A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Csak bekukkantottam, mert nem vagyok otthon. Az unkokaöcsém gépjére telepedtem rá, csak kivi voltam, mi újság Papillonnal, Milkyvel, de úgy látom, nincs még hír.

Erpé: GRATULÁLOK!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Papillon jól van.. "csak" egy nyamvadt fertőzés. kapott kliont.. úgyhogy örömujjongás bébivel minden ok :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

erpé, nagy gratula!!!:)
Holnaptól már leszek, most itthon, de hát Megy a sztár... :lol: :lol: :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kérek megasztáros tájékoztatót !!!! 8)

KépKép
KépKép
adryn

Duettek vannak. Majd talán bővebben is írok, ha vége lesz és nem alszom el. :)

Masut
masut

Hát... Lüszike most nem volt rossz, legalábbis abban a Caramel számban, annak is egy részében.
Viszont Dávid és Krisztián mehet, mert most már unalmasak, szerintem (nem mutatnak magukból mást, csak amit legelőször is).

És lehetnének a feladatok is izgalmasabbak, legyen mondjuk rock! :wink:

Hien még csak Lüszivel énekelt eddig (felejtsük el gyorsan!, bár Lüszi volt a hamis, meg a dal egyszerű, mint a fakocka), rá még várok :roll:

De most már gép kikapcs, többit holnap :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi az előzetest:D

KépKép
KépKép
adryn

Egyelőre a 3 fiú a biztos továbbjutó, a 3 lány még vár a pótszavazatokra. Szerintem úgy lenne igazságos, ha Tamara és Hien jutna tovább, és Lüszi esne ki...

Masut
masut

Lüszi a szavazatok alapján továbbjutott, Tamarát választotta a zsüri.

Masut
masut

akkor most ki esett ki??? Tamara?

KépKép
KépKép
adryn

HIEN???? most olvasom a megasztár oldalán.... annak a nyamvadt lüszinek nyomják a cigók az smst.... :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adryn 2008.11.16 10:38-kor.

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Erpé, gratula a lányzóhoz. Képeket kérünk róla! Usziban Monoron voltam. Délelőtt hihetetlen milyen kevesen voltak, úgyhogy kedvenc uszodám lesz. A poén, hogy van az utcánk végében is egy uszi, de a "nagy" medencéje 18 m-es. Ezért kár volt megépíteni. :twisted:

Papillon, a kisebbik baj épp elég, mihamarabb gyógyulj meg.

Megasztár: Nem igazán tudtam nézni, kiborítanak a sok fals hanggal. Ráadásul duettben az a rossz, ha az egyik hamis, nagyon nehéz a másiknak tiszta maradni, pl. minden elismerésem Gáspár Lacinak, hogy tarotta a frontot. Meg engem is zavar, hogy ennyire be vannak már skatulyázva az énekesek. Szeretnék tőlük is valami mást látni!
Hien: A múltkori műsorban nekem is húzósnak tűnt Mester Tamás megjegyzése arról, hogy furán nézne ki, ha egy ázsiai lány nyerné meg a Magyar Megasztárt, kár volt ezt tovább rágcsálni.

Viszont a tánc nagyon jó volt. És bár Buci iránt van egy alap ellenszenvem, nekem most ők tetszettek legjobban. Le a kalappal a tartása előtt!

Kép
Kép
tessza76

Gratula Erpé!!! :):):)
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

[quote="adryn"]a írta:adrynkkor most ki esett ki??? Tamara?

Ja bocs, félreérthetően fogalmaztam: Tamarát juttatták tovább, Hien esett ki.

Masut
masut

Szóval újra itt, Megasztár kiakasztott (bár Adryn, nem értem, amit írtál, lehet, hogy Lüszi származásáról nem tudok valamit?), szerintem Tamara és Hien volt a két esélyes nyertes (de még inkább Tamara), szóval most már aggódva figyelem.

Nektek is dörömböl már a kölök? 8) Hihetetlen, milyen hepajt tud levágni, néha csak figyelek, hogy mi lesz még itt... :shock: :)
Éjjel volt egy nagyon rossz álmom koraszülésről, hát reggel úgy örültem a hatalmas pocakomnak, mint még soha!
Lassan elérem a 80kg-ot, úgyhogy hétfőtől tényleg szénhidrátdiéta, és a gyűrűim is lekerültek az ujjaimról :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Nem tudom utolérni magam, annyira pocsék!
Holnap babakocsivásárlás :D Annyira várom.
Nem tudom, mikor tudok bővebben jönni, igyekszem.

Kép
Kép
zazzy

zazzy, melyik mellett döntöttetek?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Csak beugrottam, h Adryn átadta-e az üzenetemet! És hát persze :P köszi :oops:

Szóval belém dugtak vmi feltáró cuccot is, és közben mozgatta a hasam és semmi nem jött ki belőle. Viszont a méhszájam gyulladt, vmi gorombább fertőzésem lehet. Sokat kell (anyám szerint) pihiznem, így ma fekvésre vagyok ítéltetve, a gép meg az alsó szinten van, anyuéknál. Mi (egyenlőre) fönt lakunk. Ezért nem olyan egyszerű itthonról írnom. :?

Az ultrahangon átlagos volt a magzatvíz, így szinte kizárt a szivárgás és a doki szerint nagyon ritka ebben a korban.
Viszont a gyerek a 2 féle mérete alapján 5 nappal hamarabb, a hossza szerint meg 9 :!: nappal hamarabb születne. Nöl a gyerek. Pénteken meg akkorákat rugott, h még fájt is, egymás után vagy 6-ot :shock:

Ma meg megkérdeztem tőle, hogy jól van-e, de csak így magamban, és rögtön elkezdett rugdalni. Édes :oops: szóval mocorog a drága.

Uszoda: sztem ezek az agyonklórozott uszodai vizek eléggé fertőzésbiztosak. Csak melegbe ne menjetek! És persze az utsó 1-2 hónapban sem... sztem

Megasztár: sztem Tamara a legjobb, de Hien helyett, inkább Lüszike mehetett vóna.

Jah: UH: kérdeztem a dokit, h ő milyennek látja a babát, fiú vagy lány. Aszonta, h fogalma sincs. Most tényleg nem volt olyan egyértelműen lány.... :roll: :shock: sőőőt....

Milky tényleg jöhetne már....

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos: hát sztem a lüszike vérében igencsak csordogál némi cigóvér.... sztem simán látszik is rajta. nekem egyébként nem volt bajom sem gáspár lacival, sem karamellel, a mostani cigány csávóval sincs semmi kínom (sőt még tetszik is a hangjuk q..ra) viszont ezen a hülye libán annyira látszik a "családi háttér" hogy hányingerem van tőle...

Papillon: tessék csak anyudra hallgatni és pihizni sokat!! Holnap kell dógoznod?? nocsak.. mégsem tuti a kiscsaj? :o

KépKép
KépKép
adryn

Papillon, hála istennek!
Pihenj sokat, meg hát csináld, amit a dokid mondott.
Nem mondom, hogy én 100%-ig beleélem magam a "fiúságba", mondjuk úgy a 30. hétig... :roll:

Lányok, nekem tegnap óta úgy fáj a hasam alja, mint mikor megjön... Remélem, a vonatozás miatt nem emeltem meg magam (tényleg csak nagyon pici részen hoztam én mind a két táskát!!!), de azért megpróbálok pihenni. Bár azért egy R.R. torna becsúszott :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé Én is gratulálok a kiscsajszihoz! Apának telefonon mondtad?

Papillon Mondtam, hogy semmi gond! Örülök. És pihenj sokat!

Nemlajos Te is pihenj!!!

Kép

Kép
rszg

sziasztok!
Erpé gratulálok a kislányhoz!

Ez a nap nagyon rossz nekem ... Összekaptam a párommal, nagyon elborult az agyam.. félek hogy baja lesz a kicsinek.. Megyek sétálok egyet aztán majd felnézek még este lehet...

remélem mindenki jól van
papillon örülök hogy nincs baj

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

most mondjam, hogy én is tegnap jöttem ugyan haza, de szintén... inkább kibőgöm magam, és reménykedem, hogy a következő életemben nem alkuszom meg a majdnem jóval...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jaj, csajok! sajnálom a rossz napot!!! :(

Erpé
gratulálok a kislányhoz! és hogy minden ok, ahhoz is!

Papillon
hurrá, hogy semmi komoly!

Milky
jelentkezz!!!

ma elvittük Fannit síelni tanulni, de nem volt bátorsága hozzá... nem erőltettük. viszont néztük a többieket, és a kocsiban hazafelé azt mondta, hogy jövő héten ő is kipróbálja! :wink: majd meglátjuk... bár a csoport nem az ő korosztálya, úgyhogy lehet, majd magánórákra visszük inkább, vagy egy hozzá illő korcsoportba beugrunk. de ezen még ráérünk gondolkodni, ha már a lábára fel meri venni a bakancsot meg a lécet. :lol:

Papillon
akkor most lehet, hogy mégis fiú???

uszodába én sem mernék menni, mert én amúgy is érzékeny vagyok erre, és tuti elkapnék valamit...
pedig nekem is nagyon hiányzik a mozgás, lehet, hogy én is ráfanyalodom az RR tornára megint??? még az elején csináltam, aztán olyan rosszul voltam, hogy nem volt energiám hozzá. azóta meg sumákoltam... de már elkezdett fájni a nyakam, ez mindig a mozgáshiányt jelzi...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Papillon! Örülök, hogy nincs semmi gond a babával. A méhszájgyulladással mit tudnak kezdeni?
Uszoda: elvileg a klór pont azért van a vízben, hogy fertőtlenítsen, de egyetértek, vannak, akik hajlamosak elkapni mindenfélét az usziban. Én még sosem kaptam el semmit és nővérem példája van előttem, aki rendszeresen úszott. Kb. szülés előtt 1-2 nappal volt utoljára úszni., ha jól emlékszem, de majd megkérdezem. Egyébként meg minden ilyennel érdemes a dokihoz fordulni, hogy ő mit tanácsol konkrét esetben.

Moncsi, nemlajos! mielőbbi családi békét kívánok nektek!

Masut
masut

Papillon örülök hogy nincs semmi baj, hallgass anyukádra és pihenj :wink:
Ma én is pihentem, párom kiporszívozott helyettem, utánna meg anyuéknál feküdtem egyet amíg aludtak a gyerekek.
Csak szegény Pannám lett náthás és hát ilyenkor aztán hisztisebb mint amúgy :( Lehet hogy holnap nem is viszem oviba.

Moncsi, Nemlajos csak nyugi, biztos csak a hormonok, mielőbbi békülést :wink:
Mi is néha összekapunk, vagy inkább odaszólunk egymásnak, de szerintem a párom is betudja az ilyenkor szokásos hangulatingadozásaimnak :) Szerencsére komoly összeveszésünk most már egy ideje nem volt, hálistennek 8)

Ahogy nézem a táblát most már majdnem mindenki tudja vagy legalábbis mondtak valamit hogy fiú vagy lány, én szerintem már csak Karácsony táján tudom meg leghamarabb. Úgy döntöttem, hogy mégsem megyek el 4D-re, azt a pénzt inkább egy új bébihordóra fogom fordítani. :roll:

Ja Nemlajos, nekem is olyanokat csinál ez a manó, hogy néha már jó lenne ha egy kicsit nyugton lenne a pocakomban, főleg ilyenkor estefelé, mikor megyek aludni.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat! :)
Rszg, igen, apának telefonon mondtam el, anyuék voltam velem a 4D-n, utána rögtön hívtam apát :) Ő nagyon szurkolt annak, h kicsicsaj legyen ez a gyerkőc, szóval ő nagyon-nagyon örült.

Képeket nem tudom, hogyan tudok küldeni, én nem vagyok valami kép-videószerkesztő guru. Megvan az egész DVD-n, de én ilyenből még nem vágtam ki képeket...

Papillon, és kaptál valamit a gyulladásra a pihenésen kívül? Annak örülök, hogy nem a magzatvíz volt a tünetek oka... Persze ez sem túl jó, de remélhetőleg hamar rendbe jön.

Nemlajos, hasalji húzódást sajnálom, pihizz, feküdj sokat!

Kérdeztétek többen is a vizesedést, utánanéztem a "Bába válaszol" c. kedvenc várandósság könyvemben.
A következő okosságokat találtam:
- általában a 30. hét körültől jelentkezik, de persze előfordul korábban is. Az esetek nagy részében az ágynyugalom+stresszmentesség önmagában elegendő, hogy a vízkiválasztódás növekedjen, azaz a vesék aktívabban dolgozzanak.
- Gyógynövényként a várandósok teáját ajánlja (egyébként az egész terhesség alatt), ami a következő gyógynövények egyenlő arányú keveréke: palástfű, csalán, málnalevél, orbáncfű, méhfű, cickafark, zsurló. Ebből max napi 2-3 csésze, és egy csészébe egy kiskanálnyi teakeverék. Ha nagyon vizesedik az ember, akkor dupla adag csalán és zsurló mehet a keverékbe (ezek serkentik a veseműködést) + nyírfalevél. Többször hangsúlyozza ugyanakkor, hogy nem szabad sokat inni belőle (csak az ajánlott mennyiséget), mert nagy mennyiségben már káros lehet (mint minden)... Citrom + méz mehet ebbe a teába.
- Táplálkozás: pl. egy nagy adag uborkasaláta vízhajtó hatású, de ajánlja súlyosabb esetekben (rövid kúraszerűen akár) a héjában főtt krumplit friss petrezselyemzölddel, metélőhagymával, esetleg tormával, túróval. Kúraszerűen akár reggelire, ebédre és vacsira is mehet egy-két napig, amíg nem javul a helyzet. Emellé sok folyadékot kell inni. Vizesedés esetén sómentességet nem kell tartani, de kevesebb sót kell fogyasztani. Friss ananász is fokozza a vízkiválasztást, de ez sokaknak gyomorégést okoz. Főtt hántolatlan rizs is kiváló vízhajtó, de ebből sem szabad sokat enni, és inkább a héjában főtt krumpli mellett teszi le a voksot.
- Van néhány homeopátiás szer is, amit ajánl, de erről inkább a homeoszakértők nyilatkozzanak.
Nekem az előző terhesség idején a várandós tea nagyon bejött, tényleg kevésbé vizesedtem tőle. Bár nekem ez "csak" a 3. trimeszterben jelentkezett.

No, jó hosszú lettem, most ti jöttök :)

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Jó reggelt!
Hát, nekem lekerült az ujjamról a jegygyűrű :cry:
No nem a veszekedés miatt, szerencsére most sikerült rövidre zárni, kisírtam magam, hogy mennyire nem így képzeltem el a házasságot és a terhességet, és hogy mennyire bánt, hogy így elszúrjuk, és aztán szent is lett a béke (tudjátok, egy időre... :roll: ).
A hízás és vizesedés miatt került le a 3 gyűrűmből kettő az ujjamról, mert most még volt olyan órája a napnak, amikor simán lejött (de a legtöbben nem). Jobb a bajt megelőzni!
Ma van a diétám első napja, igyekszem ügyes lenni, Ti meg drukkoljatok :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!

Erpé: Gratula a nunishoz!!!
Papillon: Nagyon örülök, h "csak" egy gyulladásod van, bízom benne, h már az sem lesz ennél komolyabb!
Nemlajos: Mennek a drukkok a diétádhoz!!!! ++++ Kíváncsi vagyok ma pl. mit fogsz enni?
Uszodába? Simán lehet menni lányok!!! Én szinte egész életemben úsztam (kivévemost, de gondolkodom rajta nagyon!!!) és soha semmit nem kaptam el!!!!!!!!
Ma megyek 4D-re!!!!!! :D

MILKY Jelentkezz!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Jó reggelt!

Tegnap egész nap pihentem!!! Férjem nekem is kipórszívózott :lol: anyum meg megsütötte az annyira kívánt palacsintámat (nutellás :wink: ) én meg olvastam azt a magzattal beszélgetős könyvet..nem jut eszembe a neve :shock:

A méhszájgyulladásra kliont adott, este felnyomom és tőle egész másnap ázok :x ma ezért felhívom a saját dokimat is...

Moncsi! Tessék kibékülni, lehiggadni... a baba a legfontosabb, nem szabad annyira kiakadni a hülye pasik miatt. Múló állapot! Nemlajos: tök király, h mindig kibékültök, de ez nem árt a kapcsolatotoknak? :roll:

Erpé: GRATULA :P és köszi a vizesedési tanácsot :D

Én sem tom,h menjek-e 4D-re :roll: annyi uh volt már, de olyan igazi jól látható nem nagyon... mikor is érdemes elmenni?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2008.11.17 07:52-kor.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Wicca: jó mozizást :P

Télleg nemlajos: megy a drukk és ha van kedved, írd le mindig napi menüdet! Én kivi vok rá :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

wicca, drukkolok a 4D-hez, várjuk a fotókat.
A mai menüm még nem állt össze, gyakorlatilag 3 óránként fogok enni valamiket.
Reggeli most pl két db győri jó reggelt egy pohár teával és egy almával.
A tízórai egy szelet kenyér lesz felvágottal, sajttal, kefírrel, szintén egy pohár teával.
Az ebédet még nem tudom.
Meg a többit se, majd lemegyek a boltba, és ami rám esik :lol:

papillon
: hát, a kibékülés nem hiszem, hogy ártana... :lol: :lol: :lol: Na jó, értem én. Igen, a veszekedés bizonyára. Bár én inkább úgy érzem, hogy a kapcsolatunk az, ami nem működik jól, és emiatt veszekszünk. Az a baj, hogy nekem sokkal nagyobb a szeretetigényem, mint amennyit ő tud adni (tegnap a Szellemekkel suttogó közben meg is említettem, hogy szerintem ő rejtett autista... :roll: ), ő pedig nem tudja kimutatni az érzelmeit.
Ne érts félre, nem akarok virágcsokrot, meg szerenádot, csak többet a napi egy reggeli puszinál... :?
De hát én választottam :roll:
Ma mondjuk megölelgetett, és a pocakom is megsimogatta, úgyhogy szavam sincs, ha ma már hozzám se szól :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

"Ma mondjuk megölelgetett, és a pocakom is megsimogatta, úgyhogy szavam sincs, ha ma már hozzám se szól " :lol: :lol: :lol:

hát a napi egy pusz, nem sok, de sokszor nálunk is előfordul, h csak egy pár reggelli elmenős csók van aztán megjövős és jóéjtes.... a sok melónak, elfoglaltságnak tudom be. De azért a kis hétvégénken, ami kb fél nap, igyexünk bepótolni mindent :wink:

ilyenkor ézékenyebbek vagyunk, ez természetes... korábban is ilyen volt? De azért, ha hozzábújsz, csak nem utasít el? :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

tudom hogy ő a legfontosabb, csak néha annyira kitud akasztani idegileg, elborul az agyam és nem ismerek magamra.... én sem így képzeltem ezt az egészet, azt hittem megváltozik ha tudja hogy jön a baba, azthittem jobban figyel majd rám...
nemlajos örülök hogy nektek szent a béke... nálunk még nem de sztem nem nagyon lesz egy darabig. Inkább csak elmegyek mellette, kisírom magam néha aztán kész.
Az az egy ami bolgodít hogy lesz egy gyerekem..ha ő nem lenne nemtudom mit csinátlam volna tegnap...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos megy a drukk a diétához, csak azért nehogy éhezz :wink: :D
Amúgy megértem ezt a szeretetéhséget, ma reggel én is hasonlót éreztem, de azt tudni kell a páromról, hogy ő hozzá reggel nem lehet szólni, jobb elkerülni :? Én meg nem jól ébredtem, derekam majd leszakad valamiért, alig bírok felegyenesedni, Panna meg hozzá beteg formáját, úgyhogy jó lett volna nekem is valamivel több kedvesség. Na de mindegy :roll:

Wicca jó babamozizást! :)

Milky tényleg jöhetne már :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jajj Moncsi! Mi törpént? Dióhéjban el lehet mondni? :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon elküldtem priviben neked

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Moncsi, Nemlajos sajnálom a zűröket. Mi szerencsére már lemeccseztük a magunkét. Én is nagyon sokszor éreztem azt, hogy megalkudtam, hogy több figyelem-megértés járna, kevesebb házimunka. Aztán külön voltunk pár hónapot, és az maga volt a pokol. És valahogy a se veled-se nélküled kapcsolatunk végre kinőtte magát. Persze azért nálunk se csak rózsaszín köd van. Mindig érdemes mérlegelni, az ember mit tud elfogadni. Nem érdemes egy élhetetlen kapcsolatban maradni, de nehéz váltani is.

Papillon, mondott valamit a doki, hogy hogyan fertőződhettél? Én útálom a kúpokat, meg az utána való folydogálást is. :evil: De ha ez elmulasztja a gyulladást, muszáj bevállalni.

Wicca, jó mozizást. Hallottatok a hétvégén rendezendő Babamama és Gyerekvilág Kiállítás és Vásárról (www.babamamaexpo.hu)? A Hepinet rendelő kedvezményes 4d uh-ot csinál a helyszínen.

Vica, Pannának jobbulást!

Mi tegnap kerteztünk. Hát teljesen kihajtottam magam. Jobban oda kell figyelni, mennyit birok. Mai nap a pihenés jegyében fog telni.

Kép
Kép
tessza76

Egy mondatban két helyesírási hiba, ráadásul az egyik Nemlajos kedvence... remélem időben kijavítottam.

Egyébként múltkor szó volt, a szerkesztésről. Miután visszatérünk a topicba, és látjuk a hozzászólásunkat, akkor a jobb sarokban az idézet mellett megjelenik a szerkesztés lehetősége. Nem tudom meddig él, de egy ideig lehet javítani.

Kép
Kép
tessza76

Nem mondott semmit a doki, én olvasgattam utána, a már meglévő gombáink szaporodhatnak el, főként a candida colpitis...
És hüvelytabletta ez, ami sokkals sz@rabb, mint a kúp :evil: és fáj tőle a hüvelyem... :cry:
tessza: pihizz sokat és 3 kilónál többet ne emelj!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Wicca Várjuk majd a képeket! Jó kukkolást :wink:

Nemlajos Szerintem próbáld meg egy hétre előre megtervezni a diétát, úgy tuti hatásosabb, na és persze átlátható. Sok sikert hozzá!

Moncsi és Nemlajos Nem veszekedni. Tudom, könnyű mondani. Bár a "csak reggel egy puszi"-t én sem bírnám. De hála Istennek nálunk nem is ez van. Nekünk nincs úgy reggel és este, hogy nem bújnánk össze. Úgy alszom el, hogy tuti hozzám bújik, vagy én őhozzá. És reggel amelyikünk előbb ébred, az öleli át a másikat. Sokszor éjszaka is arra ébredek, hogy átölel és úgy alszunk :roll:
Sajnálom, hogy nem ilyen mindenkinek a párkapcsolata :(

Kép

Kép
rszg

Csajok nincs valakinek tippe derékfájásra, annyira fáj, hogy szinte felállni sem tudok. :cry: Illetve felállok csak nem tudok úgy maradni :roll: Szerintem reggel amikor leültem a gyerekekkel mesét nézni, valahogy rosszul ültem, azóta fáj. Nem tudom lehet-e használni pl.Fastum gélt ?? mert ugye az van ráírva hogy csak az orvos utasítására.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jó reggelt Mindenkinek!

Úgy látszik a hétvége nem a legjobb volt ismét :(
Mi ugyan nem veszekedtünk, sőt voltunk egy kicsit kettesben (ill 3-ban a pocaklakóval), moziba is eljutottunk, de ismét megmondtam a páromnak, hogy vagy beszél a drága szüleivel, vagy többet nem mehet a gyerek hozzájuk.
az hogy a gyerek pörög mint a ringlispiel, az oké, de az, hogy nekem egy hetes melóm lesz megint azzal, hogy normális legyen, és persze megint én leszek ettől a mumus :(
kemény egy nap után a gyerek nem akar egyszerre ebédelni, hanem 4-5 részletben. mindig feláll közben, játszik egy kicsit, közben ugye kéz és arc mosás. ezt sem velem sem a bölcsiben nem teheti meg.
ja és apósom verekszik vele, ami lehet hogy számára poén, számomra kevésbbé. engem ne üssön meg a gyerekem. arról nem is beszélve, hogy Levi nagyon erős és most még nagyon nincs tudatában az erejének. a bölcsiban meg vannak nála jóval kisebb gyerekek is és külömben sem szeretem én sem a verekedős gyerekeket. és a hiradóban sem szeretném viszontlátni.

Kép

Kép
gabka77

Hűha, lányok, látom, senkinek sem egyszerű...
Tessza, nekünk is volt két és fél év külön, éppen amiatt döntöttem (újra) mellette, mert láttam, hogy mennyire nem talál nélkülem magára, mennyire szenved és elesett... Aztán magára talált, és néha úgy tűnik, én csak zavarom :roll:
Hát öregszik ő is, mit mondhatnék, láttam az apját, hozzámentem a fiához, és még nekem áll feljebb? :wink:

moncsi, remélem, előbb-utóbb Ti is kibékültök. Nálunk az a jó, hogy nagyon sokáig sose tart. Ilyenkor meg minden perc olyan, mintha kínoznák az embert, legalábbis szerintem. Anyu is azt mondta, hogy ha sokat idegeskedem, meg veszekszünk, a gyerek születik idegbetegen... :shock:

gabka
, Téged se irigyellek, sokat rágódom én is, hogy mennyi ember lesz hatással majd a gyerekemre, és bizony soktól szívem szerint inkább elzárnám... De hát nem lehet :? Az én apósom se egyszerű eset, ő lesz a legelső, aki a három hónapos gyerekem kezébe kiflit tesz (vagy csokit)... Vagy én vagyok hülye előítéletes bunkó :twisted:

vica, a sok lelki baj után egy fizikai... szerintem keress rá neten, hogy mit lehet, de szerintem a fastum gél nem árthat. Persze a parasztlogika sose biztos...

rszg, irigyellek a párodért, régen az én uram is ilyen volt (koliban, egyszemélyes ágyon), aztán ugye megszokta a szünetben egyedül, meg lett egy nagy ágyunk, úgyhogy egymáshoz se kell érnünk, úgy aludhatunk...

papillon, Te meg gyógyulgass, ha már így alakult... Hüvelytablettáról még nem is hallottam... De ugye nem pezseg? :roll:

Végére a jó hír, a nővéremé lett a sikeres licit, miénk a babakocsi!!! 7E pénz volt. Képek:
Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos gratula a babakocsihoz, nagyon jó vétel volt.

Gabka megértelek, én is gyakran érzem az anyósom hatását a Pannán :?

Csak ez a mai nap ne lenne, én ma már kb. harmadszor sírok, ma valahogy minden összejött. Nem elég hogy fáj a derekam, de még a lányom is topon van. Annyira öntörvényű és makacs hogy nem tudok vele mit kezdeni. Persze tudom hogy nem kellene idegeskedni, de én sem vagyok az a nyugodt természet, hamar kihoz a sodromból. :(
Most éppen úgy ment el anyósommal, hogy iszonyúan haragudtam rá (mármint a lányomra) és az előbb felhívott a kocsiból, hogy ne haragudjak rá, ő nagyon szeret engem. Nagyon kis aranyos ilyenkor, csak a baj az, hogy este vagy holnap reggel újra kezdi a hisztiket. :(

Amúgy bekentem a derekam valami gyógynövényes kenőccsel, kiváncsi leszek használ-e :roll:

Papillon jobbulást neked, nekem kb. egy hónapja írt fel a doki hüvelykúpot, de pont ma éreztem, hogy lehet hogy megint szükségem lesz egyre. :cry: Már csak ez hiányozna nekem is :cry: :roll:

Na nem traktállak tovább benneteket a bajaimmal, megyek pihizni.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Köszi mindenkinek! Elmentem dokihoz, mert nagyon fájt a hüvelyem, ezúttal a sajátomhoz :lol: másfél órát vártam, de végre megnyugodtam. Pici nagyon jól van :D én meg szedjek magneB6 extrát, napi 3x2-őt :!: :shock:

Szegény Vica, próbálj meg kicsit relaxálni, sétálni egy nagyot, az jót szokott ilyenkor tenni :)

nemlajos: PEZSEG :P :evil: király a bébikocsi

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon, húúúúúú... az érdekes érzés lehet... :shock: :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

:lol: :oops: hát nem olyan jó,egyébként bent nem érezni a peszgést, csak a kezemben, amikor bevizezem.... legalább érezném :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok,
Veszekedések: Most bagoly (méghozzá jó nagy) mondja nektek, de akinek van egy működő párkapcsolata az ne tegye a terhességnél tönkre... Figyusz! A párodnak volt egy bomba nője, aki nagyjából érte élt.... Ehhez képest most van egy hisztis, hormonzavaros asszonykája, aki mindenen pityereg, nő a pocakja, szedi fel a plusz kilókat és hozzá habzsol, ja és csak a babáról beszél és ő a FÉRFI már nem is számít.... Hát ezt a pasik nem bírják! És nem értik. Ez van. Náluk nem tombolnak a hormonok 9 hónapig, csak nézik, ahogy mi 'elhülyülünk'....
Szóval ne veszekedjetek, hanem szeretgessétek meg őket. Hidd el viszonozni fogja. És igyekezz, hogy néha ne a kismamával találkozzon, hanem a nővel. Valószínűleg be van parázva, hogy már így maradsz... :)

Pappilon: Örülök, hogy nincs nagy baj. Én is kaptam már ilyet. Ugye tudod, hogy 10 napig no sex????

Erpé: Gratula a kislányhoz! Örülök, hogy egészséges, mint a makk! Nem is lehet más! :)

Nemlajos: Én is szoktam fájdogálni, volt hogy éjszaka felébredtem fájásokra a múlt héten. Vegyél be Magne B6 és pihenj.
Én már 2 hete vagyok cukros diétán. Nem túl keményen, de oda kell figyelnem. 2 hét alatt 1 kilót fogytam. Hmmm. Nem is rossz a 25. hétnél.... Pedig folyamatosan eszem! :)

Katka

katka22

ja, amit Katka írt, az úgy is van! Én úgyanúgy megpróbálom körülzsongani, és tök jó érzés, amikor ő állít le 8)

de gumival lehet sex, nem????? Meg máshogy :wink: mert asszem későn szoltál :lol:

Mi az a diéta??? Leírod???? Érdekelne

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?