Sziasztok!
Megvolt a mai dokilátogatás! Minden rendben, teljesen zárt méhszáj, Bencus jól megrúgta a dokinő kezét amikor tapogatta a hasamat!

A vizeletbe a laphámsejt, azt mondta, hogy nem jelent semmit, mert a hüvelyváladékkal keveredett biztos a pisi, és azért van, mert amúgy minden teljesen ok!
A vérnyomásom szokás szerint a béka feneke alatt volt (85/70)
Írt fel vastablettát is, mert kezd kiürülni a szervezetemből!
Nekem a következő uh-t a 30. hétre mondta a doki! Megyünk majd a Bolgárkerékbe ott csináltatjuk, legközelebb a 31. héten megyek a dokimhoz vissza!
Beszéltünk a szülésről is, vállalja, az összegről viszont hallgatott, én meg nem kérdeztem!

Ajánlott szülésznőt is, jövőhéten telefonálok, hogy megbeszéljek vele is egy időpontot, amikor be tudunk menni a szülőszobát megnézni!
Holnap megyek kismamatornára a kórházba!
Ikverus: Tényleg jobb, ha megnézeted magad!
Julcsi: Én is azokat tudom írni, mint Verus, szintén légkeveréses sütőbe sütüttem, én is kb. 1 órát hagytam a tésztát kelni!
Legközelebb biztos jobban fog sikerülni!
Amy: Én is úgy szeretem nézni, ahogy apa Bencussal kommunikál!

Már most olyan édesek!
Szép kismama vagy, nem is félelmetes az arcod, nem tudom honnan szedted!
Elif: Köszi! Ez az egyik kedvenc kis ruhadarabom!
Nekem is ilyen erőszakos Bence, bizony ha nem olyan pozícióba vagyok, addig balhézik velem, míg nem váltok!
Zsufi: Gratulálok a cukoreredményhez! Örülök, hogy minden rendben van veletek!
Panna: Örülök, hogy jól vagytok!
Ez tényleg elég bosszantó, hogy megint bestresszeltettek, de biztos alapos akar lenn a doki, ami azért jó dolog!
Ne aggódj, biztos minden rendben lesz, szorítunk Nektek!
Zümis: Megy a drukk holnapra! Biztos ügyi leszel!