A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!

Ma is csak egy gyors bekukk... Köszi a dícséreteket :oops: :D
Holnaptól nem leszek több napig, de ha hazaértünk jövök mindenképpen. Nem szabadultok tőlem! :lol:

Ma beszereztem mosható pelusok (Kushies és Bambino Mio) próbacsomagját :D Tetszenek, főleg a BM, abban kisebb lesz Milán feneke, remélem bírni fogja a drágám a mosható pelusokat. Most még beleásom magam a témába, hogy mit mivel lehet párosítani, aztán havonta beruházunk bizonyos darabokra, hogy mire szükség lesz rá, meglegyen a kívánt készlet :wink:

A 10-ei tali nekem tökéletes, és a palacsintázó is szuper! :lol:

Na, megyek is, mert Milán rendetlenkedik odabent, és a gyomorszájam a torkomat verdesi :shock:

Jók legyetek, és vigyázzatok magatokra!

biga.csiga

annyit írtatok itt a palacsintázóról, hogy sütöttem is egy rakással:)

nekem jó az időpont is meg a helyszín is. Tényleg. délután vagy délelőtt?????

A reni nekem is a kedvenceim közé tartozik, tök jó íze van:) rájöttem, hogy a colgate fogkrémemnek hasonlóan enyhén mentol íze van így most naponta legszívesebben 10-szer is megmosnám, totál rákattantam a fogkrém ízre:)

Feldobom a másikba a törökméz receptet, mindkét változatot!
katuska79

Biga.Csiga! Jó pihenést!

Katuska! Köszi a receptet! Megvan a holnapi program. :oops:
A tali nekem mindegy mikor van. Én ma epres gyümölcstortát csináltam.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok,

csak egy gyors bekukk,hogy megvagyunk, csak annyi mindent írtatok, hogy nem tudok reagálni :oops: Visszaolvastam és kész vagyok :oops:
Igyekszem holnap bővebben jönni, mert az isteni pihizés a Bakonyban leszívta az energiáimat,nagyon szuper volt! :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök, hogy még élek! :lol:
Ma megyünk ügyvédhez eladni a lakásunkat, és megvenni az új kis házunkat. :lol:
Szóval nagy az izgalom.

Mi jól vagyunk, tegnap elhoztuk a pelenkázót, amit a vaterán nyertem. Férjecském teljesen meglepődött, hogy vadi új. Azt már nem mondtam neki, hogy egy asztalos hírdetett. :lol: Így legalább nagy volt a meglepi.

És ami még van, fáj a derekam. Minden reggel, amikor felkelek olyan már mintha összetörtek volna.
Azt hiszem kezdődik a neheze. Eddig élveztem minden percét a terhességnek. Most jön a szenedős időszak?

Lehet, hogy ma nem tudok jönni, visszaolvasni is csak később fogok. Remélem mindenki jól van.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

A mai naptól már csak pár órát dolgozok úgyhogy többet tudok jönni :)

Mindenkinek gratulálok a szépen növő babákhoz.

Kata: várjuk a hétvégi beszámolót! Nagyon klassz idő volt, fincsi meleg.

Erika: Nekem is ebben az időtájban kezdődött a hát és derékfájás és nem is igazán tudtam aludni. Most azonban 2 napja mintha csoda történt volna újra jól alszok és nem fáj annyira a keresztcsontom sem :) Viszont cserébe sokat ég a gyomim és hányingerem van.....de megéri :wink:

sahli

Tegnap voltunk a Genezisben még egy uh-on és babó szép kis kerek pofijú, este majd próbálok képet is feltenni.

BPD: 8.17 cm
HC : 29.54 cm
AC : 28 cm

Becsült súly 1858 g.

sahli

A málnalevél teát miért célszerű inni a terhesség utolsó heteiben?

sahli

Jó reggelt!

Kata! Remélem, jó volt a hétvégétek. Várjuk a beszámolót!

Erika! Gratula a pelenkázóhoz! Sok sikert a lakás ügylethez. :wink:

Sahli! Nem semmi súly. :) Várjuk a képeket!!!!!!!!!!!!
A málnalevél teát a 36. héttől lehet inni. Felpuhítja a méhszájat, azt hiszem. Nem mindegyik doki szereti.

Ma mi is megyünk dokihoz. Úúúúúgy izgulok. :oops:

Kép
hanna30

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 17:07-kor.
kisbogacs

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 17:07-kor.
kisbogacs

Kissbogacs! Tök jó, hogy ilyen lelkes vagy! :lol:
Gratula a vásárláshoz. Képet kérünk!!!!
Várom az üzit. :wink:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Nem volt semmi feladat visszaolvasni benneteket :lol:
Örülök, hogy így pörög a topik. Ez talán érthető, mert egyre közelebb vagyunk a végéhez, kezdődnek az igazi izgalmak.

Nagyon szépek már a pocakjaitok, látszik, hogy beindultunk.

Kisbogacs, majd küldj képet az új komódokról.

Sahli, várjuk a Genesises fotót!

Derékfájás nekem csak akkor van szerencsére, ha sokat mászkálok, teszek-veszek, és kicsit hajolgatok is. Rövid pihenő, és kis masszírozás után szerencsére elmúlik. Viszont reggelenként arra ébredek, hogy a vállaim fájnak. Valószínűleg a kizárólagosan oldalt alvás következményeként.

Ez az első hetem itthon, és rámszakadt a nagy szabadság.
Ma délután megyek a háziorvoshoz kiiratni magam, és még a héten el akarom intézni a házassági anyakönyvi kivonatot. A védőnénit is meg kellene látogatni, fodrásznál sem voltam már vagy 4 hónapja, a konyhaszekrényben, hűtőben is nagytakarítást tervezek, és szülésfelkészítőre is szeretnék járni. Szóval azért van mit tenni, mindent, szépen sorjában, nem kapkodva, ráérősen.

Erika, sok sikert!

A fekvésre ítélteknek kitartást!

Kép
petne

látom alakulnak a babaszobák :D de szupi nálunk pénteken lesz turi alig várom hogy belevethessem magam a bálákba :D :D a multkor is olyan jó rucikat túrtam Nellusnak :) llányok én is minden hajnalba arra kelek, hogy a forgóim majd szét szakadnak :wink: hú nemsokára advent 30-án felszoktátok díszíteni a házat???
erzsebet0312

Sziasztok!

Én is vagyok (legalábbis 1-ig, mert aztán megyek a laboreredményemért és Uh-ra). :) Na, gyorsan visszaolvasok miket termeltetek. ;)
Vendég

Sikerült visszaolvasgatnom. :)

katuska79: sajnálom ezt a GYED-es dolgot. :( Gáz nagyon. ...

kisbogacs: én a hétvégén úgy de úgy megkívántam a bort, hogy egy kis pohárnak nem tudtam nemet mondani. :oops: Isteni volt!
Amúgy az a tartózsák nagyon szupi a kiságyhoz, jó nagy zsebei vannak. Ha valakit érdekel, innen rendeltem: www.szopiparna.hu

kata8110: nagyon jónak tűnik a Tükör tartalma. Ráállítom Apát, látni akarom. :lol:

vickybabe: úgy tűnik én megúszom téli kabát vásárlása nélkül, anyum kölcsönadta az egyiket, ami az övé, és hát abba nőhet még a pocak. :lol: De azért én is nézegettem kismama kabátokat, és olyan csúnyákat láttam, horribilis összegért. :x

Szülésznő: még nem választottam, lehet, nem is fogok. Dokim szerint fölösleges. ... Még agyalok rajta.

csöre74: sajnálom a cukrot. :( Én ma megyek eredményért, izgulok.

mágnes: tünéri Beni baba. :) A "zacsis" kép haláli. :D

gerike: sajnálom az aranyeret. :(

bartika31: nekem már az 5. héttől 2 cm a méhnyak. :oops:
Többi bútor? :lol: Nincs többi bútor. :) Még egy komódot tervezek mindenképp, aztán a többi majd elválik. :wink:

erzsebet0312: nagyon édes Nelli. :)

sahli: várom az Uh képeket! :)

vickybabe, erzsebet0312, vcrane, biga.csiga, hanna: nagyon szépek a pocakjaitok! :) Remélem nem hagytam ki senkit!

Holnap majd én is dobok pocakfotót. ;)

Ma megyek a laborerdményeimért, szorítsatok, hogy a cukor jó legyen! :) És ha még belefér, akkor UH-ra is megyek. Úgy várom már! :D
Vendég

erzsebet0312: mi januárban költöztünk ide, de nagy lázban égek már, tervezgetem, hogy fogom feldíszíteni a lakást kívülről- belülről. :)
Vendég

sziasztok!
Voltam dokinál, méhszáj zárt, nincs toxémiám, viszont van gombám.. :evil: Most a változatosság kedvéért Canesten kúpot kaptam..

3 hét múlva kell mennem az első CTG-re :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes: :) Ezek jó hírek, persze a gomba az nem. :( Nekem a 24. héten talált valamit. :roll:
Juj de izgi. :) Emlékeztem mikor még csak 6-7 hetesek voltunk? ;) Most pedig már első CTG-ről beszélünk, stb. :)
Vendég

emlékeztem=emlékeztek
Mert én emlékszem. :lol:
Vendég

ne is mondd :) Emlékszem hogy sürgettem az időt! Most meg húznám még hosszabbra :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

picuranyu: köszi :D Mágnes: gomba dolog ismerős :evil: hát igen mindjárt ctg hogy repül az idő mostmár nem sok van hátra hihetetlen :D :D
erzsebet0312

Nekem is olyan fura, holnap már 28 hetesek leszünk. :) Ez olyan távolinak tűnt "régebben". :cry:
És egyre többet gondolok a szülésre is, próbálom felkészíteni magamat az ismeretlenre. :roll:

Gomba: nekem a 24. héten talált valamit, ez van. :roll: Kaptam rá 3 napra kúpot, remélem most nem fog találni semmit. :oops:
Vendég

Picuranyu!
És neked nem keményedik a pocód? Nekem amint felállok beton kemény és érzem, ahogy nyomja Ádi a méhszájam. :? Szerintem nagy baba és ahogy olvasgatom a netet, ez nyithatta ki a méhszájam. Na meg a sok keményedés. :?

Mágnes! Máris CTG??? Aztaa, tényleg repül az idő.

Talit fújhatom... :cry:

Kisbogacs, én is pont erre gondoltam, hogy ilyen lehet ez időseknek... még mennének, csak nem tudnak. Mondjuk náluk lassabban következik be jó esetben a "leépülés" (juj, de utálom ezt a szót :? ). Tiszta felüldülés lesz szülés után meglátjátok!!! :lol:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

bartika31: keményedni keményedik, de nem vészes, és nem sokszor, és akkor se durván. Bár, én apaljáraton magneb6-tal kezdem a napot és fejezem be, ha van keményedés, ha nincs, szóval nem tudom, hogyha nem szedném, akkor milyen lenne.
De nekem a dokim már az 5. héten sem foglalkozott a 2 cm-es méhnyakkal. Annyit mondott csak, hogy minél többet feküdjek, pihenjek, és ne nagyon emelgessek, és ennyi.
Vendég

Sziasztok!
Visszaolvastam, hétvégén arra sem volt erőm.
Pénteken teljesen váratlanul meghalt a nagymamám, pedig aznap hoztuk volna haza a kórházból. Nagyon nehéznek érzem az elmúlt és az eljövő időszakot, a gyerekeknek is nehéz elmagyarázni, mi történt. Teljesen vibrálnak, rendetlenek, így vezetik le. :cry:
Gombócmakka: 6,4 cukor 25 g szénhidrát után volt (rozskenyér, ami azóta kiderült, hogy nem jó, sonka, sajt, margarin, paprika, tea) Ma azt mondta rá a cukros doktornéni, hogy sok (a 6,4), 6 alá kell szorítani, ezért a reggeli kaja 25-ről 20 g-ra csökkent. A sok nem úgy sok, hogy vészesen, hanem jó, csak jobb lenne, ha...
Nagyon szépek a pocakok Lányok, a babák úgyszintén. Mekkorák már :)
Az utóbbi időben tűhegynyi pici vörös pöttyök jelentek meg a karomon... van még valakinek ilyen?
Mg: nem szedek, csak ha elviselhetetlenül fáj, hogy keményedek... (pénteken olyan volt, mint a beton).
Hirtelen ennyi jut az eszembe, pedig annyi mindent akartam írni.
Hanna: drukk a dokihoz, várjuk a híreket.
Tali: nekem továbbra is jó a 10-e, de mivel délelőtt cukros rendelésen vagyok, ezért valamikor délután. Az Árkáddal kapcsolatos korábbi nézeteimet felülbírálom: szuper, úgyis benézek utána a dokinénimhez :) (Ha 10-e... ha nem 10-e, akkor is 10-én benézek a dokinénihez.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csöre74 2008.11.03 15:27-kor.

Csöre
csöre74

sziasztok,

Mágnes, hú mindjárt CTG - én azt hittem, 36. héttől van csak... :roll: Na ma kiderül, este a dokibácsinál.
Sajnálom a gombát..tenyésztésből derült ki? Nekem még egyszer sem csináltak tenyésztést, szerintetek kérdezzek ma rá a dokinál???? :roll:

Kisbogacs, ne irigykedjetek, biztosan nemsoká Nektek is részetek lesz ebben a csodában (is) :lol: mármint a pocakon körözésben :wink: Fantasztikus, ahogy kommunikál, reagál dolgokra. Párom szokta megpöckölni is kicsit, és akkor mindig odateszi valamijét, ahol pöcköli :lol:

Katuska, törökméz jól hangzik :lol: bár a határértékes cukromnak nem tudom, mennyire tenne jót.

Anyósom direkt kínoz a sütijeivel, állandóan raklapnyi sütit csinál és ránksózza az egészet. Azért picit nehezebb megállni, ha tudod, hogy ott figyel a hűtőben, és ha nem fogy el, akkor 3 nap múlva kidobod az egészet :twisted:

Most látom, hogy a vonalzóm az utolsó előtti babócára ugrott :lol: :lol: :lol:

Kata, merre voltatok a Bakonyban? Mesélj, mutass képeket!!!!

Picuranyu, drukk mára a dokihoz és a cukorhoz! Gyere a hírekkel!!!! Jó, hogy meg tudtad úszni a télikabit. Én is próbáltam, mert egyetértek az árakat és a design-t tekintve is. De a normálok közül a pocim csak a 3 számmal nagyobban fér el, az meg fölül áll borzalmasan rajtam...ez van :lol:

Sahli, várjuk a fotót! Nem semmi, majdnem 2 kilós babáink vannak már! Kíváncsi vagyok, Manó mekkora lesz az esti uhun, de szerintem ő még kisebb.

Petne, üdv az itthonülő kismamik táborában :wink: :lol:

Erika, sok sikert mára! Lehet a végén mégis az új helyre érkezik a Pocaklakó? :wink: :lol:

Hanna, drukk Nektek is a dokihoz! Várunk a hírekkel, fotókkal!

Akkor a 10-i tali jó:
Biga.Csigának
Hannának
Katuskának
nekem

Többiek? Szerintem délután legyen, akkor jobban esik a nasi, mint délelőtt :wink: :lol:

Bartika, igen az Örsnél a Sugárban van a 2. emeleten, a kajázdák mellett, az Aegonnal kb szemben. Elhiszem, hogy fárasztó a fekvés...de a Manódnak biztosan sokkal jobb így! Én is sokszor érzem egy rohanós nap után, hogy este, mikor leülök, mennyire boldogan, felszabadultan kezd mocorogni, mintha egész nap erre várt volna :lol:

Na megyek ki gyorsan, mert még picit odasüt a teraszra a nap 8)

Kép
vickybabe

Csöre, szia! Nekem is vannak piros pöttyök egy ideje, a kézfejemen és a karomon is :roll: Akkor már 5-en vagyunk a talira :wink: :lol:

Kép
vickybabe

Ó, Viki, én teljesen megszoktam, hogy a családomnak mindig arra van kívánása, amire diétáznom kell :) egyáltalán nem zavar már.
A pöttyöket nem kérdezted dokitól?

(Gombócmakka: ha cica témában meggondolnád magad, van egy csodaszép házimacskánk :wink: 5 hónapos, kislány)

Batkata: köszi a tippeket :) ha lecsillapodnak körülöttem a kedélyek, rácuppanok :wink:

CTG: én is úgy tudtam, hogy a 36-ik héttől van... igaz, 34 vagy 36, az már nem nagy különbség

Ercsi: nekem is pár hete fájt a derekam, most csak akkor, ha nem bírok magammal (mint pl hétvégén is: gereblyéztem, borostyánt dugdostam a kerítés cellácskáiba, hogy rendesen takarjon, metszettem...), fel a fejjel, valószínűleg neked is elmúlik.
Viszont a vállfájás az nekem is van :( reggelente, ha elfekszem magam... aztán nagyon lassan elmúlik.

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Már megint csak estére esek be :roll:
És megint jó sokjat írtatok!

Csak sorjában :wink:

Sahli: mekkora már a pici fiad! Akkor csütörtökön, mikor dokizok, számolhatok hasonló méretekkel, az az 1 nap köztünk annyira nem sok :wink: Képeket kérünk!

Picuranyu: jó kis relax filmet választasz Te is :lol: :lol: Én csak a hanghatásoktól takargattam Martint, egyébként nem volt gond. Jók ezek a multiplexek, csak tudnám, miért kell minden filmnek üvölteni??

Csöre: részvétem a Nagymamid miatt :cry: A 6.4 sok?? :shock: Nekem 6.1 akkor hogy lett 'tökéletes'? :wink: Dokker és védőnéni is egyhangúan állította :wink:

Vickybabe: talira én is én is!!! De itt már kapálózok ám az elejétől fogva!! :lol: Édes volt a múltkori vakondnacis kép!! :D Édes lehetett Levente! Apát nálunk Martin folyton fülön rúgja, ahogy hallgatózik befele :D

Mágnes: örülök, hogy minden OK, gombát sajnálom. Ctg-re nekem a 35.héttől kell mennem ,vagyis bő 3 hét :D

A hétvégén Bakonybélen voltunk, Apától kaptam ajiba szülinapomra! Egy irtó helyes kis szállodában voltunk, nagyokat kirándultunk, Cseszneki Vár, Pápa, Veszprém, Székesfehérvár.... Úgy jöttem-mentem, hogy néha magam is kétségbe vontam, hogy mindjárt 32 hetes leszek :lol: Ahogy tegnap hazaértünk viszont beájultam és 2 órát aludtam a kanapén :oops: :lol: Teszek majd képeket, csak megint Apa laptopja van beüzemelve, arra meg nincs telepítve a fotós szoftver :roll: Meg akkor dobok majd pociképet is!

Na megyek, összedobom Apának a brassóit, bár ma munka ügyben Bécsben van, később jön :?

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: köszönöm
A 6,4 már jó érték (7 alatt kell lennie a szendós terhelésnek), de a cukros doki maximalista, 6 alá akarja szorítani... sok nem módosul, csak annyi, hogy 5 g ch reggelről tízóraira megy át :wink:
Bakonybél: nagyszüleim (apai) pápaiak voltak, rengeteget nyaraltam ott, és nagyon szeretem azt a környéket, különösen télen "kalandos"
Ja még: horror: na az abszolút nem nekem való, egyszerűen én ennyire nem tudok elszakadni a valóságtól (ja, hogy ezzel szemben hogy férek össze a sci-fi-vel...)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Végre van egy kis időm de bevallom hősiesen hogy csak a mai napot olvastam vissza ,mert nem volt energiám többre!

Voltam a dokibácsinál és minden rendben volt!Már 1340g és most biztosan állította hogy fiú az én pocaklakóm! :D
Remélem ez már nem fog változni mert most apa nagyon örült és nem szeretném ha csalódna! :wink:
Egy lány után talán pont passzol is a fiú!!

Ctg: hát így a 29 héten még korai talán beszélni róla de a sógornőmet elkísértem a múltkor és engem is invitált be az aszisztens,én meg csak mosolyogva mondtam hogy erre még van egy kis időm. :D
Amúgy én is a 36-ig hétre emlékszem !

Remélem azért mindenki jól van és legalább olyan boldog mint én!!!!! :D

Kép

Kép
poszani

Kép

Egy kis pocakfotó! :D
Én (fehér poló),Párom első unokatesója, és sógornőm.
Szülések : november,december,január (sógornőm kezdi)

Kép

Kép
poszani

Sziaszok:
Csore: oszinte reszvetem, nehez lehet ez most neked. Pottyeim nekem is voltak, most nincsenek, de azert nagyobbak voltak, inkabb olyan szunyogcsipes szeruek, belemagyaraztuk, hogy biztos bolha, aztan lehet nem volt az. Eltuntek egy ido utan, utanna megint elojottek, utanna meg egy alergias rohamot kaptam, ugy neztem ki mint akit forro vizzel ontottek le, na arra meg belemagyaraztuk, hogy alergias lettem a tenger gyumolcseire. Az orvosom meg tul keson nezett meg (marmint a noiorvosom), addigra minden eltunt, mert ugye a suergossegin lattak nem is egyszer, azotta se tenger gyumijei se bolha, szoval vagy az volt vagy nem. Nekem rohadtul viszkettek.
Hu de nagy babocak lesznek itt, habar ti mar mind tul vagytok a 30.-ik heten boven, nekem meg holnap lesz a 29.
Ugy izgulok mar minden miatt, hu a gyerek szoba viszont mar majden kesz van, de jo:) anyosom varja kemenyen a fuggonyt, persze nem teszik amit csinal, de most mar ki kell birnom :oops:
mar nem is tudom mire akartam reagalni megint, mire vegig olvasom a dolgokat mindig elfelejtem :roll:
na megyek, es korulnezek a bimbomarketen

Kép
brestovsky

sziasztok!

Gyors reagálás, mert kicsit el vagyok kenődve.

Nagyon szépek a babás képek! Eléggé irigykedem is, ha nem gond. :lol:

magnes:örülök, hogy minden ok, bár a gombákat sajnálom. :(

erika:gratulálok az új házhoz!

hanna:remélem minden ok lesz a dokinál!

nst:nálunk a 36. héttől van.

csöre:őszinte részvétem a nagymamád miatt! :cry:

poszani:örülök, hogy minden ok a babóval! Szép súlya van már! :lol:

kata:örülök, hogy jól sikerült a kirándulás!

rólunk:voltam reggel védőnőnél:szerencsére 1 hónap alatt nem híztam semmit, sőt fogytam 1 kilót. :wink: Így most 8 kilónál tartok. Szépen vert a szíve babónak, jó volt hallani.

Voltam nődokinál is. SAjnos szerdán be kell feküdnöm a kórházba az állandó keményedések miatt. Külső méhszájam 1 ujjnyira kinyílt, és sajnos a méhnyak is lerövidült. Így most befektet a kórházba, és addig nem jöhetek haza, amíg a méhöszehúzódások nem csökkennek. Felírt 1 olyan bogyót, amit csak Ausztriában lehet venni. Nagy nehezen találtam emberkét, aki holnap kiváltja nekem. Most jöttem rá, hogy én még egyáltalán nem készültem fel a szülésre.És nagyon nem szeretném, ha már ilyen korán megszületne. Bár anyu azzal bíztatott, hogy kisöcsém 28 hétre született, és most él és virul. Sajnos így a szombati 4D-s Uh-ot le kell mondanom, így megint nem tudjuk meg, milyen nemű. :cry: Viszont jövő szerdán megyek Uh-ra a dokimhoz, és ha kihúzzuk addig, akkor a következő 32 hetesen lesz.

Kép
moffli82

Moffli82: nagyon sajnálom a rossz híreket, de arra kell gondolni, hogy most a babádnak talán egy kicsit segítségre van szüksége, hogy minél egészségesebben jöhessen a világra!
Nagyon szorítok nektek!

Kép

Kép
poszani

poszani:köszi!!Most kicsit utána olvastam,és nem is az a nagy gáz, hogy 2100-2110 a jelenlegi állapot, hanem hogy nem múlik a méhösszehúzódás. Most is bevettem 2 magne B6-ot, és az elmúlt 1 órában 3szor bekeményedett, és sajnos elég hosszan. PEdig fekszem. :cry:

Kép
moffli82

Moffli: sajnálom a kórházat :cry: próbálj meg pihenni a babó érdekében :wink: nagyon szépek a pocik :D
erzsebet0312

MOffli: Kitartas, biztos minden rendbe lesz, ne felj. Fo a pozitiv gondolkozas, habar nehez ilyenkor de azert probald meg. A korhazba biztos nagyon oda fognak figyelni rad es lehet az egy kicsit megnyugtat.
Poszani: nagyon jo ez a kep, de jo hogy tobben is jartok ugyan abban a cipoben

Kép
brestovsky

Köszi Rita!
Annak idején egymásért izgultunk hogy pozitív legyen a tesztünk most meg a szülés miatt!! :D
És mind a hármunknak fia lesz!

Kép

Kép
poszani

moffli: sajnálom a kórházat, de nem lesz semmi baj! :( Tudom, ez nem vigasztalás, de az én öcsém 27. hétre született, és ma már nagy ló. Nem lesz baj!

poszani: :lol: nagyon jó ez a kép.

Sajna én Uh-ra nem jutottam ma el, majd Csütörtökön. Viszont megvan a cukros eredményem, 6.8 lett a terheléses, úgyhogy megnyugodtam. ;)

Szerdán védőnő.
Csütörtökön pedig akkor Uh. :)
Úgy várom már! :oops:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 17:08-kor.
kisbogacs

Moffli, most csak neked! Ne kenődj el!
Én szerda óta fekszem, nekem csak megrövidült 2000-re a méhszájam. Azóta utánaolvastam sok-sok hozzászólást, fórumot találtam a témában. Vannak lányok, akik sokkal sokkal rosszabb értékkel (gyakorlatilag teljesen ki voltak nyílva) egészen a végéig húzták, sőt úgy kellett megindítani a szülést.
Vedd komolyan a fekvést, csak pisilni és enni kelj fel, mert ennek köszönhetően volt olyan is, akinek összezárt újra a méhszáj!!! Magne B6 viszont ilyenkor kevés, nekem jobb helyzetemben is Magnesi Citriciit írt fel a doki, ebben tablettánként van 500mg magnézium és ebből 6 óránként veszek be 2-t, vagyis az 4x2 db. Sokkal olcsóbb is mint a MagneB6. Írasd fel a dokiddal.
Gondolj arra, hogy megteheted, mert nincs nagyobb gyerkőcöd és nem kell ellátnod senki mást. Most csak a babára gondolj és beszélgess vele. De hidd el azok alapján amit olvastam másokról, ez az érték ebben a terhességi korban már egyáltalán nem vészes!!! És nem fogsz Te még szülni, ne izgulj! Mert az is keményedést okoz ám!

Puszil:
Barti

UI: Fórum: várandósság/A C:2100 érték terhesség alatt olvasd el az elejéről, tanulságos! puszi, fel a fejjel!!!!

KépKép KépKép
Kép
bartika31

bartika:köszönöm a megnyugtató szavakat! Kicsit lecsillapodtam. Igazából magától a kórház gondolatától vagyok elkenődve. Sajnos egyedül vagyok egész héten, így csak feküdni, elég nehéz, hisz nemcsak magamat, kutyákat is el kell látnom. Nem beszélve a kajáról, hisz nem főz rám senki, és a sódiéta miatt rendelni sem tudok. Most próbálok minél többet feküdni, bár a kórházban majd úgysem tudok mást csinálni. Remélem ott írnak fel valami erősebbet, mert ez a magnézium tényleg nem sokat használ. :cry: Viszont neked még nehezebb, mert ott van még a kis gyerkőc. :cry:

Most jött ki igazából, hogy nincs semmije a babának, és ez nagyon rossz érzés. Szinte bármikor jöhet, és mégis olyan, mintha nem is várnánk. :cry:

Alszom egy nagyot, és holnapra teljesen összeszedem magam, és csak azon leszek, hogy pozitívan álljak a dolgokhoz, és majd itt untassak mindenkit.

Kép
moffli82

Moffli: ne keseredj el, meglátod, nem lesz semmi baj, megkapod a gyógyszert, mega Mg citriciit,tényleg jóval erősebb, minta Magne B6 és minden rendben lesz. Én nem tudom, hogy a keményedés mitől függ, gondolom ez is valamelyest alkati, kinek van, kinek nincs. Fel a fejjel és ne búslakodj kérlek!!! Nem lesz baj!!! :wink:

Bartika: Neked továbbra is kitartás a fekvéshez,kemény lehet! :(

Kisbogács: aztaaa,micsoda hírek, nagyon örülök!! Mekkora Ági Baba! Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Martin mekkora lesz mjd csütörtökön, látva most Ági méreteit is, főként, hogy 1 napra vagyunk kiírva :wink: Privát kérdés: nincs véletlenül egy ikertestvéred?? Mert anno egy suliba jártam két leányzóval, akik nagyon hasonlítanak Rád és az egyikük szinte tuti,hogy Kriszti volt :wink:

Picuranyu: gratula a remek cukorhoz! A csütörtök meg mindjárt itt van és akkor UH!!! Én is megyek dokihoz (meg a kétbalkezes UH-shoz, pedig igyekeztem elkerülni, de mit csináljak, ha most ő van a dokimmal egyszerre :twisted: És azt mondta a dokim, hogy a 32 hetes kontroll kell :wink: )

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!
Megjöttünk.

Mágnes! Gomba mondjon le!

Csöre! Ölellek.

Vickybabe! Mi volt a dokinál?

Kata! Örülök, hogy jó volt a hétvégétek!

Poszani! Gratula a tuti kukishoz. :) És a jó eredményekhez! Fotó meg szuper! :)

Rita! Képet!!!!!!!!!!!!

Moffli! Sajnálom a kórházat, de a legjobb kezekben lesztek. A baba a lényeg! Simán szülsz te majd a 40. héten, ez nem jelent semmit. :)

Picuranyu! Gratula a jó cukorhoz. :wink:

Kisbogács! Gratula!!!!!! Doki mit mondott?

Katuska! Hazaértetek?

Akik a képekkel lógnak, tessék bepótolni!!!!

Rólunk:
BPD: 81 mm
THQ: 72 mm
FL: 54 mm
Becsült súly: 1500 g
A laborok tökéletesek.
Méhszáj: 3000

Kép
hanna30

Hanna!Szuper ügyik vagytok!!!Mekkora Zsebi is már!! És minden érték milyen jó! Úgy örülök!!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Olyan boldog vagyok. :oops:

Kép
hanna30

El is hiszem! Én is,miattatok és minden kismami és baba miatt!!!
Egyre jobban kezdek 'besózódni' a csütörtöki dokilátogatástól :wink: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Olyan jó, hogy ilyen szépen fejlődnek. :)
Neked már bőven 2kg felett van Martin baba. :wink:

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?