Na, én is visszaolvastam.
Flóra, nem semmi napod volt, én akkor szoktam ilyeneket csinálni, ha kicsit túlhajtom magam!

Örülök, hogy jól megszadiztad a dokit, harcold is ki, ami neked jár!
Zsuzsi, szerintem is menjetek el mindkét helyre, akár kirándulásképpen is, aztán majd lesz valami.

Mi veled vagyunk!
Szilzi, remélem, nem fáj már a fejed!

Annyira gyűlölöm ezt, te hogy bírod ki vele egész nap?
Timi, örülök, hogy jól van a mamád és Törpe is!

A popópirosodás szerintem teljesen normáis, a keresztlányaimnál is volt minden ilyesmi, aztán sitty-sutty eltűnt.
Edina, merre jársz?

Remélem, jól vagytok.
Márti, te meg pihenj, és főleg, ne idegesítsd magad ilyen botorságon, hogy
egyszer a gyerek nem jó jegyed hoz, azért se, mert most neked nem hiányzik az idegeskedés, másrészt pedig nem egy elvetemült gyerek ez a Döme, akin csak a kukoricán térdelés segíthet. Én messziről felismerem a megátalkodott gyerekeket, van nálunk elég.

Egyébként akkor valószínűleg tudunk talizni december közepe táján, Márti és Tancsu!

Gy. benne van.
A karácsonyt én szeretem, mert egy meghitt, családi ünnepnek tartom, ha úgy is van megtartva, nem pedig le akarják tudni az ajándékátadással, az ajándékhajhászással stb., a pénzfitogtatással, tehát ha igazi szeretetről szól. Akkor nagyon szép. Ez lesz az első karácsonyunk együtt (nekünk, szájberbarátnőknek).

És ez meghitt lesz ajándékok és karácsonyfa nélkül is, mert érezzük, hogy akármilyen messze vagyunk is egymától, szeretjük egymást és együttérzünk jóban-rosszban.