A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:37-kor.
Vendég

jajj tenyleg bocsi, Andi.
Vendég

hu, nagyon finom lett a kürtös kalács amit sütöttem.....biztos sokszor fogok majd csinálni....

d.dodó

Dori: van hozza olyan fad amin sutni lehet? vagy ozgerincforman csinaltad?
Vendég

Anyjuk!
Nem, egyik sem...hanem a papír kéztörlő belsejét kell alufóliával bevonni, olvasztott vajjal megkenni, és arra tekerni, és 4 elfét a tepsiben egymés mellett, és grillező fokozatra tettem be 200 fokra, és ugy kellett forgatni elég sűrün.

d.dodó

jo otlet koszi
Vendég

Sziasztok!

Szegény Domimnak annyira fáj a fogínye hogy ha itt ül az ölemben a gép előtt egyfolytában jár keze-lába hogy elérje az asztalt,és rágni tudja-így:
Kép

Hiába kenem neki,nagyon szenved :(

Kép
Kép
Kép
kike

hali!
huh hulla vagyok... elmentünk sétizni. vagyis először vásárolni.
apának vettünk philip russel hosszu ujju pólókat meg nekem vettünk egy kötött pulcsit.
aztán sétiztünk még a telepen. találkoztam a csajszival a házból aki előtem szült.
együtt nyomtuk még. 5-kor értem haza. és indultunk 1 óra körül :D
Bubuka aludt... még jó, mert 4 körül enni kellett volna. most farkas éhes. apája eteti. az előbb büfiztette volna kaja közben... rikított mint akit nyuznak! :D

Kép

Kép
timi1982

szegény domi! csak eljött nála is az idő hogy bántja a foga :(

Kép

Kép
timi1982

anyjuk!
Amugy kike tesójának a receptje alapján csináltam, és 6 db lett belőle.

d.dodó

kalácska nekem is kell! nyammiiii

Kép

Kép
timi1982

Babu! A tescos overál nekem nem annyira jött be a lányos. Viszont mos t2500-ért nagyon szupit vettem Jázminnak. Rolinak meg egy blúzt+vastagabb mellényt 1390-ért. Jó, hogy elmentünk!
Szabi irtó cuki! Jázmin is csikis! Imádom ahogy kacagnak!

Nekem is hullott a hajam kb 1 hónapig, de vége, mostmár nem hullik!

Wera! Nóri nagyon aranyos!

Voltunk sétálni, anyóséknál, pólóban mentünk, annyira meleg volt. Hihetetlen, hogy november van!

Nicike! Jó, ahogy vigyázott apa Lilire! Nálunk is ez van nyugi.

Kike!Szegény Domi! Nagyon édi ahogy rágja az asztalt.

Én még nem adnék neki húslevesből répát meg krumplit, szerintem egy kicsit később fogok. Nem tudom elmondani miért.

Kép
szly27

Nici - nekem is császár volt. Neked mit mondtak mennyit kell várni? Nekem semmit nem mondott a doki. :roll: Bizti azt gondolta csak nem v.ok olyan hülye h ezek után szüljek még1et! 8) :lol: :lol: Egyik ismim 3 gyereket szült császárral egymás után és nem volt semmi gond. Ja! 1 és 1,5 év van a gyerekek közt. Aztán a doki mondta neki h jó lenne ha többet már nem szülne! :twisted: :lol:

Timi - enyém apa is szereti azokat a ph. russel pólókat :wink:

Teszveszen én szvera vagyok :D

Nóri 2 napja tejcsit szaporít. 1-1,5-2 óránként szopizik :shock: és semmi más nem kell neki. Még jó h megvettem a mellszívót :twisted:

Andi - a 2 gyerekből összegyúrhatnánk egy jót!! :lol: :lol:

Apa mindjárt hazaér és itthon lesz min. 2 hétig! Juppiiii

Miújs tali ügyben :?: :?:

Már várom a decembert h hazamenjük! És h már kezdjük szervezni a takit Andi+Vikivel és Timi+Bencével!!! :D :D

Ami ????????????????????????????????????????
Vendég

Szly - muti az overált, blúzt, mellényt, mindent!!! :D :D
Vendég

Kike - jó ez a kép! :lol: Nóri is pont így nyomja!!! Persze sajnálom nagyon, de viccesen néz ki! :)
Vendég

Jázmin eszik! (persze csak vicc)

Kép

Játék közben:

Kép

Roli játszik:

Kép

Mellény+felső:

Kép

Overál (2500ft)

Kép

Kép
szly27

en is mar kerdezni akartam :jovo heti tali?
ha meg nem is a dalolos, de valamilyen formaban?
Vendég

tetszik az overall, csinos!
Vendég

jah lányok nem is mondtam!

:D :D :D nyusziapu megy holnaptól dolgozni :D :D :D

kicsit már jó lesz. persze biztos furi lesz, de azért jó is... néha már sok volt :oops:

Kép

Kép
timi1982

Timi! Apával kapcsolatban szívemből szóltál

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:38-kor.
Vendég

Kata - nemtom de én inkább nem tenném bele :? Inkább meleg szappanos vízbe áztasd kicsit aztán öblítsd le szerintem :)
Tökjó hogy még megvan az a legó! Most marha drága :roll:
Vendég

Kata!
Sztem ha beleteszed egy párnahuzatba, és úgy a mosógépbe, akkor lehet. Én így mosom a plüss játékokat!

Szly!
Milyen édesek a gyerekeid!

Bubum már fürdött és evett. Nyügi maci a lelkem, pedig nagyon jól aludt délután én is vele :oops:
20150601134430

Nagyon jók a babaképek,meg a rucik is :D

Timi:nekem is szívemből szóltál Apa kapcsán :lol:

Tök vicces volt:Kristi felállt a kisszékre,majd mikor leugrott,elkiáltotta magát:,,Jajj,jajj,eltörött a csontvázam" :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj,nem is meséltem,mikor voltunk oltáson,és már bementünk,ugye benn volt egy védőnő is-ő volt a régi védőnőm,és megjegyezte hogy milyen professzoros frizuja van Dominak! :D :D Szóval más is így látja :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Domi Profikámnak gyógypuszika!

Kike!
Kened vmivel az ínyét? Hány foga van?

AKAta!
Hogy vagytok ma?

Véda!
Csabikámról rég láttunk képet!

Ami, Titi, Teó, Kimma, Roni, Bondi, Bencuri Viki, Sipiné,!
Bújjatok elő!
20150601134430

Viki:köszi-igen kenem,de nem igazán használ neki.
Egy törte át,másik kettő nagyon dudorodik,de még nem jöttek ki.És ami áttörte,nem igazán akar nőlni-ennyire lassan nől? :roll:
Mert Vercsinek nagyon gyorsan-persze az más,mert második fog,nem első.

Kép
Kép
Kép
kike

Homeós dolgot próbáltatok fogra?
20150601134430

El se hiszem,csend van,mindenki alszik,nemsokára megyek én is,holnap nehéz napom lesz :( Gondoljatok rám egy óra körül-ronda fogdoki ki tudja mit csinál velem. :(

Kép
Kép
Kép
kike

Viki:nem,mi jó rá?

Kép
Kép
Kép
kike

BORAX 9 CH, napi 3-5x5 golyó
Aftákkal kísért fogínygyulladás esetén, ha a baba a cumit és a szopást is elutasítja.

CHAMOMILLA VULGARIS 15 CH, félóránként-óránként 5 golyó
Fogzáskor dühös, szeszélyes csecsemők szere. A baba egyik arcfele piros, a másik sápadt. Csak a ringatás nyugtatja meg.

PODOPHYLLUM PELTATUM 9 CH minden kakilás után 5 golyó
A fogzás idején reggelente vizes hasmenés jelentkezik, gyomorkorgással. A baba fájdalma hason fekve enyhül.

Megyek, m vége a F1-nek! Hami a világbajnok!
20150601134430

Sziasztok! Köszi a válaszokat, az lett a vége, hogy kiszedtük, jól lecsöpögött és forralt vízzel turmixoltuk össze! Én is tartottam tőle, én sem tudom miért.De ette. Remélem nem fog fájni a pocija!

Wera! Gyúrjunk vezze! 2 "rosszabb" gyerekből 2 jobbat! :lol: :lol: :lol:

Szegény Domi!Hány foga van már?

Szly! nagyon jó rucikat vettél!

sz.andi

Viki:köszi.Most hülyeséget fogok kérdezni:ezek golyók,ugye?hogyan adjam be neki?Nem fogja félrenyelni?vagy ha le sem nyeli?

Kép
Kép
Kép
kike

És még egy gyagya kérdés :oops:
Viki:
Dominak melyiket adjam:szopit nem utasítja el,inkább többször eszik,Olykor van vizes hasmenés,de nem kimondottan reggel,és nem is mindig,...Fogzáskor dühös?hát-inkább nyüszögő,sírdogáló,igaz megnyugszik ha hason lóg a karunkon.

Kép
Kép
Kép
kike

Sztem a chamomillát próbáld meg. Tejben kellene feloldani, összetöröd kicsit, meleg tejben feloldódik.
20150601134430

Viki:köszi a segítséget,megpróbálom :D

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok csajok

itt vagyok vikikém jaj nagyon köszi az atvart
még élünk jelentem ÉSSSSSSSSSSS MA LÉNA NAGYONNNNNNNNN JOL EVETT igaz nyesztetve de evett még nem az igazi de jol halad

a lányom visszament a koleszba nagyon fura és hiányzik jo volt hogy itthon volt-és a kicsik is jok voltak holnap indul a menet ovi suli

holnap megyek dolgozni megint és NAGYON ÉLVEZEMM
NAGYON JOK AZ ETETÖSZÉKEK
ha emlékeztek én hintát vettem amiböl lehet etetöszéket csinálni

mi is nyálzunk és rágunk ezerrel én dentinoxot használok a fogára
de kedden el kell menni orvosira és akkor nyakamba veszem a nagy várost veszek ezt azt van nekem is babbonuszom és kaptam valamelyiknap levelet és még több kupont

ja a tesz-veszen veronik33 vagyok meg a veterán is

a játékkal kapcsolatban a tescoban most elég sok ficher price játék akcios én a tanulo kutyust néztem ki nagyon nem vásárolok mert én ezt már karácsonyra szeretnén és Léna melett van még három

tavaly 20 -ezret költöttem gyerekenként még nem tudom az idén ez az összeg menni fog e.................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Nagyon jók a képek, és a kis overál is nagyon szupi.

Kike gondolok rád holnap, ügyes legyél, az bizti hogy nálam bátrabb vagy. :)

Nálunk apa most éjszakás, ugyhogy kicsit unatkozom. Vivi is hamar bevágta a szunyát, ma egy percet se aludt ugyhogy szegénykém hamar kidőlt.
Bár csak nálunk is itthon lenne már apa egy kis időt, ugy örülnék neki, ugy hogy szívesen cserélek bár kivel aki unja apát, hogy otthon van. :)

Kép
linda24

Ronix! Nagyon örülök az evésnek! Kipróbáltátok a tápszert? Kérdeztem már, biztos nem volt időd olvasni, hogy nekem megmaradt egy csomaggal. Szívesen elpostázom Neked, ha kell!

sz.andi

tescos fisher price játékok...
mi ma voltunk mert ugyebár még volt ajándékutalványunk. hát nem tudtam venni semmit, mert ugy kifosztották.
hét elején vettem csigasütifalót. de már semmi nem volt ami olcsó lett volna és értelmes.

kike!
nekem ismijeim használták a chamomillát és egy golyócskát adtak a gyerkőcnek. eljátszadozott a szájában a golyóval. és ugy a következőt...

Kép

Kép
timi1982

én karira szeretném ha a nagyik megvennék az etetőszéket amit kinéztem. ha élőben is olyan jól néz ki akkor azt kérem majd tőlük. 4-en majd csak összedobják azt a 40e ft-ot :D

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Milyet néztél ki? Én is gondolkodom rajta, de nem tudom. Meglátom. Majd ha akad valami jó vétel! :lol: Akkor lehet. De nem biztos, hogy lesz rá lé. Meglátjuk! De nagyon tetszenek amiket ide felraktatok!

sz.andi

Sziasztok!

Itt vagyok csak kimerülten. Ma 240 km-t vezettem a 2 gyerekkel (oda-vissza).
Anyukámnál voltunk a temetőbe. (olyan jó lenne felébredni és ráeszmélni, hogy csak rossz álom volt :cry: :cry: :cry: )Bocsi!!!

Levi még mindig szőrnyen (nem) eszik. Már teljesen kész vagyok. Holnap viszem oltásra. Ja és méretem is most 2 hete mérettem utoljára. Nagyon kíváncsi leszek. Szerintem a gyógyszerek nem hatottak semmit, semmi változás nincs. Tudjátok ma ahogy a tv-ben a szívbeteg kislányról szoló riportot néztem azt mondtam ennél a rohadt refluxnál ne legyen nagyobb baja....

Ronix: sajna az én gyerekem a kezdetektől fogva rosszul eszik és már lassan 5 hónapja szenvedek emiatt.

Csajok olyan gyönyörű és ügyes babákat láttam!!! (nincs időm mindet felsorolni bocsi)

Nicike: tényleg nagyon fiatalnak nézel ki és gyönyörű menyasszony voltál!!!

Ne haragudjatok, de nagyon fáradt vagyok és nekünk nagyon szar éjszakáink vannak. Ugyhogy megyek aludni!!!

Jöhettek énekelni és tornázni!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

andi!
egy vagy 2 oldallal előbb már tettem róla fotót. azt szeretném. de a márka forgalmazó honlapján találtam olcsóbban. de annak még ki kell deríteni a postaktg-ét. ha olcsóbbra jön ki akkor rendelem és postáztatom. mert a brendonban itt egerben nincs nekik is rendelni kell.
jah és a márkaforgalmazó honlapján az ujabb modell is olcsóbb mint a brendonban a régi :D
de hát ugyebár az itt van a városban és nem kell postáztatni. a benzinből olcsóbban kijövünk

de nekünk ilyen asztal+székké alakítható kell mindenképpen!

Kép

Kép
timi1982

egyébként nekem most nagyon bejön ez a márka...

janeshop.hu

Kép

Kép
timi1982

megyek én is csucsukálni. fáradt vagyok. ráadásul vendégeink is voltak... habár őket szeretem ha jönnek.

holnap jön anyukám :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Én még hoztam egy pár képet!

Kép kapaszkodom alvás közben

Kép olvasok

Kép kiskutyám most megeszlek

Kép új sapiban

Kép ezt sütöttem ma (nem csak ennyit :) )

d.dodó

Jó reggelt!

Roni!

Jó h evett rendesen Léna! Menyit dolgozol 1 héten?

Titi!

Én nagyon átérzem amit anyudról írtál. Nálunk ez sógorral van így. Olyan rossz h nem ismerhette meg Bubunkat. :cry:

Drukk az oltáshoz!

Dodó!
Szépek vagytok! Viszont a kürtöskalács galádság volt részedről! ;)

Kriszti!
Párod keze rendbe jött már?

Mi jól aludtunk, fél 8kor beájult 3/4 5ig bírta. Kajcsizott, visszaaludt. Aztán megérezte h az apja kel 6kor és ő is. :shock: Én még kicsit kóma voltam. Most kezd bealudni, de még küzd ellene.
20150601134430

4 hós adatok: 5550 gramm, 67 centi.
Kép:

Kép

és tegnap először a nagykádban fürödtünk, mert a kicsit kinőttük.

Kép

KépKép
muffin

Sziasztok!

na, megjöttem én is!

nagyon jó volt, hogy itthon volt a nagylányom, de kicsit fárasztó volt az elmúlt két hét... :?
Ha nincsenek itthon, akkor nem muszáj minden nap főznöm, de amikor nincs suli, akkor igen. Hát, túl vagyunk rajta. Szerencsére a nagy sokat dajkálta közben Emmát, más ugyebár nem nagyon segített...

Titi!
Sajnálom, hogy már nincs anyukád. Őszinte részvétem. Sajnos én apukámmal vagyok ugyanígy.

Muffin!
Eliot pofikája csodaszép lett!

Ronix!
minden elismerésem, hogy újra dolgozó nő lettél! Én Emma két éves korára tervezem, hogy visszamegyek hozzátok!
Remélem, sikerül!

Mi elkezdtük intézni a szocpolt, mert bővíteni szeretnénk a házat. már a tervezésnél tartunk, remélem, hamar elkészül, és jöhet a többi!

Sajnos csak felületesen olvasgattam vissza, néha-néha bekukkantottam hozzátok, de nem sok mindenre emlékszem...
Én nem tudom még, mit kapnak a csajok karácsonyra...
az tuti, hogy a nagynak beleszámít az londoni-brüsszeli-párizsi kiruccanás, a kicsinek pedig a februári szicíliai...
ezek mellé már csak apróbb dolgok jöhetnek szóba... :?

Mi Emmával jól vagyunk, sajnos egyre többször előfordul, hogy már szopizni nem hajlandó. ilyenkor teljesen magam alá pottyanok...
Amúgy még két étkezést tudnék teljesen anyatejjel biztosítani neki. Amikor nem szopizik, akkor a következő étkezésre lefejve adom oda neki. Ez így borzasztó macerás, de kell, hogy még anyatejet kapjon, hiszen még van...
Remélem, még legalább egy hónapot ki tudunk így húzni!
A tápszert "még" szívesen eszi, remélem, nem jön elő nálunk is ez a csakazértsem eszem meg dolog... :roll:
Sajnálom, akinél most így van, nem lehet könnyű!
Az etetőszékek nagyon szuperek, amiket felraktatok, én még nem néztem körül, hogy milyet is kellene vásárolni.

Emma is nagyon sokat rág. Szerintem mi is fogproblémával küzdünk, nem sír, de amikor ébren van, az egész keze a szájában van. folyamatosan. már nagyon idegesítő... nem szerettem volna, ha szopizza az ujját, de lassan beletörődöm... :? Az alvás ettől függetlenül még mindíg cumival megy.

Nálunk Emma nagyon kis lusti... nem forog semerre! :roll:

Tönkrement a telefonom! Nagyon szerettem, pedig nem volt egy csúcsmodell...
(Belepottyant a felmosóvízbe... :twisted: )
Egy csomó telefonszám, ami nem a sim kártyámra volt mentve, elveszett!!! :cry:
ÁÁÁÁÁááááááááá, nem voltam mérges!

Most lépek, de mostantól ígérem, többet leszek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.03 08:01-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?