A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Köszönöm lányok! Mindjárt dobok még kettőt :wink:

Hanna, gratula a kocsihoz! Milyet vettetek végül?

Kata, de jó, hogy választottál szülésznőt! Ez tényleg megnyugtató dolog, ha a szülés viszontagságaira gondol az ember...

Csöre, köszi a ruhás linket, megnéztem. De közben rájöttem, hogy mindjárt szülök és ahhoz képest, hogy nem dolgozom, rengeteg kismama rucim van...úgyhogy most már visszafogom magam és nem veszek semmit :? :D

Kép

Kép

A zacsijáról is van, lehet a blogomba majd fölrakom :wink: :lol:

Kép
vickybabe

Vickybabe! Nagyon édes!

Végül Quinny lett a befutó. Majd teszek képet.

Most elköszönök.

Jó éjt mindnekinek.
Nem bizti, hogy a hétvégén jövök, mert "buli" hegyek. :)

Hétfőn viszont TALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna! Kérünk képeket a babakocsiról!

Vickybabe! Levente nagyon aranyos! Ezek szerint két lepény van?

Katuska! Hogy sikerült a ruhavásár?

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vickybabe: tündéri Kisfiú! :D

Hanna: ha nem leszel, jó bulizást! :wink:

Én is megyek az ágyikóba,jó éjt!!

KépKép

KépKép
kata8110

Vickybabe, gyönyörű a kisfiad. És a szája, háááát, az tényleg nem semmi!

Hanna, gratula a kocsihoz.

Kép
petne

Hanna: gratula és milyen babakocsi tipusa? szine? ára? írj meg mindent :D Vickybabe: a kisfiatok egyszerűen gyönyörű és nagyon szép szája van :lol: lehet az apjáé???? :D Kata: jó lehetett a szülőszobalátogatás sajnos mi nem fogadhatunk szülésznőt sajna ÁEK. :cry: de remélem azért mi is jó kezekbe kerülünk majd. Éjszaka nagyon rosszul aludtam állandóan keményedik a hasam meg szurkál néha, most ráálltam a Magne B6-ra kedden megyek dr nőhöz majd mond valamit. Ma jönnek apáék és rakjuk a bútort már nagyon várom.
erzsebet0312

Jó reggelt Csajok!

Kép
hanna30

Sziasztok!

Én is vagyok, úgy ahogy sikerült feltámasztani a gépünket, úgyanis sikeresen megtámadta egy trójai. :( Most meg nem találok semmit. :(

Voltam védőnőnél Szerdán, szerencsére jó lett a vérnyomásom, fehérje nem volt a vizeletben, és 7 kg-nál tartok. :oops:

Csütörtökön pedig megvolt az UH. Kristóf jól van, BPD 71 mm, és 1086 gramm. Ahogy nézegettem a ti babáitok méreteit, totál lehidaltam. Nektek olyan nagy már, nem értem Kristóf akkor miért ilyen "kicsi". :( Doki azt mondta, hogy teljesen jó a súlya, de akkor sem értem, hogy pl. Hannának fél kg-mal nagyobb Olivér, mint Kristóf. :(
Képet mutatni nem tudok, mert most semmit nem alálok a gépen, de a blogon itt meg tudjátok nézni:
http://picurom.blog.hu/2008/11/07/28_heti_uh

brestovsky: nagyon jók ezek a matricák, nagyon fel fogják dobni majd a szobát. :)

katuska79: szép pocak. ;)

isarenikő, kata8110: micsoda méretek. :D

poszani: gratula a sógornődéknek! :) De jó nekik, ők már babázhatnak. ;)

csöre74: szép nagy pocak. ;)

vickybabe: tündéri a kicsi, és nektek hogy megmutatta az arcocskáját. :) A mázlisták! :lol:

Azt hiszem ma sütök egy jó kis almáspitét. ;)
Vendég

Picuranyu! Sajnálom a gépet és az adatokat. :( Na, én ezért mentek hetente.

Nem hasonlítgatunk! A mérések csalnak is! Ezt a dokik mondják is. Ezek csak becslések. És két egyforma ember sincs! :wink:

Kép
hanna30

Hát igen, most a bőrömön tapasztaltam a saját butaságomat. :( De az vigasztal, hogy a blogban legalább vannak lementve képek. :) Meg ha úgy nézzük, ez még mindig jobb, mintha pl. a 39. héten veszett volna el az összes kép. ;) De tanultam a dologból, odafigyelek arra, hogy hova mentek. ... Már, ha megtalálom végre a mappákat, mert semmit sem találok. :x

Tudom, nem hasonlítgatunk, de akkor sem értem, hisz Oliviér és Kristóf majdnem egy idősek, és akkor fél kg különbség szerintem nagyon nagy. ... Bár én is és Apa is kis súllyal született.
Vendég

Picuranyu! Ezt már mondta, hogy minden uh gépbe más adtok vannak. De jön Vicky és elmondja. No para!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
hanna30

Jóvanna, nem parázok én. :oops: Csak nem értem. :wink:
De ugye milyen tündéri kispasim van? Olyan husis kis arcocskája van, hogy az hihetetlen. :lol:
Vendég

Picuranyu! Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!

Kép
hanna30

:D :D :D :D :D :D Ugye? ;) Hízik is a májam a dicséretektől. :)

Mindig totál elolvadok a ti UH képeiteken is, ahogy belegondolok milyen hatalmas csoda részesei is lehettünk. :)
Vendég

Picuranyu! Hízhat a májad!
Mindenkinek egészséges és gyönyörű babái lesznek. :wink:

Kép
hanna30

[quote="picuranyu"]T írta:picuranyuudom, nem hasonlítgatunk, de akkor sem értem, hisz Oliviér és Kristóf majdnem egy idősek, és akkor fél kg különbség szerintem nagyon nagy. ... Bár én is és Apa is kis súllyal született.

Nincs semmi gond :wink:
Az egészséges, 40. hétre született babák súlya 2,5-4,5 kg között van.
A 20. hét után már nem is alkalmas az UH a terhességi kor becslésére, mert olyankor már előjönnek a különbségek, amit az öröklött gének határoznak meg leginkább :wink:
Vendég

Nagyon szépek a babácskák, a pocakok!

Én még mindig dolgozom
Vendég

Közben azért voltunk mi is UH-n :lol:
Alex teljesen átlagosan, de szépen fejlődik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BPD: 80mm
THQ: 73mm
FEM: 56mm
Vendég

Kép
Vendég

vcrane: nagyon csini kismami vagy :D
erzsebet0312

Sziasztok!

Megérkeztünk tegnap, de nem volt semmi erőm géphez ülni.
Nagyon jó volt ez a kései nászút, és a rokonlátogatás is :lol:
Itt voltunk: http://www.andrassy.hu (elfogadnak üdülési csekket! :wink:)
Voltunk Kassán is, és vettünk baba cuccokat (textilpelus, körömolló, kézi orrszívó, kapucnis törcsi, vékony takaró, pizsirugi)! Szalkán turiztam egy bodyt, egy kardigánt, egy rugit, és egy csúszásgátlós, meleg mamuszfélét, minösszesen 1.400 Ft-ért. Tokajban meg 25 fokos mustot ittunk, el nem tudom mondani milyen finom volt :D
Rokonoknál felkértük a keresztszülőket, akik persze el is vállalták :wink:
Olyan sokat írtatok, hogy nem tudok mindere reagálni, de:

Picuranyu: Kristóf olyasmi méretű, mint Milán, már ami a súlyát illeti. Én tök örülök Milán méreteinek, mert szép hosszú, és vékony baba, olyan mint az Apája és én voltunk, szóval a jelek szerint van valami közünk hozzá :lol: Én nem is parázom azon, hogy nem nagy súlyú, mert nem is kell, hogy az legyen (teljesen jó ez az átlagos méret ilyenkor). S gondolj bele, minél vékonyabb, remélhetőleg annál könnyebben fér majd ki :wink:

Milán egyébként tökéletesen van, sokszor tornázik odabent, vagy éppen kúszik, és kidudordik a bal vagy éppen a jobb oldalon, teljesen amorffá téve a pocakot... :lol: Gyomorsav néha keményen befigyel, de még elvagyok bogyó nélkül. A tejre változatlanul rákattantam, és az édesség is befigyel, de igyekszem visszafogni magam, mert a kilók csak jönnek, csak jönnek... :shock:

tali: Tökéletes a délután 3 és a helyszín is, Apácskával meg is beszéltem. Katuska vigyem a rózsaszín cumit? :roll:

Szépek a pocak és baba fotók!! Mi a rokonoknak dicskedtünk, oda meg vissza voltak a 4D-től, mert nem láttak még ilyet, ott olvadoztak a TV előtt :D

Ja, és a legjobb, hogy unokatesómék építkeznek, mi meg elkértük a házterveket, amik alapján megterveztették az övékét, és találtunk egy olyat, amit már kicsit át is alakítottunk, és teljesen beleszerettünk! Apácska már meg is rajzolta, majd keresünk egy építészt, aki finomít rajta, és lehet idén már engedélyeztethetnénk is a bontással együtt, hogy jövőre minél előbb megindulhasson az építkezés. Persze ahhoz még el kell adni jelenlegi otthonunk, de bízunk benne, hogy jövő január-februárjában gyorsan elmegy, mert nagyon keresett helyen van :wink:
Az építési vállalkozónk is megvan, szóval hirtelen nyakunkba szakadt néhány jó dolog :lol:

Rossz hír viszont, hogy szépen vizesedem, a bokacsontom sokszor, már nem látható :( Anyum meg is ijedt, mert őt 1 hónapig fektették kórházban 8 hós babásan, és diétáztatták, fél, hogy én is így járhatok... Most felpolcolt lábakkal időzöm, de sokszor a görcs is behúzza a vádlim, vagy a talpam, vagy a lábujjam, hiába a megne b6... Már olvastam van közületek, aki mást használ, azt hiszem én is váltok majd :?

kiló: Én vezetek :shock: Főleg, hogy én január végére vagyok kiírva, ellenben sok jan. eleji maminál többet szedtem már fel... Kb. 11-12 kiló, ami persze család szerint nem látszódik, lévén vékonyan vágtam neki a babavárásnak. Viszont elképzelhető ez a vizes téma is bekavar, szóval nem örülök... :? Mondjuk sem a doki, sem a védőnéni nem szólt még, hogy valamit csináljak, így nyugodtabb vagyok, vagyis fogjuk rá... :roll:

Na, hirtelen ennyi! Jók legyetek! :wink:

biga.csiga

Sziasztok!

Picuranyu: tündéri szép Kristóf Baba! És egyáltalán nem kicsi, nézd meg a kis méreteit, olyan, amilyennek lennie kell :D Az, hogy a gép mit dob ki, az meg egy lutri (szerintem :oops: ). Itt vagyunk pl. mi Kisbogáccsal,egy napra vagyunk kiírva, szinte egyforma méretekkel, (Martin méretei itt-ott nagyobbak pár mm-el), neki 2 kg fölé mondták, nekem 1827g -- semmi jelentősége. Az a lényeg, hogy a korának megfeleljen!

Vicky: meseszép poci, milyen kis elegáns vagy! Alex Babáról kérhetünk képet? :wink: Te szegény, mennyi van még a munkából??

Biga.csiga: örülök, hogy ilyen jól sikerült a kiruccanás, remélem, az idő is kedvezett! Azt elhiszem, hogy a család sokat gyönyörködött Milánban, olyan hihetetlen, hogy így lehet őket látni! A vizesedést sajnálom, görcsökre a magnesii-citrici jó lehet,az erősebb, mint a Magne B6. A gyomorsav :evil: Hát, ez ilyen, nekem újra kezd nagyon durva lenni, mikor este lefekszem, pár napja arra ébredtem hajnali 1-kor, hogy jött a sav felfelé.... :oops: Nem volt kellemes, ott ültem az ágyban a sötétben és próbáltam valami szépre gondolni, mire Apa felébredt és tiszta ideg lett, hogy mi bajom...Én is lassan ülve alszom már :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Ja és a házhoz mennek a drukkok!! Nem semmi fába vágjátok ti is a fejszéteket a babával :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Biga.csiga
Jó kis kirándulás volt :lol:
Vizesedéssel olyan nagyon nem kell foglalkozni (hormonális hatás), amíg a vérnyomás rendben van és a vizeletben nincs fehérje :wink:

Kata
Szerdán volt a házassági évfordulónk :lol:
Apa elvitt vacsorázni, azért öltöztem fel elegánsan :lol:
És még táncoltunk is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép Alex
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Jeti-láb
Vendég

Vicky: akkor utólag is: Sok Boldogságot kívánok Házassági Évfordulótok Alkalmából!!
Tánc: de jó! Apa már mindig azzal ugrat, hogy akkora a pocakom, hogy át sem tud ölelni :lol: Pedig azért még csak sikerül :lol:
De gyönyörű Alex Baba!! És ezeket a gyönyörű képeket kérni kell, hogy dicsekedj vele??? :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Köszönjük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem akartam, hogy az egész oldal velem legyen tele :oops:
Vendég

SZiasztok!

Micsoda gyönyörű husi babák!!!!!!

Enikő! szupi dolgokat vettem a hádában! egy rakás pulcsit, nadrágot meg egy kabátot és egy télapó jelmezt Máténak. Petrának is vettem egy rózsaszín hímzett gyönyörűséges téli overallt ezer forintért, meg egy micimackós vékonyabb overallt ha kocsival megyünk valahova szintén egy ezresért. Szóval zsupi volt, jövő héten is megyek
:)

MA viszont totál kipurcantam. Burkoljuk az előszobát, egész nap a cserepeket csiszoltam flexel, apa meg vágta őket egyenesre. Az egész udvar tiszta vörös porban úszik....

Biga.Csiga! még nem váltottam ki a csomagot, de hétfőn szerintem az Árkádban ki tuodm váltani úgyhogy hozd el a cumit. Legfeljebb vicces lesz ahogy midnenki kiteszi az asztalra a sajátját és csereberélünk:)

Vickybabe! ha véletlen nem leszek itt már hétfőig akkor majd várlak! De azért mindenképp benézek pihenésképpen.
katuska79

vcrane: Ok, vizelet teljesen neg., nincs fehérje, vérnomyi a szokásos 110/70 körüli, szóval akkor teljes a nyugi :D Gratula a házassági évfordulóhoz! :wink: Mi még csak hónapokat számolunk :roll:
Alex pedig nagyon édes, és jókora lábacskája van neki is :D
Nekünk mondták a 4D-n, amikor meglátták Milánét, hogy egy pasinak ne is legyen kicsi lába, mert még felborul :lol:
Tánc, de jó, nálunk mostanában nem nagyon volt alkalom, de majd elkapom Apát egy körre csak úgy :lol:

Kata: Jó időnk volt, csak néha volt köd reggel, de a fedett medencéből még jó is volt nézni :wink: Köszi a drukkot! Most hirtelen annyi jó hírt kaptunk a tervezett házunkkal kapcsolatban, mintha álom lenne, de bízunk benne, hogy ez IGAZ :lol: A házépítéstől még nem is nagyon tartok baba mellett (úgy se engednék, hogy bármit is tegyek, sőt szerintem a ház közeléből is elkergetnek), de a szakdoga és záróvizsga az már érdekesebb lesz :roll:
Gyomorsavat én még elég jól birom, egy-egy este jön rám, de egyelőre még simán elalszom, nem kell bevennem semmit. Éjjel meg az a jó, hogy úgy alszom, mint akit agyoncsaptak csak WC vizitre megyek, olyankor meg már nincs sav. Néha persze ébren vagyok Milánnal pár órát éjjel, de akkor Tv-zgetek, aztán alszunk tovább, ha az úrfi is úgy gondolja :lol: Remélem legalább ez a sav téma nem durvul, elég a "bokavastagodás"... :roll:

Na, megyek hajat kell mosnom. Tényleg nektek nem lett rosszabb a hajatok? Az enyém egy katasztrófa, már nem elég a heti egyszeri mosás, és megszaporodtak az ősz hajszálak :shock: Hoszzú hajam volt, de 2 hete megrövidültem, most meg néha úgy áll, hogy tényleg sokk :shock:

biga.csiga

Biga.Csiga! nekem a bőröm lett katasztrofális. azt mondják terhesség alatt megszépül....hááát.

Én is ülve alszom a gyomorégés miatt. Azt mondják nagy haja lesz a babának :)

Így dolgoztunk ma:

Kép

Kép
katuska79

katuska: Oké. Remélem Mátét nem zavarja meg a sok cumi, ha már ilyen jól bírja nélküle! :wink:
A vörös porra, meg ráfoghatod, hogy nálatok piros hó esett :lol:

biga.csiga

Katuska: A hajra is azt mondták, hogy milyen sűrű lesz, meg egyebek, aztán... A bőröm, na arról is tudnék mesélni. Stria itt, meg ott... :roll: Az arcomon, meg már a terhesség eleje óta van két piros folt, az ajkam alatt... Mókás... Pattik mondjuk nem nagyon vannak, de jöttek a foltok, meg tök tésztaképűnek érzem magam, még hogy szépülök... :oops:

biga.csiga

Sziasztok Lányok!

Hú, mennyi gyönyörű kisfiút láttam :lol: :lol: :lol: komolyan, beájulok :) Nagy gratula Leventéhez, Kristófhoz és Alexhoz :D

Vicky: nagyon csinos voltál, gratula a házassági évfordulótokhoz :D sok boldogságot!!!

Hanna: szuper, hogy megvan a kocsi :) nagyon örülök :)

Enikő: ja, drága a kenyér, de most éppen féláron van, úgyhogy betankolok :wink: lefagyasztom, úgysem tudok gyakran átmenni

Köszi a pocakméltatásokat :)
Kata, én Mesit próbáltam átölelni, de elég távolira sikerült :D ráadásul szegényemet mellkasban nyomja a pocakom :D

Ma nagyon ügyesek voltunk, megrendeltük a parafát a tetőtérbe, szerdán hozzák is :) lerakni még jó sokáig nem tudjuk, mert Apa nem lesz sem jövő hétvégén, sem utána, de legalább nem kell utána menni többet :)
Az ajtókat is kinéztük, majd valamikor azt is meg kellene rendelni :) ha szépen leburkoltunk fent, akkor már nem lesz por, le tudom takarítani a pelenkázót, és kimosni, elpakolni a babacuccokat :)

Picuranyu: nem parázunk a méretek miatt :) nem hasonlítgatjuk a babákat :) (na jó, néha én is összevetem a 3 gyerekem UH adatait, hogy jókat vigyorogjak rajta :wink:)

Bigacsiga: drukk a házhoz :) szuper lenne :)

Na, megyek, Apus megcsinálta a vacsit :wink: további szép estét!

Csöre
csöre74

Katuska: hát Máté megint egy ennivaló kiskrapek, hogy dolgozik! :lol:
A Genesisben mutatták is Martin haját, hogy lobog a vízben :lol:

Vicky: ilyet nem mondunk! Örömmel nézegetjük a mesés babaképeket! :D

Lekopogom, különösebben haj és bőr problémám sincsen, ma meg is dícsértek az unokahúgoméknál, hogy aztaaaa, micsoda szép a bőröm! :lol: Mondjuk, én olyan hatalmas pozitív változást sem tapasztalok :lol:

Nekem nincs kismama csomagos cumim :cry: Nem baj, van másmilyen, azt én választottam :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Na gyorsan még:
Katuska: nem csoda, ha kifáradtál, azért nem semmi, amiket még megcsinálsz :) Vigyázz magadra!
Gratula a szerzeményekhez :)

Haj, bőr: nekem a hajam jobban hullik (de továbbra sem őszül), viszont ritkábban kell mosni (én már kétnaponkéntnél tartottam), a bőröm viszont szebb lett :) hát, ilyen

Csöre
csöre74

sziasztok!

Köszönöm a kis Drágám nevében is! :lol:

Vcrane, gratula az évfordulóhoz! Alex baba milyen kis husis már! Nagyon szép! És a pocid is!

Picuranyu, csatlakozom az előttem szólókhoz, ne hasonlítgass, nincs értelme, mi sem vagyunk egyformák, a gyerkőceink sem lesznek azok (szerencsére :wink: ).
Levente egyébként 27 hetesen 1 kg alatt volt, most a születési súlyát 3500 körülre becsülik. Szerintem szülésnél még hálás is leszel Kristófnak, ha nem 4 kilós babuci lesz :wink: :lol:

Csöre, de jó házias pasid van :lol: :lol: :lol:

Biga.csiga, kitartás a házépítéshez! Jó lesz az, a baba mellett lesz időd intézkedni, szervezkedni, és legalább nem érzed majd soha haszontalannak magad :wink: :lol:

Katuska, Enikő, írtam pü-t a hétfővel kapcsolatban, remélem olvastok még addig. Tegnap derült ki, hogy délelőtt be kell mennem a melóhelyemre, úgyhogy onnan megyek majd a talira. Viszont hazafelé nagyon szívesen elhozlak Titeket! :wink:

Cumi cserebere tényleg vicces lesz :lol: :wink:

Kata, nekem asszem van egy fölösleges várandós csomag kuponom, ha megtalálom, hétfőn elviszem Neked!
Tényleg láttátok a haját? Én azt hittem, az az uhun nem látszik :roll: Ezek szerint Levente kopasz lesz, mert nem láttunk hajat :lol:

Erzsébet, sajnálom a keményedéseket, remélem a dokinéni ad valami hatásosabb magnéziumot. Bútor képek????

Hanna, meglestem a babakocsit, szuper! Én is ezt a színt néztem ki a quinnyben :wink: :lol:

Mofflival mi lehet?

Én jól elfáradtam ma, egész nap sütöttem - főztem (vendégek voltak :lol: ). Most már pihi, megyek nézem a táncoló celebeket :lol:

Kép
vickybabe

jé 32 hetesek vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: még 8 hét (vagy kevesebb :lol: )

Kép
vickybabe

Picuranyú! Ne aggódj Kristóf méretei miatt. Az a fontos, hogy minden rendben vele. Ha ti is kis súlyal születtetek, akkor lehet ő sem lesz óriás, viszont így könnyebb megszülni és majd itt kint megnő!

Vcrane! Nagyon csinos kismama vagy!

Biga.csiga! Ez a vizesedés nem jó! A vérnyomásodat szoktad mérni? Ha van rá lehetőséged mérd meg, amikor nagyon vizesedsz!
Mi is épp most vadászunk telket, vagy új építésű házat! Ti hol építetek?

Vcrane Alex nagyon szép baba! A talpacskája nagyon édi.

Katuska! Örülök, hogy ilyen jól sikerült a vásárlás. Én nagyon örültem, amikor rátaláltam, mert nagyon jó áron kiváló, újszerű ruhákat lehet venni.
Nem semmi, hogy te milyen munkákat végzel. A pocaklakó, hogy bírta a zajt?
Hétfőn, ha semmi nem jön közbe én is megyek, de a fiacskám nélkül. Ő még valószínű aludni fog, amikor én elindulok.

Itt van egy kép a Dobogókői kirándulásról:
Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt!

Katuska
Nagy munkában vagytok :roll: :roll:
Vigyázz azért magatokra! Por ellen használj szájmaszkot!

Biga.csiga
Nekünk ez a 7. évfordulónk volt :wink:
(öregek vagyunk mi már :oops: )

Csöre
Ennyi szép fiú közül nehezen fognak választani a lányok :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Hajamra, bőrömre nem panaszkodom. Engem a gyomorégés kínzott sokáig. A vége az lett, hogy rendszeresen gyógyszert szedek most már (van egyfajta savtermelést csökkentő szer, amit terhesség alatt is lehet szedni)
És ráadásul még a rókica is itt van nálunk
:evil:
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Vicky! Csodaszép Alex baba és a pocak is.
Boldog házassági évfordulót!

Biga.Csiga! Hajrá ház!!!

Katuska! Te miket csinálsz! :shock: Óvatosan!

Csöre! Gratula a parafához. :)

Vikybabe! Picit megkésve, de gratula a 32. héthez! :)

Enikő! Nagyon édes Levente! Neked pedig már 33. hét. :)

Sav: Én is küzdök vele. :(
Renniet szedek. Van valakinek jobb ötlete?

Kép
hanna30

Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon szépek az uh képek. Mennyi húsos kisbaba!!! :D És az a lábméret Vicky!!!
Haj, bőr: nekem jobb, nem zsírosodik, meg nem hullik. Na majd a szoptatás alatt! Amúgy sem túl dús a sörényem.
Nekem nem ég a gyomrom. Akkor tuti kopasz kisbaba lesz??? Végülis én is az voltam.
Azért látom, hogy te se bírsz pihizni Katuska. Én is ilyen vagyok. Muszáj részt vennem a dolgokban, különben nem érzem jól magam.
Tegnap voltam bababörzén. Tök jó a házunk aljában lévő nagyteremben volt, még messzire se kellett mennem. Megfogadtam, hogy ruhát már nem. Erre mivel tértem haza? Ruhákkal. 300 Ft/ darab: nem bírtam ellenállni.
Lányok nektek mi a véleményetek a pihenőszék nevű babaholmiról? Egy barátnőm isteníti, hogy milyen praktikus stb. Nektek van ilyesmi?

krisz78

Sziasztok!

Vicky, nagyon csinos kismami vagy, és Alex is gyönyörű!

Katuska, nem semmi, hogy flexelsz, és még ki tudja, mit csinálsz.
Azért pihensz is néha, ugye?

Kép
petne

Hanna
Én mást szedek. És azóta ég és föld...

Poszani
Utólagosan is boldog szülinapot!

Gombócmakka
Nálunk a cicák a lakásban vannak+ 2 kutyus is. Pedig van udvarunk.
Rendszeresen vannak fürdetve, állatorvosnál minden oltást, stb. megkapnak. És főként higiénés szabályok be vannak tartva.

Krisz
Én eddig 11 kg-t híztam

Vicky
CTG: cardio-tokográfia (ez maga a vizsgálat, a méhműködést és a baba szívműködését vizsgálják)
NST: non stress teszt (nyugalomban, semmyilyen stimulust nem alkalmazva végzett CTG)

Mi is megvettünk már mindent!
Vendég

Krisz
Mi vettünk pihenőszéket :lol:
Vendég

Krisz! Bababbörze. :lol: :lol: :lol:
Én már elkerülöm az ilyen helyeket. :)

Vicky! Nálunk is kapható?
Kész a szobátok is? Akkor muti képet!

Kép
hanna30

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ritkán jövök, de akkor az egész oldal velem van tele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hanna
Tudomásom szerint kapható...
Szoba nem lesz, csak a kiságy lesz beállítva a mi hálónkba... az meg teljesen egyszerű lesz (nem lesz baldahin, rácsvédő sem)
Vendég

Sziasztok!

Gondoltam még beugrok mielőtt nekivetődöm a házimunkának. :( Nálam a hétvége másról sem szól, mint a suvickolásról, mosásról, vasalásról, stb. ;)

Köszönöm szépen a megnyugtató szavakat. Úgy is minden akkor fog kiderülni a méretekről mikor megszületik majd Kristóf. :) Csak aztán nehogy megdöbbenjünk majd akkor. :wink:

vcrane: nagyon csini kismama vagy és Alex tündéri. :) Milyen szép képek készültek róla! Látom, ő nem nagyon volt szégyellős. ;)

biga.csiga: örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :)
Mostanában valahogy én is nagyon édesszájú lettem. Tegnap sütöttem almás pitét, szerintem a tepsi felét egyedül bevágtam, már akkor, mikor szeleteltem fel őket. :oops:
Vádligörcsre a magnézium mellé napi 1 kálcium tabletta.

katuska79: nem írígyellek ám a fúrás- faragás miatt, de mikor készen lesztek akkor olyan jó lesz majd látni mit alakítottatok. :)

kata8110: jó neked, hogy nincs haj és bőr problémád pocakosan. ... Az én hajam kész katasztrófa. :( Göndör hajam van, de amolyan hülye göndör, amivel kezdeni semmit nem lehet, szóval állandóan szárítani, vasalni kell. Mióta pocakos vagyok, azóta még jobban kezelhetetlen. :( ... Az arcbőrömről ne is beszéljünk. A hónap 2 hetében olyan vagyok, mint tavasszal a fák. :cry:

krisz78: nekünk még nincs pihenőszékünk, viszont nagyon nézegetem, mert én is csak jókat hallottam róla.

Jaj, neki kéne állni a takarításnak. :cry:
Vendég

Sziasztok!
Hát az uh képek nagyon szépek!!!

Megvagyunk, tegnap jósolgattam, meg keményedek, de semmi extra, Annával harcolunk, néha vannak hisztirohamai és emiatt aggódom.
Na megyek, kenyeret sütünk Apával (együtt szoktunk főzőcskézni), csak elküldtem a boltba ,mert elfogyott a rétesliszt. :)

Ja holnapra jó talit (irigy vagyok :) )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mire mindezt begépeltem, beindult a fórum. :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?