Sziasztok!
na, megjöttem én is!
nagyon jó volt, hogy itthon volt a nagylányom, de kicsit fárasztó volt az elmúlt két hét...
Ha nincsenek itthon, akkor nem muszáj minden nap főznöm, de amikor nincs suli, akkor igen. Hát, túl vagyunk rajta. Szerencsére a nagy sokat dajkálta közben Emmát, más ugyebár nem nagyon segített...
Titi!
Sajnálom, hogy már nincs anyukád. Őszinte részvétem. Sajnos én apukámmal vagyok ugyanígy.
Muffin!
Eliot pofikája csodaszép lett!
Ronix!
minden elismerésem, hogy újra dolgozó nő lettél! Én Emma két éves korára tervezem, hogy visszamegyek hozzátok!
Remélem, sikerül!
Mi elkezdtük intézni a szocpolt, mert bővíteni szeretnénk a házat. már a tervezésnél tartunk, remélem, hamar elkészül, és jöhet a többi!
Sajnos csak felületesen olvasgattam vissza, néha-néha bekukkantottam hozzátok, de nem sok mindenre emlékszem...
Én nem tudom még, mit kapnak a csajok karácsonyra...
az tuti, hogy a nagynak beleszámít az londoni-brüsszeli-párizsi kiruccanás, a kicsinek pedig a februári szicíliai...
ezek mellé már csak apróbb dolgok jöhetnek szóba...
Mi Emmával jól vagyunk, sajnos egyre többször előfordul, hogy már szopizni nem hajlandó. ilyenkor teljesen magam alá pottyanok...
Amúgy még két étkezést tudnék teljesen anyatejjel biztosítani neki. Amikor nem szopizik, akkor a következő étkezésre lefejve adom oda neki. Ez így borzasztó macerás, de kell, hogy még anyatejet kapjon, hiszen még van...
Remélem, még legalább egy hónapot ki tudunk így húzni!
A tápszert "még" szívesen eszi, remélem, nem jön elő nálunk is ez a csakazértsem eszem meg dolog...
Sajnálom, akinél most így van, nem lehet könnyű!
Az etetőszékek nagyon szuperek, amiket felraktatok, én még nem néztem körül, hogy milyet is kellene vásárolni.
Emma is nagyon sokat rág. Szerintem mi is fogproblémával küzdünk, nem sír, de amikor ébren van, az egész keze a szájában van. folyamatosan. már nagyon idegesítő... nem szerettem volna, ha szopizza az ujját, de lassan beletörődöm...

Az alvás ettől függetlenül még mindíg cumival megy.
Nálunk Emma nagyon kis lusti... nem forog semerre!
Tönkrement a telefonom! Nagyon szerettem, pedig nem volt egy csúcsmodell...
(Belepottyant a felmosóvízbe...

)
Egy csomó telefonszám, ami nem a sim kártyámra volt mentve, elveszett!!!
ÁÁÁÁÁááááááááá, nem voltam mérges!
Most lépek, de mostantól ígérem, többet leszek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.03 08:01-kor.