Ritus, köszönjük a köszöntést!
És köszi az elektromos pihenőszék ötleteket is!
Katica, ha még olvasod, a Graco jónak tűnik.
Sziszka, a talis képeken még jobban látszik

de ha csak 9 kg-ig jó...
Tegyetek még fel babaképeket, olyan jó nézni őket. Még én is készítettem képeket a talin, de nem volt időm átméretezni őket, bocsi

De ma sem vagyunk otthon, apukám szülinapját, meg persze Zsombi névnapját ünnepeljük.
Feluca, mesélj majd, hogy alakul a klubélet nálatok. Nekem is tetszik az ötlet, de nem lenne energiám megszervezni.
Szuszu, a kollázs tényleg nagyon jó. Már letöltöttem a Picassat, meg kellene talán ismerkednem vele.
Tegnap nálunk is nyűgös nap volt, és nagyon sokat sírdogált Zsombi, ma is, csak szerencsére sokat alszik, addig neki is nyugi van. Persze szegény nagyszülők így nem is tudnak játszani vele, ma így jártak
Az éjszakáink továbbra is zűrösek. Zsombi egy 3-4 órás alvás után 1-2 óránként ébred reggelig. Meg nyöszörög is közben. Sajnos Zéti is ébred megint amióta ovis

Hetek óta nem tudtam kipihenni magam, szerintem ezért is fogytam most 2 kg-ot néhány nap alatt. Na mindegy, Nagyim azzal vígasztal, hogy ő 10 évig éjszakázott és mosott kakis pelenkát

öt gyereket nevelt fel, ki lehet bírni ezt a pár évet, nem igaz?
Hajhullás: Zéti születése után nekem is eléggé hullott, most szerencsére (legalábbis eddig, kopp-kopp) nem. Igaz most szedek multivitamint, néha kálciumot és C-vitamint.
Talihely: a teaház jó ötlet lenne, csak abban nem vagyok biztos, hogy örülnének nekünk, ott általában elég nagy csend szokott lenni

a Móricz melletti teaház (vmilyen oroszlán??) nagyon hangulatos, de lépcsőn kell lemenni!
Koszmó: Zsombinak volt, csak a Babe sampont használtuk és elmúlt. Azt használjuk most is, úgy látszik megelőzésre is jó.
Zéti mai mondása: kisbaba vagyok, kérek inkább szopit
Dadomi, az állatkerti belépő érdekelne, ha nincs más jelentkező. Voltunk múlt héten is Zétivel, nagyon szereti és olyan állatokat is felismer már, hogy csak lesek! flamingó, kárókatona, szurikáta, csak hogy néhány példát mondjak. Milyen újságban voltak a kuponok?