Helló lányok!
Toxémia: nekem is magas vérnyomásom volt (155/90).
De szerencsére csak magas vérnyomás és nem toxémia..
A toxémia egyéb tünetei: komoly súlygyarapodás a terhesség alatt, szikralátás, gyomortáji fájdalom, vizesedés, fehérje a vizeletben.
Nagyon komolyan kell venni, árthat a babának és a mamának is!!!
Állandó vérnyomásfigyelés is szükséges, nekem pl. 6x kellene mérnem naponta (ezt én csak kb. 4x teszem ezt meg...), meg azonnal orvoshoz kell menni, ha bármelyik tünet előfordul..
(Amióta abbahagytam a munkát - ergo nincs stressz - teljesen rendbejött a vérnyomásom, a családom is nyugodtabb... no és én is

)
Csöre: nov. 28-án 17 órára megyek a 4DGenesis-be. Teljesen be vagyok zsongva tőle, alig várom...

Te is mész?
Védőnő: képzeljétek, teljesen jófej volt, azt hittem, hogy mindent végignéz, kritizál, stb, de mikor aztán megtudta, hogy a 3. poronty jön, leültünk és beszélgettünk mindenről, adott egy csomó tanácsot a természetes gyógymódokkal kapcsolatban, Julcsa ekcémájára, Marci asztmájára...
Aztán 30 perc után fogta a sátorfáját, az ajtóból visszaszólt, hogy ugye nem kell segíteni a kelengye ügyében... Mondtam, hogy nem, köszönöm.
Katuska: nem elég korán elkezdeni...
("kaja, pia, cigi, nő, süti, kóla, videó..."

)
Kata! A Tena lady betétből 24 van 1 csomagban - én kettőt fogok beszerezni, biztos, ami biztos.
Még azt meg akarom megkérdezni valamelyik patikában, hogy van-e hálós bugyijuk, mert az tényleg nem esztétikus, de nekem Julcsinál nagyon bevált, mosható, hamar szárad... Szóval tök jó...
Kórházi csomag: nekem már a múlt héten össze kellett készíteni, azóta nem is pakoltam ki, csak mellérakom majd a köpenyemet, meg egy-két apróságot...
Na megyek, Julcsa elkezdett hímezni, mennem kell segíteni neki (közben Pötyike kinyújtja valamelyik alkatrészét és pörög...

)