A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ti nem szoktatok azt almodni hogy terhesek vagytok? :lol:
Mostanaban csomoszor ezt almodom.
Es ma reggel fogalmam nem volt, hogy almodtam vagy valosag? :roll: :shock: :P
Vendég

na szep mindez lapteton :oops:
Vendég

Anyjuk!
Mult héten álmodtam, hogy terhes vagyok, ráadásul ikrekkel! :shock:

d.dodó

ja es a boltban persze mozduloni nem lehetett annyi ember volt.
sose fogom megerteni attol hogy egy napig zarva a bolt miert kell mindent megvenni :?:
Vendég

de eszik, csak a tejallergia miatt speciálisat. Ez megmaradt, ilyet csak 3 hétig evett...

Kép
andkata

Anna teli szajjal mosolyog a tukorkepenek. ez lehetseges?
Vendég

hat akkor a kovetkezo talira ha elhozod mekoszonom.Anna meg nem tudja :wink:
Vendég

Lacusom haláli figura. Itt brümmög már fél órája. Tiszta nyál minden. :roll:

Holnap nem nagyon leszek, megyünk temetőzni :cry: és anyósékhoz.
20150601134430

Tami!
Én nem álmodom terhességel, de bevállalnék egy fodros bugyis ;)
20150601134430

Roni!
Megcsináltam az avatar képet, elküldtem emilen. Ígym ár jó lesz. ;)
20150601134430

hu de bator vagy!
sajna en meg almomban is felek az ujabb terhessegtol, hat meg ha valosag lenne...
Persze mikor meglatom Anna ujjszulott kori kepeit mindog arra gondolok jajj de jo lenne eg yuj csoppseg, de mikor belegondolok melyebben meg nagyon nem: se fizikailag nem, sem anyagilag nem, sem , sem....persz ha veletlen megis, hat ugyan olyan orommel fogadnank, mintha epp a "legmegfelelobb" idoben jonne( ma epp errol beszelgettem egy ismerosommel, egyik oldala szeretne mar a kistesot, masik retteg a gondoladtol is, es onzonek tartja magat e maitt, erdekes ez), de most mennem kell.
megint egyedul furdetek
Vendég

Sziasztok!
Én ma csak olvasóüzemmódban voltam. :roll: Így is nehéz volt tartani veletek a tempót :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Kész vagyok! Már megint. :cry: :cry: :cry:

A szokásos van. :roll:

Csak nem értem, hogy a nagyinál miért nem csinálta? Nem volt hiszti, egy percig nem kellett szoktatni. Pedig nem volt egész nap kézben. Aztán hazajöttünk, első nap Ő volt a megtestesült jóság, aztán másnap minden visszaállt a régi kerékvágásba. Mi a fenét csináljak? Egyik nap jó másik nap nem?

Komolyan sokszor azt kívánom, hogy valaki jöjjön és vigye el pár órára. Meg fogok így hülyülni hamarosan.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

: 8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:47-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:48-kor.
Vendég

Elmesélem milyen jót turiztunk Katával! Apa elment a négy gyerekkel a játszótérre, Adél meg édesdeden végigaludta az egészet, úgyhogy nagyon jó volt nekünk! :lol:
Túrtam nyolc zoknit, Zsuzskának egy farmert, egy kantáros farmert, egy pulcsit, Misinek egy nadrágot, egy pólót, mindhárom nagynak egy-egy övet, Zsoltinak egy sapkát, és két nyálfogót!

Ha már a gyerekszájnál tartunk, jövünk haza, Zsu meséli a mamának, hogy anya két tök jó NYÁVOGÓT vett Zsoltinak! Úgy értette a nyálfogót, hogy nyávogó :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy nálunk a partedli mostantól nyávogó lesz! :lol:

Kép
Kép
patr

Na, mire megmelegítettem a tejet, elfáradt a bömbölésben és elaludt. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vidokata:köszi :)

Míg titeket a kistücskök készítenek ki,engem a nagytücsök:Vercsi :roll:

Annyira rossz evő itthon,hogy hihetetlen :? Oviban mindent megeszik,nem finnyáskodik,de itthon.........

Ma is eléjük raktam a vacsit,Kristi szépen meg is ette,Vercsi nem kérte,nyafogott vajas kenyér után-mondom nem!Ez a vacsi,ezt kell enni.Mindig azt kap egyébként amit kér,de már unom,mert van hogy főtt ételt nem is eszik :evil: De ő csakazért se eszi meg a vacsorát-mondom ok,de akkor éhesen méssz aludni.
Lefeküdtek,Vercsi továbbra is nyafog,meg sírdogál hogy éhes-he,ott a vacsi,egye meg ha olyan éhes,de nem-ő vajas kenyeret kér.De az oviban sem adnak nekik mást,ha nem kérik az ebédet,vagy uzsit.Akkor nem esznek,legfeljebb éhesek maradnak,bár valamennyit akkor is kell enniük,úgy nem kelhetnek fel.
Na,megadta magát,hogy akkor megeszi a vacsit...be is vitte,ám egy perc múlva,dúlva,fúlva,kihozta hogy nem eszi meg,inkább nem eszik :twisted:
Mit lehet erre mondeni :roll: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

ez am az idill: Annam agyban, sot amint hallom mar aliszk is, a lakas ugyahogy rendben , egnek a gyertyak, szol az alomszep zene mamaknak es babaknak, ferjem is hazaert.....es fejek :lol:
Vendég

kike: igazad van,ha engedsz soha nem lesz jobb a szitu. legkisebb hugomnal volt ez , az eredmenye, most igy 12 evesen is mindig ugyan azt eszi
Vendég

Anyjuk:Köszi,jó hogy megerősítesz benne hogy jól csinálom,hogy nem engedek neki. :D Mert nem voltam benne biztos hogy jó-e :oops: Mert most bizony evés nélkül feküdt le-de ebből majd remélem tanul,és holnap majd megeszi amit elé rakok :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Na, Lizy is lefektetve! Már el is aludt. Pedig ma mikor leraktam a kiságyba még nem aludt!

Anyjuk!
Bevált az uj fejő?

Nálunk ma tuti nem lesz ilyen idilli hangulat! Várjuk a Viktort a fényképekkel és beszámolóval, utána párocskám meg szokásos pénteki lövöldözős játékot fogja játszani!

d.dodó

Sziasztok!
De jót mosolyogtam az előző pár oldalon!
Babák szebbnél-szebbek! :D
Kép
Kép

Kép
dittke

Itt vagyok,erre mindenki eltűnik! :cry:

Kép
dittke

Hát nálunk se túl idilli a hangulat. Adél édes volt napközben kétszer nagyot aludt, esefelé hiába volt kipihent, nyüglődött. Esti etetés során előszöt kétszer nagyot bukott, majd szabályosan nagyobb mennyiséget hányt, jó sok nyákkal. Nem igazán köhög, de úgy tünik mégis lefolyik a a torkára, hiába szívogatom az orrát. Sírtam úgy sajnáltam és teljesen kifáradt, már nem is akart többet enni...Szóval együttérzek, Bondi...Remélem segít hogy ez a sok trutyák kijött ( ja és a kakijában is láttam...)

Na mindenkinek jó éjt!!!

Kép
andkata

kata, semmi gond, mégsem jártunk arra... :)

Délután elmentünk apával hármasban vásárolni és összefutottam egy régi tanítványommal, akik egy csomó ideig próbálkoztak a bébivel, de sehogy nem jött nekik össze. Most 15 hónapos a kis huncut... Annyira örültem amikor megláttam őket! :)

AMúgy meg csak boldog halloweent akarok kívánni: :)

Kép

KépKép
muffin

ja, és még azt akartam mesélni, hogy délelőtt amikor aludt, odatettem neki egy macit a fejétől 40-50 cm-re, hogy ha esetleg felébred, azt lássa. Erre kicsit később megyek be, és totál odamászott a macihoz, hozzábújt és úgy aludt tovább. :)
a másik meg, hogy este már többször is előfordult, hogy amikor felvettem, elég volt a feneke alatt tartanom, mert nem csuklott semerre. Annyira örültem neki, remélem már így is marad. :)
Na mindenkinek jó éjt!

KépKép
muffin

Eliot tünemény! :D

Kép
dittke

a ruhája meg kistehén, annak a farka látszik. :)

Kép

KépKép
muffin

köszi dittke. :)

KépKép
muffin

Ez is nagyon jó!!!

Kép
dittke

(a macis képhez tartozik, hogy tudjatok viszonyítani, hogy a takaró ott maradt, ahol ő feküdt, és vállig be volt takarva. Úgyhogy nem kis távot tett meg. :)

KépKép
muffin

ja és tegnap is amikor felvettem alvás után és elkezdtem tisztába tenni, le volt horzsolva a térde (nem komolyan, de pirosra volt dörzsölve) úgyhogy elképzelésem nincs mit csinál. A másik vicces dolga meg mostanában, hogy ha leteszem hasra, ahelyett, hogy a fejét emelné, valahogy kitámasztja a lábát és a fenekét felnyomja a levegőbe. :)

KépKép
muffin

Kép
Eliotnak

Kép
dittke

Ez ismerős! Kúsznak előre, mint a kis giliszták! Ügyes!

Kép
dittke

Cuki az a macis. :) kis giliszta... :) :) :) Amúgy Eliot meg tényleg az. Ő csak hosszára nő, széltében elfelejti mindig. :)

KépKép
muffin

Szép magasra nő! :D Így fog tetszeni a lányoknak.

Kép
dittke

Jó éjszakát! Kép

Kép
dittke

Sziasztok Csajok!

Köszi a hiányolást!!! :lol:
Mire végigolvastam már el is fáradtam. Úgyhogy nem írok most sokat.

Levi változatlanul (nem) eszik Ma is 3x evett, reggel fél adag tejpépet, fél 2-kor alvás közben (sikeresen) megevett 190 tápot :lol: és 7 körül majdnem egy üveg gesztenyés almás csirkét. Megivott 300 körüli teát. Hát ennyi. Egyáltalán nem javul, ugyanúgy kibukja a főzeléket még evés után pár órával is.
Katák: szerintetek mikor adjam be Levinek a gyógyszereket? a dokink azt mondta egyszerre adhatom neki csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy mikor. Most reggeli elött adom neki.
Negyedet kell adnom, de holnaptól harmadot fogok mert mire elvágom és összetöröm egy csomó hiányzik belőle.

Na csajok: hozzánk lehet jönni énekelni, tornázni van hely, videó, dvd... Bár engem felvettek a tanítóképzőre, tehát átmentem az ének alkalmasságin, de hogy a tanárnak nem volt hozzám hallása az biztos... :lol: :lol: :lol:
Minden félévben valahogy átjutottam énekből. Persze mindig jóindulatból... :lol: :lol: :lol: :P

Nagyon édesek a babucik és nagyon jók a beszólások.

Hene: Levi sincs annyi kg, mint ami a táblázatban van, pedig normálisan hízik minden héten attól függetenül, hogy nem eszik csak max 3x. Se a kaja se afolyadékmennyiség meg sem közelíti a napi minimumot. Él és virul, jókedvű és szépen fejlődik. Ettől függetlenűl ugyanúgy kivagyok mint Ronix. Sokszor legszívesebben kitépném a hajamat amikor Levi 12 óra nem evés után köszöni szépen nem kéri a kaját.

Evelin: annyira cuki Eliot abban a ruciban!!! Nagyon szép a szája, ahogy gyógyul még szebb. Múltkor olvastam, hogy az unókatesódnak Hangosan nevetett. Hát látod, hogy milyen ügyi ez a gyerkőc? :wink:
Tök ügyi vagy ezekkel a teendőkkel. Én olyan lusta vagyok, már szégyenlem magam. Mindig mindent kutyafuttában csnálok. Most is össze kéne pakolni a gyerkőcök után és itt ülök.
(de már nagyon hiányoztatok)

Ja én is visszolvastam az elejére. Én a 20. oldalon léptem be amikor Henkának kiderült, hogy angyalkája lett... :cry:
Pont őt kerestem a másik topikból és itt is ragadtam. Hoztam magammal Szly-t és Csillala-t. Sajna oda már nagyon ritkán írok, de nem is nagyon pörög a topik. Múltkor írtam oda és csak pár írás volt azóta is.
Ja és az elején szegény Evelin elment a topikból, mert lehangolta sokak előélete (vetélések) és úgy akartam neki írni, hogy ne menjen el, meg hogy úgyis vissza fog jönni, mert ezt a topikat nem lehet elhagyni... :lol: :lol: :lol: Ez olyan mint mikor a bábszínházban a gyerekek bekiabálnak "ott a farkas"... :lol: :lol: :lol:
Olyan jó volt nézegetni, ki mikor csatlakozott és kinek mikor lett biztos a teszje és mikor kezdett el dobogni a gyerkőcök szívecskéje...

Na megyek mert leragad a szemem.
Mennyit írtam volna, ha még erőm is van. Ez van, ha nem jövök pár napig...
Bocsi, hogy sok(k) voltam!!!

Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

muffin!
Jaj, nagyon tündéri Eliot! Mindegyik képen! De nemsemmi, hogy mennyit halad előre ráadásul alvás közben. :o Lizynek van egy mackós kendője, azt este alváshoz is oda kell adni. Napközben mikor háton alszik, akkor a fejére rakja, és ugy alszik el, este viszont mivel hason alszik, csak neki bújik vagy ráfekszik, és ugy alszik el!

d.dodó

Sziasztok!

Wera, mindig elfelejtettem, meg nem is frissítettem sokáig :oops: de most, hogy lett olvasóközönség, már kénytelen leszek :D

Toncsi beszólása nagyon édes, de azóta mennyit írtatok :lol:

Akata, jobbulást Adélnak! Legalább kijött a sok cucc! Nálunk ilyenkor az jött be, hogy etetés után nem emeltem fel rögtön büfizni Natit, hanem 10-20 percig az ölemben pihegett. Meg persze a köptető, a Kalcium, a mellkaskenőcs, hárommillió orrszívás... és folyamatosan figyeltem, hogy lélegzik-e, és nincs-e kiszáradva a szája...
Asszem ilyen élmények után hitelesen hangzik, hogy nem szeretnék több gyereket... ennyit aggódni... kettővel már nem duplán, hanem a négyzeten... :roll:

Muffin, sajtkukac tököcskének köszönjük a köszöntést :D
gyönyörű kék szemei vannak :)

Kike, csak erélyesen, különben a fejünkre nőnek :)
Hétvgén megsütöm a papagájosat :) köszi a receptet!

Vkata, többiek: teljesen megértem a méret-dilemmátokat... bár szerintem sem kell aggódni, mekkorák vagyunk, de azért a mai vásárlós körberohanásom adott egy sallert az önbizalmamnak :evil:
egyrészt borzalmas tapintású anyagokból készítenek mindent (és ami nem tiszta pamut, abban borzalmasan bűzlök..), másrészt aki nem 38-as méretű, az lehúzhatja magát a vécén. Vagy nem lehet felrángatni, vagy rémesen áll.... ti hol szoktatok vásárolni megváltozott idomaitokra?

Na megyek családi idillezni :) Apa meglapogatott, úgyhogy asszem, megbocsátok :wink: (igen, Akata, el lehet nézni nekik :) )

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin:nagyon édes Eliot,mindkét ruciban :D és látod milyen ügyes is? :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Ezt meg a vonatokat kedvelő gyerkőcöknek :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Eliot nagyon ari, tök jók a ruhái!

Képzeljétek el, a kislányom tegnap este 9 óta alszik! Egyszer sem kelt fel. Megnéztem a homlokát, nem lázas, este sem volt.

Dittke! Iza is nagyon aranyos, tiszta kis csaj! Jól áll neki a copf és a ruci!

Ma megyünk temetőzni délelőtt. Tesóm vigyáz Jázminra, Rolit meg valószínűleg visszük.

Titi! Lehet kell még egy kis idő a gyógyszereknek, hogy hassanak! Tényleg remélem, hogy fognak használni!

Kép
szly27

Anyjuk! Én is már többször álmodtam, hogy terhes vagyok és nem annyira örültem neki! De én már nemigen leszek kismama többé! CSak akkor, ha valami csoda nem történik az anyagi helyzetünkkel, ami szerintem nem fenyeget!

Kép
szly27

Jó Reggelt!

Babák nagyon tündériek! :D

Beszólásaim: Szavics= szivacs
porszika=porszívó
bigyumba= paradicsom

Evés! Szabi naponta 5-ször eszik 200ml-t és már több mint 7 kiló! Éjjel alszik! :D

Muffin! Eliot nagyon ari ezekben a cuccokban! Nagyon ügyes fiú és szerintem a korának megfelelően fejlődik!

Kike! Szerintem is jól tetted, hogy nem adtál mást Vercsinek! Meg kell tanulnia, hogy azt kell enni amit kap!

Hene! Szerintem Gergő nagyon jól néz ki és egyáltalán nincs gond a súlyával!

Andkata! Ti milyen tápit kaptatok? Mert Mi Milupa Peptit!

Anyjuk! A pénz gondot sajnálom!
Vendég

Kép
Vendég

Babu! A bigyumba tetszik, csak honnan jött? Nem sok köze van a paradicsomhoz!

Átmegyek Muffinba! :lol: Gyerek még mindig alszik! :lol:

Az előbb már bementem, megsimiztem, nem e lázas vagy él-e még, de semmi gond! Átfordult és alszik tovább.

Kép
szly27

Szly! Ha Én az tudnám! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?