A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Zokni :P :P :P Nem találták még fel azt a zoknit, amit Kristóf ne tépne le magáról :D :D
bluebox

Na,tessék!Van aki még ügyesebb.

Kép
melike

Az egyik barátnőm tesójának van két (ikrek) fia.Ma mutatta meg a kinőtt és nagyon szép állapotú téli ruhákat,ami eladó.Basszus 4 ezerért adja az olyan overállt,ami zsáknak is zippzározható!
Én meg már vettem Máténak sima overállt,pedig ilyet akartam.De megvettem.nagyon szép!Meg egy kis együttest is.Majd holnap megmutatom.
Aztán a mama mondta kifizeti. :lol:

Kép
melike

Sziasztok!!!
Probálok reagálni erre az oldalra.
Andóca! és b.szilvi!Banánt én a tejpépbe apritva adtam,villával nyomkodtam szét. De más gyümölcsel is össze lehet apritani.pld,őszi barackkal.De semmi bajunk nem volt tőle.
Édi a kis Dorina.
Mirko baba nagyon édes ebbe a szerkóba. :lol:
Csirinek meg igaza van. Én is sokszor itt ragadtam,és ezért nem vittem Milánt sétálni,vagy ezért nem haladtam a házi munkával.Sokszor ha egyáltalán nem kapcsolom be a gépet,még haladok is.
Függő lehet az ember,főlleg babanet függő.

Hát nálunk is más űl már a babanet elé.

Kép Kép

Ugyhogy nálunk Milán itt űl ha én teszek veszek takaritok. :lol: :lol:
Másik Milán is gyönyörű,nagyon jo pasi. Imádni valo.

Márti! Napok ota gondolkozom hogy kéne csinálni egy kis arany galuskát,de még sosem csináltam. erre itt látom te milyen szépet csináltál. de ténleg kb. 1 hete rá vagyok hangolodva.
Egyébként minden nap olvasgattalak titeket,jo volt mikor lemaradtam,kb 3 nap. Na azt behozni??? Jo sokat irtatok akkor ráadásul.
Annyira szeretnék csak egy napot egyedül ithon tölteni. a pasik meg mennének valahová,anyoshoz vagy valahová.
:lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock:
Semmit sem tudok ugy befejezni ahogy én szeretném.Pld:szeretnék Milán szekrényébe szortirozni,rendet rakni. kiszedni a kinőtt ruháit.Bele sem kezdek mert nem jutok a végére.
Minden napjaink:
Fél8-8 kor ébredünk,de van mikor 9-kor.
eszünk egy kis tejpépet,mosmár gyümölcsöt is apritok bele.

10-kor el ámosodik,alszik 3 órát,igen 3 órát jol olvassátok.

12 ora ebéd,de van mikor 13 ora,kizárolag főzelék csak. Ma őszibarackos pulykát ettünk.
Délután is alszik 3 órát,14 orátol,van mikor 15 orátol.
Uzsi,17 orakor,rizses kiwit+benne pici őszit ettünk.

Vacsora,20 orakor tejpép hipp,vagy natur vagy pedig őszi-sárga barackos.Born-born vaniliásat,banánosat is meg eszi.

Éjszaka nem kell már fel. Majd csak reggel eszünk,van mikor 6 kor tápszert,humana fitt banánost. De egyre inkább nem kell neki. Ugyhogy inkább vissza alszik és tejpépet eszik 7-8 orakor. És még van mikor 10 ig vissza alszunk.
Angyalka még mindig,el van magába,mint most is.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alvással sincsen baj,ahogy lerakom az ágyába oldalra fordul és alszik. :lol: :D :D :D :D :lol: :lol:

Mia!!! Nem tudsz esetleg nekem a kenyér sütőhöz aranygaluska kelt tészta receptett????????
Neked hány lapátos??? enyém 1.
Még egy foto,és mentem. Még jövök.
Kép

Kata&Milán

oszman777

Uh tudom már kit felejtettem ki. Máté babát. Nagyon vagány abba a szerkóba.
De a többi baba is . Piri a tied is,láttam.

Milán hason fekszik és könyököl,beszarnátok rajta. Közbe halad lefelé,felém az ágyon.
:lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Szia Kata!! Nagyon jók a képek. Ilyen gép elé ülősön már én is gondolkodtam, hogy apa fényképezhetne. De neki eszébe sem jut ilyesmi magától! :roll: :roll: :roll:
Pedig Merci is pont így valamizik a kis ujjaival mint Milán.....

Könyököl? De édi lehet.... :P
bszilvi25

[quote="bszilvi25"][ írta:bszilvi25b]Szia Kata!! Nagyon jók a képek. Ilyen gép elé ülősön már én is gondolkodtam, hogy apa fényképezhetne. De neki eszébe sem jut ilyesmi magától! :roll: :roll: :roll:

Tudod, mennyit kell könyörögnöm a közös képekért? Alig van egy-két darab, amin Marci meg én vagyok. Mikor meg megkönyörül rajtam, akkor elkezd ezerrel kattogtatni, amikor zsíros a hajam, meg játszós ruhában vagyok, meg karikás a szemem...

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="hékás"] írta:hékás
[quote="bszilvi25"][ írta:bszilvi25b]Szia Kata!! Nagyon jók a képek. Ilyen gép elé ülősön már én is gondolkodtam, hogy apa fényképezhetne. De neki eszébe sem jut ilyesmi magától! :roll: :roll: :roll:

Tudod, mennyit kell könyörögnöm a közös képekért? Alig van egy-két darab, amin Marci meg én vagyok. Mikor meg megkönyörül rajtam, akkor elkezd ezerrel kattogtatni, amikor zsíros a hajam, meg játszós ruhában vagyok, meg karikás a szemem...

Ezt akár én is irhattam volna. Magamra ismertem. :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="bluebox"]Z írta:blueboxokni :P :P :P Nem találták még fel azt a zoknit, amit Kristóf ne tépne le magáról :D :D

nnna ezért adok Milánra harisnyát. :D

csináltam vacsira túrófánkot. rossz ötlet volt. csak 3at ettem, azt is egy órája, de szinte kifele jön. :(

mia_snow

Na ezért lesz jó a topic-tali. Csinálunk egy csomó anya-gyerek képet, jó? :lol:

Hát Mia, a túrófánk engem nem hoz lázba amúgy sem. De úgy, hogy fordítva jön ki... :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

közös fotó detto. ha véletlenül készül, azt jobbnem mutogatni. :lol:

mia_snow

Hát anya fia fotó nálunk is hasonlóan készül. :D Ezek az Apák, mind egyforma?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Lenne egy fontos kérdésem. Homeopátia. Tudja valaki, hogy hogyan kell feloldani a bogyókat? Hideg vagy meleg vízben? Teában is lehet? És mennyiben? Én egy kanálnyi hideg vízben próbáltam, de sikertelenül...

Brigi

Kép

Kép
hékás

én 1-2 kanálnyi hideg vízben szoktam, a cumisüveg kupakjába. úgy hagyom vagy 5 percre, néha kutyulok rajta egyet. :)

mia_snow

jóó reeggeeelt :D
hol vagytok?
mindenkinek ennyire jó éjszakája volt, hogy még mindig durmoltok? vagy annyira rossz, hogy visszafeküdt mindenki? :lol:

mia_snow

Jó reggelt!

Nagyon jó éjszakánk volt!(az eddigiekhez képest)
Fél 4kor evett Máté azután pedig 8 kor keltünk fel.
Remélem leszokik az éjszakai dumálásról.Természetesen este úgy alszik el és reggel úgy ébredünk,hogy hangosan halandzsázik! :lol: :lol:

Kép
melike

Jó reggelt!!!
Nálunk kaotikus volt az éjszaka megint. Az oltás miatt felborult a napirendje, átaludta az etetési időket. Úgyhogy az esti etetés éjfélkor volt. 2-kor cumi, fél 5-kor kaja. Szilvi, eszembe jutottál, hogy Te milyen jót alhatsz :wink:
Ma nem nagyon leszek, mert itt van anyu.
Mia, köszi a tippet, meg Kriszta neked is az üzit. Az lehetett a gond, hogy hamar feladtam :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kérdés:ti mennyit adtok inni a babának?Én nagyon keveset,mert higítja a kaját a pociban és bukik.Azt gondolom(tam),hogy ez nem jó,de a védőnő azt mondja nem baj,van annyi folyadék a gyümiben,tápszerben,ami kell.
Háááát,nem tudom.

Kép
melike

Más:az utolsó kötelező után még mentek havonta mérésre?Mert mi még kétszer megyünk a pneumora,nem tudom lemérik-e. És utána?

Kép
melike

jó reggelt

Mi is jól aludtunk ma :wink:
bluebox

Szia Márti!

Ki mit főz????

Kép
melike

jó reggelt!

Most keltem. (mert Merci kapargatta a kis körmeivel a falat ahogy ki tud nyúlni az ágya rácsai közt :? :? )
úgyhogy ma ISMÉT körmöt kell vágnunk. Már szinte heti kétszer!

Melike: én majd lemegyek a védőnőhöz és megméretem ha szeretném. Így állapodtunk meg. Mivel már a mérlegem is eladtam, itthon mérni sem tudom. De legalább nem kattogok OLYAN sűrűn.
bszilvi25

én még nem tudom, hogy mit főzők. Tegnap este ettük meg a Márti féle kajcsi maradékát.
1-re megyünk a csípőszűrésre vissza. Lesz vagy 3 mire hazaérünk, valami gyors kajcsi kellene. Lehet, hogy ma csinálok egy paprikás krumplit. :?
bszilvi25

Én is arra gondoltam (paprikás krumpli),de Apa ÚJABBAN nem szereti. :shock: Érdekes,régebben megette.Még változik a drágám. :lol:
Ezért tészta lesz.Karfiol levesem még van.

Kép
melike

Én tegnap túróscsuszát csináltam :wink: Hogy ma mi lesz?????????????????????? :shock: :roll: :roll: nemtom De tegnap is sütöttem aranygaluskát :P
bluebox

sziasztok!

Mérés:Mi 4 hósan voltunk utoljára mérekezni,most 2 hét múlva megyünk a fél éves státuszvizsgálatra,akkor leméretem...viszont látom,hogy (túl)jóltáplált,úgyhogy nem aggódok a súlya miatt!De a védőnőhöz bármikor leszaladhatok,megnézi a súlyát és a hosszát ha szeretném!

Ebéd:kukoricás rizs,rántott szelet!

Körömvágás:3 naponta van nálunk :?

Ivás:Le se merem írni...NAGGGGYYYYON SOK(KKK)!!!
Vendég

Én a héten már nem valószínű,hogy leszek,ha addig nem jönnék,jó topiktalit és fotózzatok sokat!!4nagyon sokat és érezzétek magatokat nagyon jól!

Mia!
Jó pihit a balcsinál! :wink:

NE FELEDJÉTEK!!!!FOTÓK!!!! :wink:

TOVÁBBI SZÉP HETET!
Vendég

Fokhagymás tészta

Rövid csőtésztát vagy orsótésztát kifőzök sós vízben. Közben apróra vágok 3-4 gerezd fokhagymát és 1-2 csokor petrezselyemzöldet. Egy lábasban olajat forrósítok (olivaolajjal nagyon finom), rádobom a fokhagymát, kicsit pirítom, beledobom a petrezselyemzöldet, összekeverem és beleforgatom a kifőtt tésztát. Belekeverek egy pohárnyi tejfölt, kicsit utánasózom, és kész. A tányéron lehet rakni rá reszelt sajtot.

Kép

Aképen látható, hogy a nőivonal oldaláról halásztam a receptet, de nekem nagyon tetszik :P
bluebox

Melike, Marci RENGETEGET iszik. Van, hogy fél liter tea is elfogy...

mai ebéd? gondban voltam, a lencsefőzelék és a brassói között vergődtem. Végülis a brassói győzött :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Azt hittem Márti ezt a képet te készítetted!De nem rossz kajcsi.

Kép
melike

Szóval mindenkinek sokat iszik?
Szerintetek itassam én is?Mert persze inna ő,csak én elveszem. :oops:

Kép
melike

Szerintem nyugodtan adjál Neki inni Melike, hisz Ő is egy igazi emberke, csak kicsiben, tudja, hogy a szervezetének mire van szüksége:) Biztos a fűtés miatt Ők is jobban kiszáradnak:) Kristóf rengeteget iszik :wink: Többszőr cserélek pelust, mert többszőr pisil :lol: Működik a veséje :wink:
bluebox

Nézzétek! Kép 2 perce még járt keze-lába Kép Elfáradtam

Kép
melike

És a rucik,amiket tegnap írtam: Kép Kép

Kép
melike

képzeljétek!!!! most nagyon boldog vagyok!!!!

Merci elfogadja a banán-őszi desszertet!!! :D :D :D
Na jó, még csak kicsit adtam neki, de több maradt a szájában mint ami nem....
Mondjuk egy "nagy" kanállal kapott összesen. Persze mindig csak a kanál végére tettem, és azt nyalogatta le!!!
IMÁDOM!
Talán megjavulunk ilyen téren??

Brigi: a Te tanácsoddal etettem! :wink: :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Szilvi:jó lesz az!Biztos szeretni fogja,fincsi.

Kép
melike

Szilvi, együtt örülök Veled :wink: Látod, mondtam én, hogy sikerülni fog :lol: :lol: :lol: csak így tovább!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

na megjöttünk a ringatóról. Milán úgy elfáradt hogy elaludt hazafelé a babakocsiban, pedig ilyet már régóta nem csinál. azóta is alszik, pedig negyed1-kor reklamálni szokott a kajáért. na de legalább volt időm kivasalni gyorsan. :)

a tegnapi pneumos oltástól nem lázasodott be, kicsit sem ment fel a hője, csak megborult a napunk. pedig a napirend az a helyén volt az oltás szempontjából is (ébrenléti időre jött ki), aztán valahogy mégis minden elcsúszott. na mindegy.

Milánnak ha nyűgös napja van, akkor 4-5 decit simán megiszik, de van amikor csak 1-1,5 deci csúszik le. nem tudom mitől függ... lehet hogy a gyümölcsök, főzelékek nedvességtartalmától is. aki még szoptat (vagy szoptat IS) az ne aggódjon ha nem iszik a babó, vagy csak keveset, mert az anyatejben van ám víz. :)

Méretkezés: nekünk majdnem pont hófordulóra jönnek ki az oltások (most a pneumo is...) és mindig mérik amikor megyünk. bár most sok értelme nem volt... :roll:

Melike: nálunk is van hogy apa kitalálja hogy valamit nem szeret... a paprikás krumplival ugyanígy vagyunk. kétéve még megette, most meg nem is tudom mikor csináltam legutóbb. meg spagetti is volt régen egy csomószor, idén meg talán ha 1-szer ettünk. pedig én imádom... :?

Márti nem vagy semmi... tegnap IS aranygaluska... pedig nem épp a legegyszerűbb dolog.

jaj valaki kérdezte hogy kenyérsütőben aranygaluskát dagasztani, stb... na azt még nem próbáltam. amúgy az enyém kétlapátos. a kakaós csiga, a kakaós kifli, a kalács tésztáját abban szoktam, de az aranygaluskáét még nem próbáltam.

melike édik a képek. hogy ki van terülve... :D a rucik is jók. :)

mai ebéd nekem megint lángos volt. :oops: nem volt időm/kedvem főzni a ringató miatt, és hazafelé pont ott jöttünk el a lángosos mellett, és úgy megkívántam. :D apa meg mondta hogy miatta ne főzzek.... ma is fél8kor jön haza este. :(

mia_snow

ha én jövök, akkor eltűntök, miii? széép. :cry:

mia_snow

én vagyok, most ébredtem fel Kristóf még húzza :wink: SZÉTESIK A FEJEM ÚGY FÁJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ :cry: :cry:
bluebox

sziasztok!

Gyors bekukk.

Mindenki babája nagyon szép.

Márti: az alvásért irigyellek, én a régi szép időkben tudtam aludni... kb. 3 hónapja volt az már... Múljon el a fejfájásod!!!

Szilvi: gratula az evésért. Csak így tovább!!! Nálunk az alma nagyon bejött! Szombattól banánozni fogunk.

Meli: én nem adok inni Kittinek.

Ja és képzeljétek Bettivel csináltunk egy videót, amin Bence udvarol Kittinek. Nagyon édesek voltak.

Nálunk hála istennek jól telt az este az oltás miatt, nem volt még hőemelkedés sem, sőt a napirendünk sem borult fel.

Mérleg: én mérem a gyereket amikor eszembe jut, még megvan a mérleg.

ÉS: SZOMBATON MEGYÜNK ÚSZNI! Már alig várom!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="mia_snow"]h írta:mia_snowa én jövök, akkor eltűntök, miii? széép. :cry:

én is egy csomószor így járok! :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

És én is szoktam így járni!

Voltunk a Jysk-ben,a tescoban és sehol nincs fürdőszoba szőnyeg,ami tetszik!

Kép
melike

Nem érdekel valakit egy nagyon vastag puha kabátka hozzá egy kantáros gatyóval?Világos és sötét kék.Küldök képet is,ha érdekel valakit.2000ért el is postázom.

Kép
melike

Nem kell többet vissza mennünk a csípőszűrésre! :D :D :D :D
bszilvi25

Sziasztok!
Tegnap kihagytam Mercikét,Kristófot,Marcit és Istvánkát,ők is nagyon szépek. Jok a fotok csajok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a foto dicséretett. de bevallom őszintén,nekünk sincs családi foto,amin hárman vagyunk. :shock: :shock: :? :? :shock: :?
Márti!nagyon bele jöttél itt a sütögetésekbe. :wink: Én mikor terhes voltam akkor voltam ilyen nagy sütögetős lázba.Én sem tudok sütni,nem is szoktam. de ha kedvet kapok,meg jo receptett akkor aztán én is beindulok. Arany galuskát meg hetek ota kivánok.
Hékás!homeopátiát,én cumis üveg aljára nagyon pici langyos vizet rakok,azt el rázogatom,és elolvad.Cumi fejjel vagy ugy az üvegből meg itatom vele. Attol függ milyen kedve van. De minden kép langyi viz.

Melike!mi sokat iszunk.
Még csak most olvasom,elveszed és inna még??? na ne már. had igyon.
Jo vese tisztito. kell a folyadék.
b.szilvi!ha Milánnak ilyen édességet adok ugy eszi hogy közbe nyam-nyam -nyam-nyam.hangoakt ad ki. mindig kérdezi a párom mit eszik Milán,,?? Tegnap a kiwit is igy ettük.
most rizses-szilvával várom,hogy felébredjen. :lol: elöször probálkozunk a szilvával. de amugy fincsi,kostoltam.
Tegnap a kiwis rizset csak ugy nyalta befelé.

melike jok a rucik,édes a fiad. Ki van terülve rendesen,elfáradt egyem meg. :lol:

Mia! én kérdeztem a receptett. de nekem egy lapátos csak. :cry:
b.szilvi!az tök jo ha nem kell már mennetek vissza. :lol: dupla öröm. :lol: :lol: :lol:
Nekem valaki tanácsolta ha valamit nem fogad el a baba,ne adjam fel. Probálkozzak máskor is vele,mert aztán elfogadja.
nem szabad el könyvelni,nem szereti.
Elmentem szoliba.
:lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Oszman: szolibaaaaa? dejoooo... monnyuk nekem elég lenne havi 1szer járnom de nem jutok el. kozmetikushoz is 2 hete készülök BEJELENTKEZNI, nemhogy még el is jutni... :lol:

Szilvi gratu a csípőszűrős eredményhez. :)

Melike: obi, baumax, brico store, praktiker?

tippeket kérek. hogy magyarázzam el Milánnak azt, hogy ha négykézláb áll, akkor nem fog tudni aludni????? tegnap óta ez a heppje, persze jól felhúzza magát hogy most akkor nem tud aludni. :roll:

mia_snow

Szilvi, csupa jó hír van a mai napon :lol: :lol: Nekünk kell visszamenni, de majd csak akkor, ha már magától megy. Az meg még odébb van :wink:

Andóca, nem publikus a videó? Engem nagyon érdekelne ám...

Kata, köszi, már sikerült feloldani. Nem is hisztizett annyit a gyerek, mint tegnap :wink: Persze lehetett véletlen is, majd holnap is figyelem a viselkedését.

De jó neked, hogy eljutsz szoliba. Én is körbenézek már, hogy a környéken hol van. Kicsit vékonyabbnak tűnik az ember, ha nem hófehér a bőre :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

köszi Mia,egyik sincs nálunk :lol:

Kép
melike

Brigi: publikus a video, majd Bettit megkérem, hogy segítsen.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?