Sziasztok!!!
Pocakfotó sikeresen felkerült az oldalra(27 hetes)!!! Alig bírok már itt ülni, mert a bébike rugdos veszettül
Eljutottam arra a pontra, hogy a hasam előrébb jár mint én

:)
Ágyban fordulás már szinte alig megy, és még cska most jön a java...ma pl úgy keltem reggel, ahogy este ledőltem...

Nem tom nálatok hogy van, én régebben folyton forogtam éjszaka... Hát ez már a vége.
Tegnap azt hittem kijön a baba...csak "kiszaladtam" boltba, míg a csajom balettozott, hát épphogy visszaértem mire befejezték az órát, mert olyan lassan tudtam csak lépkedni. Azt hittem elhagyom a pocakot, és végig nyomott lefele a gyerkőc...nagyon fura érzés volt. Az a legfurább, hogy én még tele vagyok energiával, és ily megmozdulásokkor látom, hogy mégsem

A pocak valhogy nem bír engem....én meg nem tudok egy helyben ücsörögni egész nap
Fog sincs hogy fogom bírni ezt az utsó időszakot...és nem akarom azt se, hogy vége legyen, mert már most hiányozni fog ez a mocorgás idebenn, meg a pocak...

Pedig hamar elszáll az idő!
Voltam tegnap a nőgyogyinál, mert elfelejtett táppénzhez papirt adni...megnézte az eredményeimet is, ha már mentem, és minden ok, csak a májfunkcióimmal van valami gond, kissé magasak állitólag. Kérdeztem ez jelent e valami rosszat, azt mondta a babára, meg terhességre nem, csak rám nézve, és figyelni kell...sose voltam májbeteg...stb, nem is éreztem ily téren rosszúl magam, viszont epehólyagom már nincs, lehet csak az a gond...lehet olyan kaját ettem épp, amit nem tolerált jól a szervezet.... na mindegy, remélem nem lesz semmi gáz. Majd UHn megnézi a doki a májamat is
Kitartás lányok! Én várom a havazást!!!! Mingyárt február, és jöhetnek a sírós-mosolygós babaképek!!!!!!! Olyan jó lesz már! Félek újrakezdeni, de már nagyon várom!!!!!!