A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Kipróbáltam egy-két játékot! :wink: Szerintem ma délután ezzel foglalatoskodok, pedig annyi dolgom lenne :?

Kép
szilzi

Hát nem az átlagos!
140/80 szokott lenni, de orvosnál mindig 150/90 :D , mindig elpoénkodom ,hogy én is nagyobb vagyok mint az átlag ember,a vérnyomásom miért ne!

Kép
muzsuzska

helyes! Mi is játszunk! :D

Kép
muzsuzska

:D :D

Kép
szilzi

Megyek takarítani, azért bekukkantok!

Kép
muzsuzska

Helló lányok! :D

Kép
flóra 11

Jaj Zsuzsi, ne most kopj le! Én is megyek nemsokára, még sok a dolgom, de kicsit még maradok.

Kép
flóra 11

Oké, visszajöttem!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Látom! Örülök! :lol:

Kép
flóra 11

A konyhám romokban....

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, egyfolytában izzadok, melegem van,levetkőzöm,éjjel kitakarózom, aztán meg fázok. Megnéztem, a Closti mellékhatása ez. :evil:

Kép
flóra 11

Ne törődj a konyhával. Én sem mosogattam még el. :oops:

Kép
flóra 11

Ennék sütit vagy csináljam meg estére a gesztenyepürét? Nem tudom még.
Lányok ti hol-hogyan tároljátok a fürdőben a fésűket, hajkeféket??????

Kép
muzsuzska

Tegnap nálam is elkezdődőt, szakadt a víz rólam.

Kép
muzsuzska

Nézd meg, nálatok is van írva ilyen mellékhatás, hogy hőhullámok?

Kép
flóra 11

Nekem a tükör előtt van egy polcocska. Azon fekszenek.

Kép
flóra 11

Miért kérded?

Kép
flóra 11

Van én is olvastam.

Nálam nincs szekrény se polcocska, gondoltam varrok egy zsebes akármit, mert mindig szanaszét hever minden!

Kép
muzsuzska

Ötletért kérdeztem! :D

Kép
muzsuzska

Ja, keressünk valamit a neten?

Kép
flóra 11

Nem kell! :D

Kép
muzsuzska

Kép
szilzi

Na ezt nem tudom, hogy csináltam! :lol: Nem írtam semmit ugye? Nálatok sem látszik semmi? :shock:

Kép
szilzi

A zsebes megoldás is jó. Mosható anyagból csináld. Esetleg egy megfelelő pohárba is rakhatod.

Kép
flóra 11

Hát nem sok Szilzi. :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzsi vannak ilyen rattan szerű, fonott kiskosarak, amit tapadókoronggal fellehet "ragasztani" a falra. Szerintem nagyon jól néznek ki!

Kép
szilzi

A csempére akarom mondani!

Kép
szilzi

Vagy vehetsz ilyen krómozott dtótból polcocskát, azokat könnyű felszerelni bárhová. Sok minden elfér rajtuk.

Kép
flóra 11

A pohár nem jó, mert a fogkefék is állandóan repülnek, a tapadókorongos szintén, mert a fürdő párás és akkor minden repül.

Kép
muzsuzska

Nincs ember aki a falba lyukat tudna fúrni!

Azért gondoltam a zsebesre, mert a törölköző tartóra rá tudnám akasztani. Sok apróságot el lehetne rejteni benne.

Kép
muzsuzska

Viszont a csempe közötti fugába könnyű belefúrni és felcsavarozni vagy a polcocskát vagy a rattant.

Kép
flóra 11

Albérletben nem illik. :roll:

Kép
muzsuzska

Kér valaki egy kávét?

Kép
muzsuzska

Igen,veled tartsunk? :D

Kép
flóra 11

Igen!!!!!!!!! Megyek főzők! :D

Kép
muzsuzska

Ma úgy is olyan hülye napom van valahogy. Reggel nem volt kedvem felkelni. Aztán elkezdett a fejem fájni,szerencsére elmúlt. Aztán a derekam fájt eléggé. Totál olyan érzésem volt, hogy meg fog jönni, pedig még hol van annak az ideje! Még a combjaim is fájtak tőle.

Kép
flóra 11

Jó, nyitom az ablakot! :lol:

Sajna sütim nincs hozzá, elfogyott. :(

Kép
flóra 11

Kávé tejjel, cukorral kész van.... :D

Kép
muzsuzska

Flóra, nem lehet hogy tegnap sok volt a temetőséta és azért fájnak a combjaid és a derekad?
Én délelőtt rosszul mozdultam az ülőgarnitúrán és azóta fáj a derekam.

Kép
muzsuzska

Szilvi, most ne játsszál!!!!!!!!!!! Gyere légyszíves!

Kép
muzsuzska

Nem, Zsuzsi. Fene tudja, mi a bajom. Talán sokat ülök törökülésben,ez esetleg lehet. Bár ez délelőtt jelentkezett, akkor meg szinte nem is ültem.

Kép
flóra 11

Most semmihez sincs kedvem. Pedig lassan kimos a gépés mehetek teregetni. :evil:

Kép
flóra 11

Nektek is azt csinálja most a babanet, hogy a hsz elküldése után nem megy vissza, csak akkor, ha rákattintasz arra, hogy menjen vissza. Magától nem megy.

Kép
flóra 11

Bízzunk benne hamar elmúlik!
Holnap dolgozol?

Kép
muzsuzska

Persze, mint mindig. De holnapra már jól leszek. Estére is, szerintem, már enyhült, csak még érzem.

Kép
flóra 11

Flóra, én már napok óta csak azt csinálom amit nagyon kell. Ha ez így megy két hétig akkor nagyon lusta maradok! :evil:

Kép
muzsuzska

Flórián? Nincs otthon?

Kép
muzsuzska

Flóra, hogy jöhetnénk vendégségbe hozzátok, meglátják a magyar rendszámot az autón, szétszedik!

Kép
muzsuzska

Nem játszottam!!!!! Beszélgettem azzal a csajjal, akiről kiderült régebben már, hogy több lombikja is volt! Azt mondja, hogy most már csak kettőt támogat a tb! :evil: :evil: :evil:

Kép
szilzi

Képzeljétek , Péter elkezdett megszervezni itt Galántán egy Rubik kocka versenyt. Erre most a tegnapi verekedés után félnek ide jönni Magyarországról. Szép nem? Hogy mit von ez maga után! És még mi lesz ebből. Ez egy előre megszervezett magyarverés volt! :evil:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?