Na, akkor sorjában!
Zazzy, a diéta érdekelne, csak félek, hogy nem fogom tudni betartani (sokáig alszom, képtelenség számomra, hogy 5X egyek, még a 3 se mindig jön össze - mondjuk az almát meg a joghurtot nem számolom külön étkezésnek -, párom későn ér haza, akkor eszik először, így muszáj tartalmas kaját főznöm neki, amiből persze én is akkor eszem (
papillon: mindig
eszem, az ikes igéknek mindig, minden esetben tárgyas (határozott a mai elnevezés szerint) ragozásuk van, tehát: eszem, iszom, gondolkodom, stb).
Szóval tudom, hogy ez így nem jó, és ezért jönnek rám a kilók, de túl sok mindent kellene megváltoztatni ahhoz, hogy ne így legyen.
Viszont tippeket elfogadok!
Papillon: tudom, hogy az édesítő káros, de kb 16 éves korom óta ezzel iszom (!) a folyadékokat (kávé, tejeskávé, kakaó, stb), úgyhogy már mindegy, legalább ez nem jön rám kilókban.
rszg, gyönyörű a babaszoba, na meg a kis Máté is!
Mi még baromi messze állunk ezektől a dolgoktól
Nevek: nem is tudtam, hogy már anyakönyvezhető a Lara (pedig most néztem bele az új Rubint Réka dvd-mbe - ma kaptam egy fórumos lánytól -, és ő is így szólította a babáját), azt hittem, csak a Laura
Az meg vicces, hogy a Liza éppen egy Gézának nem tetszik, amikor úgy egybecseng a kettő (Liza és Géza

)
Párom most vagy visszacsapásra készül a Döme miatt, vagy belenyugodott, de egyelőre vihar előtti csend van a témában...