A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Az ilyen pisilés megszakításra maximálisan alkalmas a kisfiam. nem egyszer kellett miatta kiugrani a wc-ből, mert persze épp akkor jutott eszébe a legklasszabb rosszaság :)

Egyébként én is ki voltam akadva, amikor szeptemberben sikerült annyira köhögnöm, hogy naponta többször kellett bugyit cserélni :(

Kép

Kép
gabka77

:D :D Gabka, bizony ezek a wc-ből, fürdőkádból kiugrások klassz dolgok!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
tencsi

lányok, a pisi szakaszos visszatartása nem ajánlott!!!!
így az esetleg ottlevő bacikat is visszatartod, azért nem.

Nemlajos, elvben oké, de úgy emlékszem, a légzés is fontos, és másként kell terhesen meg nem terhesen csinálni, máskor kell beszívni-kifújni.

Kép
Kép
mamacsibe

tencsi: a jóga oktató is aszonta, h pisi közben ne tartsuk vissza, mert káros :? max annyira, h megfigyeljük mi a pisilő izom

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos!
Gondolom,azzal nem mondok újat, hogy ebédre kéne táplálót enni!Amit te írtál, az nem igazán ebéd!És láthattad az egy joghurt is ugyanúgy beleszámol az 5 evésbe!Ettől kevesebb-többször.Kb 3 óránként ajánlatos bekapni vmit.
Sajnos igen, a reggelivel kell a legóvatosabban bánni.Én is nagy reggelizős voltam világéletemben, el nem tudnám a napot képzelni nélküle, de muszáj kordában tartani magam.Nekem ezek a teljeskiörlésű cuccok nem jöttek be, meg itt egy kis faluban be se lehet szerezni, én egy zsömlét eszem reggelire, félbevágom, külön eszem meg,így többnek tűnik :D Nem a legjobb, hogy sima fehér, de ez van.
GYORS ch: Minden ami káros(cukor, csoki, édességek)és a tejtermékek
LASSÚ ch: a lisztes cuccok(legjobb a teljeskiőrlésű, nem feltétlen azért mert kevesebb a ch tartalma, hanem mert egészségesebb, lassabban dolgozza fel a szervezet) kenyérfélék, kekszek, ropi, stb, minden ilyesmi.

Adós vagyok még ágynemű-képpel, mindjárt jövök! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Tök érdekes, mert ezt meg nekünk a kórházban mondta a gyógytornász! Na mindegy, annyira úgysem alkalmaztam!!! De ezután egyáltalán nem is fogom!!!

A légzés viszont tényleg egy nagyon szuper dolog és nagy segítség!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Kép

Kép

Kép
Kép
zazzy

jaj, de szép!!! :lol:
A táplálkozásom meg feladom. Férjem már van (már csak el kéne csábítanom...), a Playboy meg kibírja most már a címlapfotóm nélkül valahogy :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát ez nagyon cuki :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

sorry,

a súly 300 gramm akart lenni.....
anna**

Zazzy, gyönyörűűű!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

anna, tudjuk és bocsánat, de annyira vicces volt nekem, bocsánat, nem akartalak megbántani!!!!!

Kép

Kép
gabka77

zazzy, helyes az ágynemű! :-) Már alig várom, hogy én is küldhessek hasonlóakat, de nálunk ez még várat magára, hisz most költöztünk, egy picit rendbe kell hozni a házat, de utána rögtön a kisbabás előkészületek jönnek.

Köszi, mamacsibe, fel is hívtam a szülőszobát, és készségesen megadták Újvári Bori és Nyulasi Jolán telefonszámát is, Borival csüt reggel találkozom, hogy megismerjük egymást.

Aztán majd meglátjuk!

puszik
anna**

lehet, h ismeritek, de itt ök jó nevek vannak: http://picibaba.hu/pocakkal/utonevek/

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

jajj , nem, nem teljesen okés. :-)
anna**

szóval... minden rendben...:-)
anna**

Papillon!
Én nem ismertem, rengeteg név van ott! :shock: És most vettem észre csak, hogy Lara névnap március 26. :evil: Ez gáz!Nem lehet igaz!!!

Kép
Kép
zazzy

Holnap reggel megyek dokihoz, kiváncsi vagyok hogy áll a méhszáj...

Kép
Kép
Kép
tencsi

hát zazzy, az tényleg gáz:-( :? drukkolunk a zártméhszájnak :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Zazzy a fene, nézd meg esetleg más utóneves honlapon is, hátha van máskor...

Köszi Papillon!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
tencsi

Eddig csak a március 26-ot találtam!!
Nekem is 3 nap van a névnapom és a szülinapom között.... :D :wink:

Kép
Kép
Kép
tencsi

Anyósom szerint a Lora is szép, de nekem nem tetszik annyira :(

Kép
Kép
zazzy

Lányok én most kaptam meg a szeptemberi és októberi fizetési kivonataimat, és kurvára nem értek semmit, hogy mi miért annyi :shock: A fene se tud ezen eligazodni!Mindenesetre a mostani 4 hét volt, így legalább már tudom, mire számíthatok a továbbiakban.
A szeptemberiből még mindent vontak, az októberiből meg már csak jöv.adóelőleget.Ez a betegszab.miatt van?Ott kijött 198ezer, abból kaptam 58-at :shock: :shock: :shock: most meg 87-ből 74-et.
Így 70 körül számítottam különben, de hogy mi volt ez a szeptemberi?????

Kép
Kép
zazzy

Nekem ennyi volt már, mindenkinek további szép napot!

Reggel, doki után jövök!

Kép
Kép
Kép
tencsi

már=mára :D :oops:

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!

Ma aztán van termés: hol van még a nap vége, és már a 3. oldalon járunk...

Liza, Lara, Léna - gyönyörű lányneveket választottatok.

Rszg, jó hogy előkerültél. Pocid alakul, leendő gyerekszoba tényleg nagyon szép!

Én bejelentkeztem a Praxisba végül genetikai 4D-re, mivel elég közeli időpontot tudtak adni (viszonylag): nov. 15-én délelőtt mehetek. Bő másfél hét. Referenciapontnak a 3 hetet jelöltem ki magamnak: ha csak e körül vagy hosszabb időre adtak volna, mentem volna máshova... És 3 év alatt nem is durván mentek fel az árak, 10ezerről 12ezerre.

Nődokimhoz is megyek a héten, a magánrendelőjébe, szóval most szép összegeket fogok ebben a hónapban nődokiknál hagyni. Holnap meg végre elcuppanok a háziorvosomhoz, én még ott sem jártam...

Diéta: terhesen most ezen nem görcsölök sokat (nyilván ha muszáj lenne, akkor nem mondanám ezt. pl. cukorbajok esetén), majd a baba megszületése után foglalkozom inkább a kérdéssel.
Én most kb plusz 6 kilónál járok, ez nem kevés, de még nem ijesztő, lesz még sajnos több is.... csak épp az induló súlyom nem volt épp ideális...

Ami jobban zavar, hogy most nem járok sportolni vagy jógázni, az pedig hiányzik, így ezen változtatni fogok. Rubint Réka nekem is megvan, de sajnos nekem sem jött be... én ideges leszek ettől a csajtól... :)

Lépek,dolog van, ma sajnos nagyon sokáig dolgozom...

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=122744 :shock:
Erpé a praxisban voltunk egy hete. Emeltek, de nekem nem szóltak, csak hogy készülhess, gondoltam szólok. 12 000 Volt a genetikai. Nekünk a múlt hó volt egy érvágás nőgyógyik szempontjából.
Zazzy álomszép! De aludnék benne egyet. :) Eddig nemakartam csajos ágyneműt, de most úgy döntöttem, eladom Boti rácsvédőjét, és beszerválok csajos dologkat. :roll:
Nekem is jobban tetszik a Lara név.
Pisit nem szabad visszatartani tényleg. Én terhesen elvégeztem egy tanfolyamot, a lényeg, minden gyakorlat előtt csináljatok egy félperces medence emelést, hogy a vér kimenjen, és úgy fekve érdemes nekikezdeni. Ami érdekes Tencsi, hogy a gyógytornász nekünk sem így mondta, de a szakértő igen.
Anna a Bori egy tünemény nő! Drukkolok, hogy tudjon még fogadni. 4-re emeledett a Szt. Imrések száma. :)
Tencsi a méhszáj ülve zár. :lol:
Kép
Drága tantónénik. Nincs időm javítani. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.11.03 16:29-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

zazzy: jobb lenne ezt a bérszámfejtővel megdumálni,én mindig azt teszem, ha nem értek valamit :?
tencsi várunk majd a hírekkel
szia erpé, szia zazzy

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

zazzy, 198-ból 58E???? Itt valami nagyon nem kóser...
Szerintem is kérdezd meg a bérszámfejtőt!
Különben is, mi az, hogy egyik hónapban 198, a másikban meg 87E? Több mint 100E Ft van a két bruttód között? :shock:
Ezt én egyáltalán nem értem...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hűűűűűűűűű, ez a cikk dva... :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Tyűha, akkor most tényleg méricskélhetnek!
Én egy ilyentől azt hiszem... na, bele sem gondolok, 47nm-en... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kemény, mi???

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Mamacsibe: Üdv újra köztünk!! :D:D Én írtam ezt a bepisi dolgot, de ezt nekem a doki mondta!! Azért kipróbálom amit írtatok hátha segít!!
Zazzy: Ez az ágyneműs garni nagyon széééééép!!!! Ez a 198-ból 58 tényleg nagyon durva,!!!!

A gyerekem majd kiugrik a hasamból :D:D:D:D:D! IMÁDOM!!!

Vica, Milky: Merre jártok báránykák???

Szép napot!
Vica
wicca

Inkább bele sem gondolok! :shock:
De mondjuk lombiknál ez baromira benne van a pakliban.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zazzy, nagyon szép a kiságy! :)

Tencsi, drukkolok a zárt méhszájért!

Praxis: ha itt regisztráltok a babaneten, adnak 1000 ft kedvezményt!
azért az sem mindegy :)

Kép
Kép
mamacsibe

Zazzy nyugi... az én szülinapom meg Karácsony között 2 nap van.. és túléltem.. csak ment a vita amikor már tudtam hogy márpedig nem egyben kérem az ajándékokat :D
nagyon szép ágyneműűűűűűűűűűűűűűűű !!!!!!!!

KépKép
KépKép
adryn

Zazzy Nekem is nagyon tetszik az ágynemű. Szép kiscsajos!!! És azok a macik. Én megőrülök a macikért :oops:

A diétáról annyit, hogy én is eszem, ami jól esik, persze azért próbálok odafigyelni. De diétázni nem fogok. Én is +6 kg-nál járok, de szerintem ez még belefér. Majd fogyózok a szülés után :roll:

Kép

Kép
rszg

rszg, te vékonyan indultál, arra a plusz kiló nem számít, de akinek már elvele volt plussz cucc, az már gázosabb, nehezebb feldolgozni :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

így van!!! :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na jó, akkor megmutatom, hogy néztem ki anno (nem is olyan régen... na jó, 8 éve... :lol: De már akkor is 24 voltam!!!)
Kép

És most augusztusban, amikor még nem is kellett volna látszódnia, hogy terhes vagyok:
Kép

Szóval azért ezt nekem fel kell dolgozni... :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zazzy
nagyon szép az ágynemű! és inkább legyen közel a névnap, mint hogy megalkudj a névvel! ha ez tetszik igazán, akkor nem számít, hogy hány nap van közte!

Tencsi
miért kell drukkolni a zárt méhszájért? bocsi, lemaradtam. nyitott volt valamikor? :shock:

Papillon
szép a pocid

Rszg
végre jelentkeztél, szép a szobabútor!

én már kezdem kényelmetlenül érezni a hasamat... már most... mi lesz később??? már nem bírok sokat enni, mert rosszul vagyok utána...

ma is felmentünk a normafára, olyan jó volt, kettesben a kislányommal, játszóztunk, és úgy elment az idő, hogy ott is ebédeltünk, mert már nem lett volna időm főzni. :wink:

Kukli
jó is a normafa nagyon, persze főleg akkor, ha nincs tömeg. :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Érdekes, ahogy "csúnyulok", a régebbi képeken annál elviselhetőbbnek tartom magam. Hát hiába, minden csak viszonyítás kérdése :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos
hú, de máshogy nézel ki, mint az avatarképen!!! :D
nagyon csinos vagy a második képen is szerintem, nincs ezzel semmi baj! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ezzel én is így vagyok! az aktuális képeken szörnyülködöm, hogy milyen dagadt vagyok, visszanézve évekkel később pedig vágyakozom, hogy de jó lenne megint úgy kinézni... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát igen :lol:
Lesz még, amikor ezt a félidős súlyomat kívánom vissza terhetlenül is... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni, majd talán holnap...
De mivel ma voltunk genetikai UH-on, így röviden bejelentkezem.
Szóval minden a helyén van. A férjem nagyon megilletődött, hogy láthatta a picurt...és fülig ért a szája, miután a doki azt mondta, hogy szerinte...

FIÚ!!!!!

Kép
Kép
tessza76

Hurrrrrrrrrráááááááá, kiegyenlítődött!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Hátha te szakértőbb vagy(meg pedagógus :wink: )Mindkét hóban 122 az alapom, szept-ben ehhez adtak hozzá 66 betegszabit, és utána a mindenféle levonások.
Októberben is 122, gondolom ennek jön le az x%-a(talán 30?)az 87, és ebből lett 74 itt csak adóelőleget vontak.

Adryn!
A férjem dec.25-én született :D

Kép
Kép
zazzy

Tessza
gratulálok a kisfiúhoz!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Tessza!
Gratulálok! :D
Nekem a genetikai uhun meg se kísérelték megállapítani a nemét, igaz nem is kérdeztem.Remélem a 4d-s doki jól eltalálta.
Nem is mondtam még nektek, hogy a 4d-s doki felajánlotta, hogy ingyen megcsinálja újra 20-21.héten, mert akkor már magabiztosabban látja, mint egy 17 hetest(ugyanúgy adna dvd-t is)és mégsem akarok visszamenni, annyira nem volt szimpi a doki.Hülye vagyok, nem?De nekem már annyi rossz élményem volt dokikkal, és ez is nagyon nem jött be :(

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?