, hogy az unókatesódnak Hangosan nevetett. Hát látod, hogy milyen ügyi ez a gyerkőc?
Tök ügyi vagy ezekkel a teendőkkel. Én olyan lusta vagyok, már szégyenlem magam. Mindig mindent kutyafuttában csnálok. Most is össze kéne pakolni a gyerkőcök után és itt ülök.
(de már nagyon hiányoztatok)
Ja én is visszolvastam az elejére. Én a 20. oldalon léptem be amikor Henkának kiderült, hogy angyalkája lett...
Pont őt kerestem a másik topikból és itt is ragadtam. Hoztam magammal Szly-t és Csillala-t. Sajna oda már nagyon ritkán írok, de nem is nagyon pörög a topik. Múltkor írtam oda és csak pár írás volt azóta is.
Ja és az elején szegény Evelin elment a topikból, mert lehangolta sokak előélete (vetélések) és úgy akartam neki írni, hogy ne menjen el, meg hogy úgyis vissza fog jönni, mert ezt a topikat nem lehet elhagyni...

Ez olyan mint mikor a bábszínházban a gyerekek bekiabálnak "ott a farkas"...
Olyan jó volt nézegetni, ki mikor csatlakozott és kinek mikor lett biztos a teszje és mikor kezdett el dobogni a gyerkőcök szívecskéje...
Na megyek mert leragad a szemem.
Mennyit írtam volna, ha még erőm is van. Ez van, ha nem jövök pár napig...
Bocsi, hogy sok(k) voltam!!!
Jó éjt mindenkinek!!!!