sziasztok!
a héten mi sem tudunk menni a talira, mert Beni kicsit összezavarodott rendszer ügyileg, így szeretném, ha kicsit visszaállna a régi kerékvágás, mert így nagyon nehéz vele már estefelé.

tegnapelőtt is úgy belelovallta magát a sírásba, hogy ilyet én még nem is tapasztaltam! azt hittem, hogy a hasa fáj, de nem! elmentünk végül korábban fürdeni, aztán be is dobta a szunyát! a gond csak az, hogy tök jól fel is ébred mostanában 4 helyett 2 körül

szóval megint olyan vagyok, mint a mosogatórongy! jó lett volna, ha rendszert csinálunk ebből a 4-5 körüli első ébredésből, de nem! hát így jártam! szóval talán jövő héten megyünk már, bár kedden kapjuk a 2 újabb szurinkat... így a tali majd még a jövő zenéje!
sajnos én nem tudom, hogy mikor költözött Beni a pocimba, sosem voltam egy nagyon pontosan mensiző, meg gondjaim is voltak a peteéréssel, így én max. csak tippelni tudnék, de azt meg nem teszem!
Libero pelussal kapcsolatban, mi is a megapack-ot vettük, az rugalmas mindenhol, de ezen van egy freeflex embléma is, lehet, hogy ez a gond a 68as és a 88as pelus között, vagyis, hogy a 68as talán nem ez a technológia!? nem tudom, csak tippelek!
lányok, van már aki menstruál közületek? én még szerencsére nem, de időnként fáj a hasam alja úgy, mintha meg akarna jönni!? remélem, hogy azért még elkerül a jószerencse egy darabig, mert azért tök jó, hogy ezzel legalább nem kell foglalkoznunk!

nem?
Lei, büdi puki akkor szokott Beninél is lenni, ha már közeleg a kakilás... legalábbis ezt így figyeltem meg nála!
Aproo, talán a gmail meghívásos, de mivel nekem eleve az a mail címem, így a picasat is tudom használni. de, ha gondolod, meghívlak!?
Panna, öcsémnek van nagy rutinja ebben a benőtt köröm műtétes dologban! neki csinálták még anno szikés módszerrel is, most pedig a lézersebészeti módszerrel! azt mondta, hogy ez azért sokkal "kellemesebb", de azért itt is az érzéstelenítő szuri a leggázabb, meg az utána lévő felépülés! hát, nem szép látvány, de legalább hatásos!

szóval mennek a drukkok!
Mazska, akkor talán korábbi főnökeimet is ismerheted!? Rakakovic Miroslav, vagy Tóth Gábor!? ők is annál a cégnél dolgoztak, ahol Ta a Pampers-szel!
Kitti, ne hülyülj már!!!! nincs mit!
boldog 3 hónapos szülit a lurkóknak! mi holnap leszünk 3 hósak! mivel Beni ilyen nagyfiú már, lassan visszaköltözik a szobácskájába! remélem, hogy minden rendben lesz, és így még nyugodtabban fog alukálni, hogy nem zavarjuk őt a mocorgásunkkal, meg beszélgetésünkkel!
nem emlékszem, hogy mit szerettem volna még, de majd eszembe jut és akkor jövök! gyerek úgyis erkélyen huny, remélem, hogy jól kialussza magát!
szép napot!
menjetek sétálni, bár itt kicsit fúj a szél, de legalább szépen süt a napocska! holnaptól meg esőt jósolnak!