A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!

Katuska, nagyon szép pocak.

Rita, izgalmas lesz a szobátokezekkel a matricákkal.

Kata, csupa jó hírt kívánok mára!

Kép
petne

OK Vickybabe megyünk veled!

Enikő! Pécelről jön Vicky!
katuska79

Sziasztok!

Ma voltam angion és UH-n!
A clexant sajnos nem úsztam meg, nyomhatom szülésig és utána még hat hetet! :(
UH-n minden rendben!
Milán méretei: BPD:86 mm, AC 308mm, FL: 69 mm. Becsült súly 2600 gr.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vickybabe, Katuska: köszönöm! Mostmár képbe vagyok! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hú azta Enikő! Milyen hatalmas már MIlán!!!!! Képzeld holnap megyek a hádába:) apa vigyáz Mátéra, mennek minden felé ügyeket intézni:) én meg turizhatok kedvemre:)
katuska79

Sziasztok!

Rohanós egy hetem volt eddig. Pedig már nem is dolgozom hétfő óta. De még nem igazán tudtam realizálni a szabadságot.

Holnap megyek leadni a dolgaimat a cégnél. Kicsit azért rossz lesz elhagyni őket:)

Megyek is, mert most éppen angolra kell rohannom:)

Kép
Kép
cs_erika

vaskóné

Katuska! Remélem sikerül sok jó cuccot találnod a gyerkőcöknek. Én sem vittem a fiamat, szerencsére, mert nagyon sokan voltak.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Lányok a sógornőm most indult szülni!!!! :D

Kép

Kép
poszani

Sziasztok!

Enikő! Csodaszép Milán mérete. :)

Poszani! Akkor izgis éjszaka lesz. Majd írj!

Hol vagytok Csajok???

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Megjöttünk a Dokibácsitól! Minden a lehető legnagyobb rendben, most nem is nézett méhszájat, hogy 3 hete olyan szép rendben volt minden és panaszom sincs!

Az UH-n is minden rendben volt, megint prímán mutogatta a kis kukiját :lol:

A méretek:

BPD:85 mm
AC: 254 mm
FL: 63 mm
becsült súly: 1827 g

A dokim azt látva elmosolyodott, hogy nem lesz pici baba, olyan 3600-3800 között -- a Genesisben is ezt mondták, úgyhogy akkor kezdem felfogni, hogy tényleg :wink:

November 28.-án megyek az első ctg-re!!!! :D :D :D
Holnap pedig megint ügyeletes lesz a dokimm úgyhogy ismét bepróbálkozunk este a szülőszobalátogatással, jövő pénteken pedig szülésfelkészítő!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Szuper hírek!!!!!!!!!!!! Szép nagy baba Matin. :)

Kép
hanna30

Hanna! Köszi! Olyan boldog vagyok, Apának egészen hazáig vigyorogtam az autóban, de Ő is :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata nagyon örülök, hogy minden rendben volt martin babával!

Olyan izgatott vagyok nem tudom alszom-e egyátalán!
remélem minden rendben megy,legszivesebben telefonálnék de nem akarom őket zavarni.
Majd reggel jelentkezem hogy hogy ment a sógornőmnek!

Kép

Kép
poszani

Poszani: hú,bocsi, itt a nagy mámorban fel sem fogtam: szül a sógornőd???De izgi, úristen!!! Tiszta libabőr lettem :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Nem bírtam tovább és telefonáltam egyet de egyenlőre csak ctg és várakozás!!
1-2 ujjnyi tágulás volt így még eltart egy darabig de majd telefonálnak!

Kép

Kép
poszani

Kata:
Örülök, hogy minden ok veletek! :) Akkor készüljek én is ekkora gyerekre? Kb. hasonló méretűek a fiaink.. :) Én is azon a héten megyek CTG-re! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok,

Nem semmi, hogy már ekkora babákat hordunk. Nekem még több, mint 1 hét van a doktorbácsiig, és akkor sem biztos, hogy mond méreteket, nem szokott.

Poszani, drukkok a sógornődnek!

Kép
petne

Poszani, drukk a sógornődnek! majd tegyél képet a picúrról!!!!

Kata, örülök, hogy rendben volt minden a dokinál! Majdnem egyformák Leventével a méretei :wink: :lol: November végén már CTG? :shock: Nekem semmi ilyesmit nem mondott a doki, dec. 1-jén megyek a normál vizitre hozzá, gondolom akkor majd megbeszéljük a továbbiakat.
Amúgy mi a különbség a CTG és NST között?

Enikő, 2600 g??? :shock: Nem semmi, mekkora babáink lesznek nemsokára!

Ercsi, csak óvatosan a rohanással! A munkát meg ne sajnáld, Neked sokkal jobb dolgod lesz otthon :wink: :lol:

Már nagyon izgulok a holnapi 4d miatt :lol: :lol: :lol: Remélem megmutatja a pofiját Leventénk :D Nagyon-nagyon kíváncsiak vagyunk rá Apával :lol:

Jó éjt!
V.

Kép
vickybabe

Jóreggelt!

Kidobott az ágy már nem tudok vissza aludni!

Sógornőm hívott 5-kor és megvan a baba.Először haza küldte a férjét mert azt modták nem lesz baba majd autózhatott vissza mert beindultak a fájások!
3 óra után 3800g és 54cm megszületett Brendon baba!

Kép

Kép
poszani

Jó reggelt!

Poszani, nagy gratula a sógornődéknek! Jó nagy baba Brendon! Nem lesz sok korkülönbség az uncsitesók között :wink: :lol:

Kép
vickybabe

Jó reggelt!

Poszani: hatalmas gratula a sógornődek!!! :D De jó!

Mágnes: úgy fest, igen, hogy Bence és Martin nagyjából egyforma méretűek lesznek :wink: Azért is gondolom, hogy jó a becslés, mivel mindkét helyen (a dokinál ill a Genesisben) ennyit mondtak végső súlynak :wink:

Vickybabe: Nagyon várjuk a képeket Levente Babáról!
Nekem a doki a 35.héttől írta a heti ctg-t, vagyis a november vége az tökéletes időpont -- gondolom, van, ahol később kezdik egy héttel, nem tudom,mint ahogy az alábbi magyarázat is írja.

"A 36. héttől kezdve minden héten elvégzik az terhes anyukáknál a CTG vagy NST vizsgálatot, melynek lényege, hogy kardiotokográffal figyelik a szívműködést és a méhtevékenységet. Ha a baba megmozdul, meg kell nyomnod a gombot, az így elkészült grafikonon látszik, mikor éreztél mozgást és ezt összevetik a magzat szívhangjával. "

Na nem magamtól vagyok ilyen nagyon okos, de nekem úgy tűnik, hogy lényegében semmi különbséget nem takar a két elnevezés. :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok, jó reggelt!
Tegnap nagyon sűrű napom volt, már le sem írom :(
Lehet, hogy hétvégén megvesszük a burkolatot a tetőtérbe a gyerekeknek :) végre haladunk.
Poszani: gratula a sógornődéknek a babához :)
Enikő, Kata: nektek is gratula a szép UH eredményekhez, és a nagyfiúkhoz :)
Én hétfőn megyek, remélem, hogy minden rendben lesz. Most azzal paráztatott a családom, hogy nagyon lent van a hasam. Ami azért aggasztó, mert nem én mondtam nekik, viszont magam is így látom :( remélem, nem a szülés előtti leszállás :( majd mindjárt dobok egy fotót, ugye megnyugtattok majd?
Képzeljétek, azt hiszem, megtaláltam A kenyeret, amitől nem megy fel kicsit sem a cukrom :) (a reggeli 6,4 helyett 4,6 lett :)). Igaz, hogy minden 2-3 napban át kell menni érte Harasztira, de lehet, hogy bevásárolok, lefagyasztom, és elleszek vele egy ideig (azért 18 km, és nem csalinkázunk arra minden nap).
Tali: 3 óra az szuper, akkor még pont végezni tudok a doktornéninél előtte :D jó korán odamegyek, és akkor hamar sorra kerülök :)

Csöre
csöre74

Kép 31 hetes pocak

Csöre
csöre74

Csöre! nincs is lent a pocakod! teljesen normálisan és szépen "áll".

Vickybabe! Az nst meg ctg közt semmi különbség. de gombot nem kell nyomogatni. lefekszel vagy leülsz kényelmesen, a pocakodra kötnek két tárcsa alakú izét. Egyiket a köldök környékére ahol a legnagyobb a kerület a másikat meg ott ahol érződik a baba szívverése. van amikor nem szíjjazzák fel, hanem neked kell tartani vagy a doki tartja. ÁLtalában negyed órát kell így ellenni, miközben hallgatod boldogan a baba szívverését. Ha nem mozog ez idő alatt akkor fel kell ébreszteni. Meglökdösni, nekem dudáltak is:)

Poszani! Hatalmas gratula sógornődnek!!!!!! Valamelyik nap még nem pocakos képet tettél fel róla?

Csöre! Miylen kenyeret kell venned? Mert ha csak sima gluténmentes akkor oyalt tudok neked itt a kerületből venni. Van egy pékség ahol csupa iylen dolgokat árulnak.

Mindjárt kisülnek a réteseim, aztán megy a helyére a tejszínes halacska sülni:)

Délután meg megyek csavarogniiiii!!!!! remélem tudok venni sok sok szép cuccot Máténak:)
katuska79

Sziasztok,

gratula a hatalmas babákhoz, én kedden megyek UH-ra. (a cukros bulim után), remélem legalább átlagos nagyságú lesz a mienk. A 25- heti 4 D-n egy héttel le volt maradva a drága, és remélem most behozta.

Gratula megszületett babához is, szép nagy lett!

CSöre, szerintem nincs lent a hasad, teljesen normális. Az enyém hol jobbra, hol balra dől, attól függ melyik oldalra ugrik a baba. Volt már olyan, hogy a köldököm egész balra húzódott, meg is ijedtem, majd fél óra múlva visszaállt.

A cukrom teljesen hülye. Ugyanazt ettem, mint tegnap reggel, akkor 5.2 lett, most meg 6.4 :shock:
Gyanakodtam arra is, hogy ha reggeli után mozgok, pl. boltba megyek, akkor jobb. De ez sem 100 %.

Amúgy milyen az a szuper kenyér? A sok méréssel kikisérleteztem, hogy egyszerre nem ehetek meg 4 dkg-nál több kenyeret. :(

Mostanában ezen a babakocsin elmélkedem:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=171000&pageno=1&whid=25
Nem biztos, hogy ebben a színben, csak ezt a linket találtam hirtelen.

Csak nem túl kicsi a kereke? Felemelni fel tudom, ami nem utsó szempont, tekintve a 25 lépcsőt, amin majd vonszolni kell.

Kép
gombócmakka

Katuska: köszi a nyugtatást :D most sokkal jobban érzem magam :) Végülis nem baj, hogy még nincs tele vele a gyomrom :wink: majd eljön az is :)
Kenyér: minél durvább őrlésűt kell vennem, amit most ettem az "Wellness kenyér" néven fut, az tele van félig, vagy egyáltalán nem megőrölt búzaszemekkel, magocskákkal. :) szerencsére nem kell gluténmentes (voltam már 1 hónapig gluténmentes diétán, mert nem tudták, mi a bajom... hát, szerencsére nem lisztérzékenység). Az a lényeg, hogy minél lassabban szívódjon fel belőle a szénhidrát, dolgozni kelljen érte a szervezetemnek :)
Hm, rétes :D
Hajrá a csavargáshoz :)
CTG: nekem még nyomkodni kellett az első kettővel :) de azóta rengeteget fejlődött a világ :D

Csöre
csöre74

A szülésfelkészítőn azt mondták, hogy a CTG és az NTS kb ugyanaz.
A ctg a gép neve inkább, az NTS az vmilyen non stress teszt, vagyis, úgy nézik a méhmozgást és a gyerek szívhangját, hogy nem adnak semmi méhösszehúzót.
De majd szülésnél, ha rajtunk van a gép, és adnak oxitocint pl. na, akkor az már nem non-stress lesz, így akkor azt vhogy másképp hívják.

Remélem jól magyaráztam el :)

Kép
gombócmakka

Gombócmakka: Neked is köszi a nyugtatást, jobbra-balra nekem is csúszkál a pocak :) Az vicces szokott lenni :D
Cukor: a mozgástól lentebb megy, stressztől fentebb. Ilyen statisztikám még nincs, hogy ugyanaz a fajta ugyanakkor, ha lesz, megírom :wink: a 6,4 meg nem katasztrófa, 7 a határérték a 60 percesnél.
Kenyér: Lidl-ben vettem, wellness kenyér a neve, most akciós, legalábbis ott, ahol én jártam.
Én sem ehetek 40 g-nál több kenyeret reggelire (ezt írta elő a dokinéni). Utána igen, a vacsora adag már nagyobb (60 g). Ez a kenyér elég sűrű, nem vagyok éhes utána a következő evésig. Igaz, jól megpakolom :D vastagabb a feltét, mint a kenyér :D
Most 40 g után volt 4,6, ami szuper, mert 6 alá nem tudtam menni a reggeli elsővel.
Tegnap csináltattam kontrollt bent a diabetológián, hogy ellenőrizzem a gépemet, egészen pontos :) (6,3 labor, 6,4 gépem vénás vér, 6,8 gépem ujjbegy). De ez még rozskenyér volt... én a fajtákkal, és nem a mennyiségekkel kísérletezek :D jó kis "emberkísérlet" :D
Te milyen kenyeret eszel?
Babakocsi: elég kicsi a kereke, de ha tükörsima aszfalton tolod, nem lehet probléma. Sajnos a nagy kerék együtt jár a nagy súllyal is :( én a helyedben még nézelődnék, hátha van nagyobb kerekű változat hasonló súllyal (azért a 6,7 nem extrakönnyű).

Csöre
csöre74

Mintha ilyesmi kenyeret már vettem volna.
Na, majd jól körbenézek.

Most a tízórai után 5.1 lett a cukrom. Sose fogom megérteni. Határozott gyanúm: mivel a hormonjaim befolyásolják az egész inzulin dolgot, több összefüggés van a hormonszintem, mint az eddig gyanítottam.

rétesek..., hm. Még az ebédem kitalálásán fáradozom :)

Kép
gombócmakka

Hát, most egy bajor rozskenyér volt.
Eddig a Ludwig pékség kenyerei jöttek be legjobban.

Igen, nekem is kell vinni saját kis vércukormérőt kedden, és összehasonlítjuk majd az eredményeket. Biztos nagyon tanulságos lesz :twisted:

Ha vacsorára eszem 60 dkg, az is felviszi nagyon.
Viszont körtére, almára nem vagyok érzékeny. A krumplit és a durumtésztát is egész jól viselem. Kár, hogy a kenyeret eddig kb. kenyérrel ettem.

Kép
gombócmakka

Babakocsi: igen, a kerekein gondolkodtam én is.
Ami tetszett benne, hogy keskeny, így át tudom fogni, és magamhoz szorítva emelni....
Férjemnek még megmutatom, de őt még annyira nem hozta lázba a téma:)

Kép
gombócmakka

Gombócmakka: a rozskenyértől nekem is 6 fölött van, a détás nővérkém nem is javasolta... csak eddig minden mástól még magasabb volt (kivéve ez, amit írtam fent)
Napközben nekem eddig semmi sem kavart be, csak reggel magas.
Babakocsi: a kerekein kívül még azt érdemes mérlegelni, hogy milyen magasan ül a baba (ez a képről nem derül ki), a kosárka mérete (mert ha bevásárolni mész, nem tudsz egyszerre szatyrozni meg babakocsit tolni, kérdés, mennyit jársz egyedül bevásárolni), érdemes átfordítható tolókarost venni, vagy olyat, amire mindkét irányba fel tudod tenni az ülést (szél, nap, vagy csak a gyerek természete miatt). Az tény, hogy keskeny, és könnyű átfogva felemelni, ez valóban nagy előny, ha emeleteket kell cipelni. Lényeg: nem kapkodnám el a helyedben, még körbenézelődnék máshol is.

Csöre
csöre74

Ja, meg hogy keskeny, akkor is nagy előny, amikor boltba mész vele :wink:

Csöre
csöre74

Igen, mindenképp körbe kell még nézni.
De ez volt az első, ami legalább tetszett valamennyire.... :wink:

Hm, úgyis hordozókendőzni fogok az elején, tehát nem katasztrófa, ha nincs meg szülésig. Csak jó lenne eldöntenem, hordozóval kombinált babakocsit akarok, vagy sem.
Mert ha nem, akkor megvesszük az autósülést (nekem mind egyforma, így ezt férjem választja, elvégre autóhoz van köze....), és a babakocsin még elmélkedhetek.

Csak anyámék sürgetnek, mert ők akarják fizetni, és égnek a vágytól, hogy adjanak valamit :)

Kenyér: próbálkoztam teljes kiörlésű rozssal is, na az sem különleges.
A szép, féltégla nagyságú, keménységű, majdnem fekete kenyerek a tutik :)

Kép
gombócmakka

Sziasztok!

Köszönöm a gratulákat!Nagyon örülünk de még sajnos nem láthattuk a babát.Megkértem sógornőmet hogy ha lehet küldjenek egyet hogy láthassuk!Akkor majd nektek is meg tudom mutatni! :D

Igen katuska nem rég pocakosan voltunk fent és 10-12 nappal jött korábban Brendon,de szerencsére nincs semmi probléma.
Remélem sikerül minél több és klassz cuccokat beszerezni a mai kiránduláson!

Kép

Kép
poszani

:lol: a féltéglákat kihagynám, de az biztos lassú CH (mikor Mesi volt a pocakban, Hollandiában nyaraltunk, és ott szinte csak ilyet adtak a szálláson... azóta nem tudom megenni :), akkor még az elején, hányós-émelygős korszakomban voltam)
A hordozót 6-10 hónapos koráig fogod tudni használni, kérdés, hogy kihasználnád-e addig azt a funkciót a kocsin... ha sokat kell vinni a hordozót a parkolóig, akkor praktikusabb, ha van hozzá babakocsi (váz), mert elég nehéz egy 8 kilós gyerek a hordozóban. Egyébként szerintem nem létszükséglet.

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Csöre! Szerintem oké a hasad. Az enyém is kb így áll és ekkora, és a doki tegnapelőtt vizsgált. Mindent rendben talált, úgyhogy szerintem ne izgulj!
Kata: Szép nagy a baba. Azért jó tudni, hogy már ilyen "biztonságos" méretűek. Lehet, hogy te már a karácsonyfa alatt babázni fogsz?
Lányok! nincs véletlen állástalan magyar-történelem szakos főiskolai végzettségű ismerősötök? (egyetemi is lehet a diploma, de általános iskolai gyakorlat előny) Elég fura alakok jelentkeznének az állásomra, valami normálisat szeretnék.

krisz78

Ja, és budapesti az állás.

krisz78

Poszani, gratulálok a sógornődnek.

Csöre, szerintem teljesen rendben van a pocakod.

Cukor: Nekem ugye határértéken volt a terheléses (7,8 a 12o perces). A dokim azt mondta, hogy ez még rendben van, és azóta sem foglalkozunk vele. Én viszont úgy döntöttem, hogy csökkentem a szénhidrátot. De ahogy olvaslak benneteket, lehet, hogy ezzel semmire sem megyek :oops: :cry: ? Azt hittem, hogy ha kevesebb kenyeret, krumplit, rizst eszem, és az édességet lehetőség szerint igyekszem elkerülni, azzal már jót teszek :roll: .

Ma átvettem a várandós csomagot, szerintem hasonló, mint a tietek. 1 cumi, 1 pelus, 1 tejtartó edény, 1 fél literes babavíz, néhány teafilter, és sok prosi.

Kép
petne

Petne, Krisz: ok, most már teljesen nyugi van :) de azért genyóság, hogy ilyeneket mondanak, nem? ijesztgetnek...
Petne: azzal nem ártasz, ha csökkented a CH adagot, azzal csökken a vércukrod, de semmiképpen se menjen 150 gramm alá naponta, arra figyelj oda. Az, hogy semmire sem mész vele, az túlzás. Ne feledd, mi 9-ről indultunk!
A cukor reggel a legmagasabb, mi ezzel kínlódunk, hogy a 60 perces értéket megfelelő keretek közé szorítsuk. (7 alá)

Csöre
csöre74

hú lányok látom megint a jó kis cukor a téma :wink: hát igen nagyon sokan küzdenek vele. Ma túrtam overált, nagyon szép málna színe van :D :D na most visszaolvasok puszi mindenkinek
erzsebet0312

Sziasztok!

Poszani! Gratula a babához.

Vickybabe? Képet kérünk!!!!!

Csajok! El sem hiszitek! Megvettük a babakocsit! :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Csöre: szerintem nagyon szép a pocid és nincs is lent! Nem mintha lenne összehasonlítási alapom, de szerintem tökéletes :D

Katuska: rétes :oops: :oops: :oops:

Vickybabe: képeket kérünk!!!

Hanna: csak nem??? :lol: Bontom a pezsgőt!!! :D

Megnéztük a szülőszobát!!! Mondjuk nyugodtabb nem lettem, bár nagyon szép és jól felszerelt, csak egyszerre annyira közelinek tűnik az egész, hogy pár hét és élesben láthatom! De olyan jó, biztonságot és melegséget sugárzó, nem egy történelem előtti zöld falú....
És megdőlt az elméletem, felkértem a szülésznőt! Ő volt kint tegnap a magánrendelőben, ő mutogatta meg ma a szobát és tényleg úgy tűnt, vérprofi! Ez kell nekem, aki határozottan és tapasztaltan irányít, segít majd!!! Jó lesz :D Mondta is, hogy bármikor kereshetem, ha esetleg nem tudja felvenni, visszahív, segít. Ez megnyugtat :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! DEeeeeeeeeee :lol:

Örülök a szülésznőnek! Hidd el, nagyon sokat fog segíteni!!!
És gratula a 32. héthez. :wink:

Kép
hanna30

poszani! Gratulálok a sogornődnek.Szép nagy baba!

Csöre! Köszi a gratulációt
A pocakod miatt ne izgulj. Nagyon szép formás és egyáltalán nincs lent!
Azt a kenyeret én is szoktam venni. Nagyon finom, csak sajnos nagyon drága.

Gombócmakka! Muszály emeletre felvinned? Nem tudod lent tárolóba elhelyezni. Én mindig a tárolóba betoltam és csak a gyereket vittem fel. Nagyon nehéz könnyű kocsiban a gyerek számára is kényelmes és strapabíró darabot találni.
Nekünk a babakocsira tehető hordozó nagyon bejött, mert a fiunk sokszor elaludt az autóba, ilyenkor meg kivettük hordozóval együtt és egy mozdulattal a babakocsira csatlakoztattuk.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sziasztok!

Hoztam VALAKIT:

Kép

Nem volt egyszerű, belebújt a drága a lepénybe a pofijával és fölénk mutatta az egyik ujját (lehet a középsőt?! :lol: :lol: :lol: ) de végül azért láttunk valamennyit belőle!

Minden OK, 1800 g, 3600 körül lesz a 40. hétre. Engem is megnézett a néni, lepény 0 fokban érett, keringés, stb minden rendben! Láttuk a kis golyóit is, már leszálltak a zacsiba. Nyitogatta a szemét, száját.

Képzeljétek, láttak egy mellső fali lepényt is :shock: , Levente ezerrel cuppogott rajta...állítólag nem gáz, csak szülésnél figyelni kell majd rá, hogy kijöjjön. Eddig kb 15 uhun voltam és sosem látták... :roll:

A lényeg: nagyon boldogok és büszkék vagyunk a Kisfiunkra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe

Hanna: akkor nagyon örülök, hogy megszületett a babakocsi-döntés!!! :D Köszi a gratut!!! És már csak 56 nap, jajj :lol:
De ott lesz a szülésznőm (is) és ez tök jó! :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Vickybabe: Édes,gyönyörűséges Levente Baba!!! És Ő is milyen kis csókos szájú :lol: Örülök,hogy minden OK, nagy gratula hozzá!

KépKép

KépKép
kata8110

Vickybabe! Gyönyörű Levente baba!!!!!!!!!!!!! Csatlakozom Katához! Édes kis csókos szája van.

Kata! Igen, megoldva és van kengurunk is. Szóval boldog vagyok.

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?