A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Thomas van, be tudok ugrani. :)

Bene füle meggyógyult, de a dokinak nem tetszik az érthetetlen beszéde, ezért elmegyünk rendes hallásvizsgálatra, hogy nem maradt-e maradandó hallásgond... Ugyanis hosszan tartó, gennyes fülgyulladásnál lehet... Ma egy netes hallásvizsgálatot megcsináltam vele, aszerint hall... PARAMAMI.

Veronikusz
: ++++++++

Kakiügyben kiműveltem magam: nem akar elszakadni, és ezzel a bekakilással tud még önállótlan maradni. Miközben ha a húga kakis, közli vele: "nem szabad bekakilni!" :)

mtunde

Sziasztok!

Itt egy elveszett bárányka :oops: Bocsánat, csak két gyerköc már 2 hete egyedül vagyok velük, de büszkén jelenthetem, hogy már van napirendünk, de ebbe csak annyi fér bele, hogy olvaslak titeket, mert alvásidőben pakolok, teregetek stb. De most ezeket félretettem inkább.

A teljesség igénye nélkül ami eszembe jut, hirtelen:

Tünde!
Örülök, hogy jól viselte a kórházat. Mikor mentek a vizsgálatra? És ha valami maradandó van ne adj Isten akkor mi a teendő, erről beszélt a doki? Köszönjük a csomit mégegyszer, annyira aranyos vagy, hogy jutott időd ilyesmire!!!!

Gabi!
Sokat gondoltam rád, mikor bent voltál, mész vmilyen vizsgálatra vagy most hanyagolod a témát?

Dorka!
Szupik a képek! :lol: Mint mindig. Gyógyulást a pocidnak, legalább kiderült.

Linocs!
Neked is gyógypuszik!

Tigrincs!
Üdv itt! Szülésznőt választasz?

Eni!
Tegnap küldtem sms-t megkaptad? Köszi, hogy eszedbe jutott Martin, nagyon figyelmes vagy! Jankus rendben lesz, de ezt már mondtam! Hányni Martin is szokott, lelki ez van. Ja! Kaptam kabátot :lol:

Zsu jól van, bár őt is vissza kell hívnom, büdös kölykök kiszipolyoznak :lol: :lol: , fürödni is úgy kell időt csennem, azt nem mondom mikor mostam utoljára hajat :D De a körmöm frissen reszelve :lol:

Andi!
Drukk Anyukádnak! Receptek nincsenek felejtve, képzeld azóta nem is taliztam a húgommal! Ill. kórházba bejött, de oda meg nem hozta... Martin is alig volt 10 kiló most ápr-ban tökre ki voltam, de most felkapott magára, nyugi!!!

Mit is akartam még?

Veronikusz!
Zsófi annyira édes a képeken! amit még jó múltkor raktál fel! A pancsis a legjobb! Kemény csaj vagy, hogy OEP meg minden. Én meg mázlista, mert a férjem intézi. Kicsit többet van otthon?!

Osanit: (valaki kérdezte): Ancsa árulta, de Adri (Masni) meg én is vettünk tavaly a fiúknak a pharmafutar.hu-n intézte Adri.

Na ennyi, majd még jövök.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok,

Mostanában megint nem vagyok túl aktív, de főleg nem összeszedett :oops: Anna már 2 napja rosszul alszik, és ez kicsit kiütött... Aprooka, nem is értem Ti hogy bírjátok!!!! Tegnap éjjel 2óránként keltünk, ma először 2óránként, aztán óránként, aztán félóránként és Anna köszönte szépen, neki negyed hatkor már teljesen reggel van...

Dorka, nagyon szupik a képek!!! Remélem rendbejön a gyomrod hamar!!

Tigrincs, üdv itt, jó hogy meséltél magatokról! Képeket várjuk :D

Veronikusz, nem semmi csaj vagy! :D Én annyira örültem hogy anyukám kivette a kezemből az egész ügyintézést!!!

Steffi, de jó hogy jöttél! Hogy vagytok? Martinnak nagyon boldog névnapot így utólag!!!

Mit is akartam még?? :oops: No mindegy, ha eszembe jut jövök (ha a kisasszony engedi, mert máris véget ért a délutáni szunya - volt vagy 25 perc is!!!)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Én is jól eltűntem... Kifogásom csak annyi, hogy elég sok pluszmunkát adott a 2 "beteg" gyerek, vitaminok, köptetők, orrszívás mindkettőnek, stb. De Léna már jól van, Maja még sajnos köhög, de már ő is javulóban. Úgy sajnálom szegényt, hogy 6 hetesen már meg kellett ismernie ezeket a "szörnyűségeket"...

Én ma voltam 6 hetes kontrollon a kútvölgyiben, aztán felmentem az ötödikre is, beszélgettem egy kicsit Erikával, aki mindenkit puszil, Dorka, téged külön is!!! Azt mondta, hogy sajnos nincs ideje olvasni a fórumot... Jó volt visszamenni az osztályra. :lol:

Az összes fénykép gyönyörű, Dorka-Heni-Letti-Berke-Bene, rátok különösen irígy vagyok...

Veronikusz! Szofi nagyon ügyes a szobatisztasággal! Te meg az OEP-pel. Nálunk is párom intézte, illetve a tgyást meg elvileg a suli, ahova a párom kivitt minden szükséges papírt. De tegnap kaptam levelet az OEP-től, hogy nem tudják folyósítani a tgyást, mert hiányos a kérelem. És mi hiányzik??? Naná, hogy a foglalkoztatói igazolás, az egyetlen dolog,a mit a sulinak meg kellett volna csinálnia... :evil: No comment... Lehet, hogy jobban jártunk volna, ha mi intézzük...
Kabátot mi a corában vettünk, de csak derékig ér, viszont van hozzá sígatya is.

Andi! Drukk a Mamádnak!

Tigrincs! Üdv köztünk! Még egy változás, ha még nem kaptad meg priviben: "elvileg" végig rajtad kell lennie a ctg-nek vajúdás alatt... És tényleg tegyél fel képeket!

Tünde! Drukkolok, hogy ne legyen maradandó Benénél!

Reni! Majd jelentkezz, hogy mi van Ivánnal!

Két friss kép a csajokról:

Kép

Kép

És a két legújabb szerzeményem Léna számára:

Kép

Kép

A síruhát és a csizmát egyébként a Corában vettük, és ugyan nem kapok %-ot, de mindenkinek tudom ajánlani! A 2részes síruha 3200Ft volt, a bőr csizma meg 2300... Szerintem megéri!!! És annyira csini! Mármint a csizma... én is elfogadnám, ha lenne nagyobban! :lol:

Ja, még az jutott eszembe, hogy UGYE!!!! idén is csinálunk tablót az osztálynak??? Lassan el kéne kezdeni, hogy ne legyen kapkodás, és tényleg mindenki rákerülhessen!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffi! de jó hogy te is itt... igen megyek megint mindenféle vizsgálatokra...eddig voltam pajzsmirigyen:az jó lett. Tegnap rajtam volt vérnyomásmérő 1 napig :shock: mennem kell kardiológushoz is....
szóval küldenek minden létező helyre.....csak győzzem kivárni :?

Zsófiszuper rucik,meg csizmák!!! nekem a csizmával az a bajom,hogy Encinek nem megy a lábára,mert magas a rüsztje,mint az anyjának :lol: ugyhogy mi bakiban nyomjuk......de nagyon szépet kapott, bordó tépőzáras csili-vili... :lol:
tabló? akkor készítenem kell "normális"képet magunkról... :oops:

Kép
gablaty

Gabi: Léna meg az én vádlimat örökökölte, ezért a cipzárt alig bírtam felhúzni a lábszárán, de azért sikerült! Biztos a bakancs is nagyon csini!!! Remélem kiderül valami a vizsgálatokon!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Tabló OK!!!

Steff
i, dec 2-án lesz hallásvizsgálat. Ha maradandó, elvileg akkor műthető, mert ez a középfülben történő elváltozás miatt lenne, amit a gyulladás okozott. De most csináltam vele egy netes fülhallgatós hallásvizsgálatot, és reagált, ügyesen, és aszerint minden rendben. Majd meglátjuk. A doki is azért rémült meg most, mert eddig beszélni nem hallotta Benét, csak üvölteni. :) De 2 héttel a műtét után még nem lehet kitisztult a beszéde, ha eddig 1,5 évig nem hallott tisztán...

Linocs, jó, hogy "csak" epekő!
Dorka, IBS nekem is volt, majd más lett belőle, de amúgy jól kezelhető!

mtunde

Sziasztok Csajok!

Kicsit elhavazva,de jövök. Viktor felborította a napirendünket és ilyenkor alszik. :?

Tigrincs: Üdv itt nálunk. Nálunk anyós már akkor mondta, hogy fiam lesz amikor még én se tudtam,hogy milyen neme lesz. Mindig mondta " Hegye hasad van,figyeld meg fiad lesz!" A nevében én döntöttem mert apa kislányt szeretett vona,de nagyon :) aztán mikor megtudta, hogy fia lesz na akkor a csillagot lehetett volna vele fogatni :lol:
Ki a szülésznőd? Már ha választottál. Nekem Ferenczi Erzsike /Böbe/ volt.

A képek nagyon jók, mind nagyon tetszik.

Rólunk csak annyi, hogy folyik az orrunk :cry: Szerencsére az állát már nem piszkálja, helyette van a kezét veszi a szájába,amit nem gyözök kiszedni neki.

Rita: Köszönjük a jó tanácsot bevállt,és már szépen össze is fort neki :lol:

Steffi: Jó hogy jöttél. Már nagyon hiányoltalak. 8)
Zsófi: Jó rég voltál ,jobbulást nektek és küldök egy kis gyógypuszit.

Most csak ennyi, mert a kisördögöm felébredt.
Puszi mindenkinek
Kép A kis banda :lol:
Kép Próbálnak megszökni :lol:
V

valentina

Steffi! Jó, hogy itt... Megkaptam, szégyellem, nem válaszoltam, de nagyon köszönöm. :oops: :D Ügyiiiiiiiiiiii vagy.

Zsófi, na, jóhírek, ha javulóban. A csizma tetsz nagyon, nemsokára már én is ezeket nézegethetem... :wink: A TABLÓ HAJRÁ! Jó ötlet. Tán kedved van kreatívkodni idén is? :oops: :oops: :roll:

Tünde, tudod, hogy keresztben minden ujjam Benéért (is). Senkinek nem kívánok kórházakat és egyebeket. De megnyugtató, hogy jó úton jártok, van hova fordulni. Én is ezen igyekszem. :)

Nálunk mostanában a netezés az orvosok után rohangálást jelenti. De irtó elégedett vagyok, nyugodt és meglepett. Elképesztő, mennyi EMBERrel találkozom mostanában, nagyon sokan próbálnak segíteni, úgyhogy most úgy érzem, Janka már 2 percesen is biztonságban lesz, ha "senki" nem dönt helyettem, vagy engem kihagyva... (Sokan szavaznak a 37. heti szülésre.)

Benci jól van, ördög. De cukkancs.
vbea

Steffi
de jóóó, hogy jöttél
Minden oké????
Recept ráér

Zsófi
szuper cuccok :lol: igazi csajos :lol:

Tünde
Bene jól van azért??
Vilő?????

Valentina
jók a képek

Tigrincs
nem aggódok én Bali súlya miatt :lol: :lol:
mi sem vagyunk (se Bálint, se én egy nagynövésű, díj bírkózók :lol: )

emano/Andi
KépKép
emano

Balázs takarít
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Hát újra itt vagyok, ennyi ideig még sosem hiányoztam a babanetről de nem volt netünk a t-online csúcs technikájának köszönhetően.
Hát rengeteg dologról maradtam le de Zsu szerencsére azért tájékoztatott.

Most csak pár mondatban.....

Gabi!
Nem tudom mit ís írhatnék a legnagyobb fájdalom amit újra át kellett élned újra :( Ezt csak az értheti aki átélte. Rengeteg erőt kívánok nektek!!!!!!!

Steffi!
Üdv a kis Mirtyllnek!!!!

Maja de édes, és Léna új szerkója :D Emmus is hasonló csizmit kapott ma :D

És rólunk pár szót... lefoglalózták a lakásunkat, ezerrel megy a keresgélés most Zuglóban olyan jan-febr körül lesz a költözés....

Még jövök este

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Balu is milyen édes :D
Viktor a kis kabátos csibész :D

Orsi

borsa

Borsa!!
dejóóóóóó,hogy jöttél!!!
Zugló, szuper :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Szia! Nagyon hiányoztatok ám nekem.... nem is gondolná az ember mennyi mindent ad az internet csak mikor egyszercsak hussss... eltűnik...

Na még akkor pár szó

Eni!
A háttérből szorítottunk ám mert Zsu nyomta az infót Jankuszról, örülök hogy alakul a dolog. Bizti minden jó lesz szorítunk értetek!

Aprooka!
Hallottam hogy Levivel is volt egy kis probléma. Most hogy vagytok?

Dorka!
Jó hogy kiderült mi a gyomorfájás oka, remélem hamar rendbe jösz!

Veronikusz!
Az ujjad.... hát? most csak felületesen olvastam akkor van még szopi? Vagy ez a dolog gátat szabott? És a képek a fürti családról :D Szofinak gratula a wc-hez!

Heni!
Pont akkor ment el a net amikor te voltál Vida dokinál valami problémával. Minden ok azóta?

Paklincs!
Mi zu Örbottyi-cityben? Hogy van a bélpokol barátnőnk?

Bori!
Bogi sem lustálkodik ezzel az ülés dologgal nagyon ügyi!

Kriszta!
Átaludt éjszaka! Szupi! Anyóssal mi a helyzet?

Orsi

borsa

Tünde!
Nálatok mi a helyzet? Mandula ha jól emlékszem... bocsi csak annyi oldal van... Bene jól van?

Judy!
Kitartást az éjszakázáshoz! Egyszer úgyis jobb lesz hidd el ez tapasztalat....

Nah lelövöm magam, nem lehet egy este alatt pótolni az elmúlt 2 hónapot :oops:

Orsi

borsa

Kép
Kép

Orsi

borsa

Sziasztok!
Kicsit eltűntem. Panka itthon volt, meggyógyult, holnap már megy oviba. Kicsit izgulok a reggel miatt, mert hát mégiscsak két hét az két hét. Úgy tűnik, Petyaköhögés is enyhült, meg a takony is (kop-kop).

Andi!
Anyudért szorítok, reméljük, nem lesz semmi baj. Súly miatt ne izgulj, Panka kb egy éve 12 kiló, két évesen volt 10. Mindektten apával ilyenek voltunk. De nem látszik már rajtunk... :lol: :oops: Viszont Pankán sem látszik, mert most az antibiotikumnál kérdezte dokinéni, mennyi, mire én mondtam, mire nem hitte el. Ebből gondolom, hogy jól néz ki a csaj. Balu is nagyon édi, és ahogy látom sokat segít a háztartásban... :lol: :lol: :lol:

Tigrincs!
Üdv a fedélzeten!

Heni!
Na kivel??? :roll: :lol: És hol Nálatok? Hogy vagy?

Aprooka!
Látom, egy kicsit javulás után megint nemalvás volt, de bízzunk benne, hogy egyre több javulás lesz. Jól vagytok már? Evéssel mia helyzet?

Dorka, Linocs!
Jó, hogy kiderültek a dolgok. Dorka, szerencse, hogy csak ennyi, bár biztos nem kellemes. Linocs, hátha nem kell műteni, de azért biztos rossz lehet, én is "epés" vagyok, bár már régen volt epegörcsöm. Nekem a terhesség alatt inkább a savam szaporodott föl, de úgy, hogy piszok rosszul voltam, és szülés után eddig egyszer, de annyira, hogy a gyereket nem bírtam fogni, csak fetrengtem. A jó kis Rennie segített.

Borsa!
Mekkora haj!!! Nagyon szép kicsi lányka.

Kép
Kép
kriszta36

Gabi! Lelked?

Steffi!
Jó kis móka a kettő, ugye? És már napirend is! Ügyi vagy nagyon. Nekem még nem volt, így kicsit káosz van így a két hét kettő után. :oops:

Eni!
Mindig gondolok Rátok, jól csinálod nagyon. Szorítok Nektek. Ördögfióka :lol: Lehet, hogy anyósnak bejön a hajelmélete? (aszongya mindig a körzetében, hogy akinek felállós haja van, az igazi nagy huncut lesz. (Petyának is feláll... jajaj:roll: ))

Kép
Kép
kriszta36

Ó Andi! :( Ez nem jó.
Gondolok Rátok pénteken, majd gyere és írj!

Banana,
Te is most kaptad az utolsó tgyast? Az a furi, hogy en is. :shock:
Szerintem egy hónappal többet küldtek. Most akkor ezt nekem vissza kell majd utalni, mi? Még nem igényeltük a gyed-et, okt 27-én hivatalosan lejárt a tgyasom, de most még utaltak egyet, szerintetek ilyenkor mi van??? :?:

Veronikusz,
oep-ben van baba-mama szoba? Aztaa!! :shock:

Dorka
képek nagyon jók!!
Most vettem észre, milyen szép szemöldöke van Letykónak! :D

Linocs,
örülök, hogy jobban vagy. Epekő dolog állítólag fájdalmas, kitartást Neked! :!:

Heni,
tudom, jókor mondom, de kenguruba van kuponunk (2 x 10 000) és egyszerűen nem tudunk venni rajta semmit, ami most nagyon kéne…év végén lejár…ha még valamit kinéztél ott, vagy ha valakinek kell, jutányos áron átadom..

Tigrincs,
üdv itt!! :D
Következő babánál én is meglepinek szeretném a nemét! Most nem bírtam ki, muszáj volt tudnom!
De én csak lánynevekben gondolkodom egyenlőre (már van két jelölt).. :D Talán négyeskének bevállalunk egy fiúcskát :lol: :lol:

Tünde,
örülök, hogy Bene füle jól van, remélem a hallása is rendben, csak még most szoktatja magát az új élményekhez! :)

Boginak tegnap kisebb műtéte volt, tudjátok, volt egy kis bőrdarabka a kisujján születéskor, na most rászántam magam (neki ebbe nem volt sajna beleszólása :lol: ) és elvittem bőrsebészhez, kivágták a megmaradt részt. szerintem ő nagyobb gyerekként nem szerette volna, hogy ott van, sokan szemölcsnek nézték, meg ilyenek. Hát elég rosszul viselte, meg én is, minden csupa vér volt. De aztán összevarrták, és most már elég jó, holnap varratszedés. Remélem, ennyi volt a történet, persze a szövettant még várjuk.

Ja és én is megszabadultam az orromon lévő bibircsóktól, hát úgy féltem, mint szülés előtt :lol: :lol:

Gyuzso,
mégegyszer köszi, Dr 'Wet' Rulez!! :lol: :lol:
Amúgy merre jártok?? Remélem minden rendben!

Na most megyek csucsuzni, már napok óta a ház költségvetésén dolgozom, agyam mint a szivacs..kész vagyok..én még ilyet nem csináltam de jó macerás..

jóéjt!

Ja mégegy:
aki depis vagy csak "lelapult az arcbőre" :lol: tegyen be madárcsicsergést cd-n! A jókedv utána garantált!
:D :wink: Éjjel viszont nem ajánlott, mert ébresztő hatású!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Fiatalok! :)

Újra itt, de csak röviden, mert reggel kelés, oviba menés! :D

Először is Mindenkinek köszi az üdvözlését, válaszát. :)

Bea! :)
Ahogy látom Janka és ÖcsiHugi között mindössze 4 nap eltérést mutat a vonalzó! :D Te kinél fogsz szülni?

Steffi-Valentina! :)
Szülésznőm Adrinál Molnárné Csilla volt, de Ő most jelenleg Gyed-en van a kisfiával. Úgy hogy egyenlőre passzolom a kérdést, hogy kit válasszak vagy hogy választok-e egyáltalán. Talán majd doki bácsimat megkérdezem kivel szeret a legjobban együtt dolgozni :D aztán majd meglátom. Meg még az is lehet, hogy felhívom Csillát és leinformálom, hogy Ő melyik kolléganőjét ajánlaná. Szóval szülésznőről egyenlőre ennyit. De ha ajánlotok valakit, azt is szívesen veszem, ha meg többet is akkor még válogathatok is, hogy ki a szimpi nekem! :D Előre is köszi!

Valentina! :)
A hegyes pociról csak annyit, hogy nekem Adrival is és most is hegyes pocim volt/van és nekem is mindenki azt mondogatta, család, szomszédok, ismik stb., hogy nyugi meglátod fiad lesz!Ilyen helyes pocival nem is lehet más! Na már most Adriról azt nem igazán tudom elmondani...hogy fiú! :D:D:D
De hátha másodszorra bejön nekik a jóslat! :)

Na jó, most már télleg menek aludni! Jó éjt Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szia Bori! :)

Először is Bogi tündéri!!! :)
És mi a két másik csajszi név? :D
A "négyeskének bevállalunk egy fiúcskát" mondat az azt jelenti, hogy még három gyerkőcöt szeretnétek és a negyedik legyen a fiú?
:oops:
Bocsi, ha hülyét kérdeztem, de már tök gyogyi az agyhelyem!!! :D:D:D

Jó éjt és szép álmokat! :)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

ÉS EGYÉBKÉNT MEG MINDENKINEK NAGYON TÜNDÉRI A KISFIA-KISLÁNYA!!!! :)
SZÉP GYEREKEKET TUDNAK CSINÁLNI AZ APUKÁT ÉS SZÜLNI AZ ANYUKÁK!!! :D :D:D

HAJRÁ MINDENKI!!!!

Na most már tényleg léptem! Pussz! :D

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Mielőtt elmegyek aludni, még azt akartam kérdezni a frissbabásoktól (Dorka, Veronikusz leginkább), hogy nálatok már látszik a bcg oltás? Mert Majánál még semmi... :? Lehet, hogy ebből újraoltás lesz?

Eni! Tök jó lesz csajos cuccokat vásárolni Jankának! Van néhány tuti darabunk, szívesen rátok ruházzuk, ha Maja kinőtte. :wink:

Borsa! Jó, hogy megint itt! Hajrá lakáscsere! Emma nagyon cuki!!!

Jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Zsofesz, rendi vagy... :wink: Most tele vagyok 50-56ossal, ugye, Janka várhatóan nem lesz egy hatalmas termet. :roll:

Kriszta, az jó, ha jobban, hajrá!

Orsi, szupi, hogy ismét itt... Régen voltál nagyon. Emmus nőtt rengeteget, cukipofa. :D A lakásnak külön örülök, mesélj majd, miket találtatok... :idea:

Tigrincs, láttam én is a vonalzóink közti összefüggést. A helyzet az, hogy engem már 25 hetesen indított koraszüléssel fenyegettek, így minden továbbinak rettenet örülök. Janka veséivel van gond, valószínűleg korrekcióra is szükség lesz egész korán... De természetesen gyúrok én arra, hogy minél tovább együtt lehessünk. :!: :!: :!: Egyébként a gyereksebész, akit megkerestem, szintén javasolja, hogy 37. héten szülessen meg, de ez bonyolult. Nem is szívesen beszélek erről tényként, hiszen ez a döntés már nem az enyém, amit én helyesnek is tartok. Vidadoki-rajongó vagyok. Ez van. :roll: :lol:
vbea

SZILVIM!!! BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT NEKED!
vbea

Sziasztok!

Tegnap írtam egy csomót este, de elszállt és nem volt erőm újraírni...megpróbálom újra összeszedni a gondolataimat.....

Zsófi!
Bcg nekünk egy kis csomó,de színe nem nagyon van.....én is gondoltam rá, hogy újra kell oltani...Ami a rotaát illeti még nem döntöttem el....nem volt időm a férjemmel megbeszélni még, hogy Ő mit gondol.Sztem beadatom neki egyébknt.Ti??????
Csajos cuccok nagyon jók, én is élvezem , hogy csajszi cuccokat lehet ráadni a bébire :lol: :lol: Nekem mondjuk szerencsém van, m ert anyósom külföldön lakik és mindent beömleszt a gyerekeknek...így nem kell vásárolnom.....Üröm az örömben :lol: :lol: Kinőtt fiúruhával én is jól állok ha valakinek kell valami szóljon nyugodtan......mondjuk mire JAnka megszületik addigra már lesz kinőtt lányrucim nekem is :lol:

Tünde, Aprooka!
Ibs-es tapasztalatokat és javaslatokat szívesen fogadok :lol: Ahogy olvasgattam a neten ez teljes mértékben lelki alapon jelentkező betegség.....

Borsika!
Boginak mielőbbi gyógyulást!!SOk sok gyógypuszi a pici újjára :)

Borsa!
Te nagy csavargó :lol: Jó hogy jöttél.....gyere gyakrabban mostmár...Emmus nagyon édes, sokat nőtt :lol: :lol:

Steffi!
Jó , hogy jöttél Te is :lol: Már sokat gondoltam Rátok :lol: Örülök, hogy kialakulni a napotok!Hogy van Martin????Hogy viszonyul Myrtillhez??MÉg mindig imádja???

Andi!
Így könnyű ha valaki kiporszívózik helyetted :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Veronikusz!
MIzujs???Nálatok Bcg????Te adatsz Zsófinak Rota-t???Hogy van a lelked????

Linocs!
Jobbulást!!!!Piszok kövek tünééééééééééééésssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Durci!
Boldog névnapot!!!

Ma reggel: Sírás-rívás (ovi két hét után). :cry:

Kép
Kép
kriszta36

Köszönöm a fogadtatást, ti is nagyon hiányoztatok de tényleg nem volt net :(
Emma köszöni a bókokat! :D

Szilvi-durca sok boldog névnapot!!!

később jövök!

Orsi

borsa

Sziasztok!!!!!

Szilvi nagyon boldog névnapot!!!!!

Borsa
Emmus nagyot nőtt,nagyon cuki :lol:
mesélj,milyen házat vagy lakást néztek
Gyuzsóékról tudsz valamit????

Dorka
gyomrod????
gyerkők hogy vannak??

Képzeljétek tegnap küldött az OTP levélkét,hogy 58eFt-ra emeli a hitelünket!!!EZ az első törlesztőhöz képest(júliusi) 20eFt-tal több
Úgyhogy most nálunk pánik van itthon!!!Bálint nem szeretné ha visszamennék még dolgozni.............pedig nagyon úgy néz ki......

emano/Andi
KépKép
emano

Aprooka,
Tudom, hogy már ezer éve kérdezted a BCG oltást, de eccerűen nem érek ide.... :cry: szóval nálunk azóta sem látszik a helye, úgyhogy 6 hónaposan újra megkapja :cry: :cry: Ma pedig a 3 hós-ra megyünk.... Ti hogy álltok az oltásokkal?

Steffi,
milyen két gyerköccel??? Martin?

Kriszta,
Fel a fejjel, szerintem már holnap nem lesz semmi gond....

Borsa,
Hajrá költözés!!! Kertes házat kerestek?

Tigrincs,
Üdv!

Mi jól vagyunk, csak épp ha nem alszik Lili, akkor foglalkozni kell vele... az elmúlt pár napban kicsit nyügibb, de betudom a 3 hós ugrásnak... állandóan a cicin csüngne... :lol: most is mennem kell...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Andi,
Deviza hiteletek van? Nekünk nem küldött az OTP semmit, de baromira megemelte... úgyhogy mi is baromira szűkősre vettük a dolgot... :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica!
Nem kertes csak lakást, mert választhattam a "vidéki élet" egy kertes házban és a lakás a városban között és nekem nagyon hiányzik a város... nekem nincs jogsim és így nagyon rá vagyok utalva Lacira, de pesten Emmussal bárhová eljutunk bkv-val és nekem ez a fontosabb, na meg a pörgés.... hát én ilyen vagyok...

Andi!
Mamád? holnap mentek vizsgálatokra?

Zsuéknál takonykór ebben is összebeszélt a gerlepár :D

Orsi

borsa

Borsa végreeeeeeeeeeeeee,de jóóó!! szóval költöztök? és Zuglóba hova? tesómék laknak ott....Amerikai úton

jaj nekünk szörnyű éjszakánk volt, Enci is köhög mint én, hajnal 2-5 ig fent, aztán végre elaludt, 10kor keltünk, ugyhogy ma itthon maradt,nem ment oviba. AMi baj, mert ilyenkor tudom intézni dolgaimat..de mindegy, remélem a mai nap jobb lesz ill.éjszaka....
pedig le kellett volna mennem dokihoz, beutalóért laborba, de Encivel nem egyszerű, na meg a sok beteg ember közé nem szívesen viszem, ugyhogy ez is marad holnapra.....

most meg főzés...szóval majd jövök...

Kép
gablaty

sziasztok,
látom, nem csak én tudok ritkán erre járni mostanában. :cry:
Október eleje óta Mikolt is bölcsiben van, így elvileg csak Dórával vagyok, de azért csak elvileg, mert eddig felváltva voltak itthon a többiek betegség miatt. ez az első hét, amikor tényleg kettesben vagyunk. rettentő furcsa is.
amennyire Ricsi későn jött rá a bilizés praktikusságára, Mikolt már most követeli magának időnként a bilit, ráadásul sikerrel. :)

minden betegeskedőnek jobbulást!!!!!+++++++++++
gyerekek megfázása most ragadt át rám is, úgyhogy szipogok erőteljesen én is.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Szia Bea!

Sajnálom....nem akartalak felkavarni. :(
De nyugi, minden rendben lesz Veletek, mert mi csajok sokkaldesokkal erősebbek vagyunk, mint a pasik!!!! :oops: Úgy hogy bizti (Remélem!) tényleg kihúzzátok a 37.hétig!!!!! De ha végig, az sem baj!!! :oops:
De csak most látom Bene és Janka vonalzóját, hogy elvileg nagyjából majdnem egy napon lenne a szülinapjuk???? Vagy rosszul látom! :D

Vida dokit én is csípem, Ő szokta Mészit helyettesíteni, ha szabin van vagy valami dolga akad, úgy hogy volt szerencsém már a Vidám Vidához! :D:D:D

Vica!
Üdv Neked is! :D

na mentem. majd még jövök! :)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Vica
CHF-s hitelünk van
11.04 a keltezés a papíron ,de tegnap kaptuk meg

Gabi
:cry: gyógyulgassatok

Bali belázasodott az oltástól és fáj a karja is (ill. az oltás helye)
Én sem vagyok 100as :lol: dáthásodok :cry:

Borsa
anyának holnap van CT+a vérkép eredménye
nem nagyon tud enni.......fáj a gyomra,kisugárzik a hátába.....
egyszóval nagyon aggódok :cry: félek :cry:
Zugló az szuper és merre fele azon belül????
Balázzsal mi sokat BKVzunk, nagyon imádja :lol:
Zsuéknak jobbulást!!!

emano/Andi
KépKép
emano

JA 1 kérdés
Kockafaló vizilója van valamelyik gyerkőcnek????
Vélemények róla :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Tigrincs, többiek tudják, hogy ezzel nem lehet ám engem felzaklatni... más fából faragtak. Igen, iszonyat hit van bennem. Rendben lesz ez a kicsilány. Már majdnem 4 hete, hogy tudunk arról, hogy baj van, úgyhogy rég túlvagyok a rettegésen. Azóta látjuk a fényt is az alagút végén, nagyjából körvonalazódni látszik, mit tehetünk, ha Janka megszületik. Nos, igen, majdnem egy nap a szülinap. De tekintve Janka állapotát, sztem hamarabb. :wink: Benedek január 26án lesz 2 éves, Janka szerintem január közepén meglesz legkésőbb. De azért sem akarok előreszaladni, mert nem lesz itt hirtelen döntés. Legalábbis Vidadokitól csak a legjobbakat várhatom. :roll:

Manóka, furi, hogy Mikolt bölcsiben. Felvették gond nélkül? Már furinak az furi, hogy kb egyidős Bencivel, és ő már ilyen nagylány. :D

Andi, hja, kemény dolgok ezek. Szóval lehet, vissza dolgozni?! :shock: Nekünk is otp, mi sem kaptunk még semmi értesítőt.

Dorka :D
vbea

Eni
attól függ,milyen a hiteletek!
Minket szívenütött tegnap :cry: de valahogy megoldjuk :lol: max nem eszünk :lol:
Munka: hát még nem tudom hogy lesz, mert a Mammutba dolgoztam,ami nem egy családbarát munkahely(9-21ig van nyitva+7vége)úgyhogy most agyalás van 1000rel :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

jaj a munkahelyről ne is beszéljetek.....nekem is gondolkoznom kell rajta.....de vmi 4 órás kéne, mert Enci ugye most addig van oviban,.a rendes oviba meg sztem csak jövő szept-től mehet, de azért febr-ban megkérdezzük,addigra betölti a 3at. én se így terveztem.mert azt hittem jön tesóka, de így alakult, ugyhogy lejár a gyes, szóval vmi kell nekem is.. :? de furi lesz....meg mostani állapotomban nincs is kedvem :evil: semmihez :evil:
meg azért szeretnék előtte a kivizsgálásokkal is végezni.....
Andi! drukk Anyudnak holnap ++++++++++++++++gondolok rátok!

Szilvi Boldog Névnapot!!!
Kép

Kép
gablaty

Bori nyugi, az allam nem utal elore, tehat az oktoberit kaptad most, nem kell visszaadni! :) amugy rosszul mondtam, mert nekem nov2-ig van, ugyhogy jovo honapban fogok meg kapni ket napnyit, hurra...en a szules elott egy honappal kertem a szulesi szabadsagot, azert jar le nekem ilyen hamar... Bogi gyogyuljon meg hamar, meg te is!

babahordozo hetre nem jon meg vki? mi ma du valszeg lenezunk,aztan majd meglatjuk..
http://hordozas.hu/hordozashete/Program.html

Veronikusz, meg 1-2 kozott voltunk az oepben, ugyhogy biztos nem lattuk egymast, a babamama szobat en sem lattam, mar azon kiakadtam, h a lift nem magatol ertetodo...:)

Betegeknek jobbulast! Mi szerencsere jol vagyunk, csak a felborult alvassal kuzdunk, ejszaka nem megy, nappal meg sokat alszunk, csak beall mar egyszer...ma is elaludta Zsofi a jogazast....
meg tegnap itt volt a vedono, megallapitotta, h jol fejlodik a mozgasa, meg tartott nekem eloadast az elvalasztasrol, persze raer majd elkezdeni 1 honap mulva....

tigrincs, en is a Meszaroshoz jarok, es o a Varnai Gabit szokta mondani, de sztem mindegyik jo, legalabbis csak jokat hallok folyton a szulesznokrol! egyebkent nekem a Meszaros meg a Vida egyutt csinaltak a csaszart, vegig hallgattam, ahogy viccelodnek mikozben nyiszalnak, haaat...nem tudtam, sirjak-e vagy nevessek....:)

banana

Sziasztok,

Csak bekukkontok, mert pakolászom, mivel délután megyünk bkv-val apa munkahelyére, mivel mennem kell szemvizsgálatra közben.

Gabi: Leányfalura csak akkor jártam (még Tündével pocakban) mikor nővérem kislányát tanítottam korizni, de nagyon jó hely szerintem. Magamnak kicsit kicsi a pálya, így ha megyek akkor műjég, de tavaly is csak 2x voltam, idén meg szerintem kimarad, mivel Tündét nem tudnám hová tenni. Majd jövőre Tündével együtt nyomjuk és akkor tuti Leányfalun.

Andi: sajnos nem néztem nagyobb méretű kabátot, mert rohanásban voltam, mint mindig, de szerintem elég jó a weboldaluk, ott biztos találsz a gyermek ruhák között valamit.

Tigrincs: üdv itt!

Minden betegeskedőnek, kézműtöttnek jobbulást!!!!

Fotók nagyon szuperek!!!!

Zsófi: jó lenne megint tabló, bevállalod idén is???!!!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Reni!
Mi van Veletek????túl van rajra Iván????gyere ha tudsz!!

KépKépKépKép
vdorka3

Bocsi, kicsit én is lemaradtam :oops:

Veronikusz
Gratula Szofinak!

Dorka
Tök jó képek! Szuper, hogy "csak" ennyi a baj és semmi igazán komoly!

Zsófi
Virágos csízma nagyon cuki :wink:

Heni
Mizu a hormonjaiddal? HA minden igaz én holnap megyek reggel az 5.-re uh-ra.

Rólunk:
Igen, tegnap volt a műtét. Horror.... Reggel 5-kor utoljára szopi. Semmi gond nem volt, 4:57-kor krlt magától, de nem nagyon akart cicizni. Aztán 6-kor még belediktáltunk pár korty teát, utána semmit nem kaphatott, de ez nem is volt gond, pedig ettől nagyon féltem. Annyi új és érdekes dolog volt a kórházban, hogy ez lekötötte. Nem győztem futni utána :lol: Aztán 9-kor bekűzdöttük a nyugtató kúpot. Most 2 rágó foga is jön, sokszor fájlalja a popsit és piros is neki, szóval nehezen ment. Mondták, hogy majd meglátom, ezután nem nagyon fog ficánkolni. Hát kb. 1 órát ült az ágyban és nézte a meséket. De aztán mint akit felhúztak :lol: Labdáztunk, nyusziugráltunk. A műtét 11-kor volt és 1/2 12 után picivel hozták. Ahogy átették az ágyba magához tért. Innen szörnyű volt minden :cry: Az altatás iszonyúan megviselte. Még az altatótól nem volt teljesen magánál, zavaraos ekintettel és eltorzult arccal üvöltötte, hogy nagyon fáj (eddig soha nem használt fokozatokat) :cry: :cry: :cry: Próbált feülni, felállni, alig bírtam az ágyban tartani. Iszonyú erő volt benne. Aztán cibálta le magáról az alsónacit, kitépte a kezéből a branült. Csak azt láttam, hogy ömlik a vér, de hirtelen nem tudtam honnan. Szörnyen kétségbeestem. Zsolti itthon maradt, mert a papírokon az volt, hogy a hely szűke miatt minden gyerekhez, csak egy szülő menjen (mindez kiemelve). Persze ezt nem tartják be, de erről senki nem szólt :S Szóval azonnal hívtam Zsoltit, hogy jöjjön. Addig a szomszéd nagymama segített. Egy nővér volt összesen, úgyhogy jó időbe telt, mire bejött. Szerencsére gyorsan észrevettük, hogy a branül helye vérzik és nem a heg. Vagy fél órába telt, mire megnyugodott, de aludni nem bírt. Folyton nyulkált volna a nacijába :( Mire elaludt volna, 5 perc után ébreszteni kellett, hogy igyon. Persze szörnyen nyűgös volt. Alig ivott, mikor már lehetett cicizni se nagyon akart :( Jóformán az egész délutánt végig sírta :( Az ivás nagyon nehezen ment. Összesen 3dl ment le, meg egy pici szopi a 1,5l helyett. Mivel folyton sírt, azt is kiizzadta. Egész végig csorgott róla a víz. Részben az altatás utáni rosszullét miatt, a meleg miatt és hát a sírás... késő délutánra már nagyon hisztis volt a fáradtságtól és a nyomorától is. Ha sikerült egy kis vizet belediktálni, azt visszaköpte :( Kétségbe voltam esve és bőgtem volna, de tartottam magam, amennyire csak bírtam. Azt mondta a doki, hogy míg nem pisil nem mehetünk haza. Tudtuk, hogy ez a kórházban esélytelen. Annyira utálta az egészet. Ha csak bejött egy fehérruhás a szobába, már ordított. A pizsifelsőt is alig tudtuk átcserélni, mert tiltakozott, ha valami eltakarta az arcát, gondolom a tubusos altatás miatt. Aztán próbáltuk rábeszélni, hogy üljön fel, segítünk. Ezen is nagyon kiborut, aztán Zsolti nagynehezen felültette. Pisihez ugye le kellett veni az alsónacit és a gézt, ami lazán volt ugyan rácsvarva, de kicsit odatapadt, Meghát érthető, hogy nem akarta, hogy bárki is bármit csináljon ott. Mondogatta, hogy kell pisilni, de látszott, hogy nagyon fél. Hiába meséltem neki el az egészet mesefigurákra átruházva, nem használt semmit. Ugyan 100x is kérte, hogy meséljem, de mindig mondta, hogy ő nem pisil :( Folyton azt hajtogatta, hogy bújjál, bújjál, de persze a kiságyba nem tudtam rendesen odabújni. Aztán bejött a nővér és együtt levettük róla a nacit. Mikor meglátta a kukacát nagyon sírni kezdett. Látszott rajta, hogy nem tetszik neki a változás. Az ült ki az arcára, hogy mi történt velem? Borzasztóan sajnáltam.
Tudtuk, hogy itt csak az fog segíteni, ha hazajövünk. Megszokott, nyugodt környezet, mi sem leszünk olyan feszültek és nem lesz senki, akit veszélyforrásnak érezne. Szóval 1/2 6-kor azt mondtuk, hogy saját felelősségre elhozzuk. Amint az ölembe vettem felöltözve, hogy megyünk haza, teljesen megnyugodott. Itthon összebújtunk és vagy 3/4 órán át szopizott. Meg is lett az eredmény. Nagyon sírt, de végre pisilt. Az átkötözés megint egy újabb hadművelet volt. Inkább 3 emberes. Én is kicsit ügyetlen voltam még, de ez is meglett. Aludni viszont nem akart, pedig már alig tartotta nyitva a szemét. Fél elaludni. Fél, hogy megint nagyon rossz lesz felébredni. Tulajdonképpen mindentől fél. Kézmosástól, arc krémezéstől, orrtörléstől....merthogy jól meg is fázott. Semmit nem akar és mer csinálni. Alig tudtuk rávenni, hogy kijöjjön kezetmosni, vagy kimenjünk a konyhába.
Kicsit vagy nagyon (?) félek, hogy miként tudom ezeket a félelmeket benne feloldani. Persze beszélek róla sokat és majd az idő is segít talán. Remélem, hogy amennyire csak lehet, tudom majd neki tompítani a rossz emlékeket és később nem okoz majd neki semmilyen gátlást.
Jövőhét pénteken kell viszamenni varratszedésre, addig nem érheti víz. Ma nem lehet még levinni, holnap egy picit. Közösségbe egyenlőre nem mehet, nehogy beszedjen vírust. Mondjuk nem is kívánkozik sehová.

Bocs, hogy kicsit sok lettem :oops: Ma délelőtt jött ki a feszültség. Csak bőgtem és bőgtem a sarokba bújva. Muszáj volt kiírni magamból ezt az egészet.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta
:cry:
Örülök,hogy túl vagytok rajta!!!
Gyere írd ki magad nyugodtan!!!
IVÁN pedig egy KIS HŐŐŐŐŐS

emano/Andi
KépKép
emano

Reni!
mostmár ketten bőgünk....sajnállak Benneteket,nem lehetett könnyű.Az a lényeg, hogy túl vagytok rajta :!: :!: ++++++++++++++++++++++++++++++majd este írok bővebben.
Ki a gyerekorvosod??oda a vöröskereszt utcába jártok?

KépKépKépKép
vdorka3

Szia Snowwithe-Dori! :)

A 723. oldalon, azaz az előző oldalon írtam regényt magunkról. :D Olvastad már? :D

Bea Drága! :)

Értettem Asszonyom!!! :D:D:D És igen csak így tovább!!! Optimistán!! :)

Gabi Drága! :)

Nem akarlak elkeseríteni, de melót találni gyerek mellett....hát mit ne mondjak nem egyszerű! :? Sőt!!!! Nekem ahogy lejárt a GYES-em szinte vissza sem vettek, hanem közölték, hogy annyira vesznek vissza, míg lejár a másfél hónap felmondási időm, mert nincs a cégnek növekvő jövedelme és az én munkámat is meg tudják csinálni hárman a kolléganőim. Mondanom sem kell, hogy mikor ott dolgoztam már akkor is eléggé le voltunk terhelve, mert elöttem ketten is elmentek szülni és akkor megkaptuk az ő munkájukat is, tehát már négyen is kicsit nehezen bírtunk. na most meg hárman csinálják a munkát. Nem részletezem, hogy mennyire kivannak, de a főnököket nem nagyon érdekli, hogy lóg a nyelvük a sok melótól. Persze gondolom azt mondanom sem kell, hogy a fizetést az nem emelték 1 forinttal sem! :?
Aztán kerestem-hivogattam helyeket (én is 4-6 órást kerestem), de amint meghallották, hogy mekkora a gyerek és ha neadjisten beteg lesz nekem kell rá vigyáznom, mert nem tudom kire hagyni, na akkor mondták, hogy köszönik szépen...NEM!
De hajrá!!! Hátha neked sikerül!!!
Aztán ezt feladtam és az ismerőseimnél kujtorogtam és hál'Istennek volt aki alkalmazott, így fogok GYED-et kapni, nem csak GYES-t 3 évig ÖcsiHugi után.
Mert ugye Tesóka május végefelé toppant az életünkbe!! :D

Az oviról meg annyi, hogy ha Enci csak jövőre lesz 3 éves, akkor egész napra csak jövő szeptembertől adhatod be és április-május környékén vannak a beiratások. Ezt csak onnan tudom, hogy mikor voltam augusztusban szülőin, ott egy anyuka megkérdezte, hogy a kisebbik lánya januárban lesz 3 éves és hogy nem tudnák-e bevenni januártól oviba, de a vezető azt mondta, hogy sajna nem, mert csak azokat vehetik fel, akik idén töltik a 3-at. Mert ő szívesen felvenné, csak ha kapják az ellenörzést, és látják , hogy a gyerek nincs még idén 3 éves, akkor kapják a büntit mint állat.
Egyébként hihetetlen, hogy az ovi ellenörzést mennyire komolyan veszik ezek a ....hatóságok. Orvosi igazolás kell, ha 3 napnál többet hiányzik, még akkor is, ha a nagyihoz ment 1 hétre és nem volt beteg. Szóval ez is elég birokratikus.
De azért hajrá, hátha nálatok nem így van.
Adri egyébként a XI.ker-be jár oviba, mert Érdre nem vették fel, hely hiány miatt, de mondjuk a körülmények miatt nem is bánom!!! :?

Banana! Szia! :)

Na akkor ugye nem írtam túlzást a Doki bácsinkról? :D
Most hogy említetted Gabi nevét már be is ugrott, hogy kicsoda is Ő. Na látod, Ő tényleg szimpi nekem is. Most jut eszembe, hogy szülés után Gabi tolt vissza tolószékben :D:D:D a kórterembe, mert Csilla épp a másik szobában segédkezett! :) ugyanis mikor Adri született a mellettem lévő szülőszobán is épp akkor szült egy anyuka és mivel neki is Csilla volt a szülésznője a két szoba között rohangált! :) De ettől függetlenül, szuperül végezte a dolgát!!!!! Meg mondjuk Adri 2 órával előbb született,mint a másik kislány! :) Úgy hogy volt ideje, mindkettőnkre! :D

Remélem a császárod alatt inkább nevettél, mint sírtál a Dokikon!! :D
Mindkettő imád viccelődni és szerintem jobb is, ha viccelődnek, mert ha nem, akkor szülés alatt talán megijednék, hogy valami gáz van!!! :oops: :D

Betegeknek Jobbulást legyenek akár Gyereke vagy Anyukák! :D

Most menek. Majd este még talán visszanézek!
Addig is legyetek jók és vigyázzatok a Családra! :)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Szia Snowwithe-Dori! :)

A 723. oldalon, azaz az előző oldalon írtam regényt magunkról. :D Olvastad már? :D

Bea Drága! :)

Értettem Asszonyom!!! :D:D:D És igen csak így tovább!!! Optimistán!! :)

Gabi Drága! :)

Nem akarlak elkeseríteni, de melót találni gyerek mellett....hát mit ne mondjak nem egyszerű! :? Sőt!!!! Nekem ahogy lejárt a GYES-em szinte vissza sem vettek, hanem közölték, hogy annyira vesznek vissza, míg lejár a másfél hónap felmondási időm, mert nincs a cégnek növekvő jövedelme és az én munkámat is meg tudják csinálni hárman a kolléganőim. Mondanom sem kell, hogy mikor ott dolgoztam már akkor is eléggé le voltunk terhelve, mert elöttem ketten is elmentek szülni és akkor megkaptuk az ő munkájukat is, tehát már négyen is kicsit nehezen bírtunk. na most meg hárman csinálják a munkát. Nem részletezem, hogy mennyire kivannak, de a főnököket nem nagyon érdekli, hogy lóg a nyelvük a sok melótól. Persze gondolom azt mondanom sem kell, hogy a fizetést az nem emelték 1 forinttal sem! :?
Aztán kerestem-hivogattam helyeket (én is 4-6 órást kerestem), de amint meghallották, hogy mekkora a gyerek és ha neadjisten beteg lesz nekem kell rá vigyáznom, mert nem tudom kire hagyni, na akkor mondták, hogy köszönik szépen...NEM!
De hajrá!!! Hátha neked sikerül!!!
Aztán ezt feladtam és az ismerőseimnél kujtorogtam és hál'Istennek volt aki alkalmazott, így fogok GYED-et kapni, nem csak GYES-t 3 évig ÖcsiHugi után.
Mert ugye Tesóka május végefelé toppant az életünkbe!! :D

Az oviról meg annyi, hogy ha Enci csak jövőre lesz 3 éves, akkor egész napra csak jövő szeptembertől adhatod be és április-május környékén vannak a beiratások. Ezt csak onnan tudom, hogy mikor voltam augusztusban szülőin, ott egy anyuka megkérdezte, hogy a kisebbik lánya januárban lesz 3 éves és hogy nem tudnák-e bevenni januártól oviba, de a vezető azt mondta, hogy sajna nem, mert csak azokat vehetik fel, akik idén töltik a 3-at. Mert ő szívesen felvenné, csak ha kapják az ellenörzést, és látják , hogy a gyerek nincs még idén 3 éves, akkor kapják a büntit mint állat.
Egyébként hihetetlen, hogy az ovi ellenörzést mennyire komolyan veszik ezek a ....hatóságok. Orvosi igazolás kell, ha 3 napnál többet hiányzik, még akkor is, ha a nagyihoz ment 1 hétre és nem volt beteg. Szóval ez is elég birokratikus.
De azért hajrá, hátha nálatok nem így van.
Adri egyébként a XI.ker-be jár oviba, mert Érdre nem vették fel, hely hiány miatt, de mondjuk a körülmények miatt nem is bánom!!! :?

Banana! Szia! :)

Na akkor ugye nem írtam túlzást a Doki bácsinkról? :D
Most hogy említetted Gabi nevét már be is ugrott, hogy kicsoda is Ő. Na látod, Ő tényleg szimpi nekem is. Most jut eszembe, hogy szülés után Gabi tolt vissza tolószékben :D:D:D a kórterembe, mert Csilla épp a másik szobában segédkezett! :) ugyanis mikor Adri született a mellettem lévő szülőszobán is épp akkor szült egy anyuka és mivel neki is Csilla volt a szülésznője a két szoba között rohangált! :) De ettől függetlenül, szuperül végezte a dolgát!!!!! Meg mondjuk Adri 2 órával előbb született,mint a másik kislány! :) Úgy hogy volt ideje, mindkettőnkre! :D

Remélem a császárod alatt inkább nevettél, mint sírtál a Dokikon!! :D
Mindkettő imád viccelődni és szerintem jobb is, ha viccelődnek, mert ha nem, akkor szülés alatt talán megijednék, hogy valami gáz van!!! :oops: :D

Betegeknek Jobbulást legyenek akár Gyereke vagy Anyukák! :D

Most menek. Majd este még talán visszanézek!
Addig is legyetek jók és vigyázzatok a Családra! :)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Reni :cry: :cry: :cry:
Most nagyon rossz, most nagyon sokkol (elhiszem), de Iván hamarabb túllesz rajta, mint gondolnád. :wink: Te fogod továbbcipelni a rossz érzéseket, de ez így helyénvaló. Napról napra jobb lesz kicsifiadnak. Ez biztos így lesz. :!:
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?