A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

en fejessel vegeztem es ma nem 10et es nem huszat hanem 40et sikerult:)
fene sem tudja mitol taltosodtam meg igy:)
igy ma osszesen osszegyujtottem 140et:)
ami azt jelenti a reggelijen kivul az ebedjebe is jut meg:)
Vendég

Dodó! Ikrek...hmmm...az lenne még valami...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

elobb tolem egy ismi ilyet kerdez: mit csinaltok szilveszterkor :shock: :?: 8)
Vendég

hat oszinten ezen en meg nem gondolkodtam, soha nem csinalunk semmit szilveszterkor, miert pont most csinalnak.
BAr gondolom ferjem dolgozik, en meg alszom:)
Vendég

ikrek: az azert nem lenne tul nagy poen :? azert jobol is megart a sok!
Vendég

Anyjuk!
Na, csak szaporodik valamennyicskét talán a tejci! Az tök jó!
A szilvesztert fogadjunk olyn kérdezte akinek nincs gyereke!

Én már csak nagyon alkalmanként fejek (ha ugy érzem épp kevesebb van), mert nem fér a fagyasztóba....és annyira nincs szivem 160-akat kiönteni a lefolyóba..... (szóval most ugy látszik megint sikerült szaporítanom).

d.dodó

Egykis humor.....
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Andi! Ezt meg külön neked:
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szly!
Ment mail.
Vendég

Bocsi, csak uncsizok. Fiaim alszanak.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

kriszta!
Naggyon jók! :)

d.dodó

Dori: olyan kerdezte akinek van babaja.
Vendég

azert en nem hiszem hogy ez szaporitas:) Anna osszesen egy nap iszik max 140 ml anyatejet:(
Vendég

Anyjuk!
Akkor így még poénosabb! :) Bár szilveszter nem csak az estéből áll....délután akár még lehetne is programotok Annával együtt!

d.dodó

Na, elmegyek lezuhizni, aztán még visszakukkantok! Hátha jön Titi!

d.dodó

na megyek furcsizni, oszt zsuppsz az agyba mert lecsukodnak a szemeim.
kihasznalom hogybekeben aludhatok :oops:
Vendég

Egy utolsó:
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ez tok jo:)
ha ilyeneket teszel fel sosem juto viz ala:)
Vendég

Kriszta!! Köszi szépen! Kép

De szerencsére nem volt rá szükség! :wink:

sz.andi

Én csak búcsúzni jöttem, kisasszony jól viselkedett nem volt nyügi az oltástól és már alszik....:)

Kata, tesóm febr. 8ra van kiírva, így a februári kismamikba irogat. Ott is jó kis csapat van...De mienk a legjobb! :) Olvas minket! :)

Kép
andkata

Jó éjt!

Kép
andkata

Sziasztok!
vagyok én is- fiatalúr alszik- ma egyedül voltam fürcsire én is.

kata kérdezted hogy milyen zsömike: ő egy tündérbogár- nem sír csak ha vmi baja van (kivéve ma), éjjel végig alszik és amúgy mindíg vigyorog . Imádom !!!
Csak 8 hétig tudtam fejni (ő nem szopizott mert amikor ő akarta nem volt mit- amikor meg volt addigra megszokta a cumisüveget)

kubu: üdv!

kriszta: köszi a köszöntést és dehogy gond! :wink:
nagyon jók a viccek :lol: :lol:

Kíváncsi vagyok én is mit mondott a doki Titinek! Kár hogy nem jöttél!!!

Nici: remélem most már jobban vagy és tudsz enni.

Tami: aranyosak voltatok! Anna egy tündér !

hoztam pár képet! Kép Kép

Kép
mancsi76

Mancsi! Zsömi nagyon édes! Jól látom, hogy zöld a szeme? Vagy csak a fotó miatt látszik?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Itt vagyok, hulla fáradtan, a derekam leszakad! :lol: :?

Nagyon aranyos volt a dokinő! Csináltak uh-t is és 8 hetes azt mondta a szonográfus nő. Úgyhgy át kell írnom a vonalzómat. A dokinéni utána megvizygált és azt mondta, hogy minden rendben és ő előre megmondja nekem, hogy lány lesz. :lol: :shock:
Persze megbeszéltük, hogy nem akarom tudni csak amikor megszületik! Olivér is lányt szeretne.
Holnap megyek reggel a Honvédba vérvételre és vizeletvizsgálatra.
Holnap sem lesz nyugis napom. Ja és azt mondta, hogy szerinte semmi baja nem lesz az izotópos vizsgálattól és a szonográgfus is ezt mondta. De majd meg kell említenem a genetikusoknak, ha megyek hozzájuk uh-ra a 12. hét környékén.

Ma Olivért az oviba is beírattam, csak jelet nem volt idő választani, mert pon ebéd idő után mentem és készülődtek a lefekvéshez a gyerekek. Dec 14-15-én van az ebédbefizetés akkor kapunk jelet is és gondolom a csoportot is megnézzük.

Na megyek is mert Olivér mesét akar és nem akarom elhanyagolni.

Csak ezt az oldalt sikertült most elolvasnom.

Jó valakinek a péntek talira, vagy teljesen lemondtatok rólam? Bocsi, hogy ma nem jött össze.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Nagy nagyon futtában tudtam visszaolvasni, iszonyat sokat írtatok, én meg már megint olyan de olyan fáradt vagyok! :(

Akata - írt nekem a csaj fél2-kor h kéne neki a tel.számod különben nem tudja elindítani feléd a babakocsit, de csak most olvastam el a levelét. Bocsi... Sikerült végülis kapcsolatba lépnie veled azóta?
Nagyon tetszett amit írtál, hogy most kezded igazán élvezni hogy anya vagy! :) Én is szeretném már ezt érezni! Imádom Nórit, de ez a folytonos agyonvert érzés nem múlik rólam! :roll: Így képtelen vagyok élvezni a helyzetet.

Képzeljétek! Apánk most a kezét vágta el, de nagyon! levágott egy kis darabot a gyűrűsujja végéből :shock: . Durván nézett ki de orvoshoz nem ment, mert fél h megint kórházban köt ki :twisted: :lol: úgyhogy Vera doktornő gyorsan leápolta neki. Még jó h bírom a horrort! :P Persze így megint mindent egyedül kell csinálnom. Szuper!

Végzettség-meló: engem is jó messze sodort a szél! Közgáz szakközépbe jártam, gyors- és gépírás kiegészítéssel, aztán van számviteli ügyintéző közép és külkereskedelmi ügyintéző felsőfokú OKJ-s végzettségem. Na ezek után lettem én pultos, majd felszolgáló! :lol: Jópár évet lehúztam a vendéglátásban, a fősulit is elkezdtem de nem tetszett. :P
Apa végzettsége szerint is vendéglátós és azt is csinálja. Felszolgál egy jó kis puccos kávézóban. :D

Ma voltunk Auchanban és elvertünk 35ezer pénzt! Azt hittem lehidalok amikor kijött a végösszeg. Mondjuk ebből volt 2 db 7500 Ft-os játék amit már karira vettünk a keresztgyerekeknek. Egyiket, egy nagy Fisher P. hajót odatettem most este Nórinak hogy nézegesse, nagyon bejött neki. Elmosogattam, megyek vissza, erre az apja kicsomagolta neki. Látta hogy eltorzul a fejem amikor megláttam erre azt mondja: "úgy odavolt érte Nóri, nem tudtam megállni!" Király!!! Vehetünk másikat Emmának!!!! :twisted: :lol: :lol:

Tami - jó kérdés volt h mit csináltok szilveszterkor? Mit gondolt? Magadra kötöd a gyereket és elmész egy frankó partyra? Végülis... :twisted: :lol:
Nekem furi lesz hogy nem fogok dolgozni. Tavaly mondjuk már itthon voltam, de előtte 10 évig mindig melóztam. Remek volt! :P :lol:
Vendég

kriszta: eddig kék a szeme, de pont ma néézegettem neki és én is néha zöldnek látom (apának zöld a szeme)

wera: te párod sem semmi! nagyon fájt neki?? jaj én nem bírom a vért!!

tita: gratulálok! örülök hogy minden jól alakult!! és ha ketten is mondják akkor biztosan nem lesz gond!

tami: szilveszter??? olyan mintha még tök messze lenne aztán már itt is lesz... karácsonnyal együtt. Ha csinálunk vmit akkor anya vigyáz majd a gyerekre.

Kép
mancsi76

Mancsi - Zsombi nagyon édi a képeken! Ő is olyan mint ha idősebb lenne! Nagyon okos a tekintete :D
Apánknak nagyon fájt az ujja, nem győzött jajveszékelni, meg folyton el akart ájulni meg hányigere lett meg ilyenek. Velem ellentétben ő sem bírja a vért. De aztán már rászóltam h ne legyen már ilyen anyámasszonykatonája... :twisted: :lol:

Titi - nagyon örülök hogy minden okés veletek! :D 8 hetesen miből gondolta a dr.nő h lány??? :shock: Nem semmi! Kivi vagyok igaza lesz-e! :wink:
Nekem jó lenne a péntek is. :)

Jó éjszakát és szép álmokat kívánok mindenkinek! :wink:
Vendég

mav!
a multkor kerestél libero vonalkódokat... nem tudom ezt már láttad-e vagy te vagy valamelyik licitáló?!?!

http://www.teszvesz.com/item472499553_1 ... yuszi.html

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt!

Isten éltesse a Mi Kedves Szly Maminkat!

Kép
20150601134430

Sziasztok!

Szly:nagyon boldog névnapot!! :D

Titi:örülök hogy minden rendben! :D

Wera:ej ez az Apa,vigyázzon jobban magára!

De megyek is mert készülünk oviba.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt még egszer!

Nicike!

Jobbulást!

Andi!
Nem kell meglepőt produkálni, csak gyere! ;) Viki képet mindig szívesen fogadunk!

Kriszti!

Levi nagyon huncut a képeken! A bakancsos pedig haláli jó!

Tami!
Ügyesen fejtél!!! Csak így tovább!
A lényegtovábbra is h kapjon tejcsit mindennap!

Kata tesó!
Szia!
Kép

Mancsi!

Zsöminek gyönyörűek a szemei!

Titikém!

Úgy örülök h minden rendben volt! Kép

Werus!

Puszi nektek!
20150601134430

Patti!
Mi 3/4 4kor keltünk tankolni.
20150601134430

szép reggelt

nem sokára indulunk a korházba szoritsatok lécci hogy ne találjanak semmi komolyat

Képimg][/url]
Kép
ronix

jaj
ÜDV az ujaknak gyertek jo sokat

titi gratula a babohoz !!!!!!!!!!!!
ne aggodj mi is nagycsaládosok vagyunk csak nekünk egyel több van mint nektek :D
jo lesz meglátod :wink:

Képimg][/url]
Kép
ronix

mindeki aranyos a babok is szépek

nyügi gyerekek anyukái KITARTÁS tudom könnyü mondani de nálunk az elején volt ereszd el a hajam
most már okés csak....................................................

Képimg][/url]
Kép
ronix

hú, lányok,
tudjátok, hogy tíz oldalt írtatok két nap alatt???? :shock: :shock: :shock:
Ha sikerül a gyerkőcöket gatyába rázni, majd visszaolvasok 8)
egyelőre az influenzával küzdök, zúg a fejem, a fülem, szédelgek. Kölkök még alszanak, de Szonjának meg lassan indulni kellene oviba :?

KépKép
szkagi

Ronii!
Drukk nektek a kórházhoz!

Ági!
Jobbulást!

Bondikám!
Jobban vagy már?

Babu, Ami, Kimma, Teó!
Bújjatok elő!
20150601134430

Képzeljétek, nekem tegnap esétre megjött a Pirim. Nem hiányzott. Szerencsére eddig Lacus nem vette észre, cicizik rendesen.
20150601134430

most aztán mindjárt kaptok sok képet :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:20-kor.
Vendég

Hű, Dórikánknak új képei vannak a slide showban! Éljen éljen!
20150601134430

Sziasztok lányok!

Újabb zugolvasó került elő, én nem tudom, Ti hogy csináljátok, én valahogy tök rosszul oszthatom be az időmet, mert olvasásra még csak-csak futja,de írásra már ritkán.
Mondjuk kedden pl egész nap nem volt áram, hát fura is volt, de még délután is nekiálltam orrporszívózni Tamikának, csak nyomkodtam, mint a hülye a porszívót, hogy kapcsoljon már be, és nagy nehezen esett le, h nincs is áram.
Tegnap meg csípőkontrollon voltunk, most nem volt szó kengyelről, mert JAVULT! De még továbbra is terpeszpelus és egy hónap múlva kontroll.
Délután meg DVD-éztünk Apával, Tamika olyan kis ügyesen hagyott minket megnézni két filmet is, persze némi megszakitásokkal.

Hú, Ronix, remélem tényleg semmi baj nem lesz Lénácskával és tényleg jobb, ha nem maradtok bent.

Dodó, hány olyan kéztörlő papír henger kell egy adaghoz? Valahonnan a 4 rémlik.

Andi, én is jót nevettem a bilihordós sztoridon.

Sly, nagyon boldog névnapot!!!

Ági, jobbulást! Kezdődik az influenza járvány? Jaj.

Az új fiúcskák nagyon jóképű fiatalemberek!

Kata, nagyon jónak tűnik az a hozzátáplálásos könyv,én is letöltöttem.

Wera, férjednek amúgy hogy sikerült ezt a vérfürdőt előidézni?

Én franciatanár vagyok, persze sose tanítottam, felejteni szépen felejtek én is. Én tök hülye vagyok a matekhoz, fizikához, a nyelvérzékem az viszont nagyon jó (volt), a nyelvek csak úgy ragadtak rám, tanultam még oroszul, németül meg angolul, de miután nem használom őket, felejtem is.
Amúgy én pályafutásomat a Kőbányai Sörgyárnál kezdtem diákmunkával, aztán voltam trafikos, ügyfélszolgálatos sokáig, dolgoztam légitársaságnál is, na ott tudtam egyedül a franciát használni.
Férjemuram meg burkoló. Amire meg mindig mindenki azt mondja, hogy akkor biztos tök jól keres, hát, ez mondjuk nem egészen így van, mert ő egyrészt nem a pofátlan fajta, másrészt pl bizonytalan, hogy van-e melója télen, harmadrészt pedig most is egy házépítésen van, tök betegen kint dolgozik a hidegben. Ja és van egy negyedrészt is, ki tudja, meddig bírja ezt fizikailag.

Szilveszterkor, ha találunk valami jó házat, akkor mi azzal a társasággal, akikkel szoktunk szilveszterezni, megyünk valahová. De már most le vannak foglalva a házak, amiket kinéztünk.

Hát abból a 15 oldalból, amit most visszaolvastam, csak ennyi maradt meg sajna. De próbálkozom a gyakoribb jövetellel, ígérem.

Kép
teó

Wera: apának üzenem, hogy mindenképpen menjen el a dokihoz, nem lesz kórház!!!! Én is tanulókoromban a szeletelőgéppel a párizsi mellé a mutató ujjamból leszeleteltem egy kis darabot és a balesetin tettek rá valami fefér bigyót ami szépen rendbehozta az ujjamat csak kicsit érzékeny azóta is. Ja és a tetanusz elkerülhetetlen, de nem fáj!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

az en Dragam ataludta az ejjszakat:)
8kor letettem es fel 8kor ebredt gagyoraszva:)
persze en mar 6kor dekkoltam es vartam ebredjen, fel is keltem ,mert majd ehen haltam.
Vendég

Titi: orulok a jo hirnek! nekem jo a pentek! ha masnak nem is jo, en akkor is szivesen elmegyek hozzad es Levizek, hogy tudj pihenni kicsit!
Vendég

Na, viszont ez az egy hozzászólásom olyan hosszúra kerekedett, hogy kijönne belőle vagy 5 normál is.

Viki, az jó, hogy Lacust nem zavarta meg a pircsid, ügyes kölök. Nekem még szerencsére semmi, de a hasam fájdogál.

Kike, várjuk!!!

Kép
teó

Jó reggelt!
Hogy van a kismamánk?

Viki, Zsolti már éjfél előtt felébredt egyszer, aztán fél háromkor, de akkor megint reggelt csinált. :evil: kb. öt körül sikerült újra elaltatni, de már ébren van megint! Én meg lassan nekimegyek a falnak, mert nem látok az álmosságtól.

Kép
Kép
patr

tenyleg, Tita nagyon igazad van a tetanusz azert nem art. korhaz sem kell hozza, csak a doki. ferjem is nem reg levagott egy darabot az ujjabol( olloval az ugyeske) es ment dokihoz , kezelte es csak kotozesre, ellenorzesre kellett visszamennie, nem korhazba!
Vendég

Wera:igaza van Titinek-kell a tetanusz!!
Apa is pár éve itthon elvágta az ujját szikével,mikor a lámpa köré rakta fel a rozettát,és kapott tetanuszt!

Anyjuk:gratula a jó éjszakához! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Előre szólok,nem kicsinyítettem le őket :oops: Mert sok,és lusti voltam hozzá :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?