Gombócmakka: Neked is köszi a nyugtatást, jobbra-balra nekem is csúszkál a pocak

Az vicces szokott lenni
Cukor: a mozgástól lentebb megy, stressztől fentebb. Ilyen statisztikám még nincs, hogy ugyanaz a fajta ugyanakkor, ha lesz, megírom

a 6,4 meg nem katasztrófa, 7 a határérték a 60 percesnél.
Kenyér: Lidl-ben vettem, wellness kenyér a neve, most akciós, legalábbis ott, ahol én jártam.
Én sem ehetek 40 g-nál több kenyeret reggelire (ezt írta elő a dokinéni). Utána igen, a vacsora adag már nagyobb (60 g). Ez a kenyér elég sűrű, nem vagyok éhes utána a következő evésig. Igaz, jól megpakolom

vastagabb a feltét, mint a kenyér
Most 40 g után volt 4,6, ami szuper, mert 6 alá nem tudtam menni a reggeli elsővel.
Tegnap csináltattam kontrollt bent a diabetológián, hogy ellenőrizzem a gépemet, egészen pontos

(6,3 labor, 6,4 gépem vénás vér, 6,8 gépem ujjbegy). De ez még rozskenyér volt... én a fajtákkal, és nem a mennyiségekkel kísérletezek

jó kis "emberkísérlet"
Te milyen kenyeret eszel?
Babakocsi: elég kicsi a kereke, de ha tükörsima aszfalton tolod, nem lehet probléma. Sajnos a nagy kerék együtt jár a nagy súllyal is

én a helyedben még nézelődnék, hátha van nagyobb kerekű változat hasonló súllyal (azért a 6,7 nem extrakönnyű).