Hát nem az átlagos!
140/80 szokott lenni, de orvosnál mindig 150/90 , mindig elpoénkodom ,hogy én is nagyobb vagyok mint az átlag ember,a vérnyomásom miért ne!
Ma úgy is olyan hülye napom van valahogy. Reggel nem volt kedvem felkelni. Aztán elkezdett a fejem fájni,szerencsére elmúlt. Aztán a derekam fájt eléggé. Totál olyan érzésem volt, hogy meg fog jönni, pedig még hol van annak az ideje! Még a combjaim is fájtak tőle.
Flóra, nem lehet hogy tegnap sok volt a temetőséta és azért fájnak a combjaid és a derekad?
Én délelőtt rosszul mozdultam az ülőgarnitúrán és azóta fáj a derekam.
Nektek is azt csinálja most a babanet, hogy a hsz elküldése után nem megy vissza, csak akkor, ha rákattintasz arra, hogy menjen vissza. Magától nem megy.
Nem játszottam!!!!! Beszélgettem azzal a csajjal, akiről kiderült régebben már, hogy több lombikja is volt! Azt mondja, hogy most már csak kettőt támogat a tb!
Képzeljétek , Péter elkezdett megszervezni itt Galántán egy Rubik kocka versenyt. Erre most a tegnapi verekedés után félnek ide jönni Magyarországról. Szép nem? Hogy mit von ez maga után! És még mi lesz ebből. Ez egy előre megszervezett magyarverés volt!