A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Bocsi Lányok!

Véletlenl kétszer nyomtam! :oops:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Azt hiszem a felét már el is felejtettem.

Dorka, majd írok privit az IBS-ről....ha picifiam engedélyezi.

Ivánnak gyors gyógyulást. Reni, igaza van Eninak, napról napra jobb lesz, én műtét másnapján még hazamenni is alig bírtam pár órára, de 2 nap múlva már láttam, mennyire gyorsan regenerálódik Levi. A félelmeket sajnálom, az tényleg nehezebb lesz, mint maga a bibi, úgyhogy ahhoz kitartást!!!

Vica, nekünk kb. 1 hete látszik a BCG, de még csak picit piros és dudris.
Sajna a szurikat viszont a műtét miatt nem kahattuk meg, így az ünnepek közbejötte miatt a 4.hós oltást közel fél évesen kapja Levi. Így ugrott a babaúszás is....

:cry: :cry: :cry:

Ma voltunk vendégségben, megvolt az első randi. Adél két héttel fiatalabb mint Levi, nagyon cukkancsak voltak. Ha Adél-mama küld majd képet, fel is teszem.

Linocs, más? Szopisztrájk, cicitépkedés és 3 perces szopik? Ötletek?

NA, ennyi jutott mára, pedig maradnék még, meg visszaolvasnék, de kezdődik az esti show! :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
Petya engem már a 6 hetes szopisztrájkkal átvágott, úgyhogy nem vagyok illetékes az ügyben. Esetleg annyit tudok: kitartás, ne hagyd magad (mint én :oops: )!

Kép
Kép
kriszta36

Aprooka: azóta is gondolkodom, hogy mi lehetett az oka annak idején Fruzska sztrájkjának. Lehet, hogy nem is volt sztrájk, csak nem fogtam fel, hogy az addig majd egy órán keresztül szopizó gyermekem képes már kb. 10 perc alatt a szükséges mennyiséget magához venni. Lehet, hogy csak ennyi volt, és én erőltettem, mert máshoz szoktam. Nem tudom.
Minden esetre 6 hónapos korában visszatért az étvágya a hozzátáplálással.
Nem tudok mit tanácsolni, egyszer már leírtam, hogy mi minden pozíciót próbáltam ki a lánnyal, de egyik sem vált kedvére a lánynak, úgyhogy a legtöbb szopizás a majd 3 hónap alatt sírás-rívással volt hangos. (Annyit megnyugtatásul, hogy a Kismamában szereplő W.Ungváry Renáta, szoptatási tanácsadó, is keresztülment hasonló hajcihőn a lányával, és ő sem tudott megoldást rá ;) )
Én egy kicsit "birkatürelmű" vagyok, és kikészíteni meg nem készített ki a dolog, csak az zavart, hogy nem találok megoldást rá. Szóval totálisan megértem, ha valaki nem bírja, és elfogy a cérna... Szerintem minden áron, úgy hogy már nagyon nem megy, nem szabad erőltetni.
linocs

Aprooka: ami talán jobb pozíció volt a többinél: sétálva szoptatás (szopipárnát használok), illetve azt próbáltam, hogy mikor nem nagyon akart szopizni, akkor cumi be a szájba, ekkor a szopóreflex beindul, aztán cumi ki hirtelen, és cici becsempészése hirtelen :) itt nagyon ügyesnek kell lenni... Amúgy cumit soha másra nem használt Fruzska. De hát, gondolom, minden babó más és más trükkel "átverhető".
linocs

:lol: Közben elugrottunk dédihez, aki kihímezte a keresztelőingecskénket! Nagyon szép lett és személyes, mert a keresztnevei vannak rajta.
Szombaton lesz a nagy nap, gitáros misével. Péter tesói és unokatesói szervezik a dalárdát, a nagymamik, dédik meg ezerrel sütnek fincsó sütiket. Leszünk vagy 50-en.
Már nagyon nagyon várom!

Szopika: még kitartok, mert nagyon nagyon szeretünk szopizni, bár én már a 10 perces szopiknak is örülnék, nálunk néha alig 5-6 perc....de volt már 3 is, utána meg persze baromira fájt a pocakja.... :?

Na, szaladok fücsizünk egy nagyot az úrfival.

Jó éjt!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Nálunk meg anyós ugye súlymániás, és megijedtem, hogy ha hagyom, nem fog hízni. Meg egy nap alatt jó kevés tej lett, azzal, hogy nem akart enni, így el kezdtem fejni, onnan meg kész. Meg lehet, hogy fel sem ismertem, hogy ez szopisztrájk, mert Panka ugye nem szopott, így fogalmam nem volt róla, csak így utólag beazonosítottam. :oops: Meg az is bennem volt, hogy ha neki nem öröm.... :cry:

Kép
Kép
kriszta36

Zsófi!
Fényképeket ugye majd... légyszilégyszi! :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Andi!
Azt elfelejtettem viburcolt mi is használtunk, semmit nem ért! Mire akarod adni? Küld már át Balut hozzánk is porszívózni! :lol: :lol:

Zsófi!
Tök jók a képek! Elolvastam a blogot is, ott is cukkancsok a gyerköcök, az összehasonlítós képek nagyon tetszenek. De persze mindegyik!

Gabi!
Ezeket a vizsgálatokat múltkor is megcsinálták? Vérnyomimérő egy élmény lehetett… :roll: Nem gondoltál még arra, hogy knieziologushoz vagy mihez mész vagy spiritisztához? Lehet van benned egy pszichés gát vagy mit tudom én.

Tünde!
Hú hát dec. még odébb, de drukk, hogy minden rendben legyen már Bene fülével! Netes hallásvizsgálat?! Ez új.

Valentina!
Jó, hogy te is jössz néha! Képek szuperek!

Eni!
Semmi gond, csak bénázik a telim, nem tudtam, hogy megkaptad vagy most megint gázos a teló. Valamit akartam neked írni, de elfelejtettem… Ja Martin tegnap hiszti közben hányt.

Orsi!
De jó, hogy jöttél! Hányszor akartalak téged is hívni! Emma tündérke! És újra megállapítom, hogy tisza Laci, de gondolom ez már a könyöködön jön ki.:lol: :lol:

Veronikusz?????????????????????????????????????????????

Kriszta!
Ja jó móka a kettő együtt, ahogy te mondod: rulez. :lol: :lol: Nálatok ki viszi Pankát oviba? Nem vagyok ügyi, csak igazodom a gyerekekhez és nekik egyenlőre így jó, ahogy vannak a napjaink.

Tigrincs!
Minden szülésznő profi, de szerintem érdemes választani, mert az olyan megnyugtató, hogy tudod van kihez fordulni, ha valamit tudni szeretnél vagy kérdésed van ami ciki a doki előtt vagy ilyesmi. Képekkel még adós vagy. :!:

Durcinak boldog névnapot!

Vica!
Izgi a két gyerek. Főleg, hogy Martin dackorszakban van ezerrel, ha valami nem úgy történik akkor kész totál, most is próblémázik, hogy az egér miért jobb oldalt van, szerinte a baloldalon a helye. Tejérzékenységgel kapcs-ban kérdésed van állok rendelkezésedre!

Reni!
Jó, hogy kiírtad magadból, Iván is szerintem túl lesz rajta, nem fog szorongani és akkor jobb lesz. Az idő sokat segít, még friss az élmény! Nagyon ügyesek voltatok, szörnyű tortúra lehetett mindenkinek! :cry:

Aproo!
Rakhatnál képet arról a csodás ingecskéről!

Rólunk: tegnap horror nap volt, telihold, hidegfront plusz én pöttyet kialvatlanul. Myrtill pocifájós sajnos, pukicső állandó barátunk, éjszaka is vagy 2x csövezek, egyébként tök jól aludna. Martin is ébred vagy 2x ellenőriz, hogy nem szöktem-e meg vagy nem tudom, be tudom az új helyzetnek, egyébként kezd megnyugodni a hugi már nem olyan nagy szám. Martin dackorszak, de egyébként édi. Segít mindenben, de vannak azért -nem tagadom- nehéz pillanatok. Viszont ált-ban 1x-re alszik a két gyerek du, martin már megszokta, hogy ilyenkor együtt altatom őket, és már hiányolja Myrtillt, ha esetleg alszik máshol.

Ja azt akartam kérdezni, hogy a két kölyköt mikor érdemes egy szobába rakni?! Meg akartam mást is, de persze nem jut eszembe. Na megyek, mert Myrtill éhes.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

hali lányok!!

[b]SOS KÉRDÉS:HASZNÁLT E VALAKI A 2-3-4 HÓS OLTÁSNÁL UGYNEVEZETT OLTÁSI NOZÓDÁT???HOMEO BOGYÓ!!
[/b]

Borcsát ma oltanám az első oltásával(2 év után most érkezett el az optimális helyezet,negatív pisi,jó kondi stb.) és olvastam,hogy adható,de a kolosy téri patikában meg leugatott a nő,hogy mi az,hogy nem beszéltem meg orvossal(egyszer régen olt róla szó),alig akarta ideadni a bogyót.
no,aki tud segítsen.én szívesen adnám,csak a férjem rámparrantott,hogy nem ártok e vele??!!

majd jövök.
ja,köszönöm a köszöntést!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
durca

Szia Steffi! Jó olykor téged is látni. Tudod, mi a legjobb hír? A gyerekek egyszerre alszanak - minden vágyam... :wink: Amikor Martin éjszaka felkel "ellenőrizni", akkor azonnal visszazuhan, vagy cselezni kell? :roll: Mi kezdetektől megpróbáljuk a gyerekeket egy szobában altatni. 40% esélyt látok arra, hogy menni fog... :wink:

Jaj, ez a Martinhányik. Egyszeri volt, ugye? Nálunk azóta sem, huh! :D
vbea

SZILVI!!!
NAGYONNAGYON SOK BOLDOGSÁGOT UTÓLAG IS!!!!!

Linocs! Dorka!
:oops: örülök, hogy kiderült, hogy mi okozza nálatok a panaszt. Legalább most már tujátok hogy mi a megoldás! Jobbulást nektek!!!!

AZ ÖSSZES KÉPEP NAGYON SZUUUUPER!!!! :D:D:D

Dorka!
Rota: szerintem nem adatom be. Nem minden rota ellen jó, vagy hogy is írjam! :roll:
Lelkem: kicsit jobban, de most nem érek rá depizni :lol:
Lettinek gratula az éjjel átalvásához!!! :D

Zsófi!
Rucik: :D:D:D édesek! :D
BCG: nem is néztem :oops: de szerintem nem látszik. Ha lenne valami már észre vettem volna. :D

Orsi!
VÉGRE! :D ti is nőtök mint a gondba :lol:
Szopi megy persze :D, csak 5-6 órát nem volt szabad a Lidokain miatt. :oops:

Emano!
Hitel :evil:

Borsika!
Igen volt baba-mama szoba, Államkincstárnál is van. De az OEP nekem szimpibb volt. Egy biztonsági őr nagyon a szárnyai alá vett minket :D

Steffi!
Hasfájás :oops: :oops:

Bocsi, de rohanok

Pusz, pusz

Kép

Kép

Kép
veronikusz

bea: nálunk bölcsiben most van hely, jobban, mint az oviban, így könnyen felvették. igaz, én dolgozom itthonról, de tudok olyan anyukát, aki kistesóval otthon, nem dolgozik és felvették az amúgy ovis korú gyereket a bölcsibe.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Veronikusz!
Ez a szopi akkr jó hír :D és a kezed hogy van?

Reni!
Szegénykém, nincs isrosszabb mint a gyerekek fölött ülni tétlenül mikor szenvednek, de szerencsére túl vagytok rajta a kisfiad egy nagy hős és persze te is :D

Gabika drága!
Hogy vagy?

Steffi!
Egyben alvás? tuti jól csinálják a törpék, a csövezés miatt :( de reméljük hamar ráááll a kakira-pukira a kisasszony!

Eni!
ti hogy vagytok?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Szilvi!
oltásban sajna nem tudok segíteni de jó hír hogy Borcsa oltható :D

Orsi

borsa

Andi!
drukk a mamádnak majd gyere hogy mi volt!

nah megyek.....

Orsi

borsa

Sziasztok!!!
A vérkép jó(tumormarker érték NEGATÍV)
MOst van ct-n,annak hétfőn van eredménye,de úgy néz ki ,hogy gyulladás,de biztos csak a CT után
egyenlőre halkan mondom,hogy BOLDOG VAGYOK

Steffi
küldjem Balut porszívózni???
kupot a fogára gondoltam :?
de 3napja nagyon jól alszik(mióta tejpépezünk este és nem tápszerezünk :shock: )

Szerdán megyek bölcsit intézni :lol:

majd még jövök

ja és délután egyedül leszek itthon
balu megy anyósomhoz :lol: de mit fogok itthon egyedül csinálni :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emano 2008.11.14 09:41-kor.

emano/Andi
KépKép
emano

Szép jó reggelt,

Köszönöm lányok a kórházas hozzászólásokat, és én nem akartam vitát az oxitocinról, inkább arra ment ki a kérdés, hogy valóban mindenkinek bekötik-e viszonylag hamar. Mert mint rengeteg más dolog, ami van a világon jónak találom, de csak akkor ha jó helyen és időben használják. Igy vagyok az oxitocinnal és az antibiotikumokkal is, akkor ha ténlyeg szükség van rá minden további nélkül, de nem azonnal, amikor még esélyt sem adtunk a szervezetnek a saját működésre. De megnyugtattatok és továbbra is maradok Kútvölgyis kismama.

Reni: átérzem minden sorodat. Én lánykámat kb. pont annyi idősen műtötték, mint a kicsi fiadat. Ráadásul őt háromszor, úgyhogy mindent átérzek. Két borzalmas hetet töltöttünk a kórházban anno, de lányom hidd el sokkal gyorsabban kiheverte, mint gondolnánk illetve mint mi felnőttek. Én anno Bach cseppekkel és homeoval kezeltem őt és az nagyon bejött. Melyik kórházban voltatok? (biztos írtad már, csak új vagyok köztetek). :-) Kívánok gyors regenerálódást és főleg neked sok erőt, mert a kicsik nagyon ügyesek ám. Sajnos nálunk a lábán azóta is ott díszeleg a sok varratnak a nyoma. Varratszedéseket úúúúútáltam, főleg, hogy nekünk jó sokszor kellett menni. :cry: :cry: 3 hónapig tartott a teljes regeneráció, de én még mindig nem hevertem ki teljesen, főleg, hogy jön a "balesete" évfordulója most szombaton, úgyhogy tök para vagyok. Neked és neki is ajánlom a Bach elsősegély cseppet, mert csodákra képes. (na jó nem reklámozom tovább).

Kép
Kép
johanna1975

Orsi!
kezem: :oops: hát még nem jól. Szerintem vissza kell mennem. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi!
halkan én is örülök!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hali!

Andi, akkor megvan a mai napom jó híre!!!!!Persze csak halkan.... :wink: :D

Johanna, mi történt a kishercegnőddel? :?

Orsi, kérdezted, bocsi, mi a műtétet már elfelejtettük, vagyis Levi igen, nekem még vannak rémálmaim, múltkor pl, szegény addig jött ki minden az orrszondán a nóziból, amíg....nem maradt semmi. Enyhén leizzadtam mire felébredtem.... :? :? :cry: :cry: :cry:

Kisingről majd amikor viseli a keresztelőn,ok?

Kriszta!

De attól még szopiztatod Petyát, vagy már egyáltalán nem?

Most akkor hajlandó nyugosan sokáig szopizni Levi, ha kóma, tehát ébredéskor és altatáskor eléggé ügyes, de egyébként....bár tegnap mintha megemberelte volna magát. :lol:

Hiteltől most beparáztam, nekünk is van, nem is kevés....

:?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Bori
Boginak boldog 6.hónapot!!!! :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Reni!
most olvastam el a kórházat. :cry: Potyognak a könnyeim :cry: :cry: :cry: Gyors gyógyulást!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszönjük a hiányolást!! olvasok ám, csak halkan, írni már nem sok erőm marad...

Gabi,
ha lehetne, átvennénk a fájdalmatokból!!!! remélem, harmadjára sikerül EnciTesónak Veletek maradnia........
annyira nehéz szavakat találni.....
ölelünk!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Reni,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
otthon, békében könnyebb lesz, de biztos így sem lesz egyszerű.. drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkolunk ezerrel!!!!

Durca,
nekem csak annyi rémlik, hogy minden oltásnak van nozódája és csak profi orvossal érdemes a kivezetést csinálni...
(bocs a többiektől a kínai fogalmazásért..)

Andi,
halkan mi is veletek örülünk!!!

Babák, Mamák nagyon szépek!

lidocain: most olvastam , hogy mivel helyileg, vezetéses érzéstelenítőként használják (az ideg mellé szúrják) nyugodtan lehet mellette szoptatni... ha esetleg valakit érint még mostanában

osanit: ebayen is lehet kapni, ha valaki ért hozzá...

mi szarul, Fiúk kidőltek, Mica köhög, István csak fekszik és izzad, nekem széthullott a torkom, de persze semmit nem szedhetek..
így csak a Fiúkat gyógyszerezem...

Dóri,
gratulaaaa a Fütyishez!!!!! pocakfotók követelünk!!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Zsu!
Lidocain: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reni!
bocsi, ez nekem kimaradt! MÉRT MÉSZ UH-ra?????

jóhír: Zsófi kezdi lassan elfogadni a cumit! (sajnos néha az ujja is betalál :cry: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Reni, nagyon sajnálom, hogy így megviselte Ivánt, de tuti hamar feldolgozza. Bene ugyan nem volt megviselt, mégis a mai napig kórházasat játszik. Talán ilyesmi segít majd nektek is!

Borsa, igen, mandula+tubus a fülbe, hogy a füle is kitisztuljon. Közben ovi + kakigond, meg ilyenek. :) De jól!!!

Durca, sajnos nem ismerem ezt a homeos bogyót! De jó, hogy oltható Borcsa!!!

Andi
! szuper!

Dorka,
próbálok írni neked este az ibs-ről. hosszú, de nem borzalmas a sztori! :)

Aprooka,
a barátnőm lánya is egyik napról a másikra átváltott a 3 perces szopikra. Ugyanez volt, hogy gyorsan, sokat, és elég volt neki a kaja, csak a gyors evéstől fájt a hasa. Ők folyamatosan infacolt adtak és így a gyors evéstől sem fájt a hasa 1 hét múlvára.

mtunde

Ja, képzeljétek, Bene észrevette, hogy ha befogja az orrát, és úgy fúj levegőt, az a fülén távozik a tubus miatt. Ezzel szórakozik. :)

mtunde

Andi!!! de örülök,minden rendben lesz, és tényleg csak vmi gyulladás lehet...hétfőn minden kiderül és megnyugodhattok végre!

Tünde! Bene és a fül-levegő fújás :lol:

Gyuzso! de aranyos vagy!!köszi+++

Borsa! amúgy jól...még 1-2 vizsgálat előttem....majd a nőgyógyival is beszélek,hogy küldjön hormonvizsgálatra is, mert az tavaly sztem nem volt....csak auto-immun.
de már most herótom van az egésztől.......de muszáj végigcsinálni
más: és jól meggondoltad hogy a nyugiból a nyüzsibe költöztök???

Reni! nagyon sajnálom amin keresztülmentek...elhiszem hogy nagyon nehéz most...amikor az ember segíteni szeretne a gyerekén de nem tud :oops: de sztem is Iván hamarabb túl lesz rajta!! mindig azt mondják hogy a gyerekek hamar regenerálódnak! csak szegény szülők addig győzzék kivárni! mindenesetre sok +++++++++++++energiát felétek!!!

Most mennem kell majd később jövök még, Enci alszik addig kell teregetni meg ilyenek......

Kép
gablaty

ja holnap lesz itt sz.endrén Gryllus koncert. megyünk.....már rég voltunk kimozdulni, és most hogy 5kor már sötét van, nem lehet sehova menni... :?

Kép
gablaty

Zsu és Szilvi, gyertek kérlek gyakrabban! Minden hírnek örülünk. :roll:

Andi, ez szuper... tudom. :D

Zsó, Bene 4 hós volt, amikor én is azt hittem, sztrájk vagy elfogyott a tejem. Akkor kezdtük a hozzátápit, meg estére plusz tápot kapott, mint a csirkék. Közben meg volt bőven tej... Levi hamarabb érik, de sztem nincs ott gond. Várom a keresztelőt, nekünk még mindig nem volt meg. Olyan ciki. Most már bevárjuk Jankut szerintem. :oops: :oops: :oops:

Másik Bene fújja a levegőt a fülén... kicsiThomas. :lol:

Orsi, jól. Felvértezve. Most, hogy felfestettek bizonyos megoldás-javaslatokat, illetve összeakadtam a neten gyerekorvosokkal (jaj, csak jót, nagyon +++++++), irtó bizakodó lettem... Persze, rossz belegondolni, hogy valszeg kicsiJanka viszonylag korán túl kell, hogy essen egy beavatkozáson, de az egész sztori nemigen fogja befolyásolni a későbbi életvitelét, magyarul, elfelejthetjük majd az egészet. Tényleg, közületek tapasztalata van vkinek az I. Gyerekklinikáról. Durci, ti jártatok ott? Annyi bizarrság van a dologban, hogy a gyereksebész szerint katéterre lesz szükség, és bár állítja, hogy ezt bárhol meg kell tudniuk csinálni, nem kell hozzá PIC, azért a helyzetet ismerve... :shock: , remélem, nem viszik el kicsit ezért.

Manóka, ez jó. Benedeket meg írathatom oviba kb már most, ha azt szeretném, hogy 2010 szeptembertől járhasson. Ez mindenhol így van? Mármint, hogy 2010 januárban már betölti a 3.-at, de csak szeptembertől mehet... persze nem bánom. :wink:
vbea

Háháááááááá, elkezdtük a 29. hetet. Nemsokára már 3x... az is valami. :D
vbea

Eni! bizony mennek a hetek! hajráááá
igen mivel ti is januáriak vagytok, mint Enci is, mi is szívunk...
szóval mi is szept-ben tudunk kezdeni.....mármint ovit :D

gyorsan egy kép homokozós Enciről (az látszik ugye,hogy mindennap megy a mosógép?)

Kép

Kép
gablaty

Köszönjük a gyógypuszikat, Bogi ujja szépen gyógyul. És persze hülyeséget mondtam, a varratszedés kedden lesz, tegnap csak ellenőrzésre mentünk. Már megint kilóg belőle egy kis kék cérna – mint pár napos korában. Olyan édi. :)

Tigrincs,
a másik két csajszi név Julcsi és Gyöngyi. Még a ’komoly’ verziójukon filózom, de így szeretném becézni őket. ŐKET, haha, nagy álmok!! :oops: Szóval még egy lánykát feltétlen szeretnék. És persze egy fiúcskát is ’kipróbálnék’.. De igen, úgy értettem, hogy jöhet még akár három poronty is. Ha minden jól megy és egészségesek vagyunk, akkor ez csak az anyagiakon fog majd múlni. Meglássuk.
Ja ezt csak ezért mondtam, mert én meg a fiúnekevekkel voltam nagyon gondban. De majd mondj egy-két tippet, persze csak ha nincsenek lestoppolva. :lol: Nálunk a kistesó még úgyis nagyon a jövő zenéje (mondjuk ezt azért tutira nem mondanám, hiszen Bogi is meglepi-baba volt, de most egy darabig sokkal komolyabban veszem a védekezést :lol: )

Banana,
köszönöm, megnyugtattál tgyás ügyben! Álommanókat küldök. :D
Mi volt a hordozás hete programon? Nekünk sajnos kimaradt, pedig terveztem.

Reni,
ez szörnyű lehetett!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Mostmár jobban van?
Puszi Nektek!

Andi!
Nektek is Pusz!!! Drukkolok, tudod, mindig.
És köszönöm a köszöntést Bogi nevében! Már fél éve bizony, hogy velünk van a kispondró… szeretjük. :D

Tünde,
de aranyos lehet Bene!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hú akartam még írni ezt-azt, de apa bontja szét a csomagot és ezt látnom kell - elmentünk porszívót venni és takarítógéppel jöttünk haza :lol: Anyum befinanszírozta :lol: így már remélem öröm lesz felnyalni az új parkettát... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bori, juj, Boldog 6 hónapot. Emlékszem, amikor csatlakoztam, milyen kisbaba volt Bogi.
Éljen a porszívó, látom Te is ilyen "apróságoknak" tudsz örülni a legjobban. Már én is várom a napot hogy beruházzunk egy új Ernőre(nálunk ez a poszipák becses neve :lol: :lol: ) Szóval Ernő szívóereje egyre gyatrább és ez teljesen elkeserít, több a por, ha használom....

Képzeljétek, Levi ma minden egyes elalvás után 10-20 perccel visított. Szóval az a sírás, amikor tudom, hogy fáj valami, és szegénykém a legmályebb álmából, még csukva a szeme, abszolút nincs magánál és sír. Közben meg nyáladzik ezerrel, így gondolom, ez csak a foga lehet.
Dentinox ideig-óráig talán használ, rágókát meg még nem tudja fogni és a szájába irányítani. Úgy sajnálom szegényt, teljesen ki van bukva....

Gablaty, Enci igazi kis csibész, ugye?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok Nők,
felraktam néhány képet, aztán nekiállok írni is Nektek:
Kép öltözködök
Képtvzek
Kép kalap
Kép biciklizni tanulok szomszédbával(bicikli nem láccik)
Képmeg má kacsintani is tudok

Kép
Kép
paklincs

Jó estét! :D

látom nincs itt senki :?

van jó hírem is meg (nekem) rossz hír is:

kezdem a rosszal, hogy jóval tudjam befejezni :D

rossz: Zsófi ujjszopós lesz :oops: kár volt 6 hétig várnom a cumival. Hogy a ..... fogom elvenni majd a kezét tőle ha le akarom szoktatni róla!??? :cry: :cry: :cry: :cry:

jó hír: vettem Katának egy kabátot. :D Ma DU. hazajött a férjem, vigyázott Szofira míg aludt én meg Zsófival elmentem az Árkádba shoppingolni :lol: nagyon jóóó volt. (Kata oviban volt) Átvettem a 2. ingyene HIPP-es termékmintát is. :D Pöttyös utcai parkolóban szoptattam :lol: majd mentünk tovább :D
Ja! szerdám meg a Dunakeszi Buy-Way-ben voltunk (Szofi, Zsófi + én) érdekes volt!!! :lol: még jó hogy kevesen voltak a Kenguruban, mert így tudott Szofival foglalkozni egy eladó. MÉg a kisvasútat is beindították neki. :D a kirakatba is bemászott és átvariálta a bábuk fejét :lol:

na jó nem fecsegek itt magamban :D

nyugodt éjszakát és szép álmokat!

Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Paklincs!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emese
zabálnivalók a gyermekeid

Veronikusz
:lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Kedves Nők!

Mostanság én sem jutottam tovább az olvasgatásnál, és olyan fura, de ha az ember kihagy néhány napot,hetet, olyan nehezen veszi fel a fonalat, úgy érzem sokszor, nem is tudok hozzá szólni a témákhoz. Na de nem én lennék, ha meg se probálnék...

Steffikém,
bár régen raktál fel képet, és csak szajkózom a többieket, de a lánykád tényleg bűbáj volt az első fotókon, még egyszer gratula, és tök jó, hogy ilyen ügyes vagy, megy minden simán, úgy érzem a soraidból, hogy jó kedvvel, szóval sirályság.

Eni,
fantasztikus a hozzáállás, meg hogy ennyi dolog mellett még fussa az erődből, hogy mindenkihez legyen egy jó szavad, továbbra is aztat mondom, csúcsnő vagy. Végül is mi lett a sóbarlang terápia eredménye? Vagy még mindig jártok?

Tünde,
nagyon strammmm Bene meg az anyukája is. Érzel esetleg már most valami javulást beszédügyileg a műtét óta? Ovi van, vagy egyelőre szüneteltetitek?

Gabi,
nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, leírom, ahogy jön: úgy féltem, hogy magadba fordulsz majd, esetleg nem jelentkezel,olyan jó, hogy leírtad, amit érzel, és minden drukkom a Tiétek, hogy minél előbb 4 tagú legyen a most is szuper család!

Reni,
én még fütyi témában ilyen brutált nem hallottam, Nektek is minél előbbi testi-lelki gyógyulást kivánok!

Orsi,
Emma....tökvagány,imádom! Itt Őrbottyiban minden ok. Hogy-hogy beköltöztök Pestre? Társas vagy kertes? Lassan irok privkot is....talán Zsu mondta.

Ja, Zsu...
kéne nekem az a bőrgyógyis cím...fodrász megvolt?

Bori,
nyalod azt a parkettát?! Boldog felediket Boginő!

Többi ünnepeltnek hip-hipp innen Őrbottyánból is...

Memme,
gyere már egy szóra!

Veronikusz,
remélem jól, hányás, ujj-jaj! Ügyes legyél!!!

Dorka,
minden képen szépek vagytok!

Zsófi,
újabb pajzán versike? Ne szüljek egy páros rímet a tablóra?

Aprooka
Levi teljesen rendbe jött?

Andi,
a nagyit sajnálom,anyukád jó eredményének még halkan, de nagyon örülök. Kisjankó első karácsonyára kapta a kockafaló vizilovat, őt a járásban is segítette(ezen már Balu ugye túl van), szóval mi rendesen kihasználtuk, szerette nagyon. Fent van még a szekrényén, de valahogy Flórkának nem vettem le annyiszor(nem azért, mert nem jó, hanem mert eszembe se jutott)-na de majd holnap lekapom. Szerintem jópfa ajándék, ha szeret Balukapesz tologatni, rodeózni. Ahhoz, hogy a kockát megegye, elég erősen kell áttolni a kockán!

Szia Tigrincs!Üdv itt!
Micsoda lendület...Én emberem is János(nekem a fiam is az lett...).Az orvosunk is ua.volt, csak nálam botlott egyet...

Rólunk gyorsan: Jankó tapossa az ovit, minden a legnagyobb rendben.Szerdán volt családlátogatás, dicsérték, hogy udvarias, tök gyorsan fut és sose fárad el, meg hogy hihetetlen gyorsan tanulja meg a verseket(ez utóbbin igen meglepődtem :roll: ).Flórka egyszerűen brutális, legalább kétemberes...Kisjankó után közel sem loholtam ennyit, estére lóg a bélés...mindent csinál Jankó után, ugrál, hátrafelé megy, mérlegáll-nem kamuzok...
Szerintem rajtam most jön ki lassan 4 év fáraccsága, két napig jól vagyok,aztán elkezdek köhögni, fáj a torkom,ezt csinálom hetek óta, pedig évek óta nem voltam beteg... de nem panaszkodom, mert ez nem probléma sokatok gondjához képest!
Mindenkinek nagy ölelés:
Emes

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz,
hé, én még itt vagyok!

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Reni: elég szörnyen hangzik, amit írtál, de én is biztos vagyok benne, hogy Iván hamarabb túl lez rajta, mint gondolnád!

Andi: örülök, hogy mamádnál "csak" gyulladás van...

Dorka: még mi sem döntöttük el a rotát, de én is az igen felé hajlok...

Veronikusz: hol sikerült végül kabátot venni? Sajnálom az ujjszopást, én örülnék neki... Valószínüleg Maja sem fogadná már el a cumit, ha akarnám, akkor se. Ezt onnan gondolom, hogy tegnap vérzett a jobb mellbimbóm, Maja véreset bukott tőle, és kitaláltam, hogy bimbóvédővel fogok szoptatni, hogy kicsit rendbe tudjon jönni. Persze Maja nem fogadta el...

Tünde: vicces lehet ez a levegőfújás!

Emese: jók a képek!

bcg: ezek szerint nem kell 6 hetesen már látszania? akkor még reménykedek...

Banana: mi holnap lehet, hogy odanézünk a babahordozás hete programra! Bori, még nem késtél le, egészen keddig tart!

Eni: örülök, hogy jó embereket találtál a neten!

Steffi: köszi a blogdicséretet!

Zsu: jó hogy megint itt, jobbulást nektek!

Durca: homeóhoz én sem értek, de örülök, hogy Borcsa oltható!

Rólunk: Maja rendszeresen meglepetéseket okoz nekem. Egyrészt már egész elfogadható napirendje van, (Lénának kb 10 hós korára lett...), másrészt ma szopi után ébren volt, és leraktam a játszószőnyegére, amíg mi Lénával ebédeltünk. Egy ideig nézelődött, aztán kicsit nyöszörgött, majd elaludt... :shock: Ehhez tudni kell, hogy Lénát nagyon sokáig altatni kellett, kézben vagy cicin. Hallottam én már olyan gyerekről, aki elalszik játék közben, na de hogy az enyém is tudjon ilyet... :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Emese: versike most nincs, de jöhetnek a tablóra a rímek!

Amit megcsinálunk megint, ha nincs más "önként jelentkező"... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

én is itt......

Emese de jó hogy jöttél, hozzád is szól a kérdésem, meg akinek nagyobbacska a gyerek Kriszta, Veronikusz, Adri,Cukipofa/Kati : szobatisztaságot hogyan értétek el?????
mert Apa már engem zrikál hogy még mindig nem vagyunk azok :shock: :oops: :oops: pedig trükközök én is szép bugyik stb.
egyszerűen ne adjak rá pelust? pisiljen be,aztán csak rájön?
mondjuk már ezt is próbáltam, lekapta a pisis cuccot aztán hozott pelust :oops: ha szólok hogy menjünk WCre akkor jön meg pisil is, de magától nem jut eszébe....Oviba is pisil a WC-be. SZóval akkor szerintetek??

Borsa ovónéni!!! mit csináljak? tanács? mindent szívesen fogadok!!!

Kép
gablaty

Zsófi,
akkor nekiállok, bár sehogyse akar rímelni a Kútvölgyire, hogy karácsonyfa...

Kép
Kép
paklincs

Gabi,
amikor belepisil a wcbe, mindig nagyon dicsérd meg. Én egy időben azt csináltam, hogy kiragasztottam a lakásban több helyre "pisicsokit". Ha szólt, hogy pisilni kell, akkor levehetett egyet. Persze volt, amikor alig tudott valamit kitekerni a szerszámból...
Sztem azoknak is igaza van, akik azt mondják, hogy kialakul magától is, de én törekedtem arra, hogy rendszeresen megkínáljam Jankót a wc-vel(reggel ébredés után, indulás, alvás előtt, stb...).És amennyit lehet, sztem legyen nappal pelus nélkül...

Kép
Kép
paklincs

Emese egyszerre írtunk

Kép

Kép
gablaty

Emese

köszi akkor megpróbálom....igen én is agyon dicsérem amikor belepisil a WCbe,,,,, és akkor napközben amíg itthon vagyunk bugyiban nyomjuk..hátha 1er sikerül leszokni a fránya pelusról...

Kép
gablaty

Gabi,
láccik, hogy megépült a Megyeri-híd...(ködös költői utalás gondolatátvitelösszeköttetésre...)

Kép
Kép
paklincs

sikerül leszokni, ezt most megígérem...
lépek, mert ko...jóccak mindenkinek!!!!

Kép
Kép
paklincs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?