Szép napot
Nekem szép
Tegnap nagyon megnyugodtam. Ez köszönhető egyben nektek is... És hálás is vagyok érte nagyon! Köszönöm a sok megértő jó szót!!! És köszönhető annak is, hogy még jobban utána olvastam, és hát milyen érdekes, senki nem azt írja - szakemeberek - amit a dr.nő mond. Szinte mindenhol aztolvasom, hogy a szoros korlátok, a szigor csak ronatanak a helyzeten. Fogad órán is voltam, és a tanító néni olyan rendes volt! Rendesen meghatódtam attól, hogy szimplán kedves velem, és látom, jó szülőnek, és partnernak tart. Abszolút egyenrangúként kezelt, és Liluról szeretettel beszélt, és mondta, hogy őt a kislányom meg szokta ölelni, és megszeretni, és mondja is, hogy "Szeretlek, Bea néni!" Én meg már majdnem bőgtem

örömömben... Kissé elkalandozik óra alatt, és minden igaz rá, ami ált. a hyperkinetikus gyerekekre, DE ő küzd ez ellen. Rengeteg energiát fektet bele, hogy ne beszéljen óra alatt, hogy ne babráljon, stb... Ez neki iszonyú nehéz!!! És kapott megint nyomdát, piros pontot is

Nincs vele sok gond azért azt mondja, és sztem ez pontosan annak köszönhető, hogy jó a pedagógus, szereti őt, és itthon is egy meleg, biztonságot nyújtó légkör veszi körül. Nem is tudom, hol tartanánk, ha folyton korlátoznám, sztem már gyűlölne, vagy megszökött volna
Akata
Nagyon köszönöm, amit írtál! Elérhetőséget priviben írj, ha lehet mind2 dokiról, és őket is elteszem atlonba, meg a FIMOTÁ-t is, a Vadaskertet is nézem!!! A bátyádnál sima viselkedésterápia volt?
Ági
Te pedig megbőgettél!
És közben meg is nyugtattál. Köszi nagyon! FIMOTÁ-t olvasgatom már! Lilu cak a suliban sportol a tesi órákon, meg úszik heti 1X. De a BHRG-s tornagyakorlatokat is csinálni fogjuk, ha meglesz hozzá minden eszközünk. Még trambulin kellene olcsón, de nem láttam a teszveszen, 5000 felett pedig nekem már sok
Lányok!
Ha láttok, vhol olcsón trambulint, írjatok légyszi!!!
Muffin
Nagyon köszi, amiket írtál!!! Amúgy is példaképem vagy, ahogyan Eliot érdekében mindent a kezedbe veszel, és mész, és csinálod, és nincs apelláta... Amúgy orvos ügyben

Sajnálom, meg a védőnőt is... (Egy másik frumon, ahová írok, az egyik lány "támadónéninek" hívja az övét

)De vannak még jó szakemberek, és a mi dolgunk, úgy tűnik az, hogy felkutassuk őket, és nyomuljunk. De legalább tudjuk, mi a dolgunk
Magdi, Akat, Anyjuk, Bondi!
Jobbulást neketek!!!
Titi
Ha a MÁV-ot választod, én ott szültem Lilut, és nagyon elégedett voltam, igaz, annak már 7 éve... De egy ismerősöm idén szült ott, és ő is elégedett volt
Levihez álommanót küldök!!!
Mindjárt folytatom...
Véda