A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jaj, de jó képek! De jó, hogy felraktad őket! :D Na, látom hogyan oldottad meg a laptopot. A fiad már kész nagyfiú. :wink: Helyes gyerek.

Kép
flóra 11

A képek minősége lehet nem valami jó,mert telefonnal csináltuk a gép nincs itthon. :?

Kép
martik77

Hú, még uh-t is tettél fel! Aranyos rajta a picike. :D

Na,és mivel maradtam aképeket véleményezni,kaptam megint egy laptetőt. :lol: Pedig épp ki akartam menni a konyhába. :lol:

Kép
flóra 11

ÉS MEGINT LAPTETŰ!!!Te erre pályázol. :lol:

Kép
martik77

Én is mindig telefonnal fényképezek,mertagépem elromlott a balesetkor,elázott teljesen és nem műxik azóta. :(

Kép
flóra 11

Isten a tanúm,hogy nem pályázom rá, nem tudom,hogyan sikerült. :D

Kép
flóra 11

Baleset???Nem volt komoly remélem!!!

Kép
martik77

Na, még egy híradó. Most az m1-ről.

Kép
flóra 11

Ja, Te még nem hallottad? Komoly volt,kis híján ottmaradtunk,legalábbis én...

Most nem részletezem,szerintem a többiek már unják... Valahol le van írva, de nem tudom,melyik oldalon. Talán az Edinának írtam,nem lehetett olyan nagyon régen. De lehet, hogy a Szilvi kérdett rá,nem tudom már.

Kép
flóra 11

Röviden annyi, hogy belecsúsztunk autóstul a Kis-Dunába,az autó elsüllyedt,alig tudtam kimászni belőle.Mindez persze télen a legnagyobb fagyban történt,jeges, sáros vízbe....

Kép
flóra 11

Oké,majd egyszer megtalálom,úgy is visszaolvasok az időben.De hála nem lett nagy baj. :)

Kép
martik77

Na kicsit tényleg megyek, csak elmosogatok legalább.

Kép
flóra 11

Ez így röviden is megrázó.Ne is beszéljünk róla. :(

Kép
martik77

Oksa.Megyek én is mert még csak egy gép van és Döme már tűkön ül,hogy ide jöhessen.Majd holnap jövök.Puszi.

Kép
martik77

Látom kerülgetjük egymást! :D :D :D

Márti, a szádra jó a disznózsír, vagy a sima étolaj, csak ne nyald le mert nem lesz székrekedésed! :D

Jó a laptopod! :D

Az uh képen én nem igazodom el,én kettő fejecskét látok! :oops:

Kép
muzsuzska

Lányok azt hiszem , sőt már tudom is, agyamra ment a babaprojekt!!!!!!!!
Teli hassal szundíztam egyet és ezt álmodtam: Beültetésem volt a kórházba, a dokim csinálta, amikor kész volt azt mondta hogy most egy kis sárkányom lesz, ha ki tudom hordani akkor utána lesz kisbabám is! Aztán kapálóztam , sírtam. Felébredtem, szerencsére!
NEM AKAROK SÁRKÁNYT!!!!!!!!!!!!!!!!

1. túl sokat ettem
2. túl sok sárkányos filmet láttam
3.babaprojekt
4. félek a hétfői műtéttől
5. túl sokat játszom a gépen

Szerintetek ez már nagy(agy) baj ugye?
:shock:

Kép
muzsuzska

Sziasztok

Márti hivott hogy élek e még...:)
Igen....:D

Jön az este kezd egyre jobban fájni megint a torkom...:(
Inaska kicsit nyügi,egész nap mentünk,vendégek voltak,tegnap este sörözőben voltunk,ma megjártam a kozmetikust,közben a párom autókázott a gyerekkel,mert akkor mindig alszik...:D:D:D

Röviden ennyi,jah,meg alig aludtam múlt éjjel,de nem az inas miatt,hanem mert tv-ztem....most meg hulla vagyok...

Na majd holnap is megpróbálok jönni...

Sziasztok...

És ne irjatok sokat,mert akkor nem tudok visszaolvasni... :wink:

Jóéjt...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ez igen, akkor jobban vagy!!!!!!!!!Sőt még szépültél is! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Átadom a gépet a páromnak! :wink:

Kép
muzsuzska

Vagyok. Sütöttem pizzás fornettiket is közben, Aztán meg megjött a Flórián.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,ez fantasztikus! Nagyon jót álmodtál! :lol: :lol: :lol: Akkorát röhögtem rajta. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu, mindegyikünkön túlteszel,olyan szép leszel! :D Csak egészséges is légy hozzá ám! :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok.Csak gyorsan.

Zsuzsi:Köszi a számod,eltároltam.

Annyira röhögtem azon amit írtál,hogy sokkal jobban lettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem a kettes a helyes válasz az álmodra :D

Ja igen és csak egy feje van a babának,lehet még félálomba voltál mikor nézted és a sárkány miatt láttál két fejet :lol:

Most már tényleg puszi.

Kép
martik77

Puszi Márti!

Szép álmokat! Pihengess sokat. :wink:

Kép
flóra 11

Halihó mindenkinek! :D

Hol vagytok?Mit csináltok?

:D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Szia Márti!
De jó, hogy itt vagy! Pont akartam írni, hogy bevált a tegnapi tanácsod! És ma megjött :D

KépKép

KépKép
nadina01

Így át is állítottam a vonalzóm.
Még jó, hogy itt vagytok, és mindenre van valami megoldásotok :D
Hogy vagy? Pihengetsz?
Láttam a fotókat, nagyon jók. Bár az uh képen nem tudtam eligazodni én se, pedig én nem is néztem sárkányos filmeket :D

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Azt hittem,ma senki nem jön!
Szép vasárnapot! :D

Kép
flóra 11

Szia Flóra!

Szép jó reggelt!

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Edina!
Na akkor Te is kezded majd aClostit. Hányadik napon kell kezdened?

Kép
flóra 11

Igen, nekem a 2. napon kell kezdeni, napi 1 szemmel, és 5 napon át. Bízom a hatásában nagyon!

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Edina.Látod minden rosszban van valami jó.Bár megjött de előtte azért össze bújtatok :D
Az UH-kép fejjel lefele van a baba arccal lefelé néz.A feje a jobb oldali a törzse a bal oldali.
Mindig egy kicsivel jobban vagyok,legalábbis próbálkozok.

Kép
martik77

Helló Flóra!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Szia Márti!

Örülök, hogy egyre jobban vagy. :wink:

Kép
flóra 11

Edina,én is napi 1-el kezdtem5 napon át,nem használt. Jött a napi 2,az sem hatott. Most majd jön a napi 3. Szerintem nálam nincs hatása,csak ront. Mellékhatás viszont van. :x

Kép
flóra 11

Most megint megnéztem a fotót, így magyarázattal már látom :D :D :D ! De JÓ!

KépKép

KépKép
nadina01

De persze minden szervezet más. Nálad biztos lesz hatása. Nekem szerintem nem is Closti kéne, mert pé-m az van, csak ovulációm nincs.

Kép
flóra 11

Na most viszont megyek,mert még nem reggeliztem.Majd még jövök.

Tudod Flóra szobafogságon vagyok. :)

Kép
martik77

Van 1 barátnőm, akinek nemrég volt vetélése, most kitalálták hogy 2 féle hormonja nem jó, egyik túl alacsony, másik túl magas. És mit kappott rá? Hát Clostyt. Úgyhogy ezek szerint más variációjuk nincs az orvosoknak csak ez. Nagyon dühítő. De hátha használ.... :D Tudod a remény hal meg utoljára :D Neked még nem jött meg, ki tudja, lehet, hogy most hatott.....

KépKép

KépKép
nadina01

Csak egyél.Én már reggeliztem. Tudjuk, hogy be vagy most zárva a négy fal közé. De bírd ki. Csak javulj. :wink:

Kép
flóra 11

Kitartás Márti!

KépKép

KépKép
nadina01

Nem Edina. Én tudom, hogy nem hatott,mert mérem a hőmet és az egész hónapban alig mutatott valami változást. Tehát az ovuláció elmaradt. Középidőben nem voltak ovus fájásaim,semmi szurka, pedig az szokott lenni. Ha babás lennék,akkor a cicjeim már pukkadoznának és fájnának,de nekem ebben a hónapban minden tünetem hiányzik. Egyáltalán semmit sem éreztem egész ciklus alatt.
A mellékhatásokon kívül persze,ami hőhullám és gyomorégés. :evil:

Kép
flóra 11

Tehát én tegnap vettem be az utolső szem Duphastont, az azt jelenti, hogy 3 nap múlva fog megjönni. :(

Kép
flóra 11

Sajnálom.
Következő ciklusban napi 3 szemet kellenne szedned? Mit mond az orvos erre? Mert, lehet, hogy ez tényleg nem jó így. Beszéltél vele mostanság?

KépKép

KépKép
nadina01

Nem, ha megjön, akkor kell majd megint mennem. Beterveztem jövő hét csütörtökre a dokit.

Kép
flóra 11

Kíváncs vagyok mit mond. Hátha lesz valami más tippje :D

KépKép

KépKép
nadina01

Péter fiam megint vezetésen van. Tegnap is és mai is volt órája. Szegény gyerek,már fáradt,látom rajta,deszeretne decemberben vizsgázni,ahhoz pedig meg kell lenni bizonyos óraszámnak vezetésből.

Kép
flóra 11

Nem lesz. Eléggé begyöpösödött. Kértem tőle múltkor tüszőrepesztő szurit, azt mondta,olyan nincs. Hogy a Closti van ovulációra,pedig mi tudjuk, hogy ez pé-re van. Szal passz. Szeretnék menni másik dokihoz, remélem megtalálom az útját.

Kép
flóra 11

Szegény, és pont decemberben vizsgázik? Csak nehogy hó legyen. Nekem így történt. Novenber végén vizsgáztam, és aznap esett le az első hó. Be voltam parázva rendesen :D . Mondjuk a fiuk általában ügyesebbek és bátrabbak is.

KépKép

KépKép
nadina01

Ügyesen vezet. Csupa 1-ese van.Nálunk ez a jó jegy.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?