A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Jó reggelt!

én hétvégén carul voltam, hányás hasmenés befigyelt..nem tom mitől... fiam szerencsére jól van..

Kipp Kopp-Tipp topp bábuk hozzánk ma érkeznek www.pagony.hu
rendeltem..

pénteken rendeltem 2009 es naptárat a nagyszülőknek Zsigmond képeivel.. a www.bababirodalom.hu ról... feltöltöttem a képeit, és ma már postázzák.. remélem jók lesznek...

mi is COncord Ultimaxot veszünk.. már kinéztem.. pont ilyen narancs-piros színűt :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsba, mert egy kezem van csak.

A hajhullásra akartam írni, hogy ha valaki vérképet nézet feltétlenül kérje, hogy a pajzsmirigyet is nézzék meg. Nekem azzal volt gondom Cintus születése után, kaptam rá bogyit és elmúlt. Viszont nem tudom, hogy szoptatás alatt lehet-e kezelni így, mert én akkor nem szoptattam.

Dadomi! Minket meg a Pán Péteres kupon érdekelne. Köszi!

Apro! A légzésfigyu nálunk is villog baba nélkül. Van, hogy én érek az ágyhoz és azt veszi illetve gondolom amíg le nem telik a 15 mp addig zöld.

Sajna Vikinek zöldes cucc jön az orrából, de egyenlőre még csak a sterimart kapja. Viszont Cintus végre nem pisilt be éjjel. A pónis bugyika megtette a hatását amit hétvégén szereztünk be, nem akarta megszentelni. :)

Andi

KépKép
jazmin2005

Andi, köszi, remélem tényleg csak ez a gond, én is tapicskolok a kiságyon,amíg áttornászom hozzánk éjjel Levit.
De az vicces lenne ha engem érzékelne utána is, mert én nagyon közel alszom, szorosan a kiságy mellett. Nem tudom megszokni, h. nincs mellettem Levi így fogom a kezecskéjét éjjel. :oops:
Szóval csak nem engem ellenőriz a masina. :oops: :)

Na, megyek dolgomra, alszik a lurkó.

Kippkopp nekem is, nekem is, annyira cuki!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mindenkinek szépnapot!
Szeretnék egy üzenetet továbbítani, hátha valaki tud segíteni. Emailen keresztül küldte egy barátnőm és gondoltam talán nem baj, ha megosztom veletek.

Továbbított üzenet! A segítségeteket szeretném kérni!!!
Eltűnt a kislányom 5. napja,a rendőrségre nem tudunk
számítani szeretnénk ha valaki elküldené körlevélbe
mindenkinek akinek csak tudja, hogy eltűunt Rácz Vivien
született 1993. augusztus 29 személy leírás:152 cm, átlagos
testalkatú,barna hajú és szemű fehér fogú ismertető jele
nincs! Eltünésekor sötétkék farmerben sötétbarna derékig érő
kapucnis kabátban és fehér nike sportcipőben
volt.mindenkinek a fokozott figyelmét kérem! Elérhetőségem:
70/344-71-74 , 70/520-15-44 vagy hívd a
rendőrséget!MINDENFÉLE KÉPPEN KÜLDJÉTEK EL EZT KÖRLEVÉLBEN
AKIHEZ CSAK TUDJÁTOK KÖSZÖNETTEL SZÜLEI ÉS BARÁTAI!
FIGYELEM!!!AZ ORSZÁG BÁRMELY PONTJÁN FELTÜNHET!!! Kérek
minden ismerőst küldje el ezt a levelet minden partnerének!!!
Fontos!! A te anyukád is és barátaid is meg tennék!! Legyen
Szivetek Két Kattintást Rászánni egy ember életre!!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!! Kép

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Jázmin! Oké elküldöm. Csak adjatok címet, hogy hova küldjem (priviben), délután fel tudnám adni a kuponokat.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

sziasztok!

már itthon is vagyunk! ;) gyerek egy cici után a kiságyba transzportálódott... nem tudom, hogy meddig húzza ott! ;) remélem, hogy sokáig! kicsit pakolgatnék végre, mert iszonyat hányás a lakás! :(

voltunk hasi és koponya uh-n! minden rendben szerencsére! nagy kő esett le a szívemről, remélem, hogy nem lesz gond a kutaccsal sem!

jövő kedden oltások... és úgy néz ki, hogy egyedül megyek vele! :( eddig mindig jött velem anyu, vagy a párom! na mindegy!

viszont 7végén én vezettem, bár a férjem is ott ült a kocsiban, és ma pedig uh után én hoztam haza a kocsit és magunkat (Beni+én) az Infoparktól, ahol a férjem dolgozik! kicsit parás volt, mert Beni eleinte nagyon sírt, én meg hülye agyammal elfelejtettem bekötni magam, de egy piros lámpánál korrigáltam! :P aztán végül bealudt a csöppöm, és nyugiban hajtottam fel az M0-ra! szerencsésen vettük az első akadályt, énekelgettem, mivel a cumit utálja, azzal nem hergeltem tovább, de végül beletörődött a sorsába, és elaluszkált! ;)

Rékinek boldog névnapot!!! ;)

Szuszu, nagyon király az az ülés, de azért 60e Ft-ot kigazdálkodni nem semmi! :( olyan szar, hogy ami jó cucc, az ilyen bazi drága. persze az ember a gyereken nem spórol, de akkor is! szemétség!

lányok, a gyerkők zöldes cucca az orrból, az kifelé is folyik, vagy csak, ha szívod, akkor látszik, hogy zöld, és gondolom, hogy folyós. nem? nálunk mostanában eléggé sokat köhög és tüsszög Beni.

na, amióta elkezdtem írni, aztóta már megvolt a második cici is, meg lehet, hogy a hozzátápi is meglesz, mert nem tud elaludni olyan mélyen, hogy mikor leteszem, ne kelljen fel! :(

most megyek. szép napot mindenkinek!!!

sophie27

Sziasztok! Édesek a fotók a srácokról! Mindegyik tök helyes, nagy szívtiprók lesznek 15-20 év múlva!
:wink:

Nálunk hétvégén vendégek voltak, 2 kisgyerekkel (2,5 és 1 évesek), itt is aludtak. Réka egész jól vette a kiképzést, bár szombat este nyűgi volt, de az megint a poci miatt. Annyi, hogy 2-3 olyan elalvása is volt, amikor nagyon hadonászott, és megriadt, de szerencsére eésen voltam, és ilyenkor ha megsimizem gyorsan megnyugszik és vissaalszik. Ja, és persze csak nappal. Na meg volt egy hajnal 4-es ébredése, amikor egyfolytában járt a szája, dumált, én meg féltem, hogy felébreszti a két másik gyerkőt, és megetettem, nem próbálkoztunk visszaaltatással.
Tegnap estére viszont úgy kidőlt, hogy a du. 6-os szopi után kb7-f12-ig aludt. Így kimaradt a fürcsi is, mert kb végigordította volna az éhségtől...

Anna! Ugyanilyen a hordozókendőnk, mint a tiétek! :D
Cerazette: nálam az elején volt néha vérezgetés, de már jó egy hónapja semmi. Azt is észrevettem, hogy ha véletlenül elfelejtem bevenni, és csak jóval (10-11 óra) jut eszembe (elvileg12óráig még nincs gond), akkor is van egy kis pecsételés utána pár napig. Így próbálok odafigyelni, hogy ne felejtsem el bevenni lefekvés előtt. Nekem a tejtermelésben semmi gondot nem okozott, RÉkán sem láttam változást, hogy ne tetszene neki.

Kevesebb tejci szerintem elsődlegesen az étkezéssel van összefüggésben, illetve a folyadékfogyasztás is fontos. Legalábbis nálam. Ja, és ha kezdek eléggé kimerülni, akkor is csökken. Szóval kajára oda kell figyelnem, és ha nagyon zombiizok, mindig csinálok egy olyan napot, amikor semmi egyébbel nem foglalkozok, csak Rékával, és amikor alszik, napközben mindig mellébújok én is. Ez bevált. Van tejcsi rendesen. Már tele a fagyasztóm, kellene egy másik is...

Jaj, még visszaolvasok, mert elfelejtettem a felét annak amit írni akartam... :oops:

panna1

MEgérkeztek az új barátok!

Kép
Vendég

Ritus! Zorka miért volt epileszia gyanús? RÉkára azt mondta a dokinéni, hogy ezek a félálomban ijedő mozdulatok lehetnek epilepszia tünetei, mi is ezért mentünk el neurológushoz. De aztén szerencsére azt mondták, hogy csak jóindulatú izomrángás, ami el fog múlni. Hát azért várom már, hogy ne ijedezzen szegény elalváskor. (néha). Csináltak nektek is EEG-t?

Beleki! a bogyit már lehet szedni rég, én 6 hetes kontroll óta szedem. És ugye vigyázni kell, mert simán teherbe lehet esni anélkül is, hogy visszatérne a mensi! Szóval aki nem tabizik, az védekezzen másképp, persze csak ha nem akar máris tesókát a porontynak! De gondolom ezzel most nem mondtam újat...

panna1

Zsóf! Köszönjük a névnapi köszöntést. Mi így utólag kívánunk ZSombinak boldog névnapot! :D

panna1

Ritus, engem is érdekelne hogy miért volt epilepszia gyanús Zorka.
Nálunk is vannak elalvás közbeni felriadások-mozgolódások, de olyan nehéz megkülönböztetni az ölelőreflextől, ami meg tök normális....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Boni, nagyon aranyos Zsigi a babákkal! ;) annyira tünemény pofijuk van a gesztenye babáknak is, imádom én is őket!

sophie27

Sophie! Ha zöldes cucc jön az orrából, az inkább olyan sűrűbb, nem olyan vizes, és az is kifolyik előbb-utóbb.

dadomi

ezek az ijedős mozgások nálunk is mindennaposak, de talán tényleg, amit Arpoo ír, az ölelőreflexről lehet szó, mert olyankor veszem többnyire észre, amikor pl. elalszik a karomban, és apja átveszi, hogy bevigye a kiságyba, ilyenkor mindig összerezzen, na meg mikor letesszük a kiságyba, akkor is, ha éppen álomba merül. nekünk is van ilyesmi, én pl. azt szoktam látni, hogy zuhanok, és mielőtt földre érnék, akkor gyorsan fel is kelek. mondjuk Beni nem szokott ezekre felébredni, szerencsére! de Ritus, írd le légyszi, ha lesz neted, vagy anyudéknál olvasod, hogy miért gyanakodott a dokitok epilepsziára!

sophie27

Ildi, köszi az orrfolyással kapcsolatos infót! ;) akkor nálunk remélem, hogy nem nátha okozza a felettébb sok tüszit!

sophie27

Mi is boldogat kívánunk a névnapos babáknak!

Viki tortyog meg köhécsel, de nem jön neki semmi, ekkor jön a sterimar és a porszi, ekkor látom mi is van odabent. Ha folyékony az csak úgy csorog neki, főleg ha nagyon belemerül a sírásba.

KépKép
jazmin2005

Boniko köszönöm a tippet a gesztenyebabákhoz.

Zsófi, Szuszu Alma már születése óta szörcsög, de soha nem jön semmi sem ki sem az orrán, sem a száján tüsszentések alklmával. A védőnő és az orvos sem mondta, hogy kellene orrcsepp, vagy orrszívás. A tüdeében biztosan nincs lerakódás, de a homlok és arcüregében ettől még lehet. Azt hiszem és ezt javaslom neked is Zsófi, hogy beszéljünk Julival, mert ő fül-orr-gégészként szakvizsgázott az orvosin.
Bár nekem még nincs orsszívóm, gondolom, hogy nem árt, ha egyet beszerzek. :wink:

A hétvégénk amúgy kerti munkával telt és Almát pedig a nagymama kényeztette. Főznöm nem kellett így jól elvoltunk látva, vasárnap pedig kifejezetten lájtos napot csaptunk hármasban. Attila és Alma jól eljátszott egymással lehozva az egészheti lemaradást, én pedig feldolguztam egy halom zellerzöldet :?

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Luca, nekem semmi elérhetőségem nincs Julihoz, de ha felhívod, majd add tovább az infot.jó? :wink:

Levi tegnap aludt sokat, ma eddig 2x15 percet. :? űés nyűgi....másnál?

Képzeljétek, a libero3 totál más a 68dbos és a 88dbos csomagolásban, megfigyeltétek már?Én eddig a nagyobb kiszerelést vettem, az pont jó volt, szoros meg minden, de most kaptunk 68-ast. Máfélszer nagyobb, vagy gyengébbek a gumijai? Nem tudom, de a belső fül is más alakú....így sokkal kevésbbé feszül Levin és már ki is folyt egy pici kaki. :shock: Pedig mondom, márka, méret ugyanaz. :shock: :shock:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi A baconbe tekert csodát elküldenéd privibe, vagy felteszed a receptoldalra? Attila ugyan kiakadt, hogy hogylehet tökfőzelékhez enni, de azért anélkül szívesen kipróbálná 8)

Beleki A fiad meglepően hasonlit Barnushoz
:)

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Sziasztok!

Megjöttünk a nagy hétvégi kalandozásból, Karcagra mentünk a dédinagyiéknak volt a gyémántlakodalma (60). Hatalmas kaja, tömeg, voltunk vagy 50-en. És persze mindenki Lilit akarta, ő meg állta a sarat, képes volt végigmosolyogni a napot.
Viszont mostanában nagyon rosszul alszik, egész éjjel enne, azt hiszem beindult a nagy fejlődési ugrás nála. Nem bírom már nyitott szemmel :)

Ma nagy nap van, Lizo, egy éves :) !!! Pontosabban egy éve költözött a pocakomba :) Egy pici tortával fogunk ünnepelni :) A legboldogabb egy évem volt, még ha sokszor nagyon nehéz is, de ez volt a legeslegjobb.

Visszaolvasok és válaszolgatok.
Mindenkinek puszi
Ági

KépKép
columbine

Ági, mi is ma vagyunk egy évesek (bár +/- 24 óra kérdéses :oops: :lol: )

Melegfront van ma?

Luca, ha eljöttök,megmutatom, hogy lehet tökfőzivel enni. :lol:
Inkább rádcsörgök a napokban és elmondom, nagyon egyszerű, de most szaladnom kell. Levi megint 10 percet aludt... :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

tudjátok, hogy pontosan mikor fogantak a babók? de klassz!

boldog szülit akkor a lurkóknak ;)

sophie27

aproo,
nálunk is nyűgölődés volt az elmúlt két napban ami úgy nyilvánul meg, hogy csak 10-20perceket alszik és kézbe kéreckedik.ellenben aludt este 10-től reggel 5-ig gyors cicizés és még 10-ig durmolt...most megint alszik , de séta közben is aludt , de folyton fölverték a zajok pedig máskor nem volt gond...
yuyu,
köszi utánanézek, de én úgy tudom nem gond és csak minden másnap szedem :roll:
nekem még annyira sem hullik a hajam mint egyébként szokott összel :oops: de aa babámnak annál inkább :?
Vendég

Sziasztok!

Egy gyors kérdés a nagy kádban fürdetőktől, mikor kezdtétek és hogyan? csak úgy megfogtátok és hanyatt pacsa, vagy a hasatokra fektettétek?

Nagyon szépek a babócák!!

Olvasni sajna nem tudok, babusom nem engedi... :(
de reméykedema 3 hónapban és elmúlik a hasfájása...

Zsófi köszönöm szépen,h hiányoltál és a címet
makadu

Pnna, köszi! :) Mi is boldog névnapot kívánunk Rékának.

Jázmin, köszi!

Ági, boldog "évfordulót" :)
Vendég

szisztok!

Ma volt egy rettentő jó napunk, kint a kopaszin, hát szenzációs volt! :) Köszönöm az utitársainknak ;)

Szóval epigyanús azért volt, mert csinálta ezeket az átkaroló mozdulatokat, ami egysze egyszer normális, de ő péntek, szombat vasárnap elalvás előtt egymás után 10-20 x csinálta. Ezt emltettem a dokinéninek és ő nem adta be a szurikat amg ki nincs vizsgálva, azt mondta ezt fontos kivízsgálni, mert a folytonosság epilepsziára utal. Szerintem azért csinálta többször, mert azokon a napokon nem aludt max 20 percet egész nap és du-ra olyan fáradst volt, hogy amikor mély álomba zuhant felriadt, és szegénya végére olyan fáradt volt, hogy nem tud elaludni. CSináltak eeg-t, meg a reflexeit vizsgálták és hála az égnek minden rendben, de a neurológus sem tudta megmagyarázni, miért csinálta ilyen sokszor, és dícsérte a háziorvost, mert szerinte minden orvos átsiklik felette.
Normális, ha egyszer egyszer csinálja, de ha egymás után, azt ki kell vizsgálni.

Most is anyuéknál vagyok, így tudok olvasni!

Rékus boldog névnapot és a "szüliseknek" is boldogat

Ritus

Kép
rituspoc

MINDENKINEK NAGYONBOLDOG MINDENFÉLÉT KÍVÁNUNK!
én is gondolkodtam már azon, hogy közeleg az egyéves évfordulója a pozitív tesztemnek.a dátumot csak kb. tudom mert mi nagyon lelkesen gyakoroltunk...he-he
Vendég

Sziasztok!

Nagyjából átfutottam mindent, de reagálni csak néhány dologra tudok most!
Ági: nagyon szerencsétek volt, mert az én szülinapomat is most ünnepeltük a hétvégén, és nem is voltunk ennyien mint ti, de Málnus nagyon nehezen viselte a tömeget, az idegenek, és azt hogy kézről kézre adták, nagyon hamar elkezdett tiltakozni ellene, és addig nem is maradt csendbe, amíg ki nem vittük. Azt hiszem igaza is van, biztos én is utáltam volna.
Évforduló: Mi is a 10-12.-ig tartó hétvégén voltunk nyaralni Miskolctapolcán, és onnan jött velünk haza Málnus, úgy látom sokunknak volt emlékezetes az a hétvége :wink: :wink:
Kádban fürdés: mi már kb. 3 hetes korától csináljuk mert azt mondta a védőnőnk, hogy hasfájás ellen is nagyon jó, és hason is és háton is, mindig látszik rajta, hogy épp melyikhez van kedve.

Nyugodt estét mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Mi is nagyon szépen köszönjük a csodás napot a kedves útitársainknak;)) nagyon jó volt és az idő is szuperül kedvezett a hatalmas sétának;)

Ági, Barnus is ma 1 éve költözött a pocimba, emlékszem tisztán arra a gyönyörű szombat délutánra;)

na megyek most, mert nyöszörög, azt hiszem elvisszük fürdeni;) azt általában segít!

Jó éjt mindenkinek!

sniky

Gratulálok az évfordulókhoz :lol:
Nekünk 19.én lesz a jubilálás :lol:
Vendég

Sziszka,

A babauszasra te milyen pelust hasznalsz? Mert mi is szeretnenk elmenni Lauraval lassan, de ugy lattam az uszos pelusok 7 kg-tol vannak es Laura meg csak 5.7kg.

Aproo,

Engem erdekelne a Pampers kupon, nekunk az jobban bejott, mint a Libero. Van ket 400 Ft-os Libero kuponom, amit a Tescoba lehet bevaltani, ha az erdekel, vagy esetleg valami mas? (Ugy latszik a szivem a Pampers-hoz huz, mivel harom evig ezen a brand-en dolgoztam. :) Nalunk nincs vele semmi gond, jo Laurara.)

A csutortoki talira egyenlore nem tudunk menni, mert akkor van babamasszazs, Laura nagyon elvezi, amiota jarunk, minden reggel megmasszirozom es olyan, mintha mar varna. :) Nalunk is egyre hosszabbakat alszik, eddig 7.5 ora volt a rekord.

Kellemes estet mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska!
Mi Huggies-t használunk, Málnus 6.20 kg volt az első úszáson, de jó volt a rá a pelus, és elég szoros is volt mindenhol szerintem. Most vettünk egy csomag Liberót is, de azt még nem próbáltuk...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

nekünk se lesz jó a csütörtök, mert a 3 hós oltásokat kapja a Csengi
+a babásjóga időpontja is csütörtök délelött vagy hétfő délután csak azzal az abaj, hogy az alvósidőbe esik bele:(
többen is emlytették, hogy nem jó a csütörtök...mi lenne ha szavazásra bocsájtanánk?

hétfő:I
kedd:I
szerda:I
csütörtök:
péntek:I
Vendég

hétfő:I
kedd:I
szerda:I
csütörtök:
péntek:I
Vendég

dadomi

sziasztok!
minden nap olvaslak titeket, és annyi hasznos infót kapok, de most írok is:
boniko: ez a kippkopp totál beleestem!!!!annyira cuki, persze a fiad is :) jó h. felraktadh. honnan leht rendelni :)
csenge:a mózessel való autókázásnál nem félsz, h. nincs bekötve a bébi?én nem merem úgy....mindig bekötöm az ülésébe!
szuszu: ez a picasa isteni....azóta órákat töltök ezzel :lol:

Kép
winona

Gratula az 1 éves babókáknak! Nrkrm úgy rémlik, hogy Rékus 13-án vagy 14-én fogant, de azért nem tenném rá a nyakamat...

Ritus! Gyanítottam, hogy ti is a kalimpálások miatt voltatok dokinál. Nekünk a körzeti dokinéni beadta az oltást, azt mondta azt nem zavarja, és mi utána levő héten voltunk kivizsgáláson. De örülök, hogy nálatok is minden oké. Én úgy vaszem észre, hogy RÉka akkor csinálja, ha vmi extra dolog történik: leginkább ha gyerektársaságba keveredik, vagy sok látogató van, és utána. Szerintem ilyenkor nagyon izgatott, és vhogy így jön ki a feszültség. Ő mondjukolyan sokszor nem csinálta mint Zorka, elalvásonként kb 6-7szer. Viszont fel is riad rá, kinyitja a szemét, és olyan kis ijedt képet vág, látszik, hogy nem tudja mi van... Ma mondjuk abszolut nem csinált ilyet.
Itt voltak anyumék, meg tesómék névnapozni, nemrég mentek el. Kapott RÉka szép rucikat, meg 68-as db-os Libero-t. Úgyhogy holnap megnézem Apró amit mondtál, mert eddig én is csak 88-ast vettem. Illetve az elején egy 30-as vagy hanyas kis csomagot próbának. Annál nem volt eltérés.

Képzeljétek, pénteken lesz egy kis műtétem: benőtt köröm a nagylábujjamon. Úgyhogy megyünk Bp-re (mondjuk szombaton amúgy is mentünk volna), kivágják, és utána lelézerezik, és akkor többet nem lesz ilyen. TÖk jó, hogy már ilyet is tudnak. Azért szorítsatok, mindig utáltam ezt a beavatkozást. :cry:

panna1

Orrszívás: nálunk RÉka sokáig szörcsizett gyakorlatilag születésétől kezdve. Volt, hogy nem sok mindent tudtunk kiszívni, aztán volt, hogy bedurvult, amikor az első hideg bejött. Akkor rendszeressé kellett tenni, néhányszor kapott orrcseppet is, és azóta semmi. Illetve ha vmit látok az orrában, akkor szippantunk, de nincs szörcsike.

panna1

jó reggelt!

tali Mi is csütörtökön kapjuk a 3 hónapos oltást, meg a pneumot..de a hasmars miatt most úgysem indulnék neki...

viszont ha a belvárosban találnánk egy helyet, akár egyszer ahova BKVval könnyen eljutnék(WEstend környéke) mert mi a Béke térnél lakunk a XIII.kerben az jó lenne... sajna nincs autóm...

hát KippKoppékat én is imádom,meg Marék Veronika könyveit általában...

pelus Nálunk a Huggies vált be.. vettem múltkor Pampers-t kipisilt belőle... de annak nem is volt rugalmas a hátulja, pedig actív baby volt ráírva... a HUggies ról le nem mondanék...

barátnőmék meg pont azt használják, oda is adtam neki a múltkori csomagot ajcsiba Huggies nál voltak balesetek..ez tényleg egyénfüggő
fürdetés: hát lassan nekünk is ideje lesz kádat váltani, mert olyan eleganciával fexik a támasztós kádban, hogy lassan már azt várom mikor kéri a sört
:lol:

éjjel a fiam "elromlott" mert eddig mindig 4.40körül kel, tegnap éjjel pedig 3* is 24.00, 3 és 5 órakor..mondjuk betudom annak, hogy elég keveset ettem, mert minden kijött belőlem, és így nem igazán lehetett tápértéke a tejcinek..

Panna áá nem lehet kellemes..egyszer férjemnek is megcsinálták..úgy sajnáltam szegénykémet... kitartás

[/b]
Vendég

Jó reggelt!

Boni: Nálunk is ez történt a 3 hónapnál, lassan ti is ott vagytok, nekünk kb. egy hétig tartott!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Mármint az alvás, hogy sokkal többször kelt éjjel!

Bocsi. kicsit korán van még, mi most indulunk Pestre, ha ma lett volna a tali, akkor mi is ott tudtunk volna lenni :(

De azért Szuszut és Andris útba ejtjük :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka jó utat..

5.én betöltöttük a 3.hónapot! :lol:
Vendég

Mazska, hova jártok babamaszzázsra?

Winona, természetesen be van kötve a mózeskosárba Zsombi, a mózeskosár pedig a kocsiba. Neo-Nato babkocsink van, annak a mózeskosarát kiegészítőkkel lehet használni autós közlekedésre is.
Vendég

Hali!

Mazska, priviben adj címet és küldöm....én is adok címet, meg megnézem, nekem mennyi kuponom van.

Babylove pelusra esetleg ugrik vki, meg huggiesra?

Panna, műtét, hajrá! Írd meg mi a véleményed a libero 68ról, mert én ma nagyon berágtam rá. Totoál kifolyt belőle minden. Ilyen utoljára velünk 3 hetesen történt.... :twisted: :twisted:
Azért ki nem dobom, de vakarom a fejem, h. mit tegyek.

Tali: nekünk mindegy, csak teljen le a 6 hét műtét után és akkor megyek.

CSenge, a mózest elvileg nálunk tiltja a kresz, nem?

Annyira irigykedem a hosszú alvásokra. Nálunk még mindig extra ha egyben 4 órát alszik Levi, éjjel is.... :? Ötletem sincs, meddig fog ez tartani, de már kicsit hiányzik egy kiadós, mondjuk 5-6 óra alvás egyben. Újjá születnék tőle.

A picassa nem meghívásos? Úgy tudtam, akkor simán lehet használni?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok
nekünk sem jó a csütörtök, a péntek jobb volt.
nálunk tiz körül elalszik csabi, alszik 4 órát, utána meg 2x2 órát. de nem panaszkodom, ennek is örülök. lehetne rosszabb is.
viszont a büdi pukizgatás folyamatos :( szegénykét becézgetjük is pukimókusnak, meg pukkandúrnak. :)
9 nap után kaki is volt végre.

amúgy minden OK, pneumo oltást is megkapta múlt héten.

puszi mindenkinek, babáknak is és mamáknak is.
lei

Mazska, Babylove úszópelusból nekünk 4-9 kilós van, de még nem próbáltuk ki, talán pár hét múlva.

Liberonál én is észrevettem, hogy nem egyforma a 68 meg a 88 darabos, de nekem először a 68-as jött be jobban, a 88-as nekem nagyobbnak tűnt, de már azzal is megbarátkoztam, már a második csomagot használjuk... Nekem is van Pampers kuponom, de nem tudom kipróbáljam-e, mert a kisebb méretek abból nem annyira jöttek be. A 3-as pampersnek akkor nem gumis hátul a dereka??

Enikő ma 3 hónapos, és múlt héten ő is újra 2x kelt éjszaka, de most tegnap óta megint csak 1x ;-)

yuyu79

Hát ez vicces, nekünk meg a 68 db-os nagyobb, gyengébb gumijú.....
valahogy kicsorog belőle a szmöttyer.

Barbikám, hol leledzel?
Meg persze a többiek, Nicike pl?

És hogy van a friss pocakosunk?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

a héten mi sem tudunk menni a talira, mert Beni kicsit összezavarodott rendszer ügyileg, így szeretném, ha kicsit visszaállna a régi kerékvágás, mert így nagyon nehéz vele már estefelé. :( tegnapelőtt is úgy belelovallta magát a sírásba, hogy ilyet én még nem is tapasztaltam! azt hittem, hogy a hasa fáj, de nem! elmentünk végül korábban fürdeni, aztán be is dobta a szunyát! a gond csak az, hogy tök jól fel is ébred mostanában 4 helyett 2 körül :( szóval megint olyan vagyok, mint a mosogatórongy! jó lett volna, ha rendszert csinálunk ebből a 4-5 körüli első ébredésből, de nem! hát így jártam! szóval talán jövő héten megyünk már, bár kedden kapjuk a 2 újabb szurinkat... így a tali majd még a jövő zenéje! ;)

sajnos én nem tudom, hogy mikor költözött Beni a pocimba, sosem voltam egy nagyon pontosan mensiző, meg gondjaim is voltak a peteéréssel, így én max. csak tippelni tudnék, de azt meg nem teszem!

Libero pelussal kapcsolatban, mi is a megapack-ot vettük, az rugalmas mindenhol, de ezen van egy freeflex embléma is, lehet, hogy ez a gond a 68as és a 88as pelus között, vagyis, hogy a 68as talán nem ez a technológia!? nem tudom, csak tippelek!

lányok, van már aki menstruál közületek? én még szerencsére nem, de időnként fáj a hasam alja úgy, mintha meg akarna jönni!? remélem, hogy azért még elkerül a jószerencse egy darabig, mert azért tök jó, hogy ezzel legalább nem kell foglalkoznunk! ;) nem?

Lei, büdi puki akkor szokott Beninél is lenni, ha már közeleg a kakilás... legalábbis ezt így figyeltem meg nála!

Aproo, talán a gmail meghívásos, de mivel nekem eleve az a mail címem, így a picasat is tudom használni. de, ha gondolod, meghívlak!?

Panna, öcsémnek van nagy rutinja ebben a benőtt köröm műtétes dologban! neki csinálták még anno szikés módszerrel is, most pedig a lézersebészeti módszerrel! azt mondta, hogy ez azért sokkal "kellemesebb", de azért itt is az érzéstelenítő szuri a leggázabb, meg az utána lévő felépülés! hát, nem szép látvány, de legalább hatásos! ;) szóval mennek a drukkok!

Mazska, akkor talán korábbi főnökeimet is ismerheted!? Rakakovic Miroslav, vagy Tóth Gábor!? ők is annál a cégnél dolgoztak, ahol Ta a Pampers-szel! ;)

Kitti, ne hülyülj már!!!! nincs mit!

boldog 3 hónapos szülit a lurkóknak! mi holnap leszünk 3 hósak! mivel Beni ilyen nagyfiú már, lassan visszaköltözik a szobácskájába! remélem, hogy minden rendben lesz, és így még nyugodtabban fog alukálni, hogy nem zavarjuk őt a mocorgásunkkal, meg beszélgetésünkkel!

nem emlékszem, hogy mit szerettem volna még, de majd eszembe jut és akkor jövök! gyerek úgyis erkélyen huny, remélem, hogy jól kialussza magát!

szép napot!

menjetek sétálni, bár itt kicsit fúj a szél, de legalább szépen süt a napocska! holnaptól meg esőt jósolnak! :(

sophie27

Hello mindennki!

Valahogy nincs mostanában időm jelentkezni most is csak egy képet dobok. A héten itthon van az uracskám úgyhogy élvezzük egymás társaságát meg intézkedünk jobbra balra.
Puszi mindenkinek az e heti talit én is kihagyom :(
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, ezek a kis ötletes férfiasság takaróid! ;) nagyon klassz! jó pihit apával együtt, nekünk csak karácsonykor lesz legközelebb ilyen! :(

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?