Kedves Nők!
Mostanság én sem jutottam tovább az olvasgatásnál, és olyan fura, de ha az ember kihagy néhány napot,hetet, olyan nehezen veszi fel a fonalat, úgy érzem sokszor, nem is tudok hozzá szólni a témákhoz. Na de nem én lennék, ha meg se probálnék...
Steffikém,
bár régen raktál fel képet, és csak szajkózom a többieket, de a lánykád tényleg bűbáj volt az első fotókon, még egyszer gratula, és tök jó, hogy ilyen ügyes vagy, megy minden simán, úgy érzem a soraidból, hogy jó kedvvel, szóval sirályság.
Eni,
fantasztikus a hozzáállás, meg hogy ennyi dolog mellett még fussa az erődből, hogy mindenkihez legyen egy jó szavad, továbbra is aztat mondom, csúcsnő vagy. Végül is mi lett a sóbarlang terápia eredménye? Vagy még mindig jártok?
Tünde,
nagyon strammmm Bene meg az anyukája is. Érzel esetleg már most valami javulást beszédügyileg a műtét óta? Ovi van, vagy egyelőre szüneteltetitek?
Gabi,
nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, leírom, ahogy jön: úgy féltem, hogy magadba fordulsz majd, esetleg nem jelentkezel,olyan jó, hogy leírtad, amit érzel, és minden drukkom a Tiétek, hogy minél előbb 4 tagú legyen a most is szuper család!
Reni,
én még fütyi témában ilyen brutált nem hallottam, Nektek is minél előbbi testi-lelki gyógyulást kivánok!
Orsi,
Emma....tökvagány,imádom! Itt Őrbottyiban minden ok. Hogy-hogy beköltöztök Pestre? Társas vagy kertes? Lassan irok privkot is....talán Zsu mondta.
Ja, Zsu...
kéne nekem az a bőrgyógyis cím...fodrász megvolt?
Bori,
nyalod azt a parkettát?! Boldog felediket Boginő!
Többi ünnepeltnek hip-hipp innen Őrbottyánból is...
Memme,
gyere már egy szóra!
Veronikusz,
remélem jól, hányás, ujj-jaj! Ügyes legyél!!!
Dorka,
minden képen szépek vagytok!
Zsófi,
újabb pajzán versike? Ne szüljek egy páros rímet a tablóra?
Aprooka
Levi teljesen rendbe jött?
Andi,
a nagyit sajnálom,anyukád jó eredményének még halkan, de nagyon örülök. Kisjankó első karácsonyára kapta a kockafaló vizilovat, őt a járásban is segítette(ezen már Balu ugye túl van), szóval mi rendesen kihasználtuk, szerette nagyon. Fent van még a szekrényén, de valahogy Flórkának nem vettem le annyiszor(nem azért, mert nem jó, hanem mert eszembe se jutott)-na de majd holnap lekapom. Szerintem jópfa ajándék, ha szeret Balukapesz tologatni, rodeózni. Ahhoz, hogy a kockát megegye, elég erősen kell áttolni a kockán!
Szia Tigrincs!Üdv itt!
Micsoda lendület...Én emberem is János(nekem a fiam is az lett...).Az orvosunk is ua.volt, csak nálam botlott egyet...
Rólunk gyorsan: Jankó tapossa az ovit, minden a legnagyobb rendben.Szerdán volt családlátogatás, dicsérték, hogy udvarias, tök gyorsan fut és sose fárad el, meg hogy hihetetlen gyorsan tanulja meg a verseket(ez utóbbin igen meglepődtem

).Flórka egyszerűen brutális, legalább kétemberes...Kisjankó után közel sem loholtam ennyit, estére lóg a bélés...mindent csinál Jankó után, ugrál, hátrafelé megy, mérlegáll-nem kamuzok...
Szerintem rajtam most jön ki lassan 4 év fáraccsága, két napig jól vagyok,aztán elkezdek köhögni, fáj a torkom,ezt csinálom hetek óta, pedig évek óta nem voltam beteg... de nem panaszkodom, mert ez nem probléma sokatok gondjához képest!
Mindenkinek nagy ölelés:
Emes