A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Jaj Papillon annyira gyagya vagyok, nem is gratuláltam még a kis tündérkétekhez!!! Látod, milyen jó, hogy váltottál és úgy tűnik, hogy eddig be is jött a nőci!!! A szüléssel mi a helyzet nála? Mármint, hogy vállal még?

Csuda édes a pocód!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Köszi Tencsi? Lányos :wink:
Nagyon bevállt a doki és ő április végén szül,így bevállalt, nagyon fitt és aszonta, h a márciusikat bevállalja :P vicces lesz! Komolyan fekéne venni, ahogy egy pocakos vezeti a szülést :lol: ha meg mégsem, van helyettese, az eddigi dokim :x na mindegy, a lényeg, h végig vigyen a terhességen, szülésnél úgyis a szülésznőnek van nagy szerepe

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Aha, na ez szuper! Tényleg nagyon komoly lehetne azt látni, komolyan elképzelni sem tudom, de jópofa lehet. Talán ott tud lenni és nem lesz gond!

Jó, hogy anyukád utánakérdezett az oltásnak!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!
Megint mennyit írtatok!Vagy én jövök ritkán? :lol:
Azt hiszem nekem végetért a "nem is érzem, hogy terhes vagyok"-korszak, mostmár folyamatosan érzem itt-ott a pocakom, vagy éppen a babát, aki úgy tűnik Lara lesz. Megegyeztünk. :wink:

Nemlajos!
A sómentes nem ugyanaz, mint a szénhidrátos!
A gyors szénhidrátok azért nem jók, mert hirtelen jár meg a vércukor/inzulinszinted hegyet-völgyet.Azért nem jó reggel a tejtermék, mert reggel a legkisebb a szervezet toleranciája, ahogy telik az idő, egyre jobb lesz. Én uzsira vagy este iszom tejet(ha iszom, de nem nagyon szeretem, egyelőre kalcium pezsgőtablettát iszom).
Ha van még kérdésed ezzel kapcsolatban, szívesen válaszolok.Január óta csinálom.Muszáj sajna, de meg lehet szokni.A napi ötszöri evést is úgy beiktattam, hogy már nem is tudnám kihagyni.Hálistennek sosem bírtam egyszerre sokat enni, így ezzel többször keveset-tel nem volt gond.Csak ez is fontos, hogy mikor mit és mikor mennyit, illetve milyet(gyors vagy lassú szénhidrát)

Kép
Kép
zazzy

Remélem ott tud lenni és akkor lehet, hogy két dokim is ott lesz a szülésnél.

Lara :oops: Lara Croft után? 8) szép név
Nekem csökkentett só és szénhidrát, plusz édességmentes diétát kell tartanom :oops: persze mindezt ésszel

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

jah, én meg mostanában túl jól is érzem magam, VÉGRE!!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Nem semmi mennyit írtatok a hétvégén, le a kalappal.

Mi otthon voltunk a szüleinknél, így egy kicsit lemaradtam, de most gyorsan végigolvastam mindnet.

Nagyon szép ez ősz, tök jók lehettek a hétvégi kirándulások! Csibb nagyon helyes a kislányod!

Pappilon gratula a kislányhoz, és örülök, hogy jól sikerült a dokiváltás. :-), meg tök profi a súlycsökkenés.
Ezen én is tök sokat agyalok, mert ugye kb a felénél vagyunk, a baba súlya most kb. 3000 gramm, a tízszeresére fog még növekedni, kiváncsi vagyok hogyan alakul a súlyom addig. Találni kellene vmi jó kis tornát, és rendszeresen csinálni, végső ideje...

Az utóbbi napokban hihetetlenül aktív a kisfiunk, olyannyira, hogy éjszaka is felkelek úgy mocorog, nem tudom, hogy ez mennyire normális..... második-harmadik kisbabátokat várók, tudtok ebben segíteni, lehet csak a hosszú utazás, és a nem megszokott helyen fekvés okozta ezt?

Judit, üdvözlet köztünk! Nagyon helyes a kislányod, egy igazi tündérke...nekem is márc. 19-e a dátumom. :-)

puszik

A.
anna**

Sziasztok! Na megjöttem. Látom hiányoltatok. Próbáltam mindent visszaolvasni, ha valamit kihagyok, bocsi.

Tencsi Gratulálok a kis tököshöz, és főleg ahhoz, hogy felszívódott a ciszta!!!

Gabka Nekem a Lilla tetszil, csak a becézett Lilije nem :(

Papillon Én is Lizát szerettem volna, ha kislányunk lenne, de a Gézának nem tetszett. Pedig olyan szépen lehet becézni is. :)

Zazzy Én már írtam a babakocsit, én Graco quattro de lux-oz vettem.

Judith Üdv köztünk. Gratula a kislányodhoz! Ja! És nagyon szépek a fotók.

Nemlajos Tök aranyos a kis Döme! Gratulálok!!!

Kuklika Tényleg szobát rendeztem. Vagyis azt is!

Nálunk zsömle + tej vagy kefír van a cukor vizsgálatnál.
Nagyon régen voltam, de semmi időm nem volt. Pesten voltam 5 napot, aztán meg szobát rendeztünk, vendégeink voltak, itt volt a mindenszentek, és voltam 4D-n is.
Aki meg akarja nézni, az iwiw-en fent van a videó. Elég szarul csinálták meg itt Kaposváron a cd-t, amit adtak, de én helyrehoztam. Összevágtam, tettem alá zenét. Így szupi lett. Kb 6 perc.
Én is híztam, már 64 kg vagyok. Manó rengeteget mozog, és már mindenki érezte, aki számít :) A pocakom is nagyot nőtt. Nézzétek!
Kép

1-2 fotó a szobáról:
A kiságy
Kép

A szekrénysor:
Kép

És a sarokszekrény:
Kép

Ja! És el ne felejtsem! A kis Máté :roll: A többi az iwiw-en. Akinek nem vagyok ismerőse és kíváncsi, írjon pü-t és bejelölöm. Vagy Ő jelöljön :)
Kép

Most mennem kell dolgozni, de mostantól gyakrabban jövök!!!

Kép

Kép
rszg

Papillon!
Tökjó!Ez a lényeg, és ezt nem hiszik el sokan, hogy nem feltétlenül kínszenvedés ez(persze az átállás nem könnyű, de mikor már természetes, akkor tökjó)hanem jó érzés, hogy tudod, hogy jót teszel a szervezeteddel.A férjemet képtelen vagyok meggyőzni, hogy az ész nélküli zabálásnak semmi értelme :( 20 kilót hízott mióta együtt vagyunk. :(

Nem, nem Lara Croft után. :lol: Csak kellőképpen egyszerű, kevésbé becézhető, és talán nincs annyi, mint Hanna.

Anna!
Szerintem normális!Pont ezt írtam én is, hogy mostmár vége, hogy nem is érezzük.Gondolj bele egy 5 centis mocorgása még egész más, mint mondjuk egy 20 centisé!És mi lesz még később! :D Hihetelen!

Bea!
Neked akartam írni, hogy olyan fura, én is világéletmeben azt hittem, hogy majd mindenen parázok, rettegni fogok a szüléstől, császárt kérek, stb, és ehhez képest egyáltalán nem így van!Alig várom, és nagyon rosszul érintene, ha császárral kéne szülnöm.Lehet, hogy benőtt a fejem lágya! :lol:
Messze van még március, nem hiába adott a természet 9 hónapot, hogy lélekben is felkészüljünk! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Hű Rszg!Nagyon klassz minden!
Na ez az amiről én nem is álmodozhatok.A hely is szűk, meg a keret is :lol: de jól megleszünk így is! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Szia Rszg!!!

De jóóó, hogy jöttél! Elég mozgalmas napok állnak mögötted. A képek szuperek! Édes a gyerekszoba, gondolm micsoda élvezet volt csinálgatni. Megnézem az iwiwen is a videót! Csodahelyes a pocakod, tényleg szép nagy már!

Tegnap délelőtt mi is átrendeztük végre a szobát, már ideje volt. Most még üres a kismanó sarkocskája, nővérkéje és bátyuskája játékai tornyosulnak ott, de majd át lesznek azok is csoportosítva (megjegyzem lövésem sincs hogy hová, majd egymásra rakosgatjuk a dobozaikat). Alig győzték kivárni, hogy mi lesz a szobájukból.

Zazzy a Lara is szép választás!!

Papillon a Liza, Lizi nagyon helyes név. Eliza, Alíz, Elíz ezek is jó variációi.

Kép
Kép
Kép
tencsi

sziasztok :)

zazzy: én is ugyanígy voltam a szüléssel végig amíg csak zebrás nem lett a teszt... márpedig én császárt követelek ki magamnak.. most bezzeg azon szurkolok hogy minden rendben legyen és normál módon szülhessek :D

Papillon:nincs is nagy pocid!!! tök jó hogy jobban érzed magad a -3-mal :D

KépKép
KépKép
adryn

nekem is nagyon tetszik a Lara is, örlök, h a liza is bejön nektek

rszg: gratula a szobához, háát,én sem álmodhatok ilyenről :cry: jobban mondva, csak álmodhatok :? gyönyörű

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

adryn: minusz 3-al ekkora a pocak :lol: így tényleg nem vészes

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szia rszg!!

Igen, már valóban hiányoltunk! Régen voltál!
Nagyon helyes a babaszoba, a kisci pedig szép, kis helyes a pofija!

Igen zazzy, tényleg nő, és valszeg egyre jobban érezzük majd. Egyre többet gondolok a szülésre is, és ahány sztoryt végighallgat vagy elolvas az ember mind más. Szóval kell a szerencse....

Zazzy engem érdekelne az említett diéta, ha lesz időd kérlek írdmeg prviviben.

Köszi!
anna**

Rszg: Örülök, hogy jelentkeztél!!!! Nagyon szép a szoba, teccik ez a bababútor!!! Megnéztem Mátét a 4D-n, olyan mintha futna :lol: :lol: :lol: és jó sokat mocorog!!! Szépen gömbölyödsz :D!!!
Papillon: Pocakfotó? És hol a pocak :D:D:D???

Engem is érdekelnek a diéták!! :D
Tencsi: Mi is tegnap rendeztük, csak épp kiderült, hogy mégsem fér el oda a babágy ahova terveztük :? ! És teccik az ikreknek ahogy átrendeztétek??

Szép napot!
Vica
wicca

Na, akkor sorjában!
Zazzy, a diéta érdekelne, csak félek, hogy nem fogom tudni betartani (sokáig alszom, képtelenség számomra, hogy 5X egyek, még a 3 se mindig jön össze - mondjuk az almát meg a joghurtot nem számolom külön étkezésnek -, párom későn ér haza, akkor eszik először, így muszáj tartalmas kaját főznöm neki, amiből persze én is akkor eszem (papillon: mindig eszem, az ikes igéknek mindig, minden esetben tárgyas (határozott a mai elnevezés szerint) ragozásuk van, tehát: eszem, iszom, gondolkodom, stb).
Szóval tudom, hogy ez így nem jó, és ezért jönnek rám a kilók, de túl sok mindent kellene megváltoztatni ahhoz, hogy ne így legyen. Viszont tippeket elfogadok! :wink:

Papillon
: tudom, hogy az édesítő káros, de kb 16 éves korom óta ezzel iszom (!) a folyadékokat (kávé, tejeskávé, kakaó, stb), úgyhogy már mindegy, legalább ez nem jön rám kilókban.

rszg, gyönyörű a babaszoba, na meg a kis Máté is!
Mi még baromi messze állunk ezektől a dolgoktól :?

Nevek
: nem is tudtam, hogy már anyakönyvezhető a Lara (pedig most néztem bele az új Rubint Réka dvd-mbe - ma kaptam egy fórumos lánytól -, és ő is így szólította a babáját), azt hittem, csak a Laura :shock:
Az meg vicces, hogy a Liza éppen egy Gézának nem tetszik, amikor úgy egybecseng a kettő (Liza és Géza :lol: :lol: :lol: )
Párom most vagy visszacsapásra készül a Döme miatt, vagy belenyugodott, de egyelőre vihar előtti csend van a témában... :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

No bejelentkeztem 4D-re nov. 17.-e 14:30 :D:D:D!

Szép napot!
Vica
wicca

Helló Lányok!
Jézusom ennyit írni!
F1, én is teljesen kivoltam. Mi mindig nézzük. Ahhoz igazítjuk az utazásokat, sétákat, stb…. Ez nagyon kemény utccsó 2 perc volt a végén.
Csibb mi is a Normafára járunk leginkább. Esetleg még a Kopaszi gátra, vagy Szentendrére. Tegnap pont a F1 miatt mentünk közelebb. Nagyon des Fanny! Olyan gyönyörű kiscsaj. Annyira szőke!!!!! Te meg olyan ismerős vagy. Nem tom kire hasonlítasz, de örülök, hogy lassan de biztosan jobban vagy.
Papillon tök jó, hogy így jobban is érzed magad. Azért nagyon jó, hogy dokit váltottál!!!!!!!! Kár hogy pocakos lesz. Viszont milyen cuki a pocakod!!!! Te is vékonyka vagy!
Áh Tencsi már értem Adryn pitás kérdését. Ha nem ennék éppen, bajban lennék (most én eszem irtó fincsit). :) Egyébként azóta Boti már telefonáltatta is Katát. Odarakta telót a hasamhoz, és magyarázta, hogy tessék beszélni. :lol:
Erpé majd írd meg mit mondott a doki.
Rszg végre!!!!!!!!!!!! Már hiányoztál!!!! Tényleg sokat nőtt a pocód! Beindult a kissrác. Gyönyörűűű a szoba és szupi az ágy. Nagynak tűnik ahhoz képet, hogy pelusozós.
Wicca még nem sok tel.szám jött. Gondolom majd a végére hagyják a többiek. :wink: Judit, de ez már riadólánc lesz. Előző topicunkban egy kislány 31. hétre született, ezért kezdtük el. Babonából……
Zazzy a Lara nekem is tetszik. Nagyon jó választás!
:)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

nemlajos: köszi, akkor a férjemnek volt igaza:-) eszem.... :oops:
nálam ugyanez a helyzet, este eszik nagyot a férjem, én vagy ugye ebédkor eszem nagyobbat és este meg sok zölcsi vagy ugyanabból, amiből a párom, csak negyed annyit :shock:
én is mindig édesítővel ittam, de mióta baba van, azóta gyümölcscukrot használok, az nem hízlal annyira.

wicca: gratula a 4D-hez! és köszi a bókot

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

kuklika: "vékonyka vagyok" : ilyen bókot még sosem kaptam :lol: édi vagy

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kukli, nem semmi dolga lesz Katkának ha megszületik!!! Ilyen bátyust kívánni sem lehetne jobbat!
Látom, akkor ti is F1 fanatikusok vagytok!!!
Most pedig te áruld el lécci, hogy mi finomat ettél!!!

Anna, teljesen normális, hogy most éjszaka volt élénkebb a puhatalpud! Lesz még ilyen bőven a későbbiekben, de akkor aztán kirugom a ház oldalát szinten!

Wicca, szuper, hogy kaptál időpontot, gondolom már alig várod! Vmikor november-decemberben szeretnénk mi is eljutni.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Jaj Wicca bocsi, gyerekeknek tetszik a szoba, most kuckósabb lett nekik. Nem mondtuk még meg, hogy kistesó miatt kellett átrendezni, először szokják meg, ne higgyjék hogy most rögtön minden a feje tetejére áll körülöttük.
Nálatok hol lesz a pici?

Kép
Kép
Kép
tencsi

mi is ma kértünk időpontyot 4d-re :D
csütörtök 11 óra :D:D:D itt drágább mint otthon, de sebaj.. találtunk egy helyet 1200 kr helyett "csak" 800... ezt 35-tel tessenek megszorozni... ez a 400 kr is sokat jelent..

KépKép
KépKép
adryn

Ha már ennyien írtátok a diétát, visszakerestem az őstopikomban :lol: ott megtaláltok egy jó kis összefoglalást, én írtam, de az utána lévő hsz-ekben is vannak hasznos dolgok.
Szóval: Fogamzás/Pco-sok teherbeesési nehézségei és a megoldások - 597.oldal az oldal közepe táján van az én hsz-em, remélem megtaláljátok.Azért nem másoltam ide, mert nem mindenkit érdekel, meg utána is vannak jó ötletek.

Kép
Kép
zazzy

Hűűűűűűű,adryn, nem ocsó :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jesszus Adryn...
Jó hamar kaptál időpontot. Gondolom apa már tűkön ül, hogy ő is lássa kicsi fiát!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
tencsi

Wicca grat az időponthoz! Én aznap megyek dokihoz. Kuksizni is.
Adryn de jóóó! Nektek is közös uh lesz? Várjuk a képeket, és a mesét, meg méreteket!
Tencsi akkor nálatok a 3 gyerkő együtt lesz? Bocsi lehet megint eltévedtem vhol. :oops:
Én ma sütöttem 2 szelet marha hátszínt egy kis olíván, kis vörösborral, és mikor kész lett, beleforgattam a krumplipürémet….. Most citromos nápolyit tolok, de csak mert rég találtam, és tegnap sikerült jót venni. Amúgy milyen jó anya vagyok, Boti karalábé főzit kapott. Ezt nézzétek mit kaptunk! Kép Bio karalábé…. 3 kiló, tök zsenge, és nem szeretjük…. (tököt pedig faragtam életemben először)
Kép
Na asszem ébredünk lassan.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

zazzy, megnéztem.
Reggelire EGY SZELET kenyér??? :shock:
De milyen szelet? Kockakenyér, vagy rendes, púpos kenyér (tudom, rozs, meg teljes kiörlés, de azok között is van ilyen is, olyan is).
Na, én reggelire megeszem a két franciapirítósom, ami ugyebár 4 szelet szeletelt magvaskenyérből van (lemértem, 10X10cm, és 1-1.5cm vastag szelet), na ennél lejjebb nem tudom adni, mert éhes maradok! Ehhez Janga kefírt szoktam inni (fél dobozzal ált.), ez a tízóraim (amennyiben a reggelim a kakaó).
Cseréljem le a kakaót teára? Azzal már jobban vagyok?
Ebédre alma és joghurt (bekapok valamit...), uzsonna... ööö... még egy alma?, és vacsira jön a tápláló.
Na, ebből hozz ki nekem valamit (hidd el, mást is érdekel, még ha nem is mondják :wink: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nem szeretitek a karalábét??? :shock:
Ó, pedig az milyen finom rágcsa!!! :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adyrn kint minden ennyivel drágább? :shock:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli, egyébiránt meg tök ügyes vagy (ó, micsoda egybecsengés :D), remélem, ujjad azért maradt! :wink:

Adryn, szép ár (már az orvosnak), akkor ezért nem kell nálatok fizetni a szülésért... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn: Tényleg jó hamar kaptál időpontot!!! És tényleg nem occsó :shock: , de a látvány kárpótolni fog mindezért!!!! :lol: :lol: :lol: Jujj, de várom már én is!!!
Tencsi: Nálunk 2 hálószoba + nappali van, így nálunk lesz a manócska amíg a tetőteret be nem építjük és Zsó fel nem költözik, ami egyelőre még nagyon távoli :(. Bár Zsozsókám mondta, hogy hozzá betehetjük a babát, de Ő már nagy, ha nem tud aludni nem tud teljesíteni sem és most jönnek azok az évek amik már számítanak, hisz már hatodikba jár!
Zazzy: Már csak azt kéne tudni, h melyik gyors és melyik lassú?! :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

hát nem óccsó otthoni szemmel nézve.. de ha a fizut is hozzánézzük még mindig itt járnak jobban akik mozizni akarnak... :roll: várja már apu igen.. bár 12 hetesen már látta ő is a kis ringlispilezőst.. de azért a 4d más :D úgy még én sem láttam, már nagyon várom :D :D :D
otthon is adnak dvd-ket meg képeket azért az árért?

KépKép
KépKép
adryn

[url]tök ügyes vagy (ó, micsoda egybecsengés ), remélem, ujjad azért maradt[/url] ksözi, maraadt. 15 perc volt, és nagyon egyszerűűűű. Igaz kicsi a tök is. :wink:
[url]Adryn, szép ár (már az orvosnak), akkor ezért nem kell nálatok fizetni a szülésért[/url] nekem is ez jutott eszembe először. :)
Wicca de édes Zsozsó! A kis hatodikos! :lol: Lesz segítséged!!!!
Tencsi sztem nálunk ez még átcsaphat veszélyes féltékenységbe majd.... :roll: ha ennyire lelkes Boti, lelkesen lesz ki ez az idegen kisbaba itt is....
Nemlajos te miket mérsz? :shock: Sztem rágcsálj karalábét helyette! :wink: :wink: :wink: Én nem nézem ennyire mit eszek.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: Tök jól sikerült a tököd!!!! :D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

na a nagy diétás témára felbuzdulva megyek megeszem egy muffint.. :twisted: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Kukli, én semmit nem mérek, csak elmondtam, hogy kb mit eszem egy nap (általában ugyanazokat, csak a vacsi más) 8)
wicca, jogos a két pont, valóban, azt is tudni kellene, mi a gyors, és mi a lassú szénhidrát :roll:

4D, nekünk úgy néz ki, kimarad az életünkből. Meddig is érdemes elmenni?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn :D :D :wink: Igen, itt is adnak DVD-t és képeket.

Kukli, grat a tökkompozícióhoz, nagyon ügyi vagy! Tuti lesz testvérféltékenység, szerintem én még nem is hallotta olyanról, hogy vki ezt megúszta. Vhogy azért csak kijön a gyerkőcből, hogy már nem csak ő van. Aztán kinek rövidebb, kinek hosszabb ideig tart és változó mértékű.
Nagyon fincsit ettél te is!! :wink:

Na Wicca, akkor ti is a tetőtérbeépítés előtt álltok!! Jó kis móka lesz, ránk is ez vár majd márciusban, de hát muszáj. Nálunk ráadásul egy szobával kevesebb is van mint nálatok, így a 3 gyerkőc egy szobában lesz. Meglátjuk milyen eredménnyel.
Édes a nagyfiad, hogy így ajánlkozott!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!

Jó sokat írtatok már megint. Egy valamire nagyon felkaptam a fejem, nem kötözködés képpen ... :)
anna ezt írta:
"Ezen én is tök sokat agyalok, mert ugye kb a felénél vagyunk, a baba súlya most kb. 3000 gramm, a tízszeresére fog még növekedni, kiváncsi vagyok hogyan alakul a súlyom addig. Találni kellene vmi jó kis tornát, és rendszeresen csinálni, végső ideje... "

szerintem nagyon gáz lenne, ha már félidőben 3000 gramm lenne a gyerkőc :)
Elég az születési súlynak :)

Kép

Kép
gabka77

[url]semmit nem mérek, csak elmondtam, hogy kb mit eszem egy nap (általában ugyanazokat, csak a vacsi más)[/url] a kenyérre gondoltam. :) Sosem mértem még kenyeret kb-re sem. Csak jól hangzott most, azért reagáltam. :wink: Te vagy az első kenyérmérő ismerősöm.
Köszi a tökgratukat.
Tencsi nekünk is 2 szobánk van. Amíg nem költözünk, 4-en leszünk egy hálóban (na az is 20 nm kb.).
4d, 26-32 hét asszem amikor jó mozizni. Akkor már nyitva a szem, és látszik a haj.
Na most már tényleg kezdődik a du-i műszakom.
Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.11.03 12:59-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

hihi, kukli, tényleg. Hát, amióta fényképezőgépem és centim van, nekem semmi nem akadály, mindent mérek és fényképezek :lol: :lol:
Vonzanak a tények :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok!
szeretnék újra csatlakozni hozzátok :) régebben írtam, és van, aki máshonnan is ismerhet.
a vonalzómban benne van minden fontos adat :)

valaki írta még tegnap, hogy tüsszentésre stb néha cseppen 1-2 csepp vizelet. az nem azért van, mert a baba a hugyhólyagra feküdt (attól csak gyakran kell menned wc-re), hanem mert az izmok gyengék. intimtorna segíthet rajta.
sajnos nekem is van, de eljárni nem tudok tornázni, itthon meg nemigen állok neki (már elfelejtettem a gyakorlatokat, az előző terhességemnél a jóga része volt).

Anna, láttam írtál a szentimrés topikba. én is ott fogok szülni. szerintem nagyon gyorsan hívd fel a szülőszobát- és/vagy próbálj bemenni személyesen megkérdezni, ki az aki még elvállal, mert hamar elkapkodják a szülésznőket. amennyire tudom, gátvédelemben mind jók, maximum a stílusuk különbözik (katonásabb, anyáskodóbb stb)

Kép
Kép
mamacsibe

Én nagyon szeretem a karalábét, főleg a levest, meg a töltöttet, meg csak úgy rágcsálni

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nálunk is egy szobában lesznek a gyerekek, és én is csak reménykedek, hogy megússzuk a drámai féltékenykedést, de biztos lesz valamennyi.

Valaki kérdezte a mocorgást. Nekem Levivel annyó szerencsém volt, mert ő éjszaka nem ébresztett fel, amig pociban volt.
De Lilla teljesen más, ma éjjel is felébredtem arra, hogy szinte meglibbent a takaróm, akkorát rúgott.
Persze ebben, lehet, hogy az is benne van, hogy sokkal éberebb vagyok, amióta anya vagyok. Pedig előtte is eléggé éberalvó voltam.

Gratula minden, rendezéshez, újabb uh-hoz, mocorgáshoz.

F1: én teljesen kivoltam, nagyon drukkoltam, hogy Massa legyen bajnok és nagyon meghatott, hogy elsírta magát.
Nem tudom mit ajnározták azt a ... na jó nem monom kit, más ügyetlenkedésének köszönhette, hogy bajnok lehetett.

a megasztárról meg inkább nem nyilatkozom, mert nálunk vagy a tv hangja rossz nagyon, de a leginkább dícsért és sztároltak hangzanak a legkevésbbé jól. (nekem pl Hien egyetlen produkciója sem jött be)

Kép

Kép
gabka77

Jah, azt a 3000 g-ot én is észre vettem, de tuti elírás volt, ezért nem reagáltam rá. Vicces lenne 30 kilós gyereket szülni:-D hagyom az elefántoknak :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szia Mamacsibe, üdv újra itt! :)
Tádááááááám, elcsajosodott a táblánk :lol:

Intimtorna
: az is elég, ha magadnak otthon erősíted, három izomcsoportot kell jól beazonosítani: húgycső-, hüvely- és végbélizom, ezeket egyesével visszahúzni, és tartani, míg ötig számolsz, majd ellazítani, ezt olyan 5-10-szer (lehet bárhol, bármikor).
Nekem a húgycsőizom ment a legnehezebben, de legutóbb erre is ráleltem (egyedül a fülmozgató izmom nincs meg, de addig nem halok meg, míg meg nem találom, az orrom már tök nyuszisan mozgatom:D).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

és a gátizmot ne feledjük, az is elvileg külön izom :o

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szia Mamacsibe, jó hogy te is előkerültél! Gratula Lénához!

Hát igen, azok a vizeletcseppek, a szülés előtt soha nem fordult elő velem ilyesmi, na de azóta...... Én is próbálom edzeni azokat a bizonyos izmokat. Sőt azt is ajánlották, hogy ha pisilünk, akkor közben állítsuk el és pisiljünk újra. Ez is erősít.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Én is gondoltam, hogy elírás :)
de én jót vigyorogtam rajta :)
Elefántnak viszont kicsi :)

Kép

Kép
gabka77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: