A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ja,oké Szilvi,elolvastam, miért küldted el a csajt. :D Már nem kell megírnod. :wink:

Kép
flóra 11

Én is szeretem a karácsonyt. De nem ilyen hamar persze. Bár már én is elkezdtem az ajándékok megvásárlását, de muszáj, mert egy fiziből lehetetlen egyszerre mindent megvenni.

Kép
flóra 11

Hú,Márti! Nagy szerencséd van, hogy így elfogadták Dömét. F. szülei még rólam sem akarnak hallani,nemhogy a gyerekekről. :evil:

Kép
flóra 11

Én már összespóroltam a pénz a karácsonyra, de ötletem sincs kinek mit vegyek! :?

Kép
szilzi

Szilvi, biztosan lefeküdtél már,ugye?

Kép
flóra 11

Én lelépek Flóra, a mai nap nagyon lefárasztott, a migrén volt a hab a tortán. Szinte őrjítő volt! :evil:

Puszillak,

jó éjt!

Kép
szilzi

Tényleg boszi vagy! Megérezted, hogy megyek lefeküdni! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Látom Márti,hiányoltál. :D De aranyosan rájöttél, hol vagyok. :wink:

Kép
flóra 11

Jó éjt Szilvi! Csupa szép álmot,ami migrén mulasztó!

Hát én már csak ilyen boszi vagyok, látod! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Szóval Márti, én csak másoknak tudok tanácsot adni, magammal szemben sokszor én is tanácstalab vagyok. De ezzel mindenki így van, mert egy kívülálló átlátja a dolgokat, míg aki benne van, az nehezen.

Kép
flóra 11

De jó így visszaemlékezni, hogyan is indult a topik! :wink: Hát bizony, akkor annyira boldog voltam, hogy a F. végre babát akar, hogy az egész világgal meg akartam osztani. Olyan lendülettel kezdtem bele! Nem gondoltam, hogy valami gond adódik majd, hiszen mindig könnyen teherbe estem. Azóta mi minden történt! :roll:

Kép
flóra 11

Ugye milyen jó ez a topik! Én is úgy érzem,mint ti, hogy nagyon jó barátság alakult ki köztünk. Ha nem tudok jönni, már beteg vagyok! :lol: Mint ma délután is...

Lányok, holnap délután is legyetek még türelemmel,holnap is viszi a gépet a fiam. De ha megint ilyen sokára jön haza, leülok az ő gépéhez. :wink:

Kép
flóra 11

Na mostanra olvastam mindent vissza.

Zsuzsi, okvetlen menjetek el mindkét helyre körülnézni. Fogjátok felegy kiruccanásnak. Jó lesz, hidd el. És ráérsz utána dönteni. Addig ne edd magad ezen. :wink:

Kép
flóra 11

Na,én is nyugovóra térek lányok. F. már régóta húzza a lóbőrt mellettem. Zuhany és irány a fincsi ágyikó! :wink:

Jó éjt!

Kép
flóra 11

Helló, jó reggelt!
Tegnap megint szarul lettem estére, úgyhogy azért nem jöttem.
Már jobban vagyok.

Flóra, nagyon szép a vonalzód! :D
Szilzi, sajnálom, hogy pont a névnapodon kellett ilyen rossz kötelezettségednek eleget tenned! Nekem se menne, de ha muszáj....

KépKép
benó

Na, én is visszaolvastam.

Flóra, nem semmi napod volt, én akkor szoktam ilyeneket csinálni, ha kicsit túlhajtom magam! :D :wink: Örülök, hogy jól megszadiztad a dokit, harcold is ki, ami neked jár! :idea: :idea:

Zsuzsi, szerintem is menjetek el mindkét helyre, akár kirándulásképpen is, aztán majd lesz valami. :D :D :D Mi veled vagyunk! :idea: :idea: :idea: :idea:

Szilzi, remélem, nem fáj már a fejed! :cry: :cry: Annyira gyűlölöm ezt, te hogy bírod ki vele egész nap? :shock: :shock:

Timi, örülök, hogy jól van a mamád és Törpe is! :D :D :D A popópirosodás szerintem teljesen normáis, a keresztlányaimnál is volt minden ilyesmi, aztán sitty-sutty eltűnt. :D

Edina, merre jársz? :wink: Remélem, jól vagytok. :D

Márti, te meg pihenj, és főleg, ne idegesítsd magad ilyen botorságon, hogy egyszer a gyerek nem jó jegyed hoz, azért se, mert most neked nem hiányzik az idegeskedés, másrészt pedig nem egy elvetemült gyerek ez a Döme, akin csak a kukoricán térdelés segíthet. Én messziről felismerem a megátalkodott gyerekeket, van nálunk elég. :lol: :lol: :lol: :lol: Egyébként akkor valószínűleg tudunk talizni december közepe táján, Márti és Tancsu! :D :D :D :D :D Gy. benne van. :D :D :D

A karácsonyt én szeretem, mert egy meghitt, családi ünnepnek tartom, ha úgy is van megtartva, nem pedig le akarják tudni az ajándékátadással, az ajándékhajhászással stb., a pénzfitogtatással, tehát ha igazi szeretetről szól. Akkor nagyon szép. Ez lesz az első karácsonyunk együtt (nekünk, szájberbarátnőknek). :D :D :D :D :D :D :D :D :D És ez meghitt lesz ajándékok és karácsonyfa nélkül is, mert érezzük, hogy akármilyen messze vagyunk is egymától, szeretjük egymást és együttérzünk jóban-rosszban. :D

KépKép
benó

Na, eme szép gondolatok után:
a mai programom a következő lesz.
Először is takarítás! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
De nem csak úgy poénból, hanem mert meg akarnak látogatni ketten a tavalyi osztályomból és mert este meg jön az a lány, akivel a múltkor pizzázni mentünk, tudjátok, a Gy. volt osztálytársa.
Őszintén szólva, most nincs kedvem a vendégeskedéshez, jópofizáshoz stb., inkább feküdnék az ágyban.
Délután meg jönnek a tesómék anyuékhoz, úgyhogy ott leszek.

Tegnap befejeződött az a grafológia előadás, amire jártunk, tudjátok, és pl. az A betűmből azt állapította meg a néni, hogy óvó-védő családban élek és én is ilyen típusú ember vagyok és ilyen családot alakítok ki. Meg hogy a Gy.-val jó viszonyban vagyunk, a gy betűből lehet ezt megállapítani, mert az a kapcsolat betűje, és ha nagyon távol állnak egymástól (a g és az y), akkor az már valamilyen kapcsolatbeli hibára utal, és ha az y sokkal kisebb, akkor a fiú el van nyomva, ha fordítva, akkor te stb. Marha nagy grafológus lettem, mi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De állati jó arc volt a tanár! :D :D :D :D Odaadta a férje névjegykártyáját, aki szülés-nőgyógyász, és otthonszülést is vállal (én nem :lol: :lol: :lol: ). Azt mondta, bármi bajom van, hívjam nyugodtan. Pl. a felfúvódásos bajomat is meglátta az írásomból :shock: :shock: :shock:, és mondta, hogy igyak sok vizet, mert valamelyik betű meg a vízhiányra utalt. Na, nem fárasztalak tovább benneteket. :lol:

KépKép
benó

Oké, eszem, takarítok stb., kicsit fekszem is. Majd valamikor jövök. Mindenkinek szép napot.

KépKép
benó

Sziasztok!

Benó, milyen édes fotód van :D
Eddig nem tudtam jönni, mert szarakodott a net. Ma itthon vagyok délelőtt. Csak rengeteg a dolgom, de közben vagyok, hátha jön valaki.

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok mindenkinek. :D

Kép
martik77

Ha ezt a hetet lehet tetőzni akkor tessék:Dömének ma nem volt első órája így később ment suliba.Lefele menet két srác leállította és elvették a pénzét :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Bementem vele a rendőrségre ott azt mondták a városi rend.menjek,és még majd egy párszor mennem kell.Így azt mondtam nem teszek feljelentést mert 1600 ft tételnél úgy se csinálnak semmit,főleg,hogy nem tudják kik az elkövetők.

Elegem van Miskolcból és az Avasból egyaránt.

Tancsu:Ez a Középszeren történt!!!!!!!!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
martik77

De nem dühöngök,vagyis már lenyugodtam.Voltam baba látogatóba és mára ennyi.Pihi és semmi feszültség.

Benó:Te hogy-hogy nem vagy ma suliba?
Egy ilyen grafológushoz én is szívesen elmennék.
Cuki az iker háttárképed. :D :D :D :D

Szia Edina :D Mizujs veled?Olyan ritkán jössz. :(

Kép
martik77

Benó:Tök jó lenne ha ez a decemberi dolog összejönne.Tancsunak is tuti fog tetszeni . :D :D :D

Kép
martik77

Látom senki akkor majd később jövök.Pusz.

Kép
martik77

Sziasztok. Itthon vagyok. :D Van valaki?

Kép
flóra 11

Benó, nagyon cuki a két babó a képen. :D :wink: Jó, hogy találtál ilyet. :wink:

Kép
flóra 11

Márti, ez szörnyű! És hol vették eltőle, hogy lefele menet? A lakásból lefele,még a lépcsőházban? Vagy hol? Ugye milyen védtelen egy gyerek! Szegény,biztos nagyon megijedt. :(

Kép
flóra 11

Vettem kabátot! Végre. Bár nem teljesen olyan, mint amit elképzeltem,de legalább beleférek. Meg aztán előkapom a varrógépet,és kis alakítást csinálok majd rajta. :wink: :lol: És olcsó volt, 4000,- Ft. Egyszínű, sötét szürke, majdnem fekete.

Kép
flóra 11

Halihó!! :D :D :D

Örülök Flóra,hogy sikerült kabátot venned :D ,meg irigykedek is mert nekem is kéne :oops:

Már majdnem a sulinál járt a bérházak között ment gyalog Tancsuéktól nem messze.Egyébként busszal jár csak most gyalog akart lemenni.Eléggé megijedt meg attól félt,hogy megverik,azért adta oda a pénzt.

Kép
martik77

Most valahogy nagyon ránk jár a rúd.De ezen is túl leszünk.
Megint áttértem a "laptopos" módszeremre,mert így kényelmesebb. :D :D Közbe hintáztatom magam a fotelbe. :D :D :D

Kép
martik77

Sziasztok

Remélem tudok most reagálni 1-2 dologra,mert nagyon el vagyok maradva itt is.-...

Márti:tényleg jobban jár ha busszal megy,mert tömegben nagyobb a biztonsága....
Sajnálom ami vele történt,de inkább a pénze,mint bármi más....

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi

Nem éppen egy hálás munkakör akkor a Tiéd sem...
Én tuti nem tudnék kirugni senkit,belőllem szar főnök lenne.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Nagyon édi az új képed...:)
A karácsonyi látogatás ellen semmi kifogásom ám!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Halihó Tancsu!!!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Hangod jobb már?

Kép
martik77

Flóra

Te annyit irtál,hogy őszintén bevallom,nem olvastam el mindent....:(
Mert akkor időm nem lenne irni...bocsika... :oops:
Majd kérünk képet a kabátról!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szió

Már sokkal jobban vagyok,csak inaska annyira nyügös napok óta,hoigy semmi időm sajna...
Ma hivni akartalak sétálni,de közben mennem kellett Tescoba....

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

Látom már minden vizsgálaton túl vagy....
Sztem is nézd meg mind a két helyet,csak aztán döntsd el....

Kép

Kép[/
tancsu

Timi

Én is használtam a soducreamet,nekem nagyon bevállt...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Én voltam Anitával,reméltem,hogy te is akkor leszel,de nem voltál :(

Kép
martik77

Flóra merre vagy?

Kép
martik77

Pedig mikor ezt kérdezem rögtön bejelentkezel,ma még ez se jön össze. :( :( :( :(

Kép
martik77

Sziasztok csajok! Vagyok!

Kép
flóra 11

Na, Márti, azért ez mégiscsak összejött! Bejelentkeztem! :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu,nm baj, ha nem olvastál el. Én csak írtam a napomat, kivsit sűrű lett. Aztán vlahogy sikerült tényleg sokat írnom egyszerre. Behoztam az egésznapi lemaradásomat. :lol:

Kép
flóra 11

Halihó!!!
Tényleg boszi vagy :D

Kép
martik77

Kép

Kép

A kabát, elölről és hátulról is.

Kép
flóra 11

Ami nem, tetszik rajta,hogy az alja A-ba megy,mint egy szoknya, De ez szépen leegyenesítem. A másik, hogy hátul fel van sliccelve és ez az én szép gömbölyű popómon nagyon kiáll, tehát ezt levarrom és jó lesz. :wink:

Kép
flóra 11

A kabát nagyon király!!! :D :D :D
Szövetkabát igaz?

Kép
martik77

Igen az.

Szia Márti! Csak sikerült összefutnunk! :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: