A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Kisbogács: háááát, nekünk 5 éve több volt... :roll: persze az tényleg kérdés, hogy mekkora a konyha.
Tegnap kaptam anyukámtól Mi Otthonunk újságot, abban volt egy reklám, ami egy olyan honlapra visz, ahol egyszerre tudsz ajánlatot kérni több száz asztalostól is ugyanarra a szekrényre... lehet, érdemes megnézni, ha másért nem, legalább belőni az árszintet: www.butorbolt.hu (még nem néztem ám) lehet, hogy ismeritek :)
Az a zöld a plafon a lámpa alatt? Nagyon megfogott ez a színkombináció :D

Csöre
csöre74

Kisbogács, konyha méretei 244 cm*290 cm, szóval majdnem 7 nm.

kiváltottam a várandós csomagot. De hogy ebben szinte nincs is semmi, nem is értem mit vártam. Fél literes szentkirályi, aventes tejgyűjtő, intimszappan minta (nem is tudtam, hogy létezk ffiaknak is :idea: ) teafüvek, 1 db pampers newborn pelenka, és egy cumi. + szórolapok tömkelege.

Minden esetre vettem egy bundazsákot, és egy fürdőlepedőt. Nem is tudtam, hogy az Elefáni babadiszkont ilyen jó. DE jóval olcsóbb, mint amiket eddig néztem.

Kép
Kép
cs_erika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:47-kor.
kisbogacs

Szuper szín, Kriszti, nagyon tetszik :)
A mi konyhánk valóban kicsit nagyobb... viszont nincs benne semmi extra.
Erika: én is szeretem az Elefánit :) még tervezem, hogy kiruccanok szabad pillanatomban... pár hét múlva :roll: kár, hogy marha szűk (legalábbis a Baross utcai), és nem lehet békésen tapperolni a cuccokat, mert egy csomó minden rakásolva van. Ha másért nem, nézelődni :D (bár egy kis játékot már kinéztem Sacinak pár hete a honlapjukon :D)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Látom nem voltam egyedül az álmatlansággal,viszont én arra fogtam hogy tegnap átrendeztük a hálót apával.
Most délelött pótoltam az alvást :D Ritkán csinálok ilyet de most jól esett.
Kicsit később lesz kész a gulyás leves de megérte. :wink:

Nálunk a konyha kész káosz ! :evil:
Sajnos nagyon rossz az elrendezés pedig egész nagy,most apával azon agyalunk hogy lehetne átalakítani,de csak tavasszal vagy nyáron.
Nincs valahol a neten ilyen tervező program ?
Ha talán megrajzolgatnánk az elképzeléseket könnyebb lenne!

Megkuksizom a levest és jövök!

Kép

Kép
poszani

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:48-kor.
kisbogacs

Poszani: az IKEA honlapján van tervező program... igaz, IKEÁs bútorokra, de azok standard méretek.

Csöre
csöre74

poszani, az ikea oldalán van konyhatervező, ott 3 D-ben is meg tudod nézni utána. Mi nem akarunk majd IKEA konyhát, de a miatt, hogy lásd mi hogy fér be tökéletes.

Kép
Kép
cs_erika

Az a legjobb ha van asztalos a családban. Nekünk oyalnmázli, hogy após asztalos és a párom is ért a famunkához. Így csak megvettük az anyagot és az egész nem került 100 ezer forintba tavaly nyáron. Pedig 4 méter hosszú csak az egyik oldala, a másik meg 150cm....

Na nekem is sikerült baromságot álmodni.
Mennem kellett ctg-re mert már a kiírt napon voltam. Felfektettek valami ütött kopott asztalra és rám tettek olyan tappancsokat ruhán keresztül, mint az ekg-n. Ja a hasam az lapos volt.
Aztán jött egy fiatal csaj, hogy ő a szülésznő és szeretne megvizsgálni. Kimentünk egy udvarra ami olyan volt, mint egy strand büfé....ott egy asztalon megvizsgált, mondta két újnyira nyitva és otthagyott. Én meg nem tudtam mi legyen így elindultunk haza... :shock:
katuska79

Katuska: látom, mindenkinek jó éjszakája volt :?
Az tényleg szerencse, ha van asztalos a családban, nekem eddig csak rossz tapasztalatom volt mindenkivel, aki a házunkban fához nyúlt :?

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Hálóing kontra pizsi! Én az elsőnél pizsit használtam, most is azt fogok. Pont a császár miatt nem volt egyszerű a hálóinget letornázni felkeléskor! Vizsgálni az 5 nap alatt senki nem vizsgált, így húzogatnom sem kellett.

Melltartó! Ami szülés előtt jó volt, az utána is! Elég rövid ideig nő meg picit jobban a mell (bekeményedik), utána olyan, mint szülés előtt.

Csöre! Itt felírják a gyógyszertári cuccokat bármikor, csak kiváltani nem lehet, mert a gyerek nevére írják fel és kell hozzá a tajkártyája!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Amíg a gyereknek nincs tajkártyája addig az anyuka taj számát használja!
katuska79

jaja, akkor azért nem írták meg, mert itt high tech számítógépes rendszer van... gondolom, a nyomtatott receptre nem akar kézzel írni majd ... (vagy nem akarják, hogy én kézzel belemaszatoljak) nem baj, csak nem lesz 4 napig munkaszünet, miután megszületett :D
Enikő: azért nekem nőtt az első gyereknél a cickó... bejártam az A és C közötti skálát... hogy aztán B-n állapodjon meg hosszú távon. Szerintem annyira egyéni, hogy nehéz előre megjósolni, kinek mekkorát nő.

Csöre
csöre74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:49-kor.
kisbogacs

Sziasztok!

Megjöttem a leves elkészült,már csak apának kell haza érnie!
Katuska ez rémálom volt a javából!

Kössz a tippeket lányok majd egy nyugis napon megtervezem a konyhánkat.Már benéztem az ikea oldalra!
Valahogy szeretném a konyhaszekrényt beleépíteni az elrendezésbe mert még a mamáról maradt ránk és nagyon szép.
Sajnálom hogy nálunk nincs a családban asztalos mint Katuséknál mert csak egy kicsit fel kellene javítani.
Katuska az valyon mennyibe kerülhet hogy egy kicsit rendbe szedjék (csiszolás,lakkozás)?Meg tudnád kérdezni a párodtól ha nem probléma? Köszönöm!!!

Kép

Kép
poszani

Katuska, lehet, hogy akkor igénybe venném a családodat egy árajánlat erejéig biztosan ha nem gond. Nem hiszem, hogy készen fogunk konyhabútort vásárolni, az baromi drága.

Elmentem lányok, legyetek jók, szerintem csak hétfőn jövök legközelebb.

Kép
Kép
cs_erika

Kriszti: lehet ilyeneket egészség kártyára venni? szerintem nézz utána! Mesinél még mi is egy csomó mindent arra vettünk, aztán annyit szigorítottak, hogy már szinte semmit sem lehet :(
Addig egyébként ezeket a cuccokat a gyógyszertárban vettem meg (mellszívót, pelenkát) de nem hiszem, hogy most lehetne.

Poszani: nekem a jövő nyári projektem a sógornőm nagyszüleinek a kredence :D szépen lecsiszolgatom, helyrehozom a hibáit :) én nagyon szeretek ilyenekkel matatni, de ez mondjuk egyéni hóbort :D viszont utána nagyon büszke magára az ember :D

Lányok, a pocak már nagyon bezavar sütésnél :oops: tiszta liszt meg kakaó lettem, mire összeütöttem a gyerkőcöknek egy adag kakaós csigát :oops: és persze a körtés kötényemet elfelejtettem felvenni (megint, vagy mint mindig?) :oops:

Csöre
csöre74

Csőre74: én egy kicsit tartok attól hogy rosszabb lesz ha hozzányúlok!

Egészség kártya: nekem is adott annak idején a munkahelyem,Anikónak a pelenkát popsitörlőt vettünk mindíg rajta.
Most kitalálták hogy aki otthon van tápénzen vagy gyesen az nem kap semmit.Még ezzel sem képesek segíteni (drága tesco) :evil:
Nekünk K@H van és most ismét lehet venni baba ápolási szereket,légzésfigyelőt stb.

Kép

Kép
poszani

Sziasztok!

Úgy látom, kihatott mindenkire az éjszakai nem alvás.
Nem voltatok túl aktívak.

Egy kicsit off: nézzétek a Fókuszban a nyégyes ikreket majd. :)

Holnap jövök bővebben.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

OK, Poszani, köszi a tippet, utánanézek akkor, hogy mi mindent lehet a kártyára... mert azért érdemes kihasználni. Nekünk nem K&H van, de gondolom, hasonlóak a feltételeik.
Őszintén: gyed, tgyás alatt én sem kaptam semmit...
Ha félsz tőle, ne állj neki, nekem ez (is) a gügyüm, és elég bátor is vagyok :D persze vannak néha rossz húzásaim, de ez van, legközelebb mindig jobban figyelek :)

Hanna: ne is mondd... remélem, a mostani éjszaka jobb lesz :roll:

Hallottatok valamit pro vagy kontra a respisense légzésfigyelőről?

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Ma mindent elintéztem (Csöre, jövő héten megyek neked sapiért!!! Preventív módon: nem fáradtság, nem esik ki :lol: )
A dokimtól megvan a következő havi táppénzes papír, mehetek a háziorvihoz!

Kiváltottam a várandós csomagot (Vickybabe, mégegyszer köszi a kupont! :wink: )
Volt benne Aventes pohár, babateák, pelenkaminta, intimszappan (még nem egészen értem, hogy a várandós csomagba hogy kerül férfi intimszappan... :roll: ) egy csomó prospektus és lássatok csodát, KÉK CUMI, halacskás.

A szülésfelkészítő szuper volt, másfél órát tartott, 3 másik kismami volt még és velem egyedül Apa!!! Hízott is a májam, hogy micsoda rendes uram van :lol: A szülésznőm tartotta, elmondta, miket kell a kórházba vinni, kérdésemre azt is, hogy lehet pizsi is, ők nem szabják meg, sokan melegítőben vannak (azért beszerzek még hálóinget is, max itthon mutogatom benne magam Apának). 24 órában velem lesz a baba, végkimerülés esetén megőrzik a csecsemősök pár órára.
Megbeszéltük a málnalevél teát, 37.héttől javasolja (max fél liter/nap), illetve a homeós bogyókat is:

Caulophilum: 39-40.hét, napi 2x5 golyócska, szülés alatt 15-20 percenként 5 golyócska
Cimicifuga: feszes, merev méhszáj esetén, felpuhításra. Szülés alatt 10-15 percenként 5 golyócska.
Arnica montana: vérzéscsökkentés, szülés után néhány óráig 15-30 percenként 5 golyó, utána napi 1-2 adag lecsengésig.
Urtica urens: 2-3x 5 golyócska, tejelválasztás serkentésére, 5.-7. naptól.
Lactoherb tea: szüléstől kezdve napi 1-1.5 liter.

Gátmasszázs, gátvédelem: DM-ben kapható olaj, a babarészlegnél, narancssárga dobozos, masszázs a 37.héttől (természetesen nem kötelező)

Még annyit, hogy a szülésznőm nagyon érti a dolgát, annyira megnyugtatóan profin vezette elő a dolgokat, engem külön figyelemben részesített, kérdezte, hogy mikor megyek legközelebb, mondom 27.-én ctg, ő akkor szabin lesz, de csak a Klinikáról, úgyhogy a rendelésen bent lesz. Mondta, hogy készüljek nyugodtan, ha bármilyen kérdésem lenne! Nagyon meg vagyok nyugodva! :D

Rémálmok: húúú,nem vagytok semmik!!! Sajnálom! Én nagyjából semmit sem álmodok már egy ideje, vagy valami maszlagot, amire nem is emlékszem :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Jezusom, de ki akadtam most.
remelem ilyen hulye klienseim mint most voltak soha nem lesznek, delutan ottol mostanaig ultem veluk egy szalon butor kivalasztasahoz, persze nem valasztottak ki, es csak egy katalogust neztek, mert neki kezdtek egyszerre tiznek, de miutan 2 oraja az hallgattam, "en nem tudom mi tetszik, a modern, de milyen, fogalmam sincs, valasz te, en nem tudok, nem valasz te, nem en sem, nem valasz te" ajanlottam, hogy valasszanak ki egy katalogust ami arban is megfelel, es onnet limitaljuk a lehetogsegeket, na persze nem sikerult. HU de utalom az ilyen toketlen embereket. meg azt sem tudja, hogy mi tetszik neki. Mert az egy dolog, hogy valami draga, es nem tudom meg venni, viszont az tetszik. de olyat, hogy tetszik a modern katalogus viszont nem tudom mi tetszik belole az en szalonomba, hat,,,, hihetetlen.... es mi lenne ha konyha butort kene kivalasztani.....aminel igen csak fontos minden aprosag. jaj bocsi, de utalom az ilyen toketleneket. nem csoda voltak vagy huszon akar hany evesek (na nem mintha en nem 26 eves lennek :lol: ) na es ezek utan , ha nem jonnek vissza es nem veszik meg azt amire en ramondtam nekik, hogy szep es gyonyoru lesz a hazukba es paszol hozzajuk, es jo arba van, begurulok :evil: Persze hol van meg az ullo garnitura, az asztal, a vitrin stb. ha itt vesznek mindent mire sikerul kivalasztani es eldonteni mit akarnak addig megszulok, es most erthetik szo szerint. :twisted:
Az ikeas tervezo jo, csak ne felejtsetek el, hogy kizarolag ikeas tartozekokat lehet hozza venni, mosogatogep stb. ami azert egy kicsit limital, nem vehetsz hozza akarmilyen mikrot, csak ikeasat (van nehany marka amibol valaszhatsz) viszont nem egyezik meg az atlag konyha meretekkel. Persze ez csak akkor szamit ha a mikrot stb be akarado epiteni a butorba.
na megyek mert mar mehetek is haza.

Kép
brestovsky

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni,hogy tudnák felkerülni a táblára?

Kép
andi0716

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni,hogy tudnák felkerülni a táblára?

Kép
andi0716

Kata :lol: :lol: :lol: ok köszi

Szülésznő: tényleg szuperül hangzik :) nálunk nem lehet választani :? igaz, nem is tudom, hogy választanék-e. Ha szerencsém van, ugyanaz lesz, mint az első kettőnél :)
Ezzel a gátmasszás olajjal teljesen behülyítettetek :lol: :lol: :lol: asszem, most (pár hét múlva) bepróbálkozom vele :)

Férfi intim szappan? :shock: biztos, hogy Apa is kapjon valamit :wink:

Rita: nyugiiiiii nem idegesítjük fel magunkat a hülye ügyfeleken, árt a babának

Most fürdök egyet a frissen takarított kádamban, aztán nekiesek a számítógépnek, rettegjen :evil: nem fog nekem napi háromszor lehalni, akkor is megcsinálom :evil:
(vagy elcsábulok, és az ágyra átmenetileg felhalmozott babaruhákat fogom szét- majd összehajtogatni :oops: )

Csöre
csöre74

Andi: Vickybabe-nek írj egy privit, és beletesz :wink:

Csöre
csöre74

Csajok, behalok ezen a Babaneten, már fél órája kaparok, hogy fölengedjen egyáltalán :twisted:

Rita: ne is mondd, kiakasztóan hülye emberek vannak...Aztán a végén nem választottak egyáltalán semmit?? :shock: :roll:

Csöre: ja,Apa is kérdezte, hogy mi az, neki urológiai vizsgálata is lesz, hogy előtte meg kell tisztálkodnia az intim szappannal?? :lol:
A szülésznőnek most, utólag örülök, hogy választottam, ,mert nevek alapján nem sokra mentem volna, de már 3x taliztunk ilyen-olyan okokból kifolyólag és megnyugtató, hogy ő is ott lesz.
(Nem is dicsekedtem, hogy Martinnak vettem egy lepedőt, még 5 db textilpelust, meg két kis tündéri pamutnacit, amolyan alvósnak, ha kényelmes lesz neki hosszú ujjas bodyval. De persze, van egy halom plüss is, amiben aludhat, meg pamut is, csak úgy megtetszettek :oops: )

KépKép

KépKép
kata8110

:lol: :lol: :lol: Kata: tudom, csak néhány apróságot :wink: (de legalább csupa hasznos dolog :wink:)
Tied Apa nagyon jó fej :D
A Babanet velem is szórakozik :evil: az előző üzeneteimet 25 percen át külde :evil:
(És még nem jöttem rá, mitől hal le a gépem :( azt hiszem, hétvégére halasztom a felderítést, és a babaruha nézegetést)
Jó éjszakát nektek, én már nagyon álmos vagyok :oops: nem csoda a hülye éjszaka után.

Csöre
csöre74

sziasztok!

Csöre, én nem hallottam erről a légzésfigyelőről. Neten nem találtál infót róla?

Hanna, megnéztem a négyes ikreket, hát valami tündériek. 1200-1600 grammal születtek és milyen kis szépek! :lol:

Kata, szívesen :wink: Köszi, hogy leírtad a homeós dolgokat. Az meg szuper, hogy a szülésznő támogatja. Remélem az enyém is fogja, egyébként kénytelen leszek suttyomban szedni őket :lol: Én is majdnem ugyanezekre gondoltam, az adagolást, amit Neked javasoltak, be is írtam a listámba :lol:
Jövő héten beszélek a reménybeli szülésznőmmel végre én is :lol:

A málnalevél-teát, a Lactoherbet és a DM-es olajat már be is szereztem :lol:
Gátmasszázst csinálni fogom, akár lesz gátvédelem, akár nem. Ha vágnak, akkor sem mindegy, hogy mekkorát.

Andi, persze írj pü-ben meg mindent, ami a táblához kell, aztán már be is tettelek :wink: :lol:

Na én is elteszem magam, jó (jobb) éjt!

Kép
vickybabe

Sziasztok!

A mai éjszaka egy kicsivel jobbra sikerült, bár megint hajnalban kidobott az ágy. Viszont még mindig dugul az orrom, és a torkom is fáj.... de legalább a közérzetem jobb, mint tegnap.

Poszani, remélem, a 2. éjszaka az új hálóban már jobb volt.

Rita, ne izgasd magad a hülye ügyfeleken, nem tesz jót! Meddig dolgozol még?

A várandós csomag akkor szerintem nagyon hasonló, a férfi intim szappanon mi is meglepődtünk, mi sem tudtuk, hogy létezik ilyen... azóta ezen mosolygunk.

Kata, köszi a homeopatás bogyókról az infót.

Kép
petne

Jó reggelt én is vagyok ám, csak ugye sokat kell feküdnöm, pihenni. Picit fájdogált a pocim ott alul gondolom hogy megy szét a csont stb. Várandós csomag nem semmi még apa szappan is van benne :D Ja néztem hogy a kórház összeállított a egy listát mit kell vinni a kórházba és a végén ott van hogy paparuha és papapapucs :D olyan jókat derültem rajta még apának is kell ruha :D
erzsebet0312

Jó reggelt!

Betegeknek jobbulást!
Ágyban fekvőknek kitartás!

Én olyan fáradt vagyok, hogy csak na... :oops:

Kép
hanna30

Jó reggelt :) vagyis már lassan nicns is reggel :D

Ma jobb volt kicsit az éjszaka, na nem mondom, hogy szuper, de jobb.
Hajnal 6-kor csörgött Apus órája :? elfelejtette kikapcsolni :? nem baj, azért sikerült visszaaludni egy kicsit :)
Aztán nekiestem a lakásnak, egész jól állok :) nincs itthon senki, egyedül azért pörgősebb, még ha kicsit fárasztóbb is :) most pihenek egyet, aztán folytatom :)

Viki: a légzésfigyelőt az interneten találtam, de kevés a tapasztalat róla. Felhasználóktól szinte csak angol nyelvterületről van (brit és ausztrál). Alapvetően pozitív visszajelzések (egy-két negatív elromlott készülékről, de ez benne van a pakliban), de azért szeretnék jobban utánanézni, mielőtt bármi mellett döntök.

Kata: tényleg napi 1-1,5 liter Lactoherbet javasolnak? :shock: nem semmi mennyiség :shock: Mesinél ittam, egész normális íze van... de azért nem ennyit. Az viszont biztos, hogy szoptatás alatt sok folyadék kell....

Saci próbálgatja a felső határait :lol: :lol: olyan édes, csikizi a gyomrom környékét a kis piszkáival :D persze, amikor a bordámba talált véletlenül, nem vigyorogtam :roll:

Erzsébet, sajnálom a pocakfájást... nem lehet, hogy a méhtartó szalagok feszülnek? vagy tényleg a csontok fájnak? az egy kicsit azért lentebb van, mint a pocak :roll:

Csöre
csöre74

Hanna, pihi :wink:

Csöre
csöre74

Csöre! Óvatosan a sok melóval!
Mi ma pihenünk. Mindjárt megyek elkészítem az ebédet.
Bár Laca még alszik.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Vagyok ám én is :wink:

Olvasgatni szoktam szinte naponta, csak az írásig nem nagyon jutok :cry:
Alex nem nagyon szereti, ha sokat ülök :cry:

Lactoherb: azt hallottam róla, hogy érzékeny babáknál hasfájást okozhat
Szoptatás alatt is elég olyan 2 liter folyadék/nap. A többletfolyadék fokozott vízkiválasztást fog okozni (többet fogsz pisilni)

Orvos, szülésznő
Nálunk nincs lehetőség a választásra. Annál fogok szülni, aki éppen ott van.
Vendég

Kisbogacs! Nagyon szuper a lámpa!!! :wink:

Vicky! Örülök, hogy jól vagytok! A Lactoherb-ről én is ezt hallottam.
Itt van pár homeos bogyo:http://patikaszentanna.hu/?p=sztanna_textbox&id=50

Bár nekem eddig a homeos bogyók nem váltak be.

Kép
hanna30

Hanna: óvatosan vagyok :wink:
most számítógépet próbálok javítani :) (Apust gondolom, a frász kerülgeti, amikor felhívom :D) nem akarom, hogy újra rakja, hátha van egyszerűbb megoldás is... csak a kínai oldalakon viszonylag nehezen boldogulok :? (olyan hivatkozásokat találtam a hibakódomra)

Vicky: azért gondolom, minden orvost és szülésznőt ismersz :wink: vagy nem hazai terepen szülsz?

Cilu legújabb szokása, hogy kaparja a szúnyoghálót az ablakon :? megőrülök tőle... ha tönkreteszi, mehet világgá :evil: vicces egyébként ahogy megnőtt a téli bundája :D olyan, mint egy gombóc :D tényleg, Lányok, bolha és kullancsirtót télen is szoktatok adni nekik?

Csöre
csöre74

Hasfájás: hát, nekem Zazával az volt a tapasztalatom, akármit is eszem vagy iszom, mindenképpen fáj a hasa :? nála már nem teáztam, volt tejem elég (végülis Mesinél is, csak akkor még kevés volt a tapasztalatom, nem tudtam, hogy a teától, vagy magától)...
Vannak egyébként más tejtermelést segítő teák is, ha a Lactoherb nem jön be, de egyiket sem ismerem. Érdemes körülnézni és utánaolvasni egy kicsit :wink:

Csöre
csöre74

Hanna
Én se vagyok a homeopátia híve :oops:

Csöre
Másik kórházban fogok szülni :wink:
Odajárok terhesgondozásra is.
Vendég

A lavtoherbel tényleg vigyázni kell mert fájhat tőle a baba hasa. nem szabad annyira töményre csinálnni, mint amit a doboz ír! Bőven elég két filter a 1,5liter mennyiséghez!
Én homeós bogyóban ricinus communist szedtem és bevállt mikor csökkent a tejtermelés pl mikor megjött. Előtte egy héttel elkezdtem szedni és nem volt gond.

Én egész éjjel csak forgolódtam, nem bírtam aludni. De reggel oylan jót nevettünk. Mi még ágyban voltunk, persze Máté már pörgött ezerrel. Félvárról mondta neki az apja, hoyg nemhogy inkább kimenne kávét főzni. Erre Máté kiszaladt, behozott egy bögrét és oda adta az apjának:) Főzött kávét:)
Állandóan kifiguráz minket. Este odafeküdt az apjához és elkezdett horkolni...mert az apja is úgy szokta. Azt hittem felzabálom:)
katuska79

Sziasztok csajok!
Az a kérdésem, hogy terhesség alatt a hasszúrkálás, ami nem állandó,csak itt -ott beleszúr, meg ott alul is az normális?
Mindig olvaslak Bennetek, csak Lea baba nem szereti, ha sokat csücsülünk:)
gerike

Vicky! :lol:

Katuska! Édes lehetett Máté. :)
Mi 2 óra körül estünk haza, barátokkal csevegtünk.

Kép
hanna30

Katuska!
Megkérdeztem anyóst (bocs, hogy ennyit várattalak) a problémáddal kapcsolatban. Nem kell aggóüdnod, mert az új munkáltatódnak rendeznie kell a papiraidat. Kapsz TGYÁST és GYED-et is ugyanúgy mint Mátéval.
A fiad aranyos, 1 év múlva lehet már kávét is kaptok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csöre: de igazad lehet hisz most rengeteget nőtt, és minden hajnalban arra kelek, hogy mintha húznák szét a forgóimat valamivel úgy fáj majd be sz...-ok :D de már nem sok van lányok most már és végre babázhatunk :D :D megyek mert mazsorett fellépésre megyek a lányaimmal :)
erzsebet0312

Sziasztok!

Plafonra tehető, este világitó hold, bolygók, csillagokat találtam itt, ha valakit érdekel!

http://www.kopefajatek.hu/index.php?pag ... &Itemid=39

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Ma jó mozgalmas napunk van, reggel elmentünk Martin függönyéért, utána a Brendonba, mert csak egy melegítő gatyát vettem eddig, és ha az mosásban van, a 'normálisak' rámjönnek ugyan, de pocinál nyom a gumi -- Apa meghívott.
Aztán nagybevásárlás, macseszoknak is. Itthon meg kertrendbetétel, a diófa leveleit gereblyéztük, daráltuk, hogy kisebb helyet foglaljon kidobáskor a zsákban.

Csöre: a kinti kerti ciccnek, aki olyan nekem mint Neked Cilu, ma vettünk bolhanyakörvet :oops: Nem vakarózik, semmi baja, csak meg akartam lepni, meg kapott ő is tápit. És ő is egy nagy golyó lett, Apa azt hitte,vemhes, de tényleg csak a nagy téli bundi :lol:
A Lactoherbet szerintem ennyiben maximálják, hisz nincs is feltétlenül szükség a fogyasztására.

Erzsébet: sajnálom a pocifájást -- nekem is szokott alul, gondolom, a szalagok.

Homeós bogyók: amit én eddig használtam, az maximálisan bevált, úgyhogy én fogom használni őket (annak ellenére, hogy a gyógyszerészkaron hú, de nagy mumus az egész -- hiába, őket sem érte el a XXI. század, mint általában az oktatási intézményeket :roll: )

Vickybabe: látom, nagyon felkészültél, én is hamarosan megveszem a málnalevél-teát, a masszázsolajat meg a bogyikat :D
Egyébként a Skála a Nyugatinál, az másmilyen Skála, mint utóbb kiderült, olyan, mint az Örsön van, még van a Corvinban, meg nem is tudom hol, de a Skála Metro más, hogy szakadnának meg, pedig az tegnap nekem nagyon útba esett (volna).

Katuska: édes lehetett Máté, a jószándék megvolt :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

SZIASZTOK!

Csak egy kis gyors bejelentkezés.
Köszönöm Hannának, hogy mindig gondolt rám, és nektek is, hogy szorítottatok. Úgy néz ki eddig sikeresen. :)
Tegnap hazajöhettem a kórházból, de hetente megyek majd ellenőrzésre, és ha kicsit is tovább nyílok, egyből kórház. Dokim kb. 5 hetet adott, max, úgyhogy lehet én is karácsonykor szülök. :lol: Persze, ha addig manó bent marad.

NEm ígérem, de megpróbálok szép lassan visszaolvasni,és bekapcsolódni.

Kép
moffli82

SZIASZTOK!

Vickybabe:elkültem az adatokat,köszi,hogy felrakod.

Kép
andi0716

Moffli! De örülök, hogy jól vagytok!!! Bizti rendben lesz minden és a kicsi lány bent marad, ameddig csak kell!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?