sziasztok!
na, végre itthon!
tegnap és ma tiszta csavargás volt az életünk, kicsit nyügibb is volt Beni, bár a talis képek nem erről árulkodnak!
MOM tényleg nem annyira jó, mint számítottam rá, főleg, hogy dél tájban jönnek a környékben dolgozók ebédelni, és megszállják a bevásárlóközpontot, így tömeg lesz... hazafelé úton gyermek eléggé sírdogált a kocsiban, így kivettem őt, és a buszon, kézben a picivel csak álltam, mire odaszóltam egy nőnek, hogy leülhetnék-e, mert kb. mindenki végignézte, ahogyan a robogó buszon a gyerek a karomban, kapaszkodás kb. nulla... szóval az empatikus emberek száma egy db tömegközlekedési eszközre nézve, EGY NAGY NULLA...
Aproo, turiba úgy voltunk Benivel, hogy párommal "hajnalban" bementünk anyósékhoz, és olyan 10 után indultunk el a városban, Beni ilyenkor mindig alszik, mivel ekkor szoktam én is itthon sétálgatni a babakocsiban, szóval akkor is aludt, elringattam a popsiják jó sokáig. turiban anyós felügyelt, én pedig túrtam a ruhakupacokat, közben Mecsivel is találkoztam, és csodaszép ruhákat szereztünk be mi is. lehet, hogy majd felteszem, bár én még kimosom holnap reggel. szóval 7es busszal mentünk a móricz zs. körtérről, de kb. 20 perc alatt ott voltunk, csak hát az is zsufi... de azért felpaszírozódtunk!

én mondjuk legközelebb biztosan úgy mennék, hogy lepasszolnám a gyereket, mert csak jobban elvan "otthon", mint egy boltban, ahol meleg van, meg esetenként tömeg! szóval, ha gondolod, egyszer majd mehetünk együtt is, csak akkor meg kell oldanunk a babafelügyelést mind a kettőnknek! de egyébként tényleg csúcs szuper a hely! "fillérekért" veszel olyan cuccokat, amiket még talán a börzén sem, sőt, ezekkel a cumokkal még börzézni is simán tudnál!
lányok! jó volt talizni, de a képeket elnézve, háááát, iszonyat gáz vagyok! na mindegy, nem azért írtam, hogy megnyugtassatok, csak úgy most szembesültem önmagammal, gáz. mi?
fotók tüneményesek!
Rita. jövő hétfőn megyünk koponya uh-ra, tudod, nálunk is gázos a kutacs téma. dokinéni múltkor mondta, hogy majd most 3 hónapos tanácsadáson nézik a fejkörfogatot, meg mellkas körfogatot, így ha gáz van, beutal neurológushoz, hát én megelőzöm a dolgot, mert előbb megyünk uh, 18án meg dokinénihez, szóval már lesz leletem, ha gond lenne!
ja Aproo, szerintem a 3 hós csípőszűrés csak akkor fontos, ha először gond volt a picurral... legalábbis itt a gyártelepi sztk-ban nekünk azt mondta az ortopédus, hogy nem kell visszamennünk oda már többet! bár sokszor elgondolkodom, hogy nem lehet, hogy csak elnagyolva vizsgálta meg Benit!?
gyerek 20 perce alszik, lehet, hogy én is gyorsban melléfekszem, hogy minden percet kiélvezzek. iszonyat fárasztó volt ez a két nap!

na mindegy, nem pananszkodom, jó volt talizni, Boni, Aproo sajnálom, hogy végül nem tudtatok eljönni, jobbulást Levinek és Lilinek is, sok sok gyógypuszi tőlünk! és persze minden további betegeskedő babónak, akiről esetleg nem tudok! szemecskékkel küszködőknek is jobbulást!
biztos van még, amit szerettem volna, és nézzétek el, hogy ilyen hosszúra sikeredtem, de már majdnem 2 napja nem voltam!
jó éjt!
jajjj! a képeket megkaphatnám én is!?
b.zsofia@gmail.com előre is köszönöm!!!

(természetesen nem csak azokat, amiket mi szereplünk, hanem mindet!)