Átkozott rendőrök!! És most valahol biztos ünnepelnek, hogy mennyi magyart megvertek, meg kitüntetést kapnak érte. Tudjátok ez a szörnyű benne, hogy ezt hivatalosan elimerik, mert ugye a magyar itt nem ember, azzal lehet bármit csinálni, a hülye tótját nem éri baj,hanem dicsőség érte.
Csak egyetek lányok. Én is tömöm magam, pedig tele vagyok. De ha ideges vagyok , akkor muszáj.Most nyomtam le 3 kis kiflikét, leveles tésztából,anyós sütötte. Hozzá egy csésze kapuccsínó. Most még almát eszem és hopzzá teát. Cicka és palástfű keverék.
Királyfi is szenved, látom rajta, nagyon aggódik! Főleg a műtétem óta, meg ő kenegette a szétnyílt vágást, szerintem nagyon félt, de nem mondta. Rettenetesen féltett is!
Meg látom rajta is a reményt aztán a pofára esést. Szegénynek azt is ki kell találnia mikor mit mondjon vigasztalásul.
Zsuzsi, Királyfit is szenved buztosan, szerintem Ő egy nagyon jó ember lehet, és a végsőkig kitart, akármennyire sír is belül. És szerintem is érted aggódik, a Te érzéseidért, Ő erős marad, mert neked erre van szükséged!