sziasztok,
Mágnes, hú mindjárt CTG - én azt hittem, 36. héttől van csak...

Na ma kiderül, este a dokibácsinál.
Sajnálom a gombát..tenyésztésből derült ki? Nekem még egyszer sem csináltak tenyésztést, szerintetek kérdezzek ma rá a dokinál????
Kisbogacs, ne irigykedjetek, biztosan nemsoká Nektek is részetek lesz ebben a csodában (is)

mármint a pocakon körözésben

Fantasztikus, ahogy kommunikál, reagál dolgokra. Párom szokta megpöckölni is kicsit, és akkor mindig odateszi valamijét, ahol pöcköli
Katuska, törökméz jól hangzik

bár a határértékes cukromnak nem tudom, mennyire tenne jót.
Anyósom direkt kínoz a sütijeivel, állandóan raklapnyi sütit csinál és ránksózza az egészet. Azért picit nehezebb megállni, ha tudod, hogy ott figyel a hűtőben, és ha nem fogy el, akkor 3 nap múlva kidobod az egészet
Most látom, hogy a vonalzóm az utolsó előtti babócára ugrott
Kata, merre voltatok a Bakonyban? Mesélj, mutass képeket!!!!
Picuranyu, drukk mára a dokihoz és a cukorhoz! Gyere a hírekkel!!!! Jó, hogy meg tudtad úszni a télikabit. Én is próbáltam, mert egyetértek az árakat és a design-t tekintve is. De a normálok közül a pocim csak a 3 számmal nagyobban fér el, az meg fölül áll borzalmasan rajtam...ez van
Sahli, várjuk a fotót! Nem semmi, majdnem 2 kilós babáink vannak már! Kíváncsi vagyok, Manó mekkora lesz az esti uhun, de szerintem ő még kisebb.
Petne, üdv az itthonülő kismamik táborában
Erika, sok sikert mára! Lehet a végén mégis az új helyre érkezik a Pocaklakó?
Hanna, drukk Nektek is a dokihoz! Várunk a hírekkel, fotókkal!
Akkor a 10-i tali jó:
Biga.Csigának
Hannának
Katuskának
nekem
Többiek? Szerintem délután legyen, akkor jobban esik a nasi, mint délelőtt
Bartika, igen az Örsnél a Sugárban van a 2. emeleten, a kajázdák mellett, az Aegonnal kb szemben. Elhiszem, hogy fárasztó a fekvés...de a Manódnak biztosan sokkal jobb így! Én is sokszor érzem egy rohanós nap után, hogy este, mikor leülök, mennyire boldogan, felszabadultan kezd mocorogni, mintha egész nap erre várt volna
Na megyek ki gyorsan, mert még picit odasüt a teraszra a nap