Sziasztok!!!
Probálok reagálni erre az oldalra.
Andóca! és b.szilvi!Banánt én a tejpépbe apritva adtam,villával nyomkodtam szét. De más gyümölcsel is össze lehet apritani.pld,őszi barackkal.De semmi bajunk nem volt tőle.
Édi a kis Dorina.
Mirko baba nagyon édes ebbe a szerkóba.
Csirinek meg igaza van. Én is sokszor itt ragadtam,és ezért nem vittem Milánt sétálni,vagy ezért nem haladtam a házi munkával.Sokszor ha egyáltalán nem kapcsolom be a gépet,még haladok is.
Függő lehet az ember,főlleg babanet függő.
Hát nálunk is más űl már a babanet elé.
Ugyhogy nálunk Milán itt űl ha én teszek veszek takaritok.
Másik Milán is gyönyörű,nagyon jo pasi. Imádni valo.
Márti! Napok ota gondolkozom hogy kéne csinálni egy kis arany galuskát,de még sosem csináltam. erre itt látom te milyen szépet csináltál. de ténleg kb. 1 hete rá vagyok hangolodva.
Egyébként minden nap olvasgattalak titeket,jo volt mikor lemaradtam,kb 3 nap. Na azt behozni??? Jo sokat irtatok akkor ráadásul.
Annyira szeretnék csak egy napot egyedül ithon tölteni. a pasik meg mennének valahová,anyoshoz vagy valahová.
Semmit sem tudok ugy befejezni ahogy én szeretném.Pld:szeretnék Milán szekrényébe szortirozni,rendet rakni. kiszedni a kinőtt ruháit.Bele sem kezdek mert nem jutok a végére.
Minden napjaink:
Fél8-8 kor ébredünk,de van mikor 9-kor.
eszünk egy kis tejpépet,mosmár gyümölcsöt is apritok bele.
10-kor el ámosodik,alszik 3 órát,igen 3 órát jol olvassátok.
12 ora ebéd,de van mikor 13 ora,kizárolag főzelék csak. Ma őszibarackos pulykát ettünk.
Délután is alszik 3 órát,14 orátol,van mikor 15 orátol.
Uzsi,17 orakor,rizses kiwit+benne pici őszit ettünk.
Vacsora,20 orakor tejpép hipp,vagy natur vagy pedig őszi-sárga barackos.Born-born vaniliásat,banánosat is meg eszi.
Éjszaka nem kell már fel. Majd csak reggel eszünk,van mikor 6 kor tápszert,humana fitt banánost. De egyre inkább nem kell neki. Ugyhogy inkább vissza alszik és tejpépet eszik 7-8 orakor. És még van mikor 10 ig vissza alszunk.
Angyalka még mindig,el van magába,mint most is.
Alvással sincsen baj,ahogy lerakom az ágyába oldalra fordul és alszik.
Mia!!! Nem tudsz esetleg nekem a kenyér sütőhöz aranygaluska kelt tészta receptett????????
Neked hány lapátos??? enyém 1.
Még egy foto,és mentem. Még jövök.