Sziasztok!
Nagy nagyon futtában tudtam visszaolvasni, iszonyat sokat írtatok, én meg már megint olyan de olyan fáradt vagyok!
Akata - írt nekem a csaj fél2-kor h kéne neki a tel.számod különben nem tudja elindítani feléd a babakocsit, de csak most olvastam el a levelét. Bocsi... Sikerült végülis kapcsolatba lépnie veled azóta?
Nagyon tetszett amit írtál, hogy most kezded igazán élvezni hogy anya vagy!

Én is szeretném már ezt érezni! Imádom Nórit, de ez a folytonos agyonvert érzés nem múlik rólam!

Így képtelen vagyok élvezni a helyzetet.
Képzeljétek! Apánk most a kezét vágta el, de nagyon! levágott egy kis darabot a gyűrűsujja végéből

. Durván nézett ki de orvoshoz nem ment, mert fél h megint kórházban köt ki

úgyhogy Vera doktornő gyorsan leápolta neki. Még jó h bírom a horrort!

Persze így megint mindent egyedül kell csinálnom. Szuper!
Végzettség-meló: engem is jó messze sodort a szél! Közgáz szakközépbe jártam, gyors- és gépírás kiegészítéssel, aztán van számviteli ügyintéző közép és külkereskedelmi ügyintéző felsőfokú OKJ-s végzettségem. Na ezek után lettem én pultos, majd felszolgáló!

Jópár évet lehúztam a vendéglátásban, a fősulit is elkezdtem de nem tetszett.
Apa végzettsége szerint is vendéglátós és azt is csinálja. Felszolgál egy jó kis puccos kávézóban.
Ma voltunk Auchanban és elvertünk 35ezer pénzt! Azt hittem lehidalok amikor kijött a végösszeg. Mondjuk ebből volt 2 db 7500 Ft-os játék amit már karira vettünk a keresztgyerekeknek. Egyiket, egy nagy Fisher P. hajót odatettem most este Nórinak hogy nézegesse, nagyon bejött neki. Elmosogattam, megyek vissza, erre az apja kicsomagolta neki. Látta hogy eltorzul a fejem amikor megláttam erre azt mondja: "úgy odavolt érte Nóri, nem tudtam megállni!" Király!!! Vehetünk másikat Emmának!!!!
Tami - jó kérdés volt h mit csináltok szilveszterkor? Mit gondolt? Magadra kötöd a gyereket és elmész egy frankó partyra? Végülis...
Nekem furi lesz hogy nem fogok dolgozni. Tavaly mondjuk már itthon voltam, de előtte 10 évig mindig melóztam. Remek volt!