uhh.
Kike,
én sem szoktam Szonjának mást adni enni, ha nem kéri, annyira nem is éhes. És ő ismindent megeszik az oviban, itthon meg alig valamit

itthonra tartogatják a nyűgjeiket, máshol meg kisangyalok
Csajok, az éneklésben én is benne vagyok!
Akata,
Adél hányt? Szegénykém... nem is gondoltam, hogy a náthától is hányhat (akkor szerintem Szonja is amiatt hányt mostanában 2szer is

). Remélem, most már hamarosan elmúlik ez az influenzás időszak mindannyiunknál!
Hol turiztatok? Csak nem a hosszú ház aljában?
Anyjuk,
kocsiban abszolút tudom ajánlani a Fiat Cinquecentot - majd, ha már meglesz Aleko jogsija. nekem 14 éves van, és szuperül megy, nagyon kevés szerelést igényel, és minden olcsó hozzá. Ja, és keveset fogyaszt!!!! Csak nagyon picike (igaz, Akata?

) Ezt két éve kaptam, akkor 200ezer körül volt az ára. Mi már nem fogjuk eladni, majd szétesik egyszer alattam
Ja, jó beszólásokhoz:
Egyszer (először és eddig utoljára) nekitolattam az autóval egy padkának, és csak hazafelé hallottam, hogy valami történt, mert valami zörgött hátul. Szonja kérdezte is, hogy mi ez a hang. Á, mondom, csak a sárhányó. "Sárkányok???

" - azóta mondjuk is, hogy a kisautót sárkányok húzzák, és ha nekimegyek valaminek, akkor mérgesek lesznek és morognak
Mellesleg megtaláltam a varázsszót is, amire a férjem ugrik és azonnal itthon terem

amikor mondtam neki, hogy zörög valami az autóban hátul, mert
nekimentem a padkának, öt perc alatt itthon volt

pedig a szüleinél sertepertélt, ahonnan nem bír sosem normális időben hazajönni
és csodálkozott, hogy csak ennyi a kisautó baja, hogy a sárhányó súrlódik