A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Nem tudjátok mi a neve annak a babajátéknak,amit a rácsra lehet tenni,és a lábával tudja megnyomni,és le is lehet venni,és akkor a kezével?na ,ezt jól leírtam. :roll: Olyan nagyobb,zenélő valami.

Kép
Kép
Kép
kike

kike :shock: :D de édes a kisprof!
magdolnam

Magdi:köszi :D
Remélem hamarosan javul a helyzet nálad!

Kép
Kép
Kép
kike

Na és akkor a tegnapi sztori. Írtam, hogy ha hazajön a férjem, kitakarítom a lakást mert már nem bírtam nézni a koszt... Haza is jött, a gyerek éppen aludt. Kiszaladtam addig a boltba. Aztán felébresztettük a kiscsávót, hogy ne éjszaka legyen gond. Elkezdte etetni, de nekem kellett mindig az utánpótlást melegíteni, úgyhogy addig nem nagyon tudtam haladni. Aztán végre neki tudtam esni úgy igazán, de Eliot nyűglődött. Kb. két percig próbálta megnyugtatni, majd letette maga mellé. Ő gépezett, a gyerek meg nyöszörgött. A végén dühömben felvettem és elkezdtem nyugtatni. Dehát úgy meg a takarítás nem haladt. Fogtam a kendőt és belekötöttem. Gyerek megnyugodott, apának fel sem tűnt hogy segíthetne. Megcsinálntam a portörlést (az orra előtt hajolgattam gyerekkel a kendőben) de semmi reakció. Majd megkértem, hogy vegye elő a porszívót. Erre megkérdezte hogy és hova dugja be? :twisted: Mondtam neki. Ekkor vette észre hogy víz van a hűtő alatt (amit én már kb. 3 hete mondok neki hogy nézze meg, de mindig azt mondta, hogy ő már megnézte) úgyhogy elkezdte azt babrálni. Én meg addig kendőstül porszívóztam. A gyerek meg elaludt közben. :shock: Kész voltunk. Kiengedtem a felmosóvizet, és mivel még mindig semmi jelét nem adta hogy segítsen, elkezdtem felmosni. Amikor a fürdőt csináltam, épp ott volt, és megkértem, hogy a szekrény alatt törölje már föl, mert azért annyira nem tudtam lehajolni. Azt megcsinálta, és visszanyomta a kezembe a felmosót. Eszébe sem jutott hogy folytassa!!! :twisted: :twisted: :twisted: Úgyhogy így takarítottam én ki a házat. Csak azt nem tudom, hogy minek vártam meg hogy hazajöjjön... Na mindegy. Mint tudjuk férfiból van, és ez mindenre magyarázat...

KépKép
muffin

Magdi! Ihatsz utána és az sem baj ha belerakod innavalóba de ha magába veszed be akkor intenzívebb a hatása!
Vendég

:wink: én is. Mindjárt én is töltök fel képeket.... csak még töltődik a fényképezőről
magdolnam

Szabi,Lackó,Emma -naggyon tündériek!! :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

Prof nagyon ari! :D
Vendég

Magdi!
Betegtájékoztatón nem írták?

Evelin?

Te hagytad mindezt szónélkül? Én tuti h nem álltam volna meg.
20150601134430

Muffin! Apa szégyelheti magát! :evil:
Vendég

Profesz édes pofa!
20150601134430

Muffi:hát-ejnye,bejnye-igazán segíthetett volna! :evil:
Én ilyenkor elkezdek vele kiabálni-erre elakarja venni,mire én csakazért sem adom,erre lelkiismeretfurdalása lesz,aminek következtében mégis elveszi tőlem,és jól elvannak! :)

Kép
Kép
Kép
kike

Na már fel is ébredt,szerintem már a hátán van,és úgy gügyörög.Rájött hogy nincs a cicin :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Én fürdeni nem tudok nyugodtan elmenni, ha Jázmin fent van, mert tuti nyöszög és én kiabálok ki apának, hogy csináljon már neki valamit, mert idegesít engem, hogy nem foglalkozik a gyerekkel. Erre megkérdezi mit csináljon vele?! :twisted: Hát vedd fel!
Közben persze én fürdetem Rolit, nem csak magamat áztatom! Szóval ilyenek ezek az apák!

Emma, Zsömi, Domi, Lackó, Szabi mind tündériek!

Magdi! Raknál nekem 3 hónapos képet és adatot a tábliba! ?

Kép
szly27

Ma tiszta babázós nap lesz! Délelőtt jön az egyik barátnőm a 4 hónapos kislányával, délután meg a másik barinőm a 3 hónapos kisfiával! :lol:

Kép
szly27

Szly! Jó babázást! :D
Vendég

Dundus kidőlt!

Szly!
De jó babás napod lesz!

Hozzán ka barátnőmék jönnek szombaton Lacus nézőbe.

Én hálát adok az égieknek h Lacim nagyon jól el van kis Lacival. Nyugodt szívvel rábízhatom.
20150601134430

Köszi!

Kép
szly27

babuli!
igen oda mennénk. habár régen volt ennek nagy fílingje ;) most hogy kiépítették már nem olyan "izgi" és meghitt.
szabi nagyon kis komolyan tud nézni. igazi nagyfiu.

patr!
jó korán keltetek. :( szegénykém. mi fél6-kor ettünk, aztán 6-ra elaludt és még mindig alszik :D

muffin!
isteni a video. apa meg... ugye nem kell mondanom semmit rá?!?! ;)

marcsi!
dokihoz ++++ biztos rendben lesz minden. a ti babaképetek is csucszsuper.

viki!
nagyon aranyos a fickód ahogy olvas. és vissza is tudja mondani a történetet??? ;)

kike!
domi is aranyos.
erre gondoltál???
Kép
www.regiojatek.hu első zongorám

Kép

Kép
timi1982

hú csajok, olyan videót néztem... amcsiban egy család elvesztette a három gyerekét egy kamionsofőr miatt. Egy fiút és két lányt. A nő most újra terhes. Hármas ikreket vár. Egy fiút és két lányt. Hátborzongató...

KépKép
muffin

Timi!
Simán visszamondja! :wink:
20150601134430

Timi:igen-köszi! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Bár ez elég drágácska :?

Kép
Kép
Kép
kike

Patti!
Zsolti hogy van?

Kimma, Teó, Wera, Ami, Ági!
Bújjatok elő!

Timi!
Uradnak tetszik az új munkahely?

Kipróbáltad már a 3as Libero pelust?

Szly!
Apud sebe rendbe jött?
20150601134430

van egy másik fajta is asszem kike. az nem zongora, de szerintem az se olcsóbb.
azt viszont nem tudom már hogy hol láttam

Kép

Kép
timi1982

Kép

Kép
timi1982

Kép

Kép
timi1982

de most rohanok mert már reklamál!

egyébként ha google-ba beirod hogy első zongorám kidobja a dolgokat. hátha találsz vmit!

Kép

Kép
timi1982

Timi:nagyon köszönöm! :D

Kép
Kép
Kép
kike

nah végre tul vagyunk az evésen :twisted: nem tudom mi üthetett bele... mindenáron be akarta bizonyítani, hogy igenis lehet ugy enni, hogy a cumisüveg mellé betesszük a két kezünket is!!! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Köszönöm, Zsolti jól van, csak 4-kor úgy érezte eleget aludt!
Aztán fél hatkor visszaaludt, nekem viszont fél hétkor kelnem kellett Zsuzskához. Ettől viszont olyan migrénem lett, hogy alig láttam. Most már jobb, csak a fejem fáj bitangul.
Voltunk tegnap orvosnál, már nem piros a torka, a szörcsögést meg a foga okozza!

Magdi, pihenj amennyit tudsz! Én azt hallottam, hogy a citrom vérzéscsillapító hatású :? Nem tudom, egy próbát lehet, hogy megér!

Kép
Kép
patr

kike! ez meg a teszveszen van. 1 ft-os aukció. ha valakivel egyeztetsz hogy meddig mehet el majd a licitben itt lehet jóval olcsóbban is meguszod... tudod ahogy mav is csinálta.
akár velem vagy bárki mással. vagy több emberrel és akkor a végén az tud licitálni aki éppen gép közelben van.
csak tudjuk hogy hányan licitezünk rá neked, nehogy felverjük az árat egymás ellen ;)

http://www.teszvesz.hu/item480679199_fi ... _1_ft.html

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Az ordogot emlegetted es lass csodat....itt vagyok :lol:

Kike!
Mar nekem is szolhatsz,vegre lett kodom. Majd az utolso percben licitalunk csomoan innen es akkor idegeneknek kevesebb eselyuk lesz :twisted:

Muffin!
Cuki eliot elso csokja :D De apacska :evil:
Video: ilyenkor elgondolkozik az ember,h tenyleg minden a veletlen muve-e :shock: hol lattad?

Magdi!
Tudod ha pszichesen bemagyarazod h minden rendben lesz az is sokat segit. Esetleg vmi homeos bogyesz nincs ra? regen is gyogynovenyekkel csillapitottak verzest,gondolom ha azt is beszedsz mellette nem árt.
Vendég

Sziasztok!

ezen felháborodtam... ez lenne a modern Taigetosz? Ha egyetértetek, írjátok alá, lécci.

http://prae.hu/prae/petitions.php?pid=2096

Kép
Kép
bondi

mav. youtube coble family de vann fenn róluk több videó is

KépKép
muffin

Szép napot :P
Nekem szép 8)
Tegnap nagyon megnyugodtam. Ez köszönhető egyben nektek is... És hálás is vagyok érte nagyon! Köszönöm a sok megértő jó szót!!! És köszönhető annak is, hogy még jobban utána olvastam, és hát milyen érdekes, senki nem azt írja - szakemeberek - amit a dr.nő mond. Szinte mindenhol aztolvasom, hogy a szoros korlátok, a szigor csak ronatanak a helyzeten. Fogad órán is voltam, és a tanító néni olyan rendes volt! Rendesen meghatódtam attól, hogy szimplán kedves velem, és látom, jó szülőnek, és partnernak tart. Abszolút egyenrangúként kezelt, és Liluról szeretettel beszélt, és mondta, hogy őt a kislányom meg szokta ölelni, és megszeretni, és mondja is, hogy "Szeretlek, Bea néni!" Én meg már majdnem bőgtem :cry: örömömben... Kissé elkalandozik óra alatt, és minden igaz rá, ami ált. a hyperkinetikus gyerekekre, DE ő küzd ez ellen. Rengeteg energiát fektet bele, hogy ne beszéljen óra alatt, hogy ne babráljon, stb... Ez neki iszonyú nehéz!!! És kapott megint nyomdát, piros pontot is :D :D :D Nincs vele sok gond azért azt mondja, és sztem ez pontosan annak köszönhető, hogy jó a pedagógus, szereti őt, és itthon is egy meleg, biztonságot nyújtó légkör veszi körül. Nem is tudom, hol tartanánk, ha folyton korlátoznám, sztem már gyűlölne, vagy megszökött volna :evil:

Akata :P
Nagyon köszönöm, amit írtál! Elérhetőséget priviben írj, ha lehet mind2 dokiról, és őket is elteszem atlonba, meg a FIMOTÁ-t is, a Vadaskertet is nézem!!! A bátyádnál sima viselkedésterápia volt?

Ági :P
Te pedig megbőgettél!
És közben meg is nyugtattál. Köszi nagyon! FIMOTÁ-t olvasgatom már! Lilu cak a suliban sportol a tesi órákon, meg úszik heti 1X. De a BHRG-s tornagyakorlatokat is csinálni fogjuk, ha meglesz hozzá minden eszközünk. Még trambulin kellene olcsón, de nem láttam a teszveszen, 5000 felett pedig nekem már sok :?

Lányok!
Ha láttok, vhol olcsón trambulint, írjatok légyszi!!!

Muffin :P
Nagyon köszi, amiket írtál!!! Amúgy is példaképem vagy, ahogyan Eliot érdekében mindent a kezedbe veszel, és mész, és csinálod, és nincs apelláta... Amúgy orvos ügyben :evil: Sajnálom, meg a védőnőt is... (Egy másik frumon, ahová írok, az egyik lány "támadónéninek" hívja az övét :evil: :lol: )De vannak még jó szakemberek, és a mi dolgunk, úgy tűnik az, hogy felkutassuk őket, és nyomuljunk. De legalább tudjuk, mi a dolgunk :wink:

Magdi, Akat, Anyjuk, Bondi!
Jobbulást neketek!!!

Titi :P
Ha a MÁV-ot választod, én ott szültem Lilut, és nagyon elégedett voltam, igaz, annak már 7 éve... De egy ismerősöm idén szült ott, és ő is elégedett volt :wink:
Levihez álommanót küldök!!!

Mindjárt folytatom...

Véda
Vendég

a framcba!!!
elvitték előlem a textilkockát a teszveszen!!! pedig az uccsó percben még licitáltam. erre valaki rámlicitált...
igy meg nem érek a könyvekkel semmit, mert együtt szerettem volna... igy már drágák lesznek a könvek :( gondoltam hogy a kockán visszanyerem az árukat mert az meg tök olcsó volt... :twisted: :twisted: most szétvet az ideg!!!!
nah megyünk a törpivel sétálni.
közben őt is öltöztettem. direkt ezért nem indultunk el korábban :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Jujj,ez tök jó,ez kell nekem!!Segítsetek hogy megszerezzem!!
Én kike4-ként vagyok fennt-4000-ig elmegyek érte!Mert ugye még a postaköltség is.Hogyan állítsam úgy be-hogy tuti enyém legyen.

Kép
Kép
Kép
kike

Látom, tejcsi problémák még vannak Szlynál, Vikinél, és Dodónál. Szorítok, hogy gyarapodjon!!!

Tamara :P
Anyós mikor jön legközelebb? Vagy inkább azt kérdezzem, meddig nem fog most jönni? :lol:
(Enyém anyós vasárnap jön, és hozza a a v.melyik unokatestvérét is :shock: Egyszer már volt, itt, mikor Lilu született, és gy.ágyas kismami voltam, de boldog, és meghatott, hogy van végre gyerekem, akiért 3 évig küzdöttünk... Erre megérkezik, belép, "Szia! - puszi,puszi - de meghíztál!" Igen, volt rajtam ca.5-6 kg felesleg, de pont ez az első, amit egy friss anyukával közölni kell babalátogatóra érkezvén? :roll:
Kiváncsi vagyok, most mivel indít...)

Képek édes kisfiamról, akire továbbra sem tudok egyetelen rossz szót sem mondani. (Meg, ha tudnék se mondanék 8) )

Kép

Kép

Na, lépek, teszveszeznem kell... :wink:

Véda
Vendég

Á,licitálok,licitálok,és mindig azt írja ki hogy a minimálárat nem értem el?hol van hogy mennyi a minimál ár?

Kép
Kép
Kép
kike

bondi, én mint érintett, szavaztam. Tényleg felháborító!

most egy kicsit jobban érzem magam. Elég sokat lógok most a teszveszen és hát ugye talál az ember dolgokat... :) De most végre tőlem is vásárolnak, úgyhogy kiegyenlítődik a dolog. :) De vicces, mert eladom a digitális mérlegünket (rohadt drága volt, nagyon szép, és testzsírelemzéstől kezdve mindent tud, de úgy zabálja a szintén nagyon drága elemeket, hogy lecseréljük) erre az egyik érdeklődő megkérdezte hogy milyen pontossággal mér. Erre ti mit tudnátok válaszolni??? :) Mondtam neki hogy mivel nem konyhai mérleg, gondolom nem grammra pontosan, de szerintem amúgy pontos. Most erre tényleg mit lehet írni? :)

KépKép
muffin

4000-ért sem érem el a minimális licitet :(

Kép
Kép
Kép
kike

kike, a minimálárat nem látod, pont ez a lényege... csak találgatni tudsz...

véda, köszi. :)

KépKép
muffin

ja és véda, csabi hihetetlen jó pasi! :)

KépKép
muffin

na ezt nem értem,a saját oldalamon ott van hogy enyém a legmagasabb licit 1150-ért.Akkor miért írja ki hogy nem érem el a minimál árat,ha egyszer látom hogy az enyém a legmagasabb eddig?

Kép
Kép
Kép
kike

az én gyerekem meg már megint két órája nyomja. már rég megfürödhettem volna meg a vasalást is el lehetett volna intézni, de most megérdemlem hogy itt dögöljek egy kicsit. :)
Erről jut eszembe hogy ki kell teregetnem. :( Na mindegy. Ha még utána sem ébred fel majd visszajövök. :)

KépKép
muffin

kike, mert a tiéd a legmagasabb licit, vagyis aki eddig a legtöbbet kínálta, annál te többet adnál, de mivel nem éred el a minimálárat, az aukció végén nem lesz tiéd a termék. Remélem érted amit magyarázok. :)

KépKép
muffin

Muffin:értem-szomorú vagyok :(

Kép
Kép
Kép
kike

á,5000-ért se az enyém-ez nem ér! :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, többet ne adj érte, lesz még másik!

Timi, látom hogy 25 ft-on múlott, bosszantó!

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?