Sziasztok!
Megérkeztünk tegnap, de nem volt semmi erőm géphez ülni.
Nagyon jó volt ez a kései nászút, és a rokonlátogatás is
Itt voltunk:
http://www.andrassy.hu (elfogadnak üdülési csekket!

)
Voltunk Kassán is, és vettünk baba cuccokat (textilpelus, körömolló, kézi orrszívó, kapucnis törcsi, vékony takaró, pizsirugi)! Szalkán turiztam egy bodyt, egy kardigánt, egy rugit, és egy csúszásgátlós, meleg mamuszfélét, minösszesen 1.400 Ft-ért. Tokajban meg 25 fokos mustot ittunk, el nem tudom mondani milyen finom volt
Rokonoknál felkértük a keresztszülőket, akik persze el is vállalták
Olyan sokat írtatok, hogy nem tudok mindere reagálni, de:
Picuranyu: Kristóf olyasmi méretű, mint Milán, már ami a súlyát illeti. Én tök örülök Milán méreteinek, mert szép hosszú, és vékony baba, olyan mint az Apája és én voltunk, szóval a jelek szerint van valami közünk hozzá

Én nem is parázom azon, hogy nem nagy súlyú, mert nem is kell, hogy az legyen (teljesen jó ez az átlagos méret ilyenkor). S gondolj bele, minél vékonyabb, remélhetőleg annál könnyebben fér majd ki
Milán egyébként tökéletesen van, sokszor tornázik odabent, vagy éppen kúszik, és kidudordik a bal vagy éppen a jobb oldalon, teljesen amorffá téve a pocakot...

Gyomorsav néha keményen befigyel, de még elvagyok bogyó nélkül. A tejre változatlanul rákattantam, és az édesség is befigyel, de igyekszem visszafogni magam, mert a kilók csak jönnek, csak jönnek...
tali: Tökéletes a délután 3 és a helyszín is, Apácskával meg is beszéltem. Katuska vigyem a rózsaszín cumit?
Szépek a pocak és baba fotók!! Mi a rokonoknak dicskedtünk, oda meg vissza voltak a 4D-től, mert nem láttak még ilyet, ott olvadoztak a TV előtt
Ja, és a legjobb, hogy unokatesómék építkeznek, mi meg elkértük a házterveket, amik alapján megterveztették az övékét, és találtunk egy olyat, amit már kicsit át is alakítottunk, és teljesen beleszerettünk! Apácska már meg is rajzolta, majd keresünk egy építészt, aki finomít rajta, és lehet idén már engedélyeztethetnénk is a bontással együtt, hogy jövőre minél előbb megindulhasson az építkezés. Persze ahhoz még el kell adni jelenlegi otthonunk, de bízunk benne, hogy jövő január-februárjában gyorsan elmegy, mert nagyon keresett helyen van
Az építési vállalkozónk is megvan, szóval hirtelen nyakunkba szakadt néhány jó dolog
Rossz hír viszont, hogy szépen vizesedem, a bokacsontom sokszor, már nem látható

Anyum meg is ijedt, mert őt 1 hónapig fektették kórházban 8 hós babásan, és diétáztatták, fél, hogy én is így járhatok... Most felpolcolt lábakkal időzöm, de sokszor a görcs is behúzza a vádlim, vagy a talpam, vagy a lábujjam, hiába a megne b6... Már olvastam van közületek, aki mást használ, azt hiszem én is váltok majd
kiló: Én vezetek

Főleg, hogy én január végére vagyok kiírva, ellenben sok jan. eleji maminál többet szedtem már fel... Kb. 11-12 kiló, ami persze család szerint nem látszódik, lévén vékonyan vágtam neki a babavárásnak. Viszont elképzelhető ez a vizes téma is bekavar, szóval nem örülök...

Mondjuk sem a doki, sem a védőnéni nem szólt még, hogy valamit csináljak, így nyugodtabb vagyok, vagyis fogjuk rá...
Na, hirtelen ennyi! Jók legyetek!