Lányok! Édesek vagytok nagyon, köszönöm az aggódást!!!!
Vagyok, csak rohangálós najaink voltak, és örülök, ha le tudok ülni szusszanni. Szerelmemzsófi most éppen szuszizik, így van időm.
Ami a
tali időpontokat illeti, a 15-e, és 16-a is jó. Nekem mindegy, hogy hol!
Ma voltunk
zenebölcsiben. Nem akarok senkit megbántani, aki Cilihez jár, ez az én magánvéleményem, de nekem csalódás volt.
Az eleje még oké, mikor körbe mentünk, meg énekeltünk, mondókáztunk, gesztikuláltunk. Meg leültünk, ugyan ezeket ölben. Zsófit hol vinnem kellett, hol jött mellettem, majd cumit is be kellett vetnem, mert nyügi lett. Utána a foglalkozás végén kinyitottak egy nagy bőröndöt, ami tele volt hangszerrel, meg bábbal, és szabad volt a vásár.
Zsófi rögtön ment, érdeklődött, én meg próbáltam a nyomában lenni. Az egyik (2 éves) kislánytól elvett egy rumbatököt. Én épp nem mellette ültem, de láttam, és már tápászkodtam, hogy visszaadjuk, mikor az anyuka olyan pofát vágott, hogy nekem elment az élettől is a kedvem. Visszanyomtam a rumbatököt, és látványosan arréb cipeltem a lányomat. Mintha az ő gyereke soha senki kezéből nem vett volna ki semmit.
Utána egy 3 év körüli kislány rendezkedett (de mindenkivel), hogy nem a fa végűvel, hanem a műanyaggal ütjük a xilofont, és ha mégegyszer ezt meglátja, akkor elveszi.

Anyuka kissé későn reagláta le a lánya viselkedését. Azt szerintem nem is látta, mikor kimarta Zsófi kezéből a cuccokat.
Szegény gyerekem....
Utána ez a kislány fogott két bazi nagy cintányért, amit a fülem mellett elkezdett verni úgy, hogy Zsozsi és az én szemem is összehúzódott - már szinte fájt -, nem beszélve, hogy Kicsi Gegi elkezdett erre feszíteni kegyetlenül.
Ujjbáboztunk, még ott voltunk, próbáltam lefoglalni, mikor gondoltam egyet, és megkérdeztem Zsozsit: Megyünk haza Apához?
Erre neki felcsillant a szeme, elkezdett bólogatni, állt is fel, és ment a táskámhoz...
Beültünk a kocsiba, bekapcsoltam Apa zúzós zenéjét, erre Zsozsi úgy táncolt, hogy majd' kiesett az ülésből, és Kicsi Gegi is lekezdett ezerrel kungfuzni.
Talán a Ringató jobb lesz nekünk...
Panndi! Zsófid egy kis királylány!
Zsozsit is idősebbnek mérték, majdnem végig két héttel, a vége felé már csak egy héttel, és végül is 36+5-re, 3 héttel hamarabb született spontán....
Puszi: Fleur! Jaj, ne is mondjátok! Amikor magától adja...
Nálunk van egy új: puszit dob. Úgy, hogy belecuppant a tenyerábe, majd kitárja utána az egész karját. Halálos! Én már a Kossuth-díj odaítélése után gondolkodom rajta, hogy felterjesztem a Nemzet Színésze posztra is!