A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Wera mosogepemmel en is szenvedek, pedig teljes uveg ecet van mar benne de a ruhak csaknem illatosak, sot :twisted: :evil:
Vendég

visszatértem...

még mindig alszik :twisted: felsöpörtem és fel is mostam. sőt!!! még a gép is lejárt és mindjárt teregetek másodjára :D

és a legjobb... tudja ez a törpi a dolgát!!! persze hogy nem kelt fel mert várta a futárt a csomaggal :D
az is ideért és itthon talált :D :D

megjött az etetőszék :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Bencuri: ti nem jöttök? Ági? Evelin???

Csak jönnöm kell és jobb lesz a kedvem! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
Áldom az eszem amikor elkezdtem babanetezni és rátok találtam!!!
Na most meg ezért kezdek el mindjárt bőgni (de örömömben)!

Wera a Blahán felszállsz a mertóra és az elvisz az Örsig. Én ott az Árkádon keresztül szoktam átmenni az IKEA-ba.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Mi is szeretünk Téged ;)
20150601134430

Titi - az Ikeát tudom, kismilliószor voltam már, csak rohat macerás a sok jármű és aluljáró és mozgólépcső miatt.
Levi nagyon ügyi volt az ebéddel!!! Juppiiiii :D :wink:
Vendég

Dundi már 3 órája alszik :roll: Rend van, már kezdek unatkozni. :oops:
20150601134430

Apát beküldték kórházba. Hát, már nem tudtam mi hiányzik...
Vendég

Babu!
Mit mondott a dokinéni? Kapott oltást a kis barátunk?
20150601134430

Viki - gyere el hozzánk, itt rend sincs és hegyekben áll e mosni ill vasalni való ruha plusz egy nyűgös gyerekkel is szolgálhatok.
Ja és még postára is le kell mennünk
:evil:
Vendég

Werus!
Bakker! Ugye nincs komolyabb baja?

Mennék én! De messze vagy AranyAnyám!
20150601134430

Na vagyok, nem írattam fel tápot. Megbeszéltük, hogy várunk néhány napot, meglátjuk, hátha javul a helyzet.

Ja és azt mondta, hogy ne magam csináljam az almapépet, hanem vegyek babatápot, mert azt ellenőrzik és biztosan nincs permetezve. :shock: :?

A mai alma-banán keveréktől zöldes lett a kakija. Ez szerintetek jelent gondot?

Nagyjából visszaolvastam. Babák gyönyörűek!
Fájó szívvel látom, hogy megint tali. Úgy irigykedem! De ha a fene fenét is eszik, akkor is elmegyünk majd egyszer mi is!

Ja, és szerintem beteg a gyerekem! Alszik! :shock: :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vagyok, csak anyóspajtás volt és nincs könnyű napunk...
Remélem csak front, Adél kb fél óra alatt aludt be, ordítva, ilyet kb 3 hete nem csinált. Úgy sajnálom, de muszáj pihennie, azért sír...
Most remélem vagy 2 órán át húzza.

Wera és mit mondtak miért kell Norbinak bemennie? Nem fektetik be azért, ugye?

Kimma, egy tündér vagy! Megpróbálok szerezni egy novemberi példányt.

Tita, jupié!!! Örülök, hogy evett...

Tamara, Humana HA-m van, viszem.

Lányok, Panadolt is lehet bevenni.

Holna legyen inkább jó idő....

Kép
andkata

Kriszti!
Aztán bírd pénzzel azt a babatápot!

Adélkámnak gyógysimi!

Felébredt ŐHencisége!
20150601134430

Viki! Hát igen. Nem is fogok venni, csak talán nagyritkán.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Lányok hozzátápi: én nem kezdeném csak 6 hónaposan a gyümölcsöt is, ha lenne elég tejcsi...

Fogok néha babatápot is venni, de alapvetően piacon vásárolok őstermelőktől és a banánból pedig biot, ez nálam valami kattanás. Néhány alma pedig még van az apósék telkéről, 1x volt tavasszal permetezve...
Érdekes hogy sok gyerekorvos is bébiételt preferálja...

Kép
andkata

Latom van mit olvasnom! :)

Addig hoztam nezegetni: B CS CS B sorrend
Kép
Vendég

Viki: :lol: 8) :lol: :P :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera: drukk apának, remélem nincs nagy gond!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Mav: nagyon édesek a srácok!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

AndKata!

elküldtem mail-ben (lescanneltem)a recepteket!

Kép
kimma

Wera!

küldök +++++++++++++++++++enerdzsit apának!!!
remélem nem nagy a probléma :!:

Kép
kimma

Emci képet már nem is kapunk? :cry:

Az ikrek édes kispofák!
20150601134430

:lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kicseréltem Levi vonalzóját. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, én is eljutottam oda, hogy bepróbálkoztam a tápival. Humana Ha van. Megkóstoltam, keserű! Nem csoda, hogy nem kell neki! Még por formájában is sz@r ízű! Direkt csinálják keserűre? Miért nem édeskés egy kicsit?

Kép
szly27

Sziasztok!
Most előbb írok,aztán visszaolvasok,majdnem 4 oldalt :shock:
Gyorsan,mert mindjárt itthon lesznek a gyerekek.

Éjszakánk úgy ahogy,éjfélig jó volt,aztán megint gyakran kelt.
Aztán ugye mentünk ma a csípőszűrésre-az még ok volt,nem kellett sokat várni,de...mivel én is meg Anyukám is csípőficamosok vagyunk-vagyis én voltam,neki meg épp emiatt ekell majd műteni a lábát-nagyon szenved vele.Mostmár muszáj műteni,nincs más megoldás.
Nade elkalanoztam:szóval az előzmények miatt hogy a családban volt csípőficamos,elküldték röntgenre Domit.Csak a szomszédba lekkett menni,nem is ez volt a gond,hanemmajdnem egy órát kellett várni csak addíg,amíg sorra kerültünk.Tiszta ideg voltam már,Domi éhes volt,és álmos,egyenlőre főleg álmos-nagy nehezen elringattam a karomban-kicsit allhatott,aztán persze hívtak így ébresztő-és bennt sem maradhattam vele,mert ugye sugár-egyébként egy napig nem szoptathattam volna,na mondom akkor inkább kimegyek.Behívtak egy nőcit,aki addig megfogta-tiszta para voltam,hogy na tuti bőgni fog,hiszen nem elég hogy nem vagyok ott,de még fel is kellett kelteni.De szerencsére vigyori volt.
További negyed óra várakozás a felvételre,amit persze vissza kellett vinni a dokinak,aki nem volt ott,mert műtött,további várakozás-gyerek máér éhes volt.
Persze semmi baja nincs í csípőjének szerencsére,bár ezt tuttam,de mindegy.
Lefele menet fogtam magam és a büfében-nem volt senki-megetettem.Na mondom de jó ezen is túlvagyunk mehetünk haza-ja gondoltam én,de nem ő.Mert bekakilt-á hol csrélem ki?Szerencsére a kórháztól nem messze laknak a rokonaim,így beuzsgyiztunk kicserélni a pelust.
Onnan meg vissza le kellett volna galogolnom a buszmegállóba a karomban a majdnem 8 kilós gyerekkel-mert ugye egyedül vittem,de szerencsére a vasútról is indult,így nem kellett sokat mennem.És mikor beállt a busz-fél órával indulás előtt,ilyenkor még kiszáll a buszsófőr és elmegy,de felívott a buszra,így még ott is megetettem.Szóval kész vagyok,én is meg a gerincem is.

Na most ha engedi időm visszaolvasok-bocsi hogy sok voltam.

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:18-kor.
Vendég

Á,feladom:
Anyjuk:én windows movie maker-rel csináltam a zenés,és efektes videót.
Megyek,sír :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kimma, tündér vagy!!! Hiába az Emőkék a szívem csücskei...

Katus, én Evelintől függök...Tényleg Evelin, hogy legyen?
Átjössz 9-re etetni, mint múltkor?

Kép
andkata

Katus, de jó! Dóri is élvezte???

Kép
andkata

Kata: örülök, hogy jó napotok volt!!! Jól ki tudtátok használni a jóidőt!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike: nem semmi amin ma keresztűlmentetek!!! Minden elismerésem és tök jó, hogy nincs Dominak semmi baja a csípőjével... :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.21 20:40-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:19-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 18:19-kor.
Vendég

KIke: hasonlot csinaltam en is most vegig, csak Annam meg csak 5 kg valamennyi, de igy is remeg a kezem.
Elmentunk boltba, fel oraval elobb mint terveztuk, mert Anna uvoltott, gondoltam jo almos indulnk. el is alutt mire kiertunk a lepcsohazbol, viszont meg csak a sparban jartunk felebredt( max 20 perc) ok, megfordiottam, nezelodott, de hat a kasszanal elunta maga es ugyuvoltott ki kellett vennem. igy a fel cuccost amit venni akartam ott hagytam ( aldom az eszem) mert selytettem nem lesz egyszeru haza utunk. na sz mi szo, mondtam neki vissza kell rakjam a hleyere mert megyunk haza, de o csak uvoltott, ezt megtetzte, hogy a lepcsonel( en csak igy tudok hazajutni:( ) egy fiatalembert szolitottam meg hogy elnezest, de o mar ennel a szonal elhuzott mellettem a p..ba. persze nem jott senki, csak egy nenike, o felajanlotta segt, mondtam nem varok mig jon mas, de o ersokodott( hat jobban jartam volna ha egyedul viszme, mert 2szer olyan hosszan tetuk meg a par lepcsot), es Anna csak uvoltott es uvoltott. Na de a neni felajnalotta tolja a kocsit, igy kivettem Annat es kezben hazahoztam, mire itthon felcuccoltam :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: aaaaaaaaaaaaaaa
es csak uvoltott es uvoltott komolyan dunsztom nem volt mi a baj, mit csinalja, se cici, se kezben, semmi, szoval jott a szent hely, levettem a nacijat, es lehallgatott, es mikor elhallgatott mar tudott enni is, igy most ujra happy!
Na ilyen pillanatokban nagyon aterzem Ami sikitofraszait, csapkodasat :oops:

Kata; en is probalom elerni a 10.03ast. csak ugye forgalomfuggo mikorra erek ki az Arpadhidhoz.
Szupi napotok lehetett, en ugy szeretek a Janos hegyen kirandulni! Tavasszal majd ott legyen az egyik tali!!!!!!!!!!
Vendég

Kata: 9.24-kor indul a 120-as busz a központból. Azzal elérjük a 26-os buszt. Az jó neked?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hát Kike, Tamara minden elismerésem!
Nem semmi...

Nálunk ez az egy tuti, ha előtte is aludt, babakocsi, hasra és már alszik is...Jolly-joker. Mindig bejön szerencsére.
Adél már majdnem 3 órája alszik. Irtó fáradt volt, ez volt a baj...

Kép
andkata

Jaj, de jó! Holnap tali!!!

Kép
andkata

két kép tőlünk is: :wink:
Kép Kép

megyek enni valamit aztán talán bevásárolunk
majd holnap jövök
jó éjt :wink:

Kép
kimma

Hát befektették basszus, mert ma már nem kezdik el kivizsgálni! Szétb... az ideg!!! Ráadásul tudom hogy nincs nagy baja csak jól meg van fázva! Nem köhögött vért csak 1x picit véres volt a váladék amit felköhögött mert amúgy baromi szárazon köhög és erőlködik. Ahogy ismerem úgy adta elő hogy ő bizony vért köhögött... hát férfi, mit lehet vele tenni?!?!?! :evil: Most meg vagy millió beteg ember közt tölti az éjszakát, így most már tuti benyel valamit.
Valaki mondja meg nekem miért ilyen hülyék a férfiak? :evil: :evil: Vagy miért nem hallgat rám legalább egyszer ebben a büdös életben??? (MOndtam neki azt is hogy csak reggel menjen be...) Hát van vagy 300 a vérnyomásom! A lakás romokban, Nóri nyűgös, persze nem alszik, én 10 óta nem ettem, de nincs is itthon kész kaja. Most nekiállok valami tésztát csinálni mielőtt a maradék tejem is elmegy.
Valaki ébresszen fel ebből a rémálomból! :roll:
Vendég

Én ma nagyon lazulok, Olivért elvitte holnapig a nagyi és mivel nem kellett érte mennem így még mindig pizsiben nyomom! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja, azt nem is mondtam hogy a Korányiba fektették ami vagy 25 km-re van tőlünk... áh, kéééééééééééééééééééészvagyoooooooooooook
Vendég

Drága Wera, nagy ölelést küldünk!!!
Tuti, hogy a vér a hajszálerek megrepedéséből volt, pont azért mert erőltetetten köhög! Kitartás apához és Nórihoz!

Emcike nagyon édes!!! És hogy megnőtt!!!

Kép
andkata

Vkata, Tita! Szedjétek össze Werát is a Jászain!!
Nekem is csak a sziget jó, az Ikeába nem mennék! De úgyis jó idő lesz!
Kata! Akkor Evelinnel jösz? Én már nem is vagyok jó? :lol:
Igazság szerint örülnék ha velem jönnél, mert nem tudom az utat az Árpád hídról! Tudod, csak a Moszkva térig szól a jogsim :lol:

Wera, Andi is jön, Bogolya.

Kép
Kép
patr

Ott értenek a tüdőhöz, légutakhoz. Csak irtózatos betegek vannak ott. Kicsit túlspirázta dolgot a férjed, asszem.

Kép
andkata

Gyere Te is ide hozzánk és majd együtt megyünk Pati. Hát hogyne lennél jó??? :) Köszi a lóvét!

Kép
andkata

Kata és Tita nem megy át a Jászain...

Kép
andkata

De lányok tényleg egyszerű, Jászai, 26-os busz, kicsit a 4-6-os villamosmegállótól a jobb oldalon ( ha a Duna felé nézel) hátra kell menni, ott a buszmegálló, 26-os busz, Zenélőkút megálló.

Kép
andkata

Wera! Kitartást! Remélem holnap hamar haza is engedik! Tuti nincs nagy baj!

VKata! Csini vagy! Nagyon jók a képek! Dórikából nem sok látszik! :lol:

Tünci Emci nagyon édi!

Hoztam pár képet:
Kép mamával a forrócsokis sztori idején

Kép eddig megy a hátamról-hasra fordulás

Kép miért mondjátok, hogy kisördög vagyok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára terek.krisztina 2008.11.05 18:13-kor.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?