Bogi, bocsi, pótoltam. Tudtam, hogy valakit kifelejtettem, de nem emlékeztem kiét

De aki küldte, azt mind felraktam már

Meg Anna képeit is
Dédi: az én oldalamról 1 dédi, párom oldaláról 3! Nagyszülő megvan szerencsére mind a 4
Eyi, nagyon figyelmes a párod, ha ilyenekre gondol!! Ráadásul a tulipán a kedvencem
Melike, nem semmi az üknagyi. Szerencsések vagytok. Éjjeli fényünk nincs. A két szoba között az ajtónál van egy állólámpa, azt szoktam felkapcsolni, ha megyek etetni. De sötétben alszik el, és sötétben is ébred.
Piri, nővérednek jobbulást! Én anyu ajándékát intéztem el. Porcelán babákat gyűjt, és találtam egy gyönyörűt! Azonnal meg is rendeltem, múlt héten meg is érkezett. Rettegtem, hogy nehogy aznap jöjjön meg, amikor itt volt anyu

De megúsztam, másnap jött a baba
A nappali alvás nálunk már szinte csak úgy működik, hogy teáztatom, és amikor már kómás, cumira cserélem a teát... Bár a mai nap magától aludt el. Keresztbefekszik a kiságyába, elmegy a végébe, bekapcsolom neki a zenéjét, megkapja a cumiját meg a kedvenc plüssállatát, betakarja a szemét vele, és elalszik. Remélem nem csak egy napig tart a csoda...
A húsfogyasztás nálunk nem jött be. Hiába eszik husit, ugyanúgy felkel éjjel is. Szerintem ez alkati dolog. A barátnőm fia 2 éves, és még mindig legalább egyszer felkel éjjel, de van, hogy kétszer is.
Kata, mire gondolsz baba-kaja-tippek alatt? Hogy miket eszik, vagy hogy mit hogyan készítünk el? Marci egyébként eszik almát, barackot, banánt, körtét, szőlőt
(meg egy kis mandarint titokban, de mit tegyek, ha imádja...), krumplit, répát, sütőtököt, borsót, brokkolit, petrezselymet, zellert, sóskát, pipihusit, pulykahusit. Hétvégén meg májat fog kapni. Hogy hogyan készítem? Ha csak tehetem, a saját ebédemből kap. Ha én olyat készítek magamnak, ami neki nem jó még, akkor meg gyengén ugyan, de befűszerezem neki a kajákat. Fűszerként sót, borsot, majorannát, fahéjat, babérlevelet, tárkonyt használtam eddig.
bocsi, hogy a képekre nem térek ki külön, de mindig csak ismételném magam. Az meg unalmas