Sziasztok Mindenki!
Paklincs!
Gyerkőcök csodaszépek!

És azok a szőke fürtök...

Nálunk Adrinak már bebarnult a haja elég rendesen.

De a kék szemei azok megmaradtak!!!

:D:D
Megkérdezhetem, hogy mit "botlott" nálad a Mészi?

Ha gondolod privibe is írhatod.
Borsika!
Bártrak vagytok, hogy 4 gyereket is be mertek (esetleg) vállalni a mai világba!!!!

Bár mondjuk nálunk is Apának ÖcsiHugi a 4. gyereke lesz.....

Nem is nagyon akarta..... Mondjuk megértettem az érveit(és a mai napig megértem!) elég nehéz is volt meggyőznöm a kistesóról Adrinak.....volt is ebből nehéz időszak közöttünk.
Nevek: van stoppolt fiú nevem

:D:D de nem vagyok én irígy, nem sajnálom én mástól sem!!

Nálam tuti favorit a BÁLINT!!!!!, olvashattad már, ha olvastad a "bemutatkozásomban" a 723. oldalon.
Még ami fiú név tetszik, az a Tamás, Balázs...más most nem jut eszembe.
Lány nevek amiket írtál, szépek...a Julcsi még tetszik is!

Nem tisztem beleszólni és nem is akarok, abba, hogy ki mikor szüljön kistesót, de én annyira örülök, hogy Adrinak (vagyis nekünk)

most jött össze, hogy Adri már oviba jár, hogy így talán lesz időm a Kicsivel is foglalkozni. Mármint ezt úgy értem, hogy Adri 8-4ig oviban van és akkor foglalkozhatok csak Vele, úgy mint Adrival. Bár az már teljesen úgy sem lesz olyan, mint az Elsővel, mert ugye az lehetetlen lenne. De látom a barátnőméknél meg tesóméknál is, hogy náluk, ahol csak 2 év ill. 21 hónap van a két gyerek között, ott egy kicsit nehezebb. De végül is, ha tényleg 4 gyereket akartok, akkor viszont nem lenne igazán jó, ha sok lenne a különbség köztük.
De mondjuk ez a ti dolgotok, mondom nem tisztem belekotnyeleskedni!!!! Csak a véleményemet, és elképzelésemet írtam le!!! Remélem nem haragszol érte!!!!
hJudith!
Vonalzót úgy tudsz csinálni, hogy rákattintasz valakijére és akkor ott azon a honlapon megcsinálod és amikor megkapod az email címedre, akkor az "url"-lel kezdődő sort bemásolod a profilodba.
Már nagyon profi vagyok, nekem is a múlt héten súgták a Csajok!

Memme!
Köszi a üdvöt!

Az édeskettest, most mi is megjátszuk a párommal!

Úgy mint Ti!!!

:D:D Sőt, mindjárt kétszer is szinte egymás után. Nov.21-én MÜPA, aztán Dec. 6-án színház.

Mondjuk én minden évben a szülinapomra Kerianyámtól színház jegyet kérek, hogy legalább egy évben egyszer eljussak oda!!
Most duplázok, mert jövőre valszeg nem fog menni a dolog, mivel Picurkám akkor még csak 10 hónapos lesz.
Adri!
Üdv Neked is!
Vbea!
Mivel én még új vagyok

:D:D, hogyan szólíthatlak?
Mármint most arra lennék kíváncsi, hogy Bea vagy Eni vagy? Vagy mindkettő?
Örülök, hogy megkezdtétek a 29. hetet Jankussal!!!

Mondom, hogy mi Csajok VERHETETLENEK VAGYUNK!!! Lesz abból bőven 37. hét is!!!

:D:D Lehet, hogy még meg is vártok minket és egy szobában is leszünk!!
Mikulás-Karácsony: Nálunk a családban a gyerekek 8-an vannak!!:D
3 és fél évestől- 16-ig bezárólag. Mikulásra "csak" mikicsomagot szoktak kapni mást nem. Na a nagyok persze kivételek, ők általában a kedvenc csokijukat kapják. (Anton Berg és Ferrero)
Karácsonyra meg meginformálom az anyukákat, hogy ki mit szeretne, mert uuuuuuuutááááááálok felesleges dolgokat venni!!!!
A nagyok persze itt is kivételek,

velük elmegyünk vásárolni, mert a 15-16 évesnek már utálnék olyat venni, amit nem vesz fel.!!!! Úgy hogy nekik, cipő és ruhanemű lesz a nagyiéktól, a pénzt ők adják, hogy vegyük meg nekik mi az Ő nevükbe is, tőlünk meg Ádi egy telefont,(régije már kakukkos!

) Ancsi meg egy iPOD-ot kap.
Kicsik meg kapnak "igény szerint" My little pony-t, legot, kisautót, könyvet, építőkockát.
Egyébként Adri amióta oviba jár(szept. óta) nem is játszik már nagyon a játékaival inkább fest, rajzol, ragaszt, ollóval papírt vág, nyomdázik, gyúrmázik. Meg egy ideje (kb. fél éve) a könyveken és a rajzoláson kívül már szinte más nem is nagyon érdekli. Csak olvasolvasésolvas!

:):)
Képeket nem felejtettem ám el, csak soha nem jutok a "nagy géphez" mert az Apa bitorolja....nekem meg "csak" a laptop jut....ezen meg nincsenek képek!
De most már télleg kirobbantom Apát a nagygéptől, mert ez már felháborítóóóóóóó!!!!
Na már ennyi voltam!