Sziasztok!
Ma mindent elintéztem (Csöre, jövő héten megyek neked sapiért!!! Preventív módon: nem fáradtság, nem esik ki

)
A dokimtól megvan a következő havi táppénzes papír, mehetek a háziorvihoz!
Kiváltottam a várandós csomagot (Vickybabe, mégegyszer köszi a kupont!

)
Volt benne Aventes pohár, babateák, pelenkaminta, intimszappan (még nem egészen értem, hogy a várandós csomagba hogy kerül férfi intimszappan...

) egy csomó prospektus és lássatok csodát, KÉK CUMI, halacskás.
A szülésfelkészítő szuper volt, másfél órát tartott, 3 másik kismami volt még és velem egyedül Apa!!! Hízott is a májam, hogy micsoda rendes uram van

A szülésznőm tartotta, elmondta, miket kell a kórházba vinni, kérdésemre azt is, hogy lehet pizsi is, ők nem szabják meg, sokan melegítőben vannak (azért beszerzek még hálóinget is, max itthon mutogatom benne magam Apának). 24 órában velem lesz a baba, végkimerülés esetén megőrzik a csecsemősök pár órára.
Megbeszéltük a málnalevél teát, 37.héttől javasolja (max fél liter/nap), illetve a homeós bogyókat is:
Caulophilum: 39-40.hét, napi 2x5 golyócska, szülés alatt 15-20 percenként 5 golyócska
Cimicifuga: feszes, merev méhszáj esetén, felpuhításra. Szülés alatt 10-15 percenként 5 golyócska.
Arnica montana: vérzéscsökkentés, szülés után néhány óráig 15-30 percenként 5 golyó, utána napi 1-2 adag lecsengésig.
Urtica urens: 2-3x 5 golyócska, tejelválasztás serkentésére, 5.-7. naptól.
Lactoherb tea: szüléstől kezdve napi 1-1.5 liter.
Gátmasszázs, gátvédelem: DM-ben kapható olaj, a babarészlegnél, narancssárga dobozos, masszázs a 37.héttől (természetesen nem kötelező)
Még annyit, hogy a szülésznőm nagyon érti a dolgát, annyira megnyugtatóan profin vezette elő a dolgokat, engem külön figyelemben részesített, kérdezte, hogy mikor megyek legközelebb, mondom 27.-én ctg, ő akkor szabin lesz, de csak a Klinikáról, úgyhogy a rendelésen bent lesz. Mondta, hogy készüljek nyugodtan, ha bármilyen kérdésem lenne! Nagyon meg vagyok nyugodva!
Rémálmok: húúú,nem vagytok semmik!!! Sajnálom! Én nagyjából semmit sem álmodok már egy ideje, vagy valami maszlagot, amire nem is emlékszem