A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo mi volt a csomagban???

Heni
KépKép
heni81

Heni, szerintem már írtam, de Neked megismétlem szívesen :D Három szebb harisnyát, két térdzoknit meg sima zoknikat rendeltem :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Csak gyors bekukk.
Meg egy kis ízelítő hétvégén ez lesz a kaja nálunk.

További szép napot mindenkinek.

Recept :

Kelbimbós lasagne

Hozzávalók :
75 dkg kelbimbó

20 dkg felvágott
fél csokor petrezselyem
15 dkg kéksajt ( enyhébb változat az ementáli )
5 dkg vaj
2 ek teljes kiőrlésű búzaliszt
4 dl tej
2 tk levespor
frissen őrölt bors
szerecsendió
szárított rozmaring
2 ek citromlé
20 dkg lasagnelap
5 dkg Gouda sajt
5 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés :

1., Távolítsuk el a kelbimbó külső sérült leveleit és a kemény torzsáját, majd felezzük el.
Blansírozzuk 5 percig forrásban lévő sós vízben. Majd öntsük le és öblítsük le hideg vízzel.
2., Vágjuk fel apróra a felvágottat. Öblítsük le hideg vízzel a petrezselymet, rázogassuk le, aprítsuk
fel. Daraboljuk fel a kéksajtot.
3., A mártáshoz olvasszuk meg a vajat egy lábasban, adjuk hozzá a lisztet és pirítsuk meg, öntsük
hozzá a tejet és jól keverjük el.
4., Olvasszuk fel benne a kéksajtot mérsékelt tűzön kevergetve. Ízesítsük a mártást levesporral,
sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, rozmaringgal és citromlével.
5., Öntsünk belőle 4 ek egy megfelelő nagyságú hőálló tál aljába. Rétegezzük a formába felváltva
a hozzávalókat : a lasagnelapokat, a kelbimbót, a felvágottat és a mártást. A tetejét mártással
öntsük le.
6., Reszeljük le a Goudát és szorjuk rá elöbb a sajtot, majd a zsemlemorzsát, végül a maradék vajat
darabokban.
7., Előmelegített sütőben 45 percig 180 fokon süssük. ( gázsütőnél 2 fokon ).
20200310173350

Vindo köszi:-) valahol nem figyeltem rá, aztán meg hajt a kiváncsiság :oops:

Én ma gombalevest, meg gombás, tejfölös, csirkés pennét csináltam. Nyam de fini lett:-)

Heni
KépKép
heni81

Leggyakoribb férfinevek:

1. Bence
2. Máté
3. Levente
4. Dávid
5. Ádám
6. Balázs
7. Dániel
8. Tamás
9. Bálint
10. Péter

A leggyakoribb női nevek:

1. Anna
2. Boglárka
3. Réka
4. Zsófia
5. Lili
6. Viktória
7. Hanna
8. Petra
9. Vivien
10. Eszter

(Forrás: HVG)

Heni
KépKép
heni81

ide is :-)
helloka.

hát én inkább csajos vagyok. szoknyás.... nem igazán vannak rózsaszín rucijaim.

Emmának is vadászom a nem rózsaszín rucikat..de nem könnyű. :-)

de jó aki tud mennia talira!!!

betegeknek jobbulást!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo akkor most már jöhet a tél :lol:

Én inkább fiús vagyok mint csajos.
Az én ruhatáramban is több a sötét szín mint a világos.
Az arányuk a szülés után változott. Vettem pár színes darabot :roll: .
De nem viszem túlzásba.
Mikor kiderült kislányt várunk azt mondtam rózsaszínt nem adok rá.
De olyan édes benne 8) :lol:
Nem sok rózsaszín ruhája van.
Igyekszem más színt válogatni.
Tény, hogy nagyon nehéz :?

Nektarin a Jászberényi úton végig (ami a tesco környékétől Pesti út) a pest vége tábla előtt egy jobbra van egy utca. Abba befordulni és a 3. (ha jól emlékszem, de ki van írva) kis utca szintén jobbra.

Ágica ma reggel hagyott a lány"sokáig" aludni.
Amúgy sajna ébred éjszaka van hogy csak 2*van, hogy többször

Apának ma vacsira házi hamburgert csinálok.
én meg eszem a hamlettem :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Én is csak szürke fekete,zöld,esetleg bordó színű ruhákat hordtam mikor Mírával pocakos lettem :)
Azóta berózsaszínültem,pirosodtam ruhaügyileg :) pedig h. rüheltem :)

Heni!
nem vagy hülye h. ilyenen gondolkozol :)
Bálint 4d-s mosolygós képén teljesen elhűltem anno :) Tiszta Míra volt ott :) Néha még egy-egy vonást felfedezek bennük főleg ha hisztiznek .) mindkettő orra uolyan :)

KépKép
viranka

Körkérdést teszek fel:

MIt csinálnátok, ha a gyermeknek a első dolga lenne, ha kimegyünk az udvarra, hogy leveszi a kesztyűjét? Már elég hideg van, szerintem nem ártana neki :roll:
Vagy ha tényleg bejön a komoly fagy, úgyis rajta hagyja?

És plusz infó - ha rajtam kesztyű van, nem fogja meg a kezemet, csak álldogál magában, nem lehet vele sétálni :roll:

Van még itt kesztyűparás gyermek?

Először a cipő, most a kesztyű :lol:

Kösz a választ.

Kép
vindolanda

Haliho!!

Heni! Gratulalok, mi is ilyesmi erdmenyre varunk az ultrahangon!!! :lol:

Vindo! Rania is leveszi a kesztyut, de oszinten szolva egy percig sem gondoltam, hogy fenn fogja hagyni! :lol: A sapkarol nem is beszelve, azzal mar nem is probalkozok. Ugy trukkozok, hogy kapucnis kardigant adok a kabat ala, es felteszem a kapucnijat, azt nem tudja levenni.. :?

Megyek, csinalok kis fustolt virslit sajtikaval magamnak, es persze a babanak!! :lol: (Persze, csakis szojavirslit :) )
Vendég

Emese? :?: Merre vagy??
Vendég

Khm, nekem még eszembe sem jutott ráadni a kesztyűt :roll: Én abból indultam ki, hogy ha már most kesztyűt húzok rá, akkor mit csinálok vele télen, ha tényleg hideg lesz. Itt már mindenki ad kesztyűt a gyerekre? :oops:
Vendég

Kesztyű!
Vettem pár napja egy ötujas cuki kesztyűt. Megpróbáltam Botondra adni. Gyakorlatilag kiröhögött. :shock:
Ma vettem egy egyujjasat. Holnap ezzel próbálkozom. Szerintem ez sem fog menni. Majd ha fázik a keze, akkor rajtahagyja. Sajna nem lehet erőltetni.

Egyébként annyira cuki volt a fodrásznál. A nyírást szó nélkül tűrte. Kicsit nyafogott, de 1-2 csipesszel el lehetett terelni a figyelmét. És simán kibírta, amíg én végeztem (kb két és fél óra). Persze anyum is ott volt. Nélküle nem menz volna.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ááá, ötször hánytam ma, készen vagyok :cry:
Vendég

Panndi! Mar lassan csak abba marad! :? En a nagylanyommal majdnem az 5. honapig...allandoan hanyingerem volt, ejjel nappal, aludni, enni nem birtam...Raniaval egyaltalan nem volt... :roll:
Vendég

Hát remélem, Zsófival is végig hánytam, azt hittem, most nem fogok :?
Vendég

Talan a kovetkezo... :wink: En meg remelem, a mostani sem hanyos lesz... Karacsony elott autoval megyunk haza, keresztul Europan 6 napon at....Parizs- Torino-Velence-Ausztria es Hungary... :) :? Sok zacsko kene!! :roll:
Vendég

Hát Niki, ebbe belegondolni is rossz :shock:

Rania hogy bírja az ilyen autózást?

Na most megyek hajat mosni :arrow:
Vendég

Arra mi is kivancsiak vagyunk, hogy fogja birni ezt az utat! :) :roll: Vegulis omiatta tesszuk meg 6 nap alatt...egyhuzamban kb 20 ora lenne...sok uj jatek....talan....sok piheno... :roll:
Vendég

Basszus Panndi. Nagyun durva ez a hányás. Én nagyon ki lennék készülve! :cry:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jaj, lanyok, akartam meg irni...nem akarlak felkavarni benneteket, de muszaj megosztanom....Londonban par napja meghalt egy 17 honapos kisfiu, az anyja es a mostohaapja ugy osszeverte, hogy olyan serulesekkel talaltak meg, mintha auto utotte volna el...Tobb helyen a bordaja el volt torve, es a hata is... :cry: Plusz egycsomo nyoma az utlegelesnek, kisagy verben uszva....
A gyamugy 8 honap alatt 60-szor jart kinn, es nem csinaltak semmit...mit elhetett at ez a draga... :cry: Amikor mondtak a hirekbe, aludni sem tudtam rendesen... :(
Vendég

Halihó!

Már alig élek, de gyorsan bejelentkezek.

Panndi! :cry: :cry:

Jaj, tudom már a kesztyű. Én sem akartam még ráadni, de az anyukám, akit még itt tudtam tartani, rám parancsolt. Egyujjas van nekünk is, állandóan lejött a kis kezéről, de jelzett egyből és vissza kellett adnom. :lol:
Egyébként a Brendonban láttam olyan kesztyűt, aminek nem volt ujja. Szerintem óriási, úgy sem tudják a kis ujjacskákat beleszuszakolni a helyére.

Botondova egy hős!!!! :lol:

Niki! Ez borzasztó!!!!!!!! Kis ártatlan angyalkák. :cry: :cry:
dmaggie

Heni! Én már tudom, miben fognak hasonlítani Zsozsiék.
Mindkettő hajasbaba volt/lesz.

Itt a bizonyíték: 28 hetes pocakbaba haja.
(A "hajam" szóval egy vonalban balra látható sörték a sérója.) :D
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Most sokkal nehezebb, mint Zsozsival. Vele olyan fitti voltam, mintha pocakom sem lett volna.
De ez a kis tökös úgy helyezkedik, és olyan intenzíven mozog, feszít, hogy tökre kikészülök.
Naponta parázok, hogy szétrepeszti a burkot, olyan nyomás alatt tart. Sokszor úgy megyek, mint aki bekakilt.
Tényleg van különbség a terhességek között. Én remélem, hogy december közepéig kihúzzuk, aztán meg lehet, hogy túl is hordom.
Ugye Zsozsinál jól megaszontam, hogy én szeptemberben akarok szülni, erre meg jól beelőztem augusztusban. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Na talán ma valamivel jobban vagyok, bár a 3/4 6-os kelés fájt, nagyon fájt...

Rania: ez durva, ilyenek itthon is történnek és mindig kiakadok. Idióta emberek :twisted:
Vendég

Panndi!
megelőztünk hajnali kelésben :lol: Bálint 3/4 5,Míra 1/4 6tól boldogít :)
hányás :evil: :evil: B vitamin sem segít?Mert az van itthon nagyon szívesen adok belőle :)

Niki!
a nem normális barmok,minek szül az ilyen idióta gyereket :evil: :evil:

Vindo!
Tapasztalatok kesztyűről :)
Míra -mivel nőből van a lelkem-imádta hordani,tök mindegy h. 1v.5 ujjas volt.Ismerős fia egyidős a lányommal :) egyszerűen nem volt hajlandó felvenni,mindig levette,anyja takaróval takarta be,vagy a kabátzsebébe dugta a gyerek kezét :)
Tegnap reggel Bálintra ráadtam az egyetlen nem rózsaszín 1ujjas kesztyűt...rajta volt kb. 5 percig utána tépte le magáról :)

Snse!
írigy fodrász miatt :) már 3 hete készülök,de kedvesem mindig túlórázik mikor du. Bálinttal nem megyek de Mírát sem viszem magammal mert akkor megint vmi érdekes kérése lesz aa hajszínemmel kapcsolatban :)

:arrow: készülni kéne,irány ovi,bálint enyhén szólva nyűgös :)

pusz Vera

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Kesztyű Gréti szereti. Egy vékony, zsenilia(asszem :roll: ) egyújjas változat.
Ő választotta és elviseli a kezén.
Mondjuk és itthon adtam rá első alkalommal a lakásban.
Úgy játszottunk :lol: :lol:
Azt külön élvezte :lol:

Niki az ilyenek könnyen tudnak teherbe esni, szülni.
De sokaknak, akik igazán akarják és igazán szeretnék azt a gyermeket nagyon nehezen jön össze.
Na ilyen eseteknél mondom azt, hogy nincs isten.
Mert ezt nem hagyná.
Húúúúúúúúú, de bátrak vagytok :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka szerintem Báló bealszik a babakocsiba :wink: :lol:

:arrow: kiscica most ébredt
készülődünk, megyünk a házhoz.
du leszek

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Igeeeeeeeeeeeeeen.
Megint 7 utánig aludt :lol: :lol: :lol:
Igaz, hogy 3* kelt éjjel :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Akkor folytatom, ahol tegnap abbahagytam! :)

Zsófi nagyon édes! :)

Nekünk is a Pampers vált be, a Libero nekem alapból vastagnak tűnt. De szerintem is alkat kérdése.

Mesi! :( Jobbulást!

Hú, tényleg! Gergők, boldog névnapot! :)

Alvás: Az éjszaka felét megint Szelivel töltöttem, ugyanis nehezen aludtam el, és a forgolódásommal felébresztettem, és ráeszmélt, hogy ott vagyok, egyből ki akart jönni a kiságyból... :(
De képzeljétek, úgy forgolódik álmában, hogy közben dobálja az egész testét... katasztrófa vele aludni... főleg az egyszemélyes matracon. De nem tehettem mást, mert itt aludt Nagytesó is. Nem baj, a házban a 2 nagy szobából 3-at csinálunk. Úgy döntöttünk, hogy a nagyobbik szobából leválasztunk Szelinek egy alvós részt, hogy mindenki nyugodtan tudjon pihenni! :)
Már alig várom! :)

Kaqk! Örülök, hogy jó éreztétek magatokat! :) Fogacskák: :(
Szelinek is fehér több helyen is az ínye... :?

LMóni! Teljesen átérzem a helyzetedet, bár nálunk szerencsére csak 3 hét volt ilyen ébredős, de akkor egy éjszaka 6-8x. A cumi mindent megoldott. De nagyon hulla voltam... :cry: Nem egészséges ez... :(
Sense! Ráadásul pocakkal... én nem is tudom, hogy bírod... :(
Hajrá koncert! :)

Vindo! Pamutharisnyák is vannak? Nekem az kéne, de nem találok... :roll:
Eddig Szeli se volt hajlandó semmit „mondani”, de talán most elkezdi! :)

Tündi! :cry: Részvétem!

Heni! Fel a fejjel, jó lesz az majd, mikor körülugrálnak a pasijaid! ;)
Esik a hóóóó???? :shock: Itt még nem, talán hétvégén, bakker, pont a talira fog mindehol esni???
Kandalló: Hát lehet, de ahhoz még a nappalit hozzá kell építeni a házhoz! ;) :lol: Arra meg még várni kell... :)

Anikó15! Éjszaka azért jó volt?

Panndi! De jó! Hát nekem a nadrágvásárlás nem egyszerű. Mindegyik rövid... :? De most! :) Decathlon nálunk nincs, de hallottam már, hogy nagyon jó!

De sokat írtatok! :shock: Ezt most elküldöm.

Kép

Kép
regcsiken14

Sense! :lol: Botó haláli, ahogy feltakarított maga után! :)

Vindo! Én se vagyok valami nőies, de ha kell, fel tudok csinosan is öltözni. Szelit viszont imádom rózsaszín-fehérben öltöztetni, de a fodros ruhák már nem tetszenek. Szeli is inkább sportos-kényelmes cuccokban jár! :)
Ja! És én is rózsaszín ellenes voltam, aztán rájöttem, milyen jól áll Szelinek! :)

Kesztyű: szerintem nem lesz egyszerű, én még csak a táskámban hordom (külön hüvelykujjas, vagy minek hívják ezt?), de már tényleg kellene! :roll:

Panndi! Ez a hányás... :(

Niki! Hú, micsoda körút lesz! :)
Jesszus, micsoda szörnyű hír... :(

Mesi! Nem semmi ez az UH, hogy még a haját is fotózzák! :) Hát a gének kérem szépen! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, szerintem vannak pamut harisnyák is. Íme a vastag harisnyák linkjei:

http://www.harisnyadiszkont.hu/componen ... 9/lang,hu/

http://www.harisnyadiszkont.hu/componen ... 9/lang,hu/

Nem hajlandó belinkelni, nem tudom, mit bénázok...:oops: :roll:

Lányok, köszönöm a kesztyűs válaszokat. Azért is lenne fontos, mert itt a település szélén ez egy borzasztóan szeles hely. Teljesen szétmarja az arcunkat-kezünket. Most sem tudunk kimenni. Amíg a postáshoz kiugrottam, az is elég volt.

Rugónak kijött a 14. foga!

Most ennyi, mert nyűgi, majd jövök ám még.
V.

Kép
vindolanda

Na, erre belinkelte.

Ja, és akkor készüljek a rózsaszín-korszakra gondolatban :D
Nem tudom, Gábor mit fog majd szólni hozzá :D

Kép
vindolanda

Emese - nagyon jó kép 8) . Engem a nagy hajú gyerekek elkerülnek szerintem. Rugó sem lesz egy Sámson :wink:

Móni - akkor ügyesen aludtatok :lol:

Mi most nem annyira, de reggeli közben megláttam az ominózus új fogat :idea:

Azt még nem is írtam, hogy Rugó profin iszik pohárból, ez nálunk nagy előrelépés.

Kép
vindolanda

Móni!
Te ilyet le mersz írni :wink: Bálint 10kor aludt vissza :evil: :roll:
bár ma éjjel nem üvöltöttek egyszerre :)

Vindo!
jók ezek a harisnyák :)

Mesi!
jó a hajas fotó :)
emlékszem mikor B.vel bementünk h,. szülni fogunk csinált az ügyeletesdokinéni aminoszkópiát és ott vitatkoztak a szülésznővel van haja vagy nincs a gyereknek :) volt,tejfölszőke :)

Tünde!
részvétem :(

S csak h. tudjátok(mert én ritkán jutok tv elé este 9nél) elfogyott a Prevenar oltóanyag,kétséges h. aki beadatta meg fogja e kapnia másodikat :evil: gyerekorvos enyhén szólva ki van akadva ezen,mondjuk nem csodálom...

megittam reggel egy pohár kv-t remélem bírni fogom a mai napot :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Panndi jobbulást! :(

Gremese nagyon jó az uh fotó! :D

Kesztyű: van mindenféle...Végül tegnap vettünk olyat amit elvisel magán. Egyenlőre. :roll:
Sikerült téli cipőt is venni. :D

l.móni írtam privit!

Juj megyek mert gyermekem feldarabolt valamit jó pici szeletekre. :shock:

Tegnap voltunk a Corában, sok játék le van árazva. Vettünk Zétinek egy tanuló kutyust 9900 helyett 5900 ft-ért. Nagyon tetszik neki. :D Most mégis darabol. :roll: Újságot.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Hello!
Lehet ez a boszitopik dolog mégis működik.
Botond ma felébred egyszer este 9-kor aztán reggel 6-kor!!!!!!!! Tápi és aludtunk 1/4 9-ig. Szerintem ilyen még nem volt. Olyan pihent vagyok hogy csak na.

Ruhaszínek:
Valószínűleg Lottinak sok rózsaszín ruhája lesz. Ugyanis a barátnőm áthozta a kinőtt ruhákat és gyakorlatilag mind rózsaszín és barackszínű. De szerintem szépek. :D Némelyik különösen tetszik.
Mikor elhozta, rögötn beszaladtam egy szép darabbal Balázshoz, hogy nézze már meg,milyen cuki. Épp felkelőben volt. Erre közölte özönyös hangon : "Lányruha. Na és?! " Majd megfordult és még becsukta a szemét. :evil: :evil: Ott álltam leforrázva. Nem is tudtam, hogy elbőgjem magam, vagy hangosan röhögjek. :evil:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Botond új haja!
Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Halihó,

jó sok lemaradásom van itt :)

Gremese, nem is tudtam, h így lehet hajat nézni az ultrahangon! :shock: (ha tudom, biztos megnézetem és nem ér meglepetésként, h 2 dúshajúnak majdnem kopasz gyereke születik :lol: )

Vindolanda, én is nézegetem az oldalt egy pár hete. Még nem mertem rendelni. Jók a tapasztalatok? Hamar jött? Szép az áru?

Rózsaszín ruhák: én mikor megtudtam, h kislány lesz, elhatároztam, h "csakazértsem" fogok rózsaszínt venni. Nem is vettem, bár kaptunk párat. Aztán szembesültem, h milyen nehéz kislánynak nem rózsaszínűt venni. No meg, ha nem volt rajta lányos szín, mindig fiúnak nézték :twisted: Úgyhogy így 14 hónapos korára rendesen berózsaszínesedtünk. Bár vadászom a kék dolgokat 8)

Niki, basszus ez felháborító. Az ilyen ember(ek)rel nem is tudom mit kéne csinálni. Kínozni éveken keresztül? Szegény drága kis babóca... :cry:

Nőies cuccok: igen-igen-igen!!!! Már amit az ember lánya megengedhet magának X kilósan. Szoknyát nyilván nem. De tele van a szekrényem blúzokkal és szövetnadrágokkal meg magassarkúkkal (munkához is kellett). Komoly problémát okozott a "GYED ruhatár" kialakítása. Mondjuk most úgysem jönne rám semmi a régiek közül :oops: :oops: :oops: És amit megfogadtam szülés előtt és büszke vagyok rá, mert sikerült betartanom: 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam smink nélkül. Már csak apa miatt is :wink: Ha már nyaktól lefele gázos vagyok, fölfelé legyek rendben. :)

Botond nagyon vagány kiscsávó lett az új sérójával :lol:

silka
silka

Ez aztán séró :lol: Én is gondolkodom már lassan egy fodrászaton Rugónak... Bár én nem akarok neki nagyon rövidet, inkább olyan bili-formát. Most nagyon rendezetlen :roll:

Silka - én már többször rendeltem tőlük dolgokat, általában két nap alatt kihozták, postaköltség 700 ft. Mondjuk főleg zoknikat, most meg harisnyákat is. Egyszer talán melltartókat. Nekem eddig nem volt velük bajom, de hát ez nem garancia semmire. Harisnyákból eleve eggyel nagyobb méretet hordok (hosszú a lábam), így rendeltem itt is.

Rugó felkelt, egy órát aludt csak :x

Kép
vindolanda

kesztyű: lehet a csajok szeretik??? emmának nagyon bejön...bent is abban szaladgál néha..nem akarja levenni. 2 ujjas van neki.
csak hosszú sétákra adom rá. kb 3 x volt eddig rajta :-)
Panndi: hányás :evil: elmúlhatna már!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++ mennek hátha...:-)
Niki: autóval hazáig??????? miért ha szabad kérdezni????
borzasztó amit írtál....el nem tudom képzelni h tudnak ilyet tenni egy vétlen gyerekkel. mit ártott nekik?

Sense:nagyon vagány az új séróval Botond!

KépKép
kaqk
Debrecen

Miléna válaszoltam

Sense tök jó lett Boti haja

Viranka lehet, hogy megbánom :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Nem tudom, mi újság tali ügyben, mert nem tudtam gépközelbe kerülni, ennek szomorú oka volt..... :? :? :? :? :?

Sajnos közel 40 fokos lázzal Linda hétfőn hajnalban bekerült a kórházba.....
Vasárnap már észleltük, hogy meleg a homloka , délben és délután kapott Nurofent, de éjjel felkeltem megitatni és éreztem, hogy lángol a teste. Irány a kórház hajnal 3-kor, ahol kissé tétova dokinéni úgy döntött, benn kell maradnunk. Másnap kis drágám bágyadtam még lázas volt, fül-orr gégészet pisivétel (Sense! lányoknál még "horrorabb", a zacskóba nem sikerült, én vártam ki kémcsővel a kezemben a pisisugarat - egy örökkévalóságnak tűnt, pláne, hogy a nővérek cseszegettek, kellene már a pisi....Gondoltam, magyarázzák meg szépen a gyerekemnek, üljenek le vele egy szép filozofikus előadásra) :)
Szóval az egészségügyről kialakult képemet nem sikerült javítani, különös figyelemmel arra, hogy 3000.- ft/éj a szobánk és vastagon állt benne a kosz, reggelire Lindának minden áldott nap vajas kenyeret hoztak (!)- ettől egy darab alma is olcsóbb lett volna.... Az ebédről nagyvonalúan megfeledkeztek és vacsorát csak egyszer kapott, na mit? Igen, helyes válasz, vajas kenyeret
:? :? --->>kínvigyor....

Hétfőn estére már hűtőfürdőt kapott kicsikém, kúpot és ezzel reggelre lement a láza, de kedden még maradnunk kellett. Hát ne tudjátok meg, milyen kínszenvedés egy 14 hónapos gyerekkel bezárva 3 napig..... Szegénykém járkálni akart, meg játszani, erre a folyosó alkalmatlan volt, a kevéske játékot meg hamar megunta. Az ágyba kivétel nélkül minden gyerek beverte a fejét :x , undok vasrácsos volt, az igaz, hogy masszív....
A dokibá, aki minden reggel megvizsgálta Lindát, aranyos volt, azt külön csíptem, hogy fiatal 8) :wink:
Nagyon szörnyű beteg gyermekeket látni, iszonyatosan rossz kisugárzása van egy ilyen helynek... A koraszülött osztályra be se mertem kukucskálni ezek után....

A lényeg azonban, hogy a láz elmúlt, minket hazaengedtek, de sanos ilyen körülmények közt a tali ugrik.... :( Pedig annyira készültem.....Még próbálok jönni, most felébredt Linda.... :arrow:

Kép
granda

Granda: juj nagyon sajnálom. Lindusnak sok sok gyógy puszi! Remélem hamar meggyógyul. Mitől lehetett ez a magas láz?

KépKép
kaqk
Debrecen

Granda: jobbulást kívánunk Lindának! Kiderült mi okozta a lázat?

Móni megkaptam, köszi! :wink:

Lányok van egy pár Libero kuponom dm-es! Nincs rá jelentkező?

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Niki borzasztó,amit írtál :( :cry: Hogy lehet ekkora babát bántani.. :x

Viranka mi már meg sem kapjuk ezért az oltást..

Ruhaszínén most úgy vagyok,hogy épp ami megtetszik és nem nézek ki hülyén benne. A rózsától-a feketéig mikor mi..Most lila felsőt keresgélek,de még mindig nem talátam meg az igazit..Szeretem a nőcis rucikat is,de a gyerekek miatt most sűrűbben a sportos viseletet részesítem előnyben.

Granda Lindusnak is gyógypuszi.. :) A kaja meg felháborító.. :evil:

Kesztyűt nálunk nem veszi le Domi..

Heni GRATULA!.. :)

Panndi ez a hányás nagyon rossz KITARTÁS,így voltam Benivel... Le is adtam jó sok kilót..

Sense Boti nagyon édi az új séróval..Hiába már ő is nagyfiú.. :)

Milénamóni
irigyellek a cora miatt.Nálunk is inkább azt húztak volna fel a t.... helyett..

Gremesemegkaptad amit küldtem?

Domi lázasodott be ma estére.. :( Holnap orvos,ma voltam ott Benivel, ő mehet hétfőn oviba..

Jó éjt!
varga tünde

Tünde! Megkaptam, köszi! :)
Egyelőre Mekka felé imádkozom.

Kiskolbi is bejelentkezett, jól vannak, és együtt megyünk a talira. :)

Azonban Zsozsi nekem gyanús. Voltunk ma kint (harisnya, vastag naci, body, póló, pulcsi, kabát, kesztyű, sapi)...
Fél hétkor elaludt a lábamon. (Nem szokott!)
Hétkor keltettem, hogy fürdünk. Piros volt az arca, és nagyon álmi volt.
Megfürödtünk, utána rázta a hideg a pelenkázón. Nem szokott fázni, azt is bírja, ha vizesen kicsit hűvösbe kerül. Gondoltam az álmosságtól.
Gyorsan felöltöztettem, mentünk ki a konyhába vacsizni. Apja hazajött, kicsit feléledt, de piros volt az arca, és látszott, hogy nagyon álmos.
8-kor ágyba, nem mászkált mellettem, mert ilyenkor még fél óra mászkálás, játszás, és utána elalszik, hanem egyből kiskiflizett, és 10 percen belül elaludt.
De piros a füle, a pofija, és Apja szerint is meleg a gyerek.
Kérek szépen vudu-t, hogy ne legyen semmi baja, és tudjunk menni a talira!

Granda! Ez borzasztó.... Zsozsi egyszer volt "csak" 38,6-os lázzal bágyadt, elesett. Hát az is eléggé borzasztó volt. Szörnyű valóban beteg gyereket látni.
Az egészségügyet meg ne is mondd...... :evil:

Most nem tudok többre reagálni, Picikémet ellenőrizgetem. :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Istenem lányok mi van itt???

Granda jobbulást Lindusnak. Mennek a gyógypuszik.
Kórház :twisted:

Tündi Domika is gyógyuljon meg hamar.

Mesi mennek a betegségelűző vuduk,

Cicusom ma elesett és beütötte a homlokát meg az orrát :(
Elég csúnyán meglátszik.
Az első komolyabb balesetünk megvolt :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jobbulást Lindának is, Zsozsinak is, minden kis betegnek!

Móni: Zsófi is nagyot koppant ma, lila lett az arca, meg pukli lett a fején :shock:
Vendég

Panndi sajnálom a kis drágát :(
Mennek a puklira a gyógypuszik.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?