Sziasztok!
Ma aztán van termés: hol van még a nap vége, és már a 3. oldalon járunk...
Liza, Lara, Léna - gyönyörű lányneveket választottatok.
Rszg, jó hogy előkerültél. Pocid alakul, leendő gyerekszoba tényleg nagyon szép!
Én bejelentkeztem a Praxisba végül genetikai 4D-re, mivel elég közeli időpontot tudtak adni (viszonylag): nov. 15-én délelőtt mehetek. Bő másfél hét. Referenciapontnak a 3 hetet jelöltem ki magamnak: ha csak e körül vagy hosszabb időre adtak volna, mentem volna máshova... És 3 év alatt nem is durván mentek fel az árak, 10ezerről 12ezerre.
Nődokimhoz is megyek a héten, a magánrendelőjébe, szóval most szép összegeket fogok ebben a hónapban nődokiknál hagyni. Holnap meg végre elcuppanok a háziorvosomhoz, én még ott sem jártam...
Diéta: terhesen most ezen nem görcsölök sokat (nyilván ha muszáj lenne, akkor nem mondanám ezt. pl. cukorbajok esetén), majd a baba megszületése után foglalkozom inkább a kérdéssel.
Én most kb plusz 6 kilónál járok, ez nem kevés, de még nem ijesztő, lesz még sajnos több is.... csak épp az induló súlyom nem volt épp ideális...
Ami jobban zavar, hogy most nem járok sportolni vagy jógázni, az pedig hiányzik, így ezen változtatni fogok. Rubint Réka nekem is megvan, de sajnos nekem sem jött be... én ideges leszek ettől a csajtól...
Lépek,dolog van, ma sajnos nagyon sokáig dolgozom...
RÉ